Så himla fin


Tisdag 16 feb



O fettisdag men som tur e så e man inget större fans av semlor så det får vara. Det kan alla andra äta..så slipper jag.

Kanske ta lite om gårdagen idag. Hade de mysigaste samtal på eftermiddagen med han som jag jag älskar mest av allt. han ringde två ggr o hjärtat bankade så det låg nästan utanpå kroppen o det pirrade i hela kroppen. Kan det vara annat än Kärlek *L* Känns så skönt att höra hans röst. Faan man känner sig som en fjortis haha

Blev kören sen på kvällen o det var så himla tradigt igår. Kände inte alls för det. Himla traggande av sånger bara o då blir man sååå trött på det. Mamma har oxå börjat där igen så nu har man sällskap iallafall *L*

Blev att stiga upp tidigt imorse trots ledighet suck. Skulle iväg o ta prover så det var att komma iväg halv 8. Mamma körde för William skulle oxå ta prover o efter det så köpte vi goa frallor o käkade frukost. Sen var det hem igen o där väntade tvätt som jag lagt in tidigare som ville hängas upp o sen ladda en ny maskin igen. 
Där var ett gulligt sms oxå på mobilen *L* o det har kommit ett till :) 
Jag har städat undan lite på mitt skrivbord oxå så det är lite lättare o komma till *L* 
Amanda ligger mest o sover o känner inte alls för att gå ut i det kalla. 

Blir väl en lugn kväll som vanligt. J ska hjälpa William så han  kommer inte hem på ett tag. 

Skriver mer sen..

 


Får inte glömma :)



 

Du är allt jag behöver.
Du är solen och luften jag andas.
Utan dig
skulle livet inte vara detsamma.
Snälla gå aldrig din väg.
Men om du gör det
så glöm inte
att ta med mig. 


Jag Älskar Dig Så Otroligt Mycket

Alla Hjärtans Dag



Önskar jag alla Nära o Kära o hoppas ni haft en mysig o fin dag.

Jag själv har varit på dop i Slimminge o det var världens snabbaste dop haha tror aldrig jag hört Trosbekännelsen snabbare än idag..man snubblade verkligen på orden :)  Så nu är lille William Erik döpt o han var tyst som en mus som vanligt hela tiden o kollade intressant runt omkring sig för att se vad som hände haha Efter dopet var vi på skolan o hade dopfest med massa smarriga kakor o den allra finaste tårta som Cecilia gjort. Den var fylld med tobleronekräm o en massa gottigott. Men himla mäktig pust.  O Johanna hade gjort jättefina cupcakes o gissa vem som tog med lila frosting *L*

Det är snart dags o sova för det är dags för Simrishamn imorgon igen o en massa trappor o sen kören på kvällen. Ingen rast eller ro :) Men man är ju ledig på tisdag..skönt..ska bara iväg o ta prover.


Lördag 13 feb-10



Då har veckan blivit till lördag o himlans vad tiden gått fort o jag har varit lika dålig på att uppdatera som vanligt men det är väl så när man har annat att tänka på :) Jag har jobbat på o kämpat hela veckan. Det är inte det roligaste i detta snövädret o även om det inte snöat härhemma så räcker det man kommit till Gärsnäs så snöar det för fullt o fortsätter sen hela dagen i Simrishamn tills man ska hem o när man går av bussen i Sjöbo igen så pooff ingen snö *L* jo på marken men inte i luften. Men svinkallt är det verkligen Brrrr. Gud vad jag längtar tills det blir vår o mitt nya liv :) Jag gick upp kl 4 både tors o fre o åkte hemifrån 5.31. Så i torsdagskväll var jag helt slut o la mig 20.30 *L* o idag känns kroppen totalt mörbultad för det har varit ganska så tungt dessa dagarna men ändå skönt man klarar av det. Ska börja att jobba kl 7 istället för 8 nu så slipper jag all väntan på bussen på eftermiddagen. Då slutar jag 12.10 o kan åka hem 12.30 istället för 14.30. Tar hellre det med att gå upp tidigt än o sitta o vänta i 1½ timme på eftermiddagen.

Jag sitter väldigt i valet o kvalet när det gäller en sak..får se vad jag kommer fram till. Får se hur saker o ting blir inom det närmaste men vet jag måste bestämma mig även om det e det svåraste jag måste göra isåfall. Ibland går inte hjärnan o hjärtat riktigt ihop så..men det e väl inte ibland e mer oftast *L'

Idag har jag varit o klippt mig o det var verkligen skönt. Känner sig som en ny människa :) o några hundralappar fattigare men ibland får det vara värt det :)





Ska ha en lugn lördag idag o det ska bli skönt. Ska fixa pannbiff med massa lök o sen ska vi ha filmmaraton med min favoritserie som jag fick häromdagen eller se några av de filmer vi inte hunnit med på sistone..bla Dödsängeln.
Imorgon är det dags för dopet kl 14.


5 minuter

Gammal men så himla bra o sanna ord :)

 


Tisdag den 9 februari

 

Som vanligt så springer tiden iväg o jag får inte tummarna loss att skriva. Vette sören vad man ska göra för att få inspiration att skriva varje dag igen men det kommer säkert.

Gissa vad..jag e så himla snörvlig igen. Alltså ända sen man fick den där jäkla sprutan så har jag vatt förkyld mer eller mindre plus näradöden upplevelse *L* Men sen är det klart att jobbar man som jag så är det inte lätt att hålla sig frisk i detta vädret. Det är in o ut i trapporna hela tiden o det är ingen höjdare när det är snö. Nu tycker man att det är rena paradiset onsdagar o fredagar när man får vara inomhus på Liwells, även om det jobbet är lite tyngre. Men sen finns där ju vissa fördelar där oxå *L*

Skönt att vara ledig idag iallafall. Igår när jag kom hem från kören hade jag så ont i kroppen så jag visste inte var jag skulle ta vägen så det blev lite mat o sen sängen o jag sov tills kl 9 imorse då Hasse ringde o väckte mig. Han skulle bara säga att han pratat med Mia o att vi fått himla bra beröm för vårt jobb på Snäppan. Sånt är aldrig fel. Men vi trivs där o blir alltid trevligt bemötta av de boende o då är det roligare att göra fint till dom *L*

Annars har helgen varit bra tillsammans med vännerna i lördags o sen var jag själv hela söndagen då Johan var iväg med mamma på auktion i Skurup hela dagen. Sen var de inom hos Jessica o Andre så de var inte hemma förrän vid 20tiden. Johan hade frågat vad de önskade till William till dopet på söndag. För vem vill ha en massa fula silverankor o album o sånt mög. Andre svarade en porsche *L* ja in your dreams haha  Nä vi får se om mamma hittar nåt bra idag. Vi vet ju ungefär vad vi hade tänkt oss.

Till Malin: Önskar er allt gott o du ska se att tiden går himla fort tills ni är " Hemma" o ert nya liv kan börja på riktigt med allt ni planerat o det känns skönt att ni både har fått det bra för det är ni värda. Men som sagt nånstans i allt elände så brukar det finnas ett guldkorn :)  

Nu blir det att ta det lugnt här o fixa med lite papper o sånt o så väntar jag på det bästa..snart så :)

 


Torsdag 4 februari



En ny dag o nya utmaningar haha det lät nåt fast idag kändes det som att jag skulle bestiga berg. Bussen kom i relativ rätt tid imorse o det var skönt o det både syntes o kändes imorse att det skulle bli en solig härlig dag o det klagar vi inte på. Vi började på Svinalängorna o där är tre trevånings o tre tvåvåningstrappor o jag moppade allihop själv o nu när jag slutat med en viss sak så kändes det tungt o jag vet ju vad som pågår i kroppen. En väldig omställning. Det har gått fort men men. Jag ska till doktorn den 24 februari o då får vi se vad han säger :) Ska bli spännande verkligen..

Jag moppade 14 av 17 trappor idag o efter de tre timmarna var jag helt slut o då var det skönt att sätta sig ner o dricka kaffe o koppla av. Åkte hem sen halv ett o solen sken o det var kanonskönt. Gick inom till Anita o beställde klippning till den 13 kl 9. Skulle inte färga det egentligen men vafan vi kör på det ändå :) trivs bättre som mörk.

Sen har det varit en lugn eftermiddag med mer kaffe o himlans vad jag är sugen på allting..inte bra haha

Nu ska jag fixa middag blir Ikeaköttbullar o makaroner. Inte det godaste men får gå.

Skriver mer sen ...


Glömde..

Ju att min lilla Amanda fyllde 5 år den 24 januari. Sånt får man inte glömma :) o klart hon hade kalas :) med fastlagsbullar o allt. O hon var så himla söt i sin prinsessklänning med tyllkjol :) ja ja jag vet man ska inte förmänskliga dom.

Är det nu fler jag glömt som fyllt år så GRATTIS till er alla :)


Måste...



ge ett litet livstecken ju...så folk vet att jag lever :) Tiden har sprungit iväg o det har inte blivit att jag gett mig in här. Som vissa säger man ska skriva när man känner för det o det ska inte vara nåt tvång. Det har hänt många saker under den här tiden men jag kan inte rabbla upp allt det..men kan ta lite korta drag

. Vatt på ett jättefint bröllop kl 6 på morgonen på Sturup o gud vad fina dom var Jessica o Andre o lilla William var sååå söt i sin lilla skjorta, väst o slips o byxor *L*  Han är verkligen en gräddbebis som Jessica säger. Han skriker aldrig, jämt glad o sover hela natten tills hon väcker honom . Han ska förresten döpas på Alla Hjärtans Dag. Iallafall gick bröllopet bra trots vi fick köra tebax hem till dom o hämta brudbuketten som var glömd. Men gifta blev dom o till Egypten bar det.

. Jag har fått 50 % fast anställning nu :) Känns jättebra för nu slipper man allt vad aktivitetsstöd heter o kan andas ut. Blir några kr mer :)  o jag har fått en massa beröm av olika att jag är duktig o det känns skönt.

. Johan har fyllt år ( 31 jan) o på lördagen hade vi fest. Kul med tacos o roligt spel sen o irish såklart mums :)

. Passar på o Gratulerar Malin o Jonas på deras ett-årsdag oxå det den 31 jan. O lycka till med allt som händer framöver :) Håller alla tummar o tår att allt ska bli bra

. M...säger bara M :) Trodde aldrig det skulle hända men men. Känns konstigt men wow :)

. Min blogg har fyllt 1 år :)


Nu e det sängdags här för jobb imorgonbitti, hur kul det nu är med trappor i detta snökaoset men det är bara o se glad ut o moppa på haha Hoppas bussen går i tid iallafall idag var den 20 min försenad men vad gör det när jag åkte hem igen halv 12 . Bra arbetsdag :) 2 ½ timme.

Sov Gott Världen :)

  

RSS 2.0