Älskar..

Dig ..mest av allt. O nu är jag säker..de orden du sa igår gör att man inte kan tveka mer. Finns bara en sak..Tills döden skiljer oss åt.

 


Vissa..

sånger säger allt...



Fredag..




O solen är på sitt bästa humör som vanligt men oj oj oj vad jag längtar efter ett rejält åskregn som rensar luften..hade varit så skönt. Det kan bli för bra med all denna sol oxå.

Slutade tidigt från jobb idag o det var skönt för man orkar inte så mycket just nu av vissa orsaker som vi inte behöver ta upp här *L' men det tar på krafterna o humöret är inte det bästa vissa dagar som tyvärr vissa får erfara :)
Jag längtar tills om två veckor när jag kan ha semester o bara VILA..VILA .VILA.

Annars har här hänt lite av varje för som vanligt så har jag svårt o skriva härinne o tiden bara springer iväg o man minns knappt vad man gjort haha måste vara åldern för nu är man hela 43 år *L* o födelsedagen blev jättebra o frukosten kanon o alla gick hem mätta o belåtna o det är skönt.
Fick lite av varje bla en jättehäftig komatta till badrummet som Amanda älskar att ligga på haha
Fick ett jättefint o speciellt armband av min älskling..mmm tack det passar så himla bra till mig..ja oss. Sen var det blommor o pengar så man kan handla vad man vill. O handlar gör man som en full sjöman nu tycker jag haha vet knappt hur många klänningar jag köpt nu ...hmmm det är nog 7 st *L* plus lite mer. Hamnade på Zizzi på CG i lördags o där blidde det en klänning plus att jag köpte en till jeanskjol som var på rea 99 kr istället för de 249 kr jag gav förra gången . Sen fick jag ett jättefint zizzilinne/tunika av Monica i lördags..det var jättegulligt o lila såklart haha


Det har varit midsommar oxå o vi hade jättekul. Var 11 st o det var mycket god mat o sång o prat som alltid när vi träffas. Jag fick en jättefin blomsterkrans att ha i håret av Per o Kerstin.
Kom inte i säng förräns kl 4 men vad gör det när man har kul. O kl 8 var man uppe igen.
Vi åkte in till Sibbarp sen på marknad ..mamma var oxå med o vi träffade Jessica, Andre o lille William där. Var samma skit som på alla marknader suck. Vi spelade minigolf sen o fråga mig inte hur det gick till men helt plötsligt hade jag vunnit *L* fast det var flera år sen man spelade sist.


I lördags var vi på Ekebo o först träffade vi Annika o hennes föräldrar på campingen o grillade lite o snackade o sen kom brorsan o tre av hans kompisar o sen blev det full fart haha o en massa dans till banden o det var jättekul :) men det bästa var kl 2 när Perikles o Arvingarna hade nonstop  till kl 3. Både Pex o jag var så hesa till slut haha vet inte om det var dom eller jag som skulle sjunga *L* 
GISSA vem som ska åka o festa den 20 augusti på Stortorget till Perikles *L* 
Vi låg över i förtältet hos Annika ..tur man har en dubbelmadrass även om den e ganska jobbig att ligga på..blir som en vattensäng ibland haha

Så det är lite av vad som hänt i mitt liv haha fast massor jag inte berättat som inte behöver tas upp här ;)


  

 


RSS 2.0