5 Mina syskon




Ja detta kan verkligen sammanfatta min uppväxt med brorsan :) Min bror som egentligen är min halvbror eftersom vi inte har samma pappa fast det är nåt jag aldrig tänker på. Han heter Mikael o är 47 år gammal alltså 4 år äldre än mig. Vi har växt upp tillsammans men han flyttade redan när han var 16 år gammal. Tycker det har alltid funkat mellan oss o han är  väl som de flesta storebrorsor o skyddar sin lillasyster när det behövs :) Vi bodde nästan grannar i 5 år på Almgården o vi hade jättekul o var ofta ute o festade tillsammans. Nu blir det inte så mycket med det men nån gång händer det. Han är tillsammans med en av mina äldsta vänner Yvonne o det har de varit i 13 år men de bor inte tillsammans. Min bror har ett barn o det är Andre som nu är 26 år o för ett år sen blev brorsan farfar till lille William :) Allas våran prins. 

4 Mina föräldrar




Då ska man skriva om sina föräldrar. Min mamma heter Monica o hon blir 65 år lillejulafton o jag anser väl henne vara ung för sin ålder. När man ser tanter i kyrkokören i samma ålder så tänker man haha Min mamma klär sig ungdomligt, ja inte alltför ungdomligt men lagom. Färgar håret ja ingen grå mus där inte haha  Mamma bor några kvarter ifrån mig o hon är särbo med min styvfar sen 25 år.
Hon jobbar som nämndeman på Hovrätten plus är lokalpolitiker i Sjöbo o har många järn i elden jämt. Min mamma känns som en jag kan prata med om det mesta men det har funnits tider då vi varit som hund o katt o vi var ovänner o pratade inte på över ett år men sen den gången har det funkat bättre. Visst kan hon vara som alla mammor o lägga sig i alltför mycket o inte förstå att man är vuxen själv men detär ara o säga ifrån o sen är det bra med det.

Min pappa heter Kjell-Arne o han är 68 år o bor i Eslöv tillsammans med min (elaka *L* ) styvmor. Han är pensionär men sysslar fortfarande mycket med sin musik som han alltid gjort. Han spelar i flera orkestar o det är väl därifrån mitt egent intresse för musik kommer. Han gillar oxå att resa o brukar fixa bussresor  som han guidar på. Tyvärr träffas vi inte så många ggr om året utan pratar mer via mail o så.




3 Meningen bakom mitt bloggnamn

 

Hjärtegulletslife ja att det blev det namnet beror helt o hållet på Jonas som var min kära vän när bloggen startade,  han kallade alltid mig för hjärtegullet när vi pratade o träffades  o jag tyckte det var så fint o gulligt så att jag tänkte det namnet tar vi :) Konstigt nog eftersom jag av min stora kärlek alltid blivit kallad Snäckan men det var nåt med det andra namnet som klingade bättre :)  


2. Varför började jag blogga

Jag som alla andra tjejer har väl haft en dagbok när man var mindre o där var alltid ett litet lås på :) Så konstigt nog så skriver man nu så hela världen kan se det men det är ingenting man tänker på när man skriver ner sina tankar o funderingar. Har väl alltid varit glad för att skriva ner mina tankar men det tog en evighet innan jag började blogga ja jag är alltid sen med allt :) Jag är inte mycket för nymodigheter egentligen o därför är jag väl seg o börja. Men efter att jag läst en massa bloggar så tänkte jag..ja varför inte. O sen fixade jag en sida o började skriva o har nu gjort det sen i januari 2009. Fast i början skrev jag hela tiden men sen har det tunnats ut en aningen..haft dåligt med inspiration för att skriva men hoppas det ska komma tillbaka igen för det är kul att läsa sen vad man gjort o så.
Jag själv följer ett stort antal bloggar o visst är där några av de kända men jag gillar mer att läsa om den vardagliga människan o inte bara om en massa mode, shopping, bröstförstoringar o ovänskap bloggare emellan. 
 


Varför..



Kan jag aldrig vara tyst :( Men sen samtidigt varför ska jag tiga. Jag är så fruktansvärd ledsen o det gör så ont. Varför varför varför ???? Länge sen det kändes såhär o jag hoppas jag snart ska må bättre men det ser dåligt ut ..tyvärr. O det är svårt med koncentrationen så vi får se när listan blir skriven. Tur att Malin skriver på sin iallafall *L' Nån som är ordentlig :)



LÄNGTAR EFTER DIG..DITT SKRATT..HELA DIG


Bättre..






Min kära nästkusin stal min lista haha ja det gjorde ingenting alls bara kul. Men hon kör den utan dagar o jag tror jag kommer göra det oxå för då kan jag ta det lite pö om pö istället .

Äntligen är det fredag o vilken kanondag det blev. En riktigt härlig vinterdag med sol o allt. Precis så som det ska vara . Det gick fort på jobbet idag o det var lugnt o skönt utan en viss person *L* Det är en helt annan stämning när hon inte är där. Visst kan vi gnabbas lite men det är mer med kärlek :)

Blir en lugn eftermiddag. Väntar på ett samtal :) mmmm LÄNGTAR


Dag 1 Presentera dig själv




Vem e jag då :)

Susanne som är inne på sitt 43 levnadsår av förhoppningsvis några till. Bor i ett litet hus mitt inne i Sjöbo med min lilla familj. Jobbar halvtid just nu med montering här i Sjöbo o trivs jättebra med det. Har lite andra uppdrag oxå som jag sysslar med. Är ordförande i en handikappförening plus studieorganisatör. Sjunger i kyrkokören i S .Åsums församling o musik o sång är en stor del av mitt liv. Älskar att sjunga o gnolar för det mesta på någonting :)
Som person är jag en snäll o go tjej men jag har väl oxå mina dåliga dagar ibland då humöret inte är alldeles på topp. Är himla blyg av mig..jaaa det är jag fast ingen tror det haha men när det väl släppt så kan jag knappt sluta prata :) Har barnasinnet kvar för barn är man väl alltid inombords förhoppningsvis.

Detta var lite om mig :)


Äntligen

Har jag kommit på hur jag ska få till det här med att blogga lite bättre ( hoppas jag) Hittade detta inne hos en favoritblogg o tänkte ja varför inte :)

45 inlägg på 45 dagar
Dag 01 - Presentera mig själv Dag 02 – Varför började du blogga? Dag 03 – Meningen bakom ditt bloggnamn Dag 04 - Mina föräldrar Dag 05 - Mina syskon Dag 06 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv Dag 07 - Vad är kärlek? Dag 08 - Min dag Dag 09 - Min bästa vän Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna Dag 11 - Ett ögonblick Dag 12 - Min tro Dag 13 - Det här åt jag igår Dag 14 - Den här veckan Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig Dag 16 - Mitt favoritminne Dag 17 – En dålig vana du har Dag 18 - Min favoritfödelsedag Dag 19 - Detta ångrar jag Dag 20 – Din favoritidol och varför Dag 21 - Den här månaden Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg Dag 23 - Ett annat ögonblick Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på Dag 25 - Det här får mig att må bättre Dag 26 - Det här får mig att gråta Dag 27 - En första Dag 28 - Mina rädslor Dag 29 - Min favoritplats Dag 30 - Det här saknar jag Dag 31 - Mina ambitioner Dag 32 – Ett foto på dig och din familj Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför? Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har Dag 35 – Smeknamn du har och varför Dag 36 - Det här upprör mig Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med? Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra? Dag 40 – Vad har du sug efter? Dag 41 – Ett brev till dina föräldrar Dag 42 – Din favorittid på året? Dag 43 – Ditt favoritplagg? Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats? Dag 45 - Ett sista ögonblick

RSS 2.0