regn.....


Torsdag 26 feb




Ännu en dag är snart till ända o jag tänkte skriva några rader innan jag kryper till sängs. Mår inte alls bra just nu. Mår fruktansvärt illa o det känns inte alls kul. Hoppas bara att jag kan sova ändå.

Vaknade halv 8 imorse men låg kvar i sängen till kl 8 o sen gick jag upp o duschade o klädde på mig o sen var det dags för trivselcafe o idag var där lite fler människor än förra torsdagen. Vi pratade om allt mellan himmel o jord o sen så sjöng vi lite sånger. Det var slut vid halv 12 o då ringde mamma o sa att hon var på väg ifrån Ystad o vi bestämde vi skulle käka lunch. Jag gick först till banken o sen till apoteket . Mamma kom in när jag var där o sen gick vi till kinarestaurangen. Vi åt friterat fläsk med jordnötssås o wokad kyckling med svamp o bambuskott. Jättegott.



Sen gick vi till Anderssons o köpte semlor till eftermiddagskaffet o ja det blev wienersemlor. Mums :)
Vi åkte hem till hennes lägenhet sen o vi röjde upp lite på hennes kontor o fick upp lite av hennes kläder o spikade upp fina zebratavlor det blev fint.

Vi fikade o pratade o semlan var jättegod o rullepölsan var jätteintresserad av min semla *L* så han fick lite grädde som han slickade i sig med förtjusning o han hade hela mungipan full med grädde haha

Jag gick ut en lång promenix med honom sen medans jag väntade på att Mr J skulle ringa. Men tiden gick o inget samtal så jag började tvivla o det började regna men då ringde han...mmm så härligt o höra han igen. Jag sa att jag måste vara beroende *L* för det är så tomt när vi inte pratar o han hade saknat mig oxå. Inte alls fel o höra.
Han sa att han tänkt komma imorgon så nu får vi se om det blir så. Jag önskar det så mycket jag kan men vågar inte hoppas för mycket för då blir jag bara så besviken om det inte blir. Klart jag blir det ändå men då har jag iallafall förberett mig. Imorgon är det 67 dagar sen vi träffades sist o jag sa till honom att jag blir jättenervös *L* känns som första gången haha man e fjantig. Inte lätt o känna sig som en fjortis *L*
Han skulle ringa imorgonbitti o säga om han kommer eller inte. Tror nog man får be aftonbön ikväll *L*

Jag kom hem 18.30 så jag såg Unga mödrar o sen fixade jag lite i köket o sen var det halv 8 hos mig o sen gick jag in på nätet en stund o sen blev det Lyxfällan o sen Gordon Ramsey.

Nu ska jag som sagt snart lägga mig o hoppas vi ses in dreams *L* 




Delfinhjärta...



En kväll fick jag höra av en vän att jag har ett delfinhjärta..jag bara liksom vaaa?? men då han fick förklarat vad det är så kan jag nog bara hålla med egentligen..det stämmer in himla bra..eller vad säger ni som känner mig ??????..

Har ett hjärta som svämmar över av kärlek till andra människor. Det är ömt och bejakande självständigt men fullt av värme för för andra. Hjälpande när hjälpen är behövande, vägledande - inte fördömmande när någon gör fel. Delfinhjärtat svämmar över av sensualism och älskar närhet ömhet och ger oftast mer än det tar.
Ett Delfinhjärta smeker sinnligt..."



Sängen kallar....



Tyckte jag hörde sängen kalla nu så det är dags att bege sig till den men tänkte skriva några små rader först.
Ska upp tidigt imorgonbitti o gå på cafe så bäst jag får sova några timmar.

Satt o väntade på Mr J i 1½ timme att han skulle ringa men inte ett ljud så kl 17.30  kollade jag min mail o då hade han skrivit kl 15 att han fått en lånelur men inte kom ihåg mitt telenr o han hoppades att jag hann läsa mailet innan han körde hem för han saknade mig.
SÅÅÅÅ typiskt jag får väl erkänna att jag kollar in min mail alldeles för sällan o nu blev jag arg på mig själv såklart.
GRRRRRRRRRRR ville ju prata med honom. Att  det alltid ska hända nåt. Jag har sån himla otur.
Men hjärtat jag saknar dig me mycket o hoppas du känner det.

Fixade middag sen o det blidde köttbullar o det var jättegott fast jag hade en rullepölsa tittandes på mig hela tiden.
Blev tv  som vanligt. De vanliga onsdagsprogrammen. Började se Efterlyst men då kom mamma för att hämta Kasper o vi fikade o snackade o tiden gick fort. Så de stack vid 23-tiden.

Nä nu går jag o lägger mig...
Hörs imorgon ( idag *L* )

Natti Natti...
In dreams...

PÖSSSSSSSSSSSSSSS




Kärlek....


Onsdag 25 februari


Onsdag igen o det var inte alls kul o vakna imorse. Hade man ont igår i kroppen så var det ännu värre idag. Nacken ville inte alls. Kändes som de tryckt huvudet direkt på axlarna alltså :( 
Brorsan ringde o sen efter det ringde mamma. Hon hade kommit hem från sjukhuset 20 i 5 imorse o William hade varit jättesjuk inatt så vi får se hur det går med allting. Hon skulle ner till honom sen i eftermiddag.

Jag duschade sen o klädde på mig o gick till affären skulle ha mjölk o kaffefilter. De jäkla filterna har jag glömt o köpa i tre dagar *L* men nu  så *L* Bäst så jag har till fredag om Mr J kommer på kaffe. Men det går ju o sila genom toapaper med haha

Sen gick jag o solade o det var verkligen skönt idag för kroppen. Hade kunnat lega där hela eftermiddagen men tror det hade blivit lite för dyrt *L* Men det kändes bra för de värkande musklerna.



Sen gick jag o hämtade rullepölsan o han blev jätteglad o sen hem o fika o Kasper fick skinkmacka o nu ligger han o trynar i soffan. Mamma ska hämta honom ikväll efter fuillmäktigemötet.
Pratade en lång stund med Jonas oxå o jag tycker det är tråkigt att folk uttrycker sig som de gjort men du precis som jag vet att det är för att hon är rädd om dig o inget annat. Ni har vatt vänner i hundra år så det är inte så konstigt hon vill dig väl. Men visst var det klumpigt. Men det löser sig som kärringen sa när hon sket i vasken.

Inte ett ljud från Mr J idag :(  o det känns tomt. Hoppas nu bara att mobilen funkar idag så han kan ringa. Längtar efter hans goa skratt ju..

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSss


Dags för sängen....



Ja äntligen dags för sängen om jag får säga min mening. Känner mig totalt slut o ooooooont i kroppen. Alltid likadant när man varit o tränat. Man får så ont i nacke, axlar o armarna. Så lite massage av axlar o nacke hade inte skadat nu *L*

Gjorde lite alltmöjligt i eftermiddags o Mr J ringde inte förrän 10 över 5 ungefär så det var lång väntan. Men den som väntar på något gott *L* Pratade om lite av varje men han var fort hemma idag för han hade kört en kollega idag oxå så han sa han skulle ringa mig senare ikväll. Han lovade o slog till o med vad om det så *L* Så sorry hjärtat..fram med plånboken för försök att ringa gälls inte haha skojar bara nu.. Han smsade mig vid 23.20 o sa han försökt ringa men att telen spruckit innan idag när den hamnade hårt i marken. O det märktes innan idag när du ringde för då bråkade den oxå. Men hoppas att den funkar tills imorgon eller att du får en ny på jobb. Du skrev att du längtade efter att få prata med mig imorgon o jag kan bara hålla med *L*

Annars då ?? jo det har varit tisdag ju o då är det fiskpinnar på menyn *L* ja min fantasi är det då något fel på *L* men det är gott iallafall. Kollade på tv o såg skitprogrammet med Linda Rosing. Herregud fattar inte hur killarna kan tycka hon är så himla snygg. Jo om inte läpparna varit fulla av botox så möjligtvis men det ser hemskt ut. O hon skulle vara så jordnära o reko tjej bla bla bla. Hmmm nja det var då inte min mening. Tyckte hon var väldigt ego.

Det blev semla ikväll men det var inte så gott men den gick ner.
Pratade med mamma snabbt o nu var William på sjukhuset igen. Han är bara hemma 2 dagar i taget verkar det som . Jobbigt hoppas det inte är jätteallvarligt.

Jag ska försöka sova nu o du hjärtat. In Dreams *L*

Förresten vi pratade om skridskor innan o jag vet hur bra du är på hockey o åka skridsko men hjärtat kan du göra såhär *L*







Fettisdag


Fast det känns som alla mina tisdagar e feta *L* Men idag ska det käkas semlor på längden o tvären i Sverige o man har tur som inte är så himla förtjust i dom egentligen. Tycker nästan bäst om dom man gör själv eller så ska det vara wienersemlor mums *L* men jag klarar mig lika bra utan. Värre då med franska wienerbröd haha för det e svårt att motstå *L* finns inget godare *L*

Imorse kändes det som jag vaknade upp i en bubbla. Kände mig inte alls bra o ville inte alls gå upp för o träna men kommer man bara upp så brukar det funka.
Kom ett fint sms från Mr J vid halv 9. Skönt med dina små goa sms på morgonen. Det blir genast lättare när man får höra att man är saknad o nån tänker på en.

Tränade mellan kl 10- 10.40 o det blev 1 km på bandet idag oxå o sen lite crosstraining o sen styrketräning. Så nu är man trött i hela kroppen om den nu inte var det tillräckligt innan haha




På hemvägen ringde jag till Jonas o pratade en stund o sen blev det Netto igen haha skulle köpa mysskor som de har för 39 kr denna veckan. Söta ballerinaskor. De är svarta med gissa *L* LILA små bollar *L* Så jag köpte två par.

Så skönt med SOL idag *L* riktigt härlig blå himmel. Det piggar upp en lite grann *L* tänk att lite sol kan göra så mycket .
Det blev kaffe o macka sen o nu ska jag sätta igång diskmaskinen o fixa lite härhemma. Om jag nu orkar känner mig trött i hela kroppen.
Sen vänta på att Mr J ringer *L* hoppas tiden går fort.....gissa vem som längtar ...

Skriver mer sen




Natti Natti



Nu är det dags för denna svensken att krypa ner i sängen o se om hon kan sova. Är verkligen jättetrött o det ska bli skönt att sträcka ut sig igen även om det inte blir på nån sträckbänk *L*

Har varit iväg hela kvällen. Gick vid 18.30 o det tar ca 20 min o gå till kyrkan. Väntade på att Mr J skulle ringa men det kom ett sms kvart i sju att han inte kunde ringa ikväll men att vi hörs imorgon. Visst kändes det tråkigt men jag visste det nästan. Blev erbjuden skjuts till kyrkan men tackade nej för att du skulle höra av dig så jag fick vackert vandra vidare. Kallt var det Brrr o man blev helt snörvlig.
Det var en stor körövning idag med alla som ska medverka i konserten den 29 mars med Py Bäckman. O det var en mäktig känsla att höra allihop på en gång. Lovar att detta kommer o bli så fint så fint *L*
Vi övade i två timmar med en liten fikapaus i mitten o sen fick jag skjuts hem o det var skönt så jag slapp gå o frysa.
Fast man får tänka på en viss karl på J så blir man varm i hela kroppen ;)
Där var en av körledarna som var så himla snygg. Han hade grått hår o log o skrattade hela tiden o Anette o jag sa att tur vi inte har honom som ledare haha Han är gift sa hon haha o vad har det med saken o göra. Jag har då inte tänkt gifta mig med honom *L* Näää jag vet hos vem mitt hjärta finns.

Sen åt jag lite rester o kollade på halv 8 hos mig o Familjen Annorlunda på replay.
Sen har jag suttit o fixat lite bilder o sånt o nu är jag så trött i tittorna så det känns att det behövs sömn här  *L*
Ska upp tidigt o gå o träna.


Måndagen 23 februari



Måndag Måndag Måndag. Ännu en gång *L* o jag är bara sååååå trött. Var inte alls kul o vakna imorse ville bara ligga kvar men jag vet inte varför man alltid vaknar så tidigt när man VILL sova. Det är konstigt. Jag låg iallafall kvar.
Trodde där skulle komma ett sms från Mr J men icke *L*
Jonas han ringde sen ( se nu är du med *L* ) o vi konstaterade att det var en vecka sen vi pratade. Oj vad tiden går.  O näää du är inte ratad *L*  Skönt att du äntligen fått det du ville ha o jag hoppas för din skull att allt ska funka kanon men som alltid får man ta en dag i taget. Bäst så. O du tack för dina fina ord de värmde ska du veta.

Vill verkligen ha en sträckbänk Knarr knarr Knarreliknarr *L* eller hur var det nu det lät Jonas *L*
Min kropp behöver verkligen sträckas ut idag. Den gör såååå ont. O som vi sa så hade det varit idealistiskt. Då hade man blivit så lång så man inte hade övervikt mer utan var mer proportionerlig ( svårt ord o felstavat men men ) Men då hade man väl behövt bli 2.90 m eller nåt *L*

Jag var tvungen sen att klä på mig o ge mig iväg lite ärenden. Det gick inte o boka lokalen på onsdag till mötet o sen ville det sig inte på apoteket heller. Nada recept där . Handlade lite på Konsum o gick hem sen o fick ringa runt lite för att säga att vi får skjuta på mötet 14 dagar.

Skulle precis äta när kärleken ringde *L* Mmmm överraskning igen. Såna är du bra på *L* Du hade precis varit på lunch. Var så skönt o höra din röst o ditt skratt får det att bli varmt i hela kroppen. Du kan inte ringa när du kör hem för du ska inte vara ensam men du ska försöka ringa vid halv sju när jag går upp till kyrkan. Men det återstår o se. Vi bestämde oxå att ev träffas på fredag .

 Hoppas Hoppas Hoppas *L*

O du det där med macho *L* lovar att inte skriva ett långt inlägg om det *L* visst ser du macho ut *L* sexy sexy sexy men du är den goaste Nallebjörn inuti *L*

Nu ska jag ta nåt o äta men mår fruktansvärt illa men får försöka få ner nåt ändå ...
Blir sångövning i kyrkan ikväll 19-21. Så får vi se om de minns nåt av våra tidigare träningar haha

Skriver mer ikväll....
Miljoner


LOVE




I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
and I think to myself, what a wonderful world!!

Söndag 22 februari


Gick upp kl 9 o jag var så värkbruten i hela kroppen o kände mig helfärdig. Men frissan var intakt haha var så rädd den skulle bli fördärvad när jag la mig så jag hade vaknat med håret på alla ändar men jag hade tur *L*
Det blev frukost o jag kollade på LA Ink o den är mycket bättre än Miami Ink. Kat är så läcker o gör så himla fina tatueringar o snacka om cool studio *L* men så är den ju ROSA *L* Den går inte o jämföra med Ami o hans grabbar *L*



Är hon inte läcker så säg *L*


Jag gjorde iordning mig sen o klädde på mig o bytte kläder två ggr men till sist blev det lila skjorta o svart kjol o stövlar. Spelar egentligen ingen roll vad man har på sig *L*
Träffade mamma o vi körde upp till Vollsjö o Ågården o var där vid 12-tiden. Årsmötet började kl 13. Det kom ungefär 85 st o vi började med att äta o det blev bulle, sallad, varmrökt lax som var helt fantastiskt god, smälte i munnen. Två sorters sås o potatis o sparris. Jättegott som alltid när Ulla gjort det.

Sen blev det möte o det blev massa tårar så det var tur det fanns näsdukar haha Inte så lätt när mamma nu beslutat sig att sluta som ordförande efter 11 år . Jag blev den nya ordföranden o ska nu försöka få föreningen o funka lika bra men vi är lika på många sätt som hon sa. Sociala o gillar att prata o sjunga o ha kul. Så jag ska nog klara detta oxå men klart man har 147 medlemmar o ta hand om o ha  ansvar för men jag får hoppas att min styrelse hjälper mig så vi kan få ett bra år.
Mamma blev avtackad o fick en fin pilgrims Tingeling *L*



Tingeling Tingeling..betyder jag ingenting *L* trallalalalla 
 http://www.youtube.com/watch?v=gR-RLgr4j4A  LYSSNA O NJUT *L*


Efter mötet blev det kaffe o jättegoda bullar o chokladrulltårta. Gud vad god den var precis så som en sån ska smaka med härlig smörkräm i . Sen hade jag o styrelsen ett litet möte o bestämde vem som ska vara vad i styrelsen o bestämde nytt möte.

Var hemma vid 17-tiden o jag var sååå trött. Det tar på krafterna när man spänner sig o så inför en sån här sak plus att jag inte somnade förrän sent.
Jag la mig på sängen för att vila en liten stund o  gissa vem som ringde då *L* Mmm precis Kärleken. Vilken överraskning. Han skulle hämta sin son o passade på att ringa då. Härligt att höra hans röst o han lät mycket piggare än i fredags. Skönt. Vi hann inte prata så länge men det var skönt det lilla *L* Han sa han skulle ringa lite senare men jag sa att gjorde han inte det så smsa men där kom inget. Hans minne är inte det bästa haha även om det är han själv som bestämmer saker.

Sen kollade jag på Miami Ink o efter det blev det Jamie. Sen ringde brorsan o snackade en stund. Sen svarade jag på mail o kollade runt lite o sen var jag så trött så då var det bara o gå o lägga sig.

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSss




Forts. Lördag



Får fortsätta o skriva om min lördag eftersom det blivit dåligt med bloggande två dagar men varken haft tid eller ork o då är det bättre o vänta.

Men lördagen blev bra o lugn o skön.  O det blev hamburgertallrik o det var jättegott. Hade massor av rå lök till det o det är himla gott även om det inte är det bästa till min mage.

Mr J smsade lite över 18 o han mådde lite bättre nu, skönt o han skrev att han älskar, saknar o längtar efter mig o det känns jätteskönt att veta o jag gör detsamma, verkligen. O du hjärtat jag lovar att där är lite kvar så det fixar sig ska du se ;0) tvunget o spara lite ju *L*

Det blev melodifestivalen sen o när man nu såg dom så var det lite annat. Gillade alla utom Rickfors o den grekiska melodin. Alla de andra hade sin charm. Men jag tror jag gillade Molly o EMD bäst nu. Fast Molly skulle sjungit den på engelska så hade den kunnat bli den nya Empty room o sen kunde EMD:s dansare haft andra färger på sina kläder så de inte smälte ihop allihop på scen.  Majas låt var härlig oxå en riktig sommarlåt.

Pratade med brorsan sen o han höll såklart på BWO. Han har aldrig haft musiksmak *L* Tomas Di Leva säger allt haha
Sen kollade jag på Brottsplats försvunnen o det var lika bra som alltid.
Sen blev det datorn resten av kvällen/halva natten. Satt o fixade med lite saker o helt plötsligt var kl 4 o då var jag helt trött i kroppen o kände jag behövde lägga mig ner så det blidde sängen.

PÖSSSSSSSSSSSSss


Äntligen Lördag ....


Ja äntligen säger jag. Väntat hela veckan på denna dagen så det var skönt den kom *L* Haha ja allt för en klippning men det behövdes ju. Finns inget värre än när håret blir för långt o inte vill som jag vill *L*
Jag sov till kl 8 o sen upp som sören o göra mig iordning o sen gå bort till frissan. Skönt för man behöver inte tvätta håret hemma utan det gör hon så det är bara o sätta sig o njuta. Finns inget skönare än när frissor tvättar håret o masserar hårbotten gott. Mamma kom oxå för hon skulle fixa till håret oxå men bara tvätta o föna.
Jag blev jättenöjd med mitt hår även om mina sexor åkte nu :( men de är mest jobbiga när håret blir för långt.
Det blev inte svart som jag tänkt mig först eftersom jag har många slingor kvar i håret så de kan först försvinna. Sen blir det snart vår o massa sol så då är det inte lönt o ha färg i håret. Då blir mitt hår guldfärgat o det kan oxå vara snyggt *L*
Iallafall så blev resultatet såhär idag *L*  O det kääänns så skönt att det äntligen är iordning igen. O det blev inte mer än 550 kr idag så det var inte så farligt hade väntat mig ca 700 kr.




Sen gick mamma o jag o fixade med avtackningspresenten tills imorgon o blommor är beställda o ska hämtas imorgon fm. Sen gick vi till Anderssons o fikade. Blev en god macka med skinkröra o ananas o ost. Delade den med mamma o sen åt hon en semla o jag ett halvt fransk wienerbröd haha vad annars *L* Satt o babblade länge. Tiden bara springer iväg. Sen gick vi in i en klädesaffär o mamma handlade lite nytt haha hon precis som jag har ju inga kläder ;0)
Sen gick vi hem till 8:an. William var på hemväg från sjukhuset.
Jag gick hem o nu sitter man här.
Har inte bestämt mig än för vad det blir till middag. Är sugen på Kinamat eller en smarrig hamburgare så vi får se vilket det blir.
Blir melodifestivalen ikväll o jag vet inte vad jag ska tycka om den egentligen efter jag hört låtarna igår. BWO o Molly har fina låtar, lugna ballader o de var nog de som var bäst. Men sen blir det annat när man ser det ikväll så vi får se vad domen blir sen *L*

Skriver mer sen....
PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs




Trött.....



Precis så kände jag mig igår ikväll så därför blev det inget bloggande då om nu nån undrar *L* Så jag tänkte att det var lika bra o vänta tills idag. Så nu kommer gårdagen.

Det var konstigt för igår när jag skrivit här om att jag inte skulle få prata med Mr J så ringde han. Andra gången nu det händer när jag precis skrivit om honom. Snacka om härlig överraskning *L* Han hade väntat på att jag skulle komma hem från affären men missat att jag smsat redan vid 2-tiden. Men gulligt hjärtat att du väntade. Det hördes att du inte alls mådde bra så jag är glad du orkade ringa mig ändå men som du sa att du ville prata med mig.
Det blev mycket skratt o du sa flera ggr att du blir så glad när du hör mig skratta o att det var så skönt att få prata med mig. Sånt värmer verkligen hjärtat o jag kan bara säga Dito *L* Vi pratade lite om din resa i april o du vet att jag inte är så glad för den o det är kanske inte så konstigt men men. Jag sa att hade du varit det då om det varit tvärtom.
Då sa han att han är så bortskämd med att jag alltid finns för honom fast inte han alltid finns det för mig. O det är så sant så sant men jag vill finnas för dig o tänker fortsätta så länge jag kan.
Du var tvungen o rusa in sen för du mådde så dåligt men du sa du skulle ringa så som idag men det tror jag inte det blir. men troligtvis kommer det ett sms *L*

Jag fixade middag sen o det blev köttfärslimpa med ärtor o morötter o ost i o bacon ovanpå o till det potatis i ugn  med lök, paprika o fetaost. Sen en smarrig sallad med avacado, fetaost o blandade rostade nötter. Riktig fest *L*

Kollade på tv o zappade mellan Lets Dance o På Spåret. Som tur var så vann Johan o Lisa med 41-27 men det var riktigt spännande ett tag när de låg lika men sen drog de fort ifrån.
Lets Dance var sådär igår. Gillar fortfarande Magnus o Morgan bäst o de fick vara kvar även denna veckan eftersom George Scott åkte ut o det kunde han gjort för länge sen. Igår stod han mest stilla medan hans partner kråmade sig omkring honom BORING...

Jag kollade på Samantha sen o det var väl ingen höjdare det heller. O tittorna var väldigt långt nere så sen bestämde jag mig för att krypa ner i sängen. Så det blev en tidig kväll igen *L* Tycker jag börjar bli riktigt duktig på det *L*



Detta Är KÄRLEK.....

Helgen är på G...



Fredag hela dagen lång *L* Veckan har sprungit iväg precis som vanligt. O nu har den här helgen kommit som man inte hoppades skulle komma så fort :) jo klippningen imorgon är välkommen men söndagen hade jag klarat mig utan *L* men det ska väl gå det oxå. Men visst är man nervös.

Hade ingen bra morgon alls eftersom jag mådde fruktansvärt illa så jag låg kvar i sängen länge o försökte att inte tänka på hur dåligt allt kändes.Hoppas det inte sitter i alldeles för länge ...
Mr J smsade vid halv 9 o sen hade vi en liten smskonversation en stund. Han mådde likadant idag o såklart hade han åkt ifrån medicinen som han köpte igår. Du är alltså otrolig haha Vet ingen som glömmer så mycket som du.
Tyvärr blev det lite tråkiga missförstånd mellan oss, inte lätt alltid när ingen av oss mår bra o det sägs saker som egentligen inte ska sägas men visst gör vissa saker extra ont o höra. Livet blir inte alltid som planerat men man får göra så gott man kan. Men du bad om ursäkt flera ggr o sa du var klumpig som en elefant ..en söt o go sådan isåfall *L*  Du sa att vi skulle sitta på hemmet när vi blev gamla o smsa till varandra men som jag skrev jag sitter hellre sidan om dig då o håller dig i handen *L* O du sa att jag inte ska glömma att du älskar mig o jag LOVAR det glömmer jag ALDRIG *L*

Jag fick pallra mig upp sen o jag pratade med Uno om presentkorten till söndag o sen pratade jag med mamma. Sen gick jag till Netto o handlade lite till ikväll o sen blev det Konsum. Handlade man för 100 kr fick man köpa 3 paket Zoegas för 59 kr så nu kan du komma precis när du vill hjärtat o dricka hur mycket kaffe du vill *L*  Bra va *L*



Mr J smsade igen vid tjugo i ett o då hade han suttit på toaletten i mörkret på jobb o mått jättedåligt. Stackaren jag kan inte ens tänka mig hur ont det gör o hur dåligt man mår när man har migrän. Himla tur man slipper det iallafall.
Han skulle snart försöka ta sig hem o han bad ännu en gång om ursäkt för innan. Du är förlåten det vet du om.
Jag bad honom ringa på hemvägen men han hade nog redan kört när jag smsade för jag såg det inte förrän 20 min efter han gjort det . Så tyvärr får jag inte prata med honom denna fredagen heller. Så det känns inte sådär jättekul men hoppas verkligen han snart mår bättre o att vi kanske hörs i helgen ändå. LÄNGTAR efter dig hjärtat.


Skriver mer senare .....
Här är en söt o klumpig elefant oxå *L*



Åter dags...


Klockan börjar närma sig tolv o det känns som det är dags att hoppa i säng. Börjar dra i tittorna.
Men det får bli några rader innan...

Var en bra eftermiddag. Lugn o skön o snön den föll bara mer o mer så skönt att vara inomhus o slippa vara ute BRRRR. Knappt så Kasper ville gå ut heller mer än nån snabbkissning då o då.

Kvart i fyra ringde det WOW vilken överraskning det hade jag inte alls väntat mig eftersom jag visste att han åkt hem o när han är så dålig brukar han sova det mesta. Men nu var han på väg till apoteket o ville prata med mig lite grann. Tack hjärtat det var gulligt att ringa. Altid kul när det händer oväntade saker. Men du lät inte alls bra. Tycker synd om dig. Vet hur dåligt du kan må. Men hoppas det snart går över. Jag sa till dig att jag önskade att jag kunde få dig att må bra o då sa du att det gjorde jag ju när jag skrattade, fick dig att må bra ahhh du är för go alltså. Ska säga att du oftast oxå får mig att må jättebra när jag får höra ditt hjärtliga skratt. Vi pratade en stund till o jag sa att vi bryr oss inte om det imorgon men det tyckte inte du var en bra ide' men jag vet att du mår dåligt i flera dagar efteråt så det är nog inte lönt o bestämma nåt. Men som jag sa det är inte som jag inte vill, absolut inte men jag tänker på dig oxå att du ska må bra så vi får ta det nästa vecka. Men såklart vill du o kan imorgon så gör vi det *L* FATTAS BARA ANNAT *L* Saknar dig otroligt mycket.

Du skulle ringa när du körde hem från apoteket men inte ett ljud o jag blev orolig såklart o efter 25 min smsade jag till dig men då svarade du att du redan var hemma att du blivit värre o det var svårt att köra. Ok jag förstår men inte kul o oroa sig. Jag skrev du kunde höra av dig när du orkade o kunde. Krya på dig nu hjärtat.

Sen satte jag igång o gjorde plättar o det är ett sörens jobb haha tar en himla tid.



Men gott blir det o Kasper gillade det verkligen för han fick en massa hungaplättar *L*
Det blev ärtsoppa med fläsk innan det men den hade ICA gjort *L* o det blev massa senap i den så den blir så härligt tjock *L* o så knäcke med ost till.

Kollade på tv under tiden som alltid . Sista Unga mödrar ( denna säsongen, börjar väl ny snart igen ) o sen Vem vet mest o halv 8 hos mig. Känns som jag skrivit detta ett otal ggr haha
Sen kom mamma o hämtade Kasper o vi fikade o pratade en massa o tiden går fort.

Har blivit lite koll på nätet på olika sidor o nu är det som sagt dags att krypa ner i sängen o så får vi se om vi kan komma ut genom dörren imorgon haha med detta snöandet så ser det mörkt ut *L*

Natti Natti
In Dreams...






Snö....



Torsdag igen o man vaknade upp till ännu en snöig dag. Vaknade redan vid 7-tiden o kunde inte somna om så jag la mig o läste lite för skulle inte gå upp förrän vid 8 hade jag tänkt mig.
Då blev det dusch o påklädning . Kasper skulle ut en sväng men han är inte morgonpigg precis. Man kan riktigt se hans tankar AHHHH nääää måste jag gå ut nu GÄSP *L* Men han masade sig upp o det blev lite kissning innan han gick tebax till soffans värme.

Kl 9 kom smset som jag absolut inte ville ha. Han var tacksam om vi kunde ta det imorgon istället för han hade sån huvudvärk ( har ju migrän) o skulle köra hem från jobb så fort som möjligt. O klart vi kan det .Jag vet att du inte har det så lätt när du mår så o jag har varit med om det när vi träffats o det är inte kul precis så krya på dig hjärtat så ser vi om det blir imorgon istället. Blir bara så tomt idag o inte få prata med dig heller men inget att göra åt saken. Huvudsaken att du blir bra igen. Tänker på dig....

Jag stack ut i snön o gick till församlingshemmet. Förresten hittade en sak på nätet. Inte för det behövs nu precis *L* 

Om du inte orkar vänta på att snön ska falla, eller kanske bor i en del av världen där den typen av väder inte existerar, då ska du spana in iSnow.

Du blandar det ogiftiga pulvret med vanligt vatten och får på så sätt en näve mulvänlig snö. När snön smält kan du göra om proceduren igen.

Fem burkar iSnow går loss på cirka 30 kronor.

Ja dom hittar då på allting *L* 

Iallafall så var vi inte mer än 9 st idag på cafet o det var bara Ulla som ledde det idag o det blev mycket prat om allt mellan himmel o jord så vi hade lika kul ändå även om vi inte var så många. 
Sen gick Annie o jag till Kvantum o handlade. Vi stannade vid en demonstration av juice o smoothie o vi fick smaka så mycket så vi blev nästan mätta *L* o gott var det *L*
Det var ungefär som den gången  då Andre min brorson o mamma var på AG o handlade när han var mindre. Där var en som stod o demonstrerade bröd o Andre gick dit flera ggr o tog o till slut så bredde tanten en hel macka till honom *L* lika bra *L* 

Nu ska jag gå en sväng med rullepölsan om han nu vill *L* o sen får vi se om jag kollar lite på Bachelor Rome ändå *L* o fikar. 

Skriver mer sen...
PÖSSSSSSSSSSSSSSSss


 

Dags o krypa ner...


Nu är det dags att slå igen de melerade igen o det ska bli skönt. Hoppas jag somnar snabbt inatt med. Finns inget värre än att lägga sig o så poof så är man klarvaken o bara ligger o vrider o vänder på sig. Visst har jag mycket att fundera över just nu men det kommer o lösa sig hoppas jag. Att vara i denna situationen är inte alls lätt o hoppas det inte fördärvar allt det fina. Men det är vår lilla hemlighet *L*  man måste se positivt på saker *L*

Dagen blev iallafall bra på alla sätt o det har varit en bubblande känsla inom mig hela dagen o när jag vaknar o kvittrar nästan haha då är det nog nåt speciellt haha Men det har känts bra inombords hela dagen.

Mr J ringde vid 16.40 o det blev ett givande samtal om allt mellan himmel o jord o du trodde det skulle funka torsdag eller fredag så vi får se *L* o NÄÄÄ hjärtat inga av dina sms är tråkiga. Jag gillar dom alla o blir lika glad var gång det piper till i mobilen o det är från dig. Eller när Ricky M sjunger o det kommer upp en fin bild på skärmen o det är samtal från dig *L* o du har en tendens att ringa när jag precis lagt mig ner på sängen så undrar vad det ska betyda *L* haha näää nu är jag dum igen.'
Iallafall så håller jag alla fingrar o tår inför morgondagen eller ska man kanske be en aftonbön innan man kryper ner *L*
LÄNGTAR IALLAFALL ...

Ikväll blev det att rulla köttbullar o så gjorde jag makaronstuvning så två stuvningar på tre dagar *L* men det finns ju fler dagar i veckan o det finns några sorter kvar t ex blomkåls o spenat *L* o spenatstuvning vet jag någon som gillar extra mycket *L* Fast jag garanterar att min är godare än Findus färdiga i frysdisken *L* fast den kör ju mamma me.

Det blev tv hela kvällen unga mödrar, diskning, halv 8 hos mig, Det okända, Efterlyst o sen Playboyflickorna. Dom var ute på roadtrip med buss för de skulle fira Bridgets syster Anastasias 21-årsdag. Dom var på lite olika ställen. De käkade peasoup på ett ställe o Kendra var helt lyrisk *L* o fick de andra o gilla det oxå men dom hade skinka o ost o senap i. Sen hamnade dom  i en liten gullig by Solvang med en massa danska hus o människor. O där köpte de trätofflor..gissa vilken färg *L* JAAA Rosa *L* Sen övernattade dom på ett häftigt hotell Madonna Inn i San Luis där det finns 109 rum o alla har olika inredningar o teman. Djungelrum o grottrum o kärleksrum mm
O deras restaurang går i ROSA allt är rosa *L* Cirkelformade sittbås, rosa plastblommor, rosa medaljongtapeter, rosa servetter - till och med vinetiketten är rosa. Den som även vill ha mat som är rosa beställer någon av de berömda stekarna och ber att få den "rare" haha

Sen har jag vatt ute med Kasper inför natten så han fick kissa o springa omkring lite. Han ser så rolig ut när han lufsar omkring i snön.
Nu har han lagt sig tillrätta i soffan o snarkar för fullt *L*



Fast på denna bilden vaknade han till *L*

Nu ska jag oxå gå o burra ner mig snart dags o gå upp igen. Torsdag o cafe o sen ..ja vi får se *L*
SEE you in dreams
Nattipussar



Vänlighet och kärlek
är smittsammare än någon sjukdom


Några rader....




Eftermiddag o jag tänkte bara skriva några rader igen . Sitter o dricker lite kaffe o kollar runt o tänkte att då passar jag på att skriva *L*

Det gick jättebra med sängen. Se kvinnor kan haha Vi klarade av det galant men herregud vad det var kallt ute så det isade i fingrarna o gjorde riktigt ont i dom när man skulle ta tag i sängen. Fick sätta på mig vantarna då.
När sängen var på plats så drack vi kaffe o käkade goda skorpor till det. Alldeles för goda *L* Sen packade hon o sen skulle hon ta bussen till Ystad 5 i 12 så jag följde henne till bussen så man fick en bra promenix kan behövas *L* 
Jag gick hem sen o hämtade min plånbok med solkortet o gick sen iväg till solariet o fick lite sol o värme o det var inte alls dumt för kroppen kan jag säga *L* Men tiden gick så fort alldeles för fort *L*


Sen gick jag o hämtade Kasper eftersom han ska sova hos mig inatt. O han var glad o viftade på svansen o sprang gladeligen hit hem o skulle in o snusa runt o se så där inte var nån råtta eller nåt haha Garanterat kommer det inte nån sån när han är här *L* o tur är det .

Sen gjorde jag kaffe o macka o kollade på Bachelor Rome igen. Så mycket svartsjuka o avundsjuka det kan finnas mellan tjejer. O ja han valde Erica haha hon verkar så himla virrig. Men jag är såklart alldeles för nyfiken så jag gick in på nätet o kollade vem som vann o inte var det hon iallafall puhhhhh Så nu behöver jag inte kolla in det fler ggr *L* Det är på så dum tid o jag är inte hemma då var dag så lika bra o fuska *L*

Nu ska jag rensa lite på skrivbordet här o vänta på att Mr J ska ringa. Längtar längtar längtar *L*
 
PÖSSSSSSSSSSSS så länge

Som vattnet får plats i havet,
som stjänorna får plats i himlen,
så får du plats i mitt hjärta.





Onsdagsmorgon



Välkommen till en ny kall dag på jorden *L* Får bara hoppas att solen snart vill titta fram oxå så det blir en lika kanondag idag *L*
Jag somnade snabbt när jag la mig så det var jätteskönt men jag kan säga att jag har minsann ont i varenda led än så en massage nu hade inte varit dumt haha O jag som ska hjälpa mamma o få upp nya sängen för trapporna tur hon bara bor på andra våningen *L*

Jag låg kvar en lååång stund när jag hade vaknat imorse o låg o funderade på Mr J o så pang så kom där ett sms där han välkomnade mig till ännu en kall dag *L* men med de följande miljoner kyssarna kan man bara bli varm *L*
Jag svarade att man knappt vill gå upp ju från sängen skönare o ligga under det varma täcket men även om det är kallt så har jag ett varmt hjärta o det slår för dig. Hoppades oxå att han skulle få en bra dag o att han ska vara rädd om sig. Kom tebax ett sms sen där det stod att jag är för go. Den som är go är du hjärtat. Så glad du finns i mitt liv.
Tur du kom in den dagen för 5 år sen. Det var det bästa som kunde hända. Fast klart det absolut bästa var den 22 dec - 06 då du ringde första gången o det bara sa KLICK inte i örat men i hjärtat haha Sen dess är jag fast o jag vill minsann inte bli släppt heller *L* Tänk vad åren går....



Nä nu måste jag klä på mig o komma iväg kan inte sitta här o drömma hela dagen *L*
Skriver mer sen
Over and Out..
PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs


Dags för sängen...



Herre min GUD vad jag är trött ikväll. Gäspar o Gäspar o det känns som varenda led i kroppen är öm. Har sååå ont så det ska bli skönt o få sträcka ut den snart i sängen. Orkar inte sitta uppe så länge till. Men det behöver jag inte heller *L*
Men ville skriva några rader om resten av min dag även om det inte hänt så himla mycket.
Jag hamnade framför tv:n innan i eftermiddags o jag såg lite på Elling o sen blev det femman o där började dom med Bachelor Rome. Ja jag säger då det *L* Inte lätt o framhäva sig bland 25 tjejer kan jag tänka mig så det blir väl som vanligt en massa rivalitet o bråk o gnat för att få drömprinsen som i det här fallet var en riktig italiensk prins *L* . Får se imorgon vad som händer när han ska välja ut de första som ska få stanna. Den ena var snyggare än den andre men Erica tog priset haha hon trodde redan hon var en prinsessa *L* hon var typ Paris Hilton som inte klarade av något själv. Hade folk till allt ja säkert till att torka sig på dass oxå *L* Ja vi får se hur det ska gå. Fortsättning följer ....

Sen kollade jag lite på Black Jack o den filmen kan man bara älska *L* vette sören hur många ggr jag sett den men den är lika bra varje gång *L*

Sen ringde Mr J o det var lika mysigt som alltid o prata med honom . Man blir så glad av att höra hans skratt o det ger mig styrkan i att orka. O hjärtat. Jag skriver det här oxå så du riktigt förstår A-L-D-R-I-G !!!!! SÅ nu ska du väl förstå *L* att aldrig, aldrig, aldrig....Ler...
Eventuellt blir det träff på torsdag men jag tar inte ut nåt i förskott men jag vet att vi bägge vill o det ska bli jättemysigt o träffas igen. LÄNGTAR. Alldeles för länge sen. 57 lååånga dagar. suck.

Som jag sa innan så var jag tvungen att ta upp paketet i affären häromdagen o lukta. O det ger en härliga minnen o det luktar så himla gott.mmmm  WATERMELON RULES *L*



Sen blev det middag o antingen så har jag tänkt o bli brun eller nåt för det blev rårivna morötter idag till middagen som precis som förra veckan bestod av  fiskpinnar. Men det är inget fel på det. O idag fick jag äta dom själv utan en rullepölsa som satt o tiggde *L*
Det blev lite olika program ikväll o medans jag väntade på charterfeber så blev det en stund med Black Jack igen o det var inte samma ställe som innan idag *L*
Sen var det som sagt charterfeber o det handlade om allt från minigolf, hippiehålor, kamelridning, raggning av tyska äldre damer, strippstänger o karaoke *L*  en salig blandning alltså *L*

Sen kom mamma vid 22tiden o pratade lite. Hon hade varit hos William på sjukhuset. O det var väl sådär med honom.

Förresten idag fick jag oxå ta till nödlösning men jag har ingen badhairdaymössa så jag fick ta min keps istället för idag var det verkligen en bad hairday. LÖÖÖÖÖÖÖRDAG kom snart så jag får klippa mig *L*


Nu ska jag gå o krypa ner i min säng o se till o sträcka rejält på mig o hoppas jag somnar på studs *L*
Ses i drömmen J ;0)

NATTIPUSSAR

Tisdag åter igen *L*



Så då var det tisdag igen o Vilken härlig dag att vakna upp till :) Kanonväder o solen är verkligen på sitt bästa humör o snön ligger fint så det är jättehärligt även om det är lite kyligt . Kände mig på riktigt gott humör imorse. Hade ställt klockan till 8 men redan 7.25 kom där ett sms från Mr J o han hoppades att allt var bra o att jag skulle hålla mig inne för att det är svinkallt o så längtade han *L* Mmm han är så himla go. Jag svarade att han gärna fick komma o krypa ner under mitt duntäcke så kunde han få värme *L* men han fick väl en chock eftersom det inte kommit nåt svar än *L*
Hålla mig inne idag funkar inte eftersom det är träningsdag. Så man får snällt ge sig ut men idag känns det inte ett dugg jobbigt. Mamma ringde o pratade bort en liten stund innan jag gick. Hon skulle iväg på möte. Jag ska passa rullepölsan imorgon för hon skulle till sjukhuset då o sen sova över hos R. William är kommen på sjukhus igen. Han hade gått upp 7 kg i vätska på några timmar så man ska inte klaga. Inte bra varken för hans hjärta eller njurar.

Träningen gick bra idag. Gick 1 km på 10 min så det gick undan med den billiga leverkorven idag *L* o sen styrketräning i 40 min. Så nu är man mör i hela kroppen men det är så det ska kännas så man vet man använt varenda muskel i kroppen *L*


På hemvägen blev det lite handling på Netto igen. Lika bra o passa på när man går förbi ändå.
Sen blev det kaffe o macka o det behövs verkligen när man tränat för man blir hungrig som en varg.
Men  det är rätt så skrämmande egentligen. När man går på gångbandet i 10 min så gör man av med ca 60 kcal o i en ruta marabou apelsinkrokant t ex *L* så finns det 38 kcal. I EN RUTA ( tänk på det Jonas haha )

Jag såg att det var Elling på tv nu o det är en sådan där feelgoodfilm. En norsk som har två efterföljare oxå.
Men jag har bara sett den första o sista. Men dom är jättebra. Roliga men samtidigt med lite eftertanke.
Filmen handlar om Elling och Kjell Bjarne, två män som närmar sig 40 år. Efter längre tid på mental-institution har de nu fått en "trygdeleilighet" i Oslo. Därifrån följer vi dem i deras kamp for att anpassa sig till ett normalt liv. Detta är en komisk historia om de två vännernas kamp för att överleva tvångstankar och neuroser, och tillsammans hittar de mekanismer som sätter dem i stånd att övervinna sin fruktan, och därmed kan de på sitt eget sätt återvända till ett normalare liv. Det som den ena inte klarar av klarar den andre osv
2005 var Johan o jag o såg Elling på Nöjesteatern i Malmö med Johan Ulvesson o Rolf Lassgård i huvudrollerna o det var en jättebra pjäs o de spelade verkligen rollerna kanon.



Nej nu får man väl hitta på nåt härhemma o vänta på att Mr J ska ringa vid 16-tiden. Gissa vem som längtar *L*

PÖSSSSSSSSS så länge



Måndagkväll



Snart dags o krypa ner under täcket igen o det ser ut att bli tidigt idag med. Känner mig trött o då kan man lika bra lägga sig o jag ska upp tidigt o gå o träna imorgon.

Mr J ringde vid 16.30 o det var så skönt att höra honom igen o det tyckte han oxå att det var  o det värmer när man hör sånt. Att det kan bubbla så i kroppen när man pratar med honom alltså. Det känns verkligen att jag älskar honom otroligt mycket. Fick svar på några frågor idag som egentligen är rätt så dumma för jag vet svaret o hade inte behövt fråga men man är som man är *L* Men det känns skönt att det var positiva svar på allt. Att jag sen dummade mig om det andra det får jag skylla mig själv. Som Jonas brukar säga man ska inte fråga sånt man inte vill ha svaret på *L* så sant så sant. Att man aldrig lär sig.
Det kändes verkligen idag att vi bägge vill så fort som möjligt nu, alltså träffas *L* o hoppas att det kan bli denna veckan. Hade varit jättemysigt. Så ska du se att du överlever hjärtat *L* O jag hoppas att vår lilla hemlighet inte ska förstöra allt nu. 
Vi pratade om resan oxå o du vill oxå komma iväg så fort som möjligt så nu är det upp till dig hjärtat. Hade varit så mysigt att få ha dig som min bara min :)
 
Sen gjorde jag middag o det blev morotsstuvning o falukorv o det var verkligen en billig middag. Morötter för 5.90 o korven ca 5 kr o lite smör, mjöl o mjölk till stuvningen. O det var gott oxå dessutom *L*
Kollade på ett program om makaker medans jag käkade o det var jätteroligt o kolla in dom. De är som små människor. Gör saker precis som vi gör dom. O snacka om ställningar när dom parade sig haha rena p-filmen *L*




Ingrid kom med papperna samtidigt som mamma kom o jag klädde på mig o mamma o jag körde runt till de i styrelsen som inte skrivit på. O vi avslutade hos muraren så jag fick träffa Lina flina *L* hon blev jätteglad o skulle pussas o sitta hos mig hela tiden. Min lilla bebis *L* Hon kommer ev nästa helg igen. O hon e alltid lika välkommen.
Jag var hemma igen vid halv 10 o tog en macka o kollade på halv 8 hos mig på replay. Men det bråkade hela tiden så jag brydde mig inte om att se Familjen Annorlunda idag. Får se imorgon.

Nää nu kallar sängen..o jag ska drömma om...mmmm mannen i mitt liv..

Nattipussar


Måndag igen *L*



En ny vecka på infart o det är min sista vecka som vice ordförande i föreningen. Nästa vecka när jag vaknar på måndagen är jag troligtvis ordförande. Vi får se hur det går på söndag.
Vaknade tidigt imorse , inte så konstigt när jag la mig så tidigt haha men jag låg kvar i sängen o lyssnade på radio Kristianstad. Trodde det skulle komma ett sms från Mr J vid 7tiden  men tji. Min frissa ringde vid halv 9 o frågade om vi kunde ändra tiden på lördag till kvart i nio istället för 8 o klart det funkar. Jag får ju sova lite till haha
Sen ringde Ingrid igen o hon skulle komma in om med papper till mig ikväll så jag får se till att jag hittar de andra i styrelsen som ska skriva på så jag får skickat det imorgon igen.
Sen ringde Jonas o det var en glad överraskning för jag trodde inte han skulle göra det. Pratade en liten stund hmm ja 40 minuter haha Känns bara så tråkigt att vi tappat det mesta vi haft tillsammans men hoppas det inte tar helt slut.
Du är den jag kan anförtro mig till hela tiden o du vet allt om mig o ibland förstår du mig men inte alltid haha

Kl 9.39 kom det *L* det efterlängtade smset *L*  O han skrev "Hej snäckan. Hoppas allt är väl. Ursäkta att jag inte hörde av mig igår. Saknar dig. Miljoner kyssar.
O då kändes det genast lite bättre igen. Jag vet att du inte har så lätt att komma undan på helgen så du behöver inte be om ursäkt. Jag blir glad när du än hör av dig. Men det känns så läääänge sen vi pratade nu. Ända sen i onsdags.

Jag klädde på mig sen o gick o postade filmer o sen gick jag till Netto o handlade bröd , potatis o morötter.
Sen var det hem o äta lite för som vanligt så blev det sen frukost idag med. Jag är otrolig alltså .
Jag skickade ett sms till Mr J sen : Skickar några goa kyssar som du kan suga på en sån här tradig måndag..ler..smack..
Dröjde inte länge förrän svaret kom : Verkligen tack, precis vad jag behöver. Bara måste få uppleva en i verkligheten snart. Annars dör jag. SMACK
Haha ja så kan vi inte ha det ju. Måste få dig att överleva så vi får se till så du kommer hit snart o får en *L* eller två eller mååååååånga *L*
Du fick mig iallafall att skratta haha du är så himla go.

Nu blir det att fixa lite härhemma o vänta på att klockan blir över 16 så man kan få höra din röst igen.

Skriver mer sen.....
PÖSSSSSSS o KRAAAAAAM


Söndag 15 februari


Sov länge o det var jätteskönt. Sen klädde jag på mig o det blev en morgonpromenad till Konsum o köpa kaffe o det blidde frallebullar oxå. Så hem o käka frukost o se Lets Dance eftersom jag missade det mesta av det i fredags. Men jag gillar Morgan o Magnus bäst o hoppas de kommer långt o att Morgan vinner hela skiten *L* Bara inte Laila tar det så *L*

Sen var det lite fixning härhemma o sen kom William o Kasper på besök o det blev fika o Kasper han la sig tillrätta inne i soffan o burrade ner sig o sov som en gris haha Han är för go rullepölsan *L*

Eftermiddagen gick fort o jag gjorde köttfärssås sen som blev jättegod o så spagettini till. De är mycket godare än vanlig spagetti. O det blev film till middagen.
The Flock med bla Richard Gere. O det var nog den näst sämsta filmen jag sett haha väldigt rörig om jag får säga min mening o hade det inte varit för Gere så hade jag stängt av den *L*  Så se INTE den haha
Lite av handlingen :

Babbage har två Agent veckor kvar som observerare av sexförbrytare, under denna tid ska han träna nykomlingen Allison Laurie. Babbage har svårt att skilja på sitt jobb och sina känslor for de förbrytare han övervakar. Ett nytt fall med en försvunnen ung flicka far känslorna att att svalla. Kommer paret att hinna lösa mysteriet



Som sagt Gere är en riktig läckerbit trots han snart fyller 60 år *L* Jag kommer ihåg när jag var ung o bodde hemma. Då hade jag bilder av honom i garderoben på väggarna. Så sexy *L* o jag såg En Officer o Gentleman på bio 8 ggr *L*
O jag gråter fortfarande på samma ställe i filmen *L* När han hämtar Paula i fabriken i sin vita fina uniform..suck pust stånk *L*

Sen blev det tv hela kvällen o jag såg finalen på Topmodel o ja det blev precis hon jag läst om innan att hon vann haha konstigt va *L* o sen kollade jag in Jamie Oliver.
Sen blev det nätet o kolla runt lite o sen pratade jag med Ingrid o mamma i telefon.

Jag gick o la mig redan kvart över 11 men jag tror jag låg o vände o vred mig i över en timme. Funderade över en massa o kände mig orolig.
O näää inte ett ljud ifrån mr J idag :( det var väl det som fattades..



Kärlekens Dag ...Mmm Nickar *L*



Så då var denna dagen över o man har överlevt den oxå *L* Vilken tur var *L* o nu är det snart dags att krypa ner under duntäcket o värma sig för fyyyy tusan vad jag fryser Brrrrrrrr

Hade lite fikabesök i eftermiddags så det blidde lite prat o sen var jag lite trött så jag la mig ovanför täcket under min kossefilt o stängde ögonen en stund o låg o funderade över livet, inte för att jag kom fram till nåt speciellt för jag somnade rätt så fort o väcktes kl 17.40 av att det kom ett sms japp det var från Kärleken *L* o det stod Älskade Snäckan min o att han var ledsen för slutet på veckan o att han blir besviken o otroligt stressad när det blir såhär.
Så skrev han undrar hur länge du orkar med mig.
Men älskade hjärtat. Jag finns här så länge du vill ha mig o det vet du om. Jag svarade att han inte kan hjälpa att det blir som det blir o att han gör så gott han kan. o att det var världens dummaste fråga. O att det enda jag önskade var att få höra hans röst en sån här kärlekens dag men att jag visste att det såg mörkt ut.

Då kom det tebax den absolut finaste present jag någonsin kunde få. Inte ens alla rosor o chokladkartonger i världen kan slå det.
Ja folk kan tycka det är världens bagatell men för mig var det jättefint o jag lovar att det kom tårar i massor av glädje.


" Med Dig Är Alla Dagar Kärlekens......" Det var det mest romantiska jag kunde få o du som alltid säger att du inte är romantisk *L* Du är underbar . Älskar dig mest av allt. Bara så du vet.

O genast så gick dagen så mycket lättare *L* så det ska inte så mycket till det *L* Du ser så lätt det är att göra mig nöjd. Ett underbart sms o ringar på 5 kr *L*  Jag har då inga större krav . Ungefär som jag behöver inget lyxhotell i Köpenhamn, jag kan tälta med dig ute i skogen om det är så  bara jag får vara tillsammans med dig.
Hoppas vi hörs idag iallafall så man inte får abstinens helt haha

Så var det Andra deltävlingen i Melodifestivalen ikväll o det var absolut bättre denna veckan ja allt utom Petra för sören vad jobbig hon är. Tyckte man Luuk var jobbig så var det då ingenting mot henne. Tror hon själv att hon är rolig undrar man *L*
Jaha o vad ska man säga om kvällens låtar då. Lili o Sussie var en bra låt som kommer o höras på alla gaydisco i sommar garanterat. Lasse Lind hmmm näää. Jennifer Brown en härlig melodi. Heat ja det lät som alla andra hårdrockslåtar ungefär. Markoolio var nog den bästa låt han gjort förutom Värsta Schlagern o det bästa var skridskoåkaren haha synd inte den låten gick vidare *L* Amy är alltid Amy alla låtar låter likadant. Cookie and Beans
låt var jättefin för en countryälskare som mig. Månsan ja Månsan det var Hero nr 2 direkt o det vet vi ju hur det gick för den men visst var den bäst ikväll o jag kan nästan slå vad om att den vinner direkt o får åka till Moskva.

Sen var jag tvungen o se den absolut finaste kärleksfilm jag sett ännu en gång.


Har ni inte sett den så har ni verkligen missat nåt. Den är underbar, rolig, romantisk även om den är snyftig oxå.


Holly Kennedy har träffat sitt livs kärlek i den glada, spontana och kärleksfulla irländaren Gerry. Så när Gerry blir sjuk och dör står Holly helt handfallen. Men det visar sig att Gerry har haft en plan och skrivit tio brev som levereras en gång i månaden, på olika fantasifulla sätt, till Holly för att hjälpa henne med sorgen och vidare med sitt liv. Varje brev avslutas med "P.S. I love you".

Hollys mamma Patricia  och hennes bästa vänner Denise  och Sharon är oroade att Gerrys brev håller kvar Holly i det förflutna och försöker få henne att se framåt.

Gerry hade anordnat så att Holly, Denise och Sharon skulle få åka till hans hemland . Medan de är där möter de William en sångare som påminner Holly om henne avlidna make och det visar sig att han och Gerry var kompisar sen barnsben. Under semestern avslöjar Denise att hon är förlovad och Sharon att hon är gravid. Nyheterna gör att Holly får ett emotionellt återfall. Men till slut så ordnar sig allt precis som det ska vara *L*

http://www.youtube.com/watch?v=vWjyP1iW3vs
Lyssna o se o njut *L*


Nu ska jag gå o lägga mig o drömma sött förhoppningsvis....
Många nattipussar



Den är lika söt som en speciell person ....

o förresten

PS Gissa vad *L* I LOVE U ....Ler


Kärlekens Dag...NOT



Så sant så sant. Det är så mycket viktigare än en massa presenter o blommor egentligen. Ett telefonsamtal, mail eller sms kan betyda så mycket mer egentligen. Allt det andra är det mest affärerna som tjänar på o det är isåfall absolut roligare o få en sak vilken annan dag som helst när det inte känns som ett tvång.
Jag vet jag låter tråkig men det kommer från hjärtat iallafall. Så det är inte för att jag är avundsjuk för att jag inte får något. Jo jag fick en ask med röda gelehjärtan innan på mötet jag var på men såna hatar jag haha Men jag har varken fått sms eller samtal från den jag älskar :0( o jag vet inte ens om det kommer nåt idag. Får se. Men jag har fått många smshälsningar från andra o det är inte fel det heller.

Ja jag har alltså vatt på möte imorse, ett årsmöte o det var lagom långt o efteråt var det goda mackor o kakor. Efter det åkte mamma o jag upp till lägenheten o kolla lite på hennes nya badrum. Det blir jättefint. Jag fick två fina skjortor av henne som hon inte kunde ha o sen åkte vi ner till auktionshallen o kollade lite. Jag köpte med mig en bit morotskaka, ja den himmelska *L* Sen var vi inom Kvantum o handlade lite.
Nu ska jag gå en liten promenix i det kanonfina vädret o sen blir det att ta det lugnt ikväll.

Skriver mer sen ....

PÖSSSSSSSSSSSSSSss



Ingen bra dag ändå :(



En dag med många blandade känslor o jag vet egentligen inte vad jag ska skriva ikväll. Känner mig väldigt nedstämd men jag måste försöka hålla humöret uppe men det är inte det lättaste när det känns såhär.

Dagen har  varit kanonhärlig vädermässigt o jag var ute o gick en sväng innan idag o passade på att handla lite. Solen sken o det kändes jätteskönt även om det var lite kyligt.
Innan jag gick så kom det ett sms från Mr J där det stod att han oxå tyckte det var värdelöst idag att vi inte kunde träffas o att det verkade som hans sms inte kommit iväg imorse för han hade hittat det i utkast. O så skrev han att han älskar mig o så fick jag mina miljoner kyssar *L*
O då kände jag att nu får detta inte fördärva denna så annars fina soliga dag så. Han gör så gott han kan o funkar det inte så men han försökte iallafall muntra upp mig o det har han all cred för. Men visst kändes det att det inte blev nåt idag heller. Dagarna bara går.....

Jag gjorde lite allt möjligt sen i eftermiddags o väntade bara på samtalet från kärleken eftersom jag nu inte fick pratat med honom igår heller o att det nu är helg o då blir det inte detsamma.
Men då slog den här jäkla fredagen den 13 oturen till :(  kl 16.15 kom det ett sms att hans batteri dog innan när han pratat men att han hoppades att smset skulle komma fram. Att han skulle ladda hemma o ringa ja jag vet inte vad det stod för det var inget ord jag kunde tyda så jag vet inte vad han menade. O just då spelade det nog ingen större roll vad där stod för då kom alltihop som fanns inom mig. Tårarna sprutade o jag blev verkligen jätteledsen. Det fattades bara det . Att det kan göra så ont när man inte får prata. O han vet att det är den stunden på dagen som man alltid längtar efter. Då kändes det som att man bara ville ge upp allt. Jag längtade så efter att få prata med honom men allt raserades :(  
O det var inte ikväll han menade i smset iallafall jo han kanske menade det men här har inte ringt någon men vet vem som garanterat somnat framför tvn. Men du ska veta att jag saknar dig otroligt mycket. Mer än du kan ana.

Kvällen har gått iallafall. Blev lite Lets Dance o sen Charterfeber mitt i det. Tänk vad skönt det hade vatt o få åka till Teneriffa igen. Jag blir helt sjuk när jag ser alla ställen vi var på o längtar tebax. Hade vatt skönt med sol o värme för en frusen själ.
Efter det gick jag ut en lång promenix o det var kallt Brrr men härligt o alldeles stjärnklart o helt plötsligt så blev det stjärnfall . Gissa vad jag önskade mig *L* Sen får vi se om det går i uppfyllelse inte för jag tror det men men

Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske

Kom in lagom till sista delen av Lets dance o det var Kittys tur att åka ut. Synd när hon nu började få kläm på det. Tycker absolut att Elisabeth skulle åkt ut istället. Ser ut som Stackars Tobias drar omkring på ett skåp eller nåt.

Ska snart lägga mig o se om jag kan sova. Tror inte det blir så lätt inatt men jag måste för jag har mycket att göra hela lördagen. Hoppas bara att jag får nåt livstecken från min älskling.

Natti Natti
PÖSSSSSSSSSSSSSSSs



Dagens kärlekshistoria



Koalan Sam vann hjärtan världen över när hon räddades från bränderna i Australien. Nu har någon vunnit hennes hjärta, nämligen Bob en annan brännskadad koala som vårdas på samma ställe som Sam o de har nu inlett en romans. De lägger hela tiden armarna runt varandra o ger varandra massa kramar .

Detta är nåt nu inför Valentin *L*  Så sött så sött..


PÖSSSS så länge


En solig morgon....



Välkommen till en SOLIG morgon *L* Så underbart skönt att vakna upp till en sån härlig syn. Det är - 8 grader men det ser jättehärligt ut o genast så känner man sig piggare *L* Såhär ser det ut utanför mig just nu i trädgården
o nää det är inte jätterådjur som sprungit i snön det är en ovanlig art av klumpig rullepölsa ( läs Skånsk terrier ) *L*
Han sprang rundor på alla håll där igårkväll *L* o han tycker det är jättekul o lufsa runt fast sen skakar han som ett aspelöv som han fryser.

Fredagen den 13 idag alltså men jag har inte märkt nåt än o hoppas slippa det oxå. Men dagen kunde ju börjat sämre så jag är nöjd än så länge *L*
Inte ett ljud från Mr J än men igår smsade han inte förrän senare så hoppet är inte ute än fast jag tror inte det blir nåt idag tyvärr . Tror inte det hjälper hur mycket man än önskar o ber.

Nu kommer snart mamma o hämtar Kasper o sen får man väl gå en runda eller nåt i det fina vädret.
Men jag skriver mer senare ...
Ha en bra dag !

Torsdagskväll


Ja dagen har gått mycket i musikens tecken o det är inte alls fel när man som jag älskar att sjunga .
Jag gick iväg vid 20 i 3 o tyvärr hann inte mr J att ringa eftersom han inte kunde komma loss från mötet han satt i o det är helt förståeligt. Men visst är det tomt att inte få prata med honom alls på en hel dag. Men han skickade ett sms iallafall o det värmde otroligt mycket det han skrev "Glöm nu inte att jag älskar dig"  Nej hjärtat det glömmer jag inte o jag är så glad att du gör det. Blir alltid lika varm inombords när du säger eller skriver det.

När jag kom halvvägs så kom Ingrid kantorn i sin bil o hon stannade o tog upp mig o vi körde till Björkbacken. Där alla samlats, ja alla o alla vi var bara 9 st idag men tyckte det var alldeles lagom egentligen. Där kom rätt många idag o lyssnade oxå. Temat för dagen var i den kyliga vintern o handlade mycket om vinter o kyla men oxå ljus o stjärnor. 
O det blev jättebra o vi klarade av det galant om jag får säga min mening även om det blidde en liten miss på en sång men det är bara o skratta bort. Jag var iallafall inte orsaken *L*  
Sen var det dags för fika, kaffe o hembakat mumsigt vetebröd inte alls fel *L*

Sen gick jag ner till solariet o la mig en stund o det var himla skönt att koppla av o få värme. Kändes gott i hela kroppen men tiden gick alldeles för fort.
Jag gick hemåt sen o fixade middag, det blidde pyttipanna idag med stekt ägg o rödbetor o hpsås. Men mamma ringde precis när det var färdigt o pratade en liten stund men jag är rätt så van o äta ljummen mat *L*
Hon kommer inte hem förrän imorgonbitti så Kasper får nanna här inatt med o det går bra. Fast just nu är han väldigt gnällig. Vet inte vad det är om det är min kalkonmacka som hägrar eller *L*  För inte är skålen därute i köket med korv i lika kul.

Kärleken smsade vid 18.20 o tyvärr ser det inte ljust ut imorgon. Men han  gör nog så gott han kan. det hade verkligen varit kul att träffas men går det inte så går det inte. Inget att göra åt saken tyvärr. Vi får se hur det går imorgon men även om jag vill vara positiv så är det inte så lätt när det är nåt man verkligen vill vill vill *L* o man vet att chansen inte är så stor. tyvärr.

Det blev tv hela kvällen. Unga mödrar, Vem vet mest , halv 8 hos mig o sen Du är vad du äter. Herregud vet egentligen inte varför man ser skitet. Men det är inte så ofta jag ser det. Det är lika löjligt var gång. Den som ska banta klarar inte av det o fuskar o allt vad det är i 4 veckor o ser precis likadan ut men sen minsann så sätts det fart o poof så efter 8 veckor så har det tränats o ätits ordentligt o vatt hur duktig som helst  o dom är såååå slimmade *L* Ja jag säger då det o sånt skit betalar man för o se haha O Anna Skipper är bara för mycket.

Kl 21 var det absolut bättre *L* för då var det Criminal Minds o det var spännande som vanligt. Men tänk om man sluppit all reklam.

Nu sitter jag o kollar runt lite på nätet o samtidigt så lyssnar jag på Karlavagnen o det är kul ikväll för folk ringer in o sjunger för Stina Wollter så det har varit allt möjligt allt från opera till rapp. Just nu är det Igelkottaskinnet *L*
Jag ska lägga mig så snart programmet är slut för jag känner mig rätt så sliten idag.
Så får vi hoppas att fredagen den 13 är en TURdag för mig o ingen OTURSdag. För det vill vi inte ha....

Sov gott o dröm sött för det ska jag göra *L*

Åhhhhh nu är det en kille som sjunger Mr J:s favoritlåt, What a wonderful world. Den är så himla fin alltså.
Nattipussar


Så sant så sant.......


Torsdag hela dan :0)


Så nu har man varit på Trivselcafe igen eftersom det är torsdag igen. Veckan går lika fort som alltid.
Somnade fort inatt o har sovit relativt gott. skönt kan behövas. Vaknade när klockan ringde vid 8. Mamma ringde lite över o frågade om allt var bra med kasper som jag haft över natten. Ja han sov som en gris i soffan så det är ingen fara med honom :) Sen duschade jag, sminkade o klädde mig. Dagens outfit blev rosa *L* konstigt va *L*
Jag kom sent iväg ja jag e nog tidsoptimist o tanterna hade redan gått så jag passade på o gå inom frissan o beställa tid. Jag fick en nästa lördag den 21 kl 8. Mamma ska vara där kl 9 så vi får lite sällskap *L* Jag har bestämt mig nu, det blir inte svart denna gången. Har många slingor kvar så det är synd att ta bort dom .

Sen gick jag till församlingshemmet o vi skulle vara nere vid barnen idag för det är vardagsgudstjänst idag tillsammans med dom. Vi började med att fika o idag var det både rökad korv o leverpastej o ättiksgurka o paprika o ost o marmelad såklart *L* Riktigt mumsigt. Sen hade vi en kort gudtjänst o vi sjöng lite psalmer o prästen pratade lite om Alla hjärtans dag. Sen gick vi in o fortsatte o fika o pyssla. Det var dags att göra kort igen som vi brukar göra vid denna tiden o jag gjorde detta. Gissa vem det är till :0)



Han kan ha det på kontoret o titta på ibland om han vill *L* får se om han hinner få det innan men det gör egentligen inget för där står inget om Alla Hjärtans dag så.
Sen avslutade vi med en liten sångstund med barnen. Dom är så himla gulliga o det är jättekul.

Sen var Annie o jag inne o handlade lite på Konsum o sen gick jag hem till Kasper.
Mr J hade smsat vid 11.23 det stod " Godmorgon Snäckan. Lite sent kanske. Hoppas allt är bra . Tänker på dig som alltid. Miljoner kyssar"
Den som väntar på nåt gott *L* o jag blir glad när jag än får från honom. Nu sitter han i möte o jag hoppas att han hinner ringa innan jag måste gå vid 14.30 . Måste vara på Björkbacken vid 15-tiden o sen börjar vi sjunga vid 15.30.
Får se hur många det blir som lyssnar idag eftersom det sägs att det går magsjuka där igen.

Men jag skriver mer lite senare..
Ha en jättebra dag
PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss


Godnatt Världen!



Då var det snart dags att krypa ner under täcket igen o det ska bli skönt. Känner mig ganska så trött eftersom jag sov så dåligt förra natten. Hoppas denna blir bättre. Jag ska upp tidigt imorgonbitti oxå dags för trivselcafe igen.

Ja som jag skrev innan så ringde Mr J o det var inte alls dumt. Han skulle ut ett ärende o passade på att ringa. gulligt av honom o han vet att det betydde mycket. O vi pratade på om lite av varje. O hjärtat lovar att presentkortet kommer fram när du är här nästa gång *L* tyckte det var billigt för nåt så fint *L* o förlåt mina knäppa frågor *L* jag vet jag har all världens funderingar men ditt svar var inte alls dumt *L* det är likadant här.
Blir så tomt imorgon för vi hinner inte prata på eftermiddagen då heller nån av oss :( jag ska iväg o sjunga o du var tvungen att göra en sak innan kl 17. Men har jag tur så har du inget möte innan jag går till sången så du kan ringa. Hade vatt skönt. Ja det löser sig säkerligen på nåt vis. Man ska ju se positivt på saker o ting *L*

Jag fixade middag sen. Blev resterna av korvsoppan o den var lika god idag *L* Kollade på tv hela kvällen blev lite av varje bla halv 8 hos mig, Chartersvenskar o Efterlyst.

Sen har jag rensat i garderoben för det gjorde jag aldrig i eftermiddags men nu är det färdigt. Ska bara vika ihop de kläder jag inte använder nu o lägga dom i det andra skåpet sålänge. Så nu blev där lite bättre plats o kul o se vad man har för nåt egentligen. O gissa vilka färger som dominerar i min garderob *L* kan det vara lila o rosa *L* RÄTT

Så nu ska jag gå o lägga mig o drömma om mannen med stort M...mmmm


Ps Jonas ha en bra dag om du är inne o läser innan jobb. o var rädd om dig o kör försiktigt. Puss Puss


Många nattipussar

Ville bara säga....



Konstigt egentligen...Precis när jag satte in denna så ringde du hjärtat :0) Vilken överraskning. mmm verkligen härligt o få höra dig igen. Så blev genast dagen bättre igen *L*
Miljoner Kyssar till dig

Onsdagen den 11 februari



SNÖ SNÖ SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. BRRRRRR Inte kul alls för är det nåt jag hatar så är det snö o kyla. O nu har det snöat sen igår eftermiddag så snön ligger rejält på marken. Trädgården är totalt full. Så idag blir det att hålla sig inne för jag är inte alls glad för att gå ut i sånt här väder. Inte så kul om man skulle ramla.
Hade lite svårt o sova inatt för jag hade tusen tankar o funderingar o det är inte lätt o släppa det när man väl börjat.
O efter det så kom drömmarna fattar inte hur man kan få ihop det i drömmarna. Ibland är man verkligen glad att man vaknar.
Igår bad jag Mr J skriva ett sms  när han kommit till jobb så att jag visste att inget hänt i all snön. Så det kom ett sms 7.08 o det stod "Godmorgon snäckan. Välkommen till en dag i snökaos. Tänker på dig. Miljoner Kyssar."
Du är så go hjärtat. Skönt att du finns....

Jag sov lite längre imorse för jag tänkte att det blir ingen morgonpromenix. Sen ringde Ingrid o pratade om föreningen. Sen var det dags för Jonas o vi pratade bort en liten stund. O nää jag dementerar inte haha
Sen ringde mamma o det ser ut som jag ska passa Kasper inatt men vi får se hur vädret blir. Om hon åker iväg.

Förmiddagen gick fort o jag fixade kaffe o macka o satte mig o skulle kolla lite på Hem till Gården. Inte sett det på länge. O jag som följde det slaviskt innan men det är inte lätt när man oftast gör saker vid den tiden varje dag. Men fast man missar lång tid så brukar man kunna komma in i det. Det är väl bara nån människa som man ibland undrar jaha o vem är det *L*
Iallafall så ringde Mr J lite över 12 o han var på väg hem för han skulle med sin ena son till läkaren eftersom han varit sjuk en längre tid o det inte verkar bli bättre .
Jag vet inte men det känns precis som hela dagen rubbas när han inte ringer rätt tid. Men klart jag blev jätteglad att han ringde nu men det blir sååå tomt i eftermiddagen när man inte får höra honom då. Det har blivit en sådan vana så. Det blev lite fel idag oxå jag vet inte jag är så klumpig o säger saker som man sen ångrar o det kändes inte alls bra :(  O det var som han sa nu kommer det ett sms sen där du ber om förlåtelse även om du inte behöver det. Haha tror han känner mig nu. Tror att allting jag legat o funderat på inatt kom ut o tårarna kom oxå såklart. Kan inte hjälpa det hjärtat.  Men mina känslor är i väldig obalans jag märker det. Men förstår det blir jobbigt för dig ibland. Men jag menar inte att vara dum mot dig. o det var onödigt det jag  sa. I KNOW. Så förlåt hjärtat. Så nu kommer det inget sms *L*  Du ska inte ha rätt alltid.
 




Förresten så såg jag en idealisk present till sin kära igår på nätet. ABCPraliner

En chokladask där man kan ha sin egen personliga hälsning. Där är 28 bitar men man ska tänka på att där ska vara mellanrumsbitar oxå. Priset är 295 kr o kommer ifrån Chokladfabriken. Kan ni gissa vilken text som är vanligast nu *L*  jo " Vill Du Gifta Dig Med Mig ?"
AHHHHH så romantiskt....Gissa vem som skulle vilja ha en sån suck pust stånk...

Nu ska jag försöka få in lite av mina kläder i garderoben. Vet inte varför de alltid hamnar hängandes utanför *L*
Kan det bero på att garderoben är för liten eller för att jag har en aning för mycket kläder *L*

Skriver mer senare.....
PÖSSSSSSSSSSSSSSs


Fel fel fel


Varför i hundan måste det vara fel på sidan så man inte kan skriva när man nu var på G igårkväll *L* Så typiskt alltså. Så nu får jag skriva två ggr igen *L* börjar bli en vana nu ju *L*

Jag hann inte göra så mycket igår innan Mr J han ringde för han slutade lite tidigare. Han skulle inte hämta prinsessan heller. Typiskt egentligen för när han slutar sent o måste stressa då ska han alltid hämta henne.
Det var ett himla snöväder när han ringde o jag sa till honom att han ska inte ringa o prata när det är sånt väder eftersom han inte har headset. Men det var ingen fara sa han men jag sa att jag vill inte vara ansvarig för att han dör. Men han sa att det fick det vara värt . Gulledej *L*
Vi fick bra chans att prata mycket o om lite av varje. mysigt. Jag tror vi saknar o längtar lika mycket efter varandra. O det känns så skönt att höra det. Han skulle försöka komma denna veckan men är det sånt här väder är det skit att köra ända hit.

Sen gjorde jag middag o det blev fiskpinnar, kokt potatis, rivna morötter o gräddfil. mums men jag hade ögonen på mig hela tiden när jag skulle äta haha
Kollade på Vem vet mest på tvåan under tiden o det brukar vara rätt så bra. Mitt i allt så var det en som fick en fråga om sengångaren är ett kloakdjur eller ett trögdjur. O han svarade helt allvarligt pungdjur !!!! haha som jag började skratta ( jag var nog trött ) nu har det gått så långt så man sätter till egna exempel. Ja går det så går det *L*


Sengångarna är stencoola. De är liksom helt bak-och-fram! Pälsen växer åt fel håll, de går fyra meter i timmen och alla sinnen fungerar helt värdelöst. De är helt enkelt ett under i överlevnad. Egentligen borde ju alla sengångare vara uppätna av något rovdjur sedan länge. Dessutom ser de ut som att de sprungit in i en tegelvägg i fejjat.
Enligt wikipedia är de små gynnarna duktiga simmare, "en förmåga som visar sig då områden de lever i översvämmas". De är alltså duktiga på EN sak, och den får de bara visa vid extrema förhållanden. De klättrar jättelångsamt men simmar skitfort, ändå lever de i träd.
O ja dom är Trög djur *L*

Sen kollade jag på halv 8 hos mig o som vanligt är det Helge Skoog som är behållningen av programmet.
Sen zappade jag mellan kanalerna som vanligt medans jag väntade på mamma. Inte lönt o börja se nåt när hon helt plötsligt kommer. Men den blev närmare 21.30 innan hon kom o hon stannade en stund o pratade.
Sen käkade jag nattmacka o satt lite på nätet o kollade runt.
Sen var det dags o slå igen de melerade.

PÖSSSSSSSSSSSSSs

Tisdag 10 februari



Så nu får jag fortsätta o skriva lite om denna dagen *L* Inte lätt det här alltså *L*
Klockan var ställd till 8 som vanligt o då fick man slå upp de melerade fast jag hade varit uppe några ggr innan dess o kissat.
Kl 7.06 kom morgonens sms från Mr J. han vet verkligen hur man gör någons dag *L*  Han skrev "Godmorgon Snäckan. Hoppas allt är bra idag.Längtar, saknar, älskar. Miljoner Kyssar . Kan man annat än bli glad med sånt på morgonen. Lättare o få benen över sängkanten *L*

Jag gick iväg till Vårdcentralen kl 10 o på vägen pratade jag med Jonas. O det var väl som du sa hjärtat mycket hugg o slag men ibland måste du förstå att jag oxå kan vara besviken. Ja ibland kan man verkligen känna sig ratad *L* men jag får väl överleva det oxå som sagt. Men det är tråkigt att det blivit som det blivit :(

Jag tränade en kvart innan Liselotte min sjukgymnast kom. Så det blev bara 1 km på gångbandet. Sen pratade vi lite o hon sa att hon tycker att jag är jätteduktig o jobbar på hårt o klarar mig bra själv där. Att jag ska få träna fram tills den 24 mars o jag ska börja igen med två ggr i veckan. Hon sa att sen är det lättare för mig o gå ut o gå om dagarna o träna lite själv när det börjar våras o det har hon rätt i. Men det är alltid lättare när man har en tid att passa o man vet vad man ska göra men jag får vara tacksam för denna tiden. Efter samtalet så tränade jag a 20 min till. Skönt känns verkligen i kroppen nu.



På vägen hem passade jag på o handla lite på Netto. Behövde lite bröd , smör, fil o keso men det blev lite till som alltid haha
Jag gick inom o hämtade Kasper sen för William ligger fortfarande på sjukhuset o mamma jobbar idag så hon hämtar Kasper sen ikväll.
Jag åt lite sen men inte så lätt med en alltid hungrig liten rullepölsa ( läs Kasper) som sitter o tigger hela tiden.
Vid 13tiden fick jag ett gulligt sms från Mr J igen att han tänker på mig. mmmm du e för go hjärtat.

Nu har jag suttit o skrivit en massa här så nu får jag nog hitta på nåt annat en stund. O Mr J ringer om 1-1½ timme.
Gissa vem som längtar *L*

Jag skriver mer lite senare
PUSSSSSSSSSSSSss



Ibland blir det inte...



Som man tänkt sig. Jag var så trött igårkväll så jag orkade inte gå in o skriva här så jag får ta gårdagen här nu istället men det funkar säkert bra det oxå *L*

Det gick bra hos mamma o hon kommer säkert få kläm på det oxå med MSN *L* Vi gick till byn sen o handlade lite o sen gick vi hem till 8:an o fikade .Mamma hade köpt goda frallebullar o såklart franska wienerbröd. O visst inte behöver man ta ett men det går inte att låta bli. Det finns inga godare wienerbröd i hela världen *L* Men fyyy attan vad illa jag mådde sen när jag kom hem. Det är alldeles för fett o sött men jag får skylla mig själv. Att man aldrig lär sig. O jag som började så bra igår men men

Mr J ringde vid vanlig tid o det var mysigt att höra honom igen. Det räcker man inte pratar på två dagar så saaaaaaknar man honom. Måste vara kärlek *L* Han skulle hämta prinsessan så det var inte så långt samtal men bättre än inget alls eller vad säger man *L* han berättade om en sak som kunde gått galet i söndags men tur det inte gjorde det. Pust !!!

Förresten jag hittade en jättefin ring på nätet igår

Men jag lovar Mr J den behöver du inte köpa för den kostar  lite för mycket *L* men visst är den fin *L*
Men 57.000 kr *L* Äsch min 5 kronors går lika bra *L* O jag kan ju få 11.400 st för det priset haha

Jag fixade middag sen när vi pratat . det blev korvsoppa inte för jag vet varför den kallas det för det blir mer gryta än soppa men himla god o billig o mättande. Här kommer receptet *L*

10-12 potatisar
3 gula lökar
4-5 morötter
några lagerblad
12 dl vatten
2 buljongtärningar ( valfri vad ni vill ha för sort ) jag hade kött igår
falukorv i valfri mängd
margarin

Skiva löken o bryn i en stor kastrull
Skala potatis o morötter o skiva i lagom små bitar o lägg i bland den brynta löken
Häll på vattnet o lagerbladen o buljongtärningarna o låt det koka på lagom värme tills potatisen o morötterna är
mjuka o det börjar bli lite tjockare. Skiva falukorv i mindre bitar o lägg i o koka med en liten stund.
Sen är det bara o äta o njuta. Gott med senap i o knäckemacka till.
Ps glöm inte ta bort lagerbladen inte så himla goda o få i munnen *L*

Jag fick ta fotot på resterna från igår. Så det ser inte lika gott ut nu men det är mums. Vet inte riktigt vad det liknar
haha



Iallafall så hann jag inte äta innan kören så jag fick vänta tills efteråt.

Vi började redan 18.30 o det var bara sopranerna o altarna som skulle öva då i en  timme o sen blev det med hela kören. Vi körde Gabriellas sång på alla håll o fram o tebax o hit o dit o jag lär aldrig vilja höra den igen efter den 29 mars *L*
Sen 20.30 så fick de som ska sjunga på torsdag på Björkbacken stanna kvar o vi var inte mer än 10 st denna gången. En tapper liten  skara. Vi fick våra noter till det vi ska sjunga o vi övade några av sångerna fast de flesta kan vi redan X i taket haha
Vi höll på till 21.30 nästan så jag var totalt trött i huvudet av allt så därför det inte blidde någon blogg igår.
Förresten så ska vi sjunga " Störst av dem är kärleken "  den 29 mars o jag hittade den på Youtube med Nordman. Den är jättebra precis som det mesta Py  gör.

Texten säger så himla mycket o jag vet precis vem jag tillägnar den *L* VASSEGO hjärtat



Störst av dom är kärlek
Å den följs av hopp och tro
Den tänder ljus i mörker
Å i ljuset får vi ro
Den slutar aldrig att hoppas
Å den bär dig när du är trött
Ser du blommorna knoppas
Å hur allt blir återfött
Den ger liv åt det som vissnar
Ord åt det som bara anas
Ger dig styrka som du inte trodde fanns
För om du söker kärlek
Finns det någonstans

Störst av dom är kärlek
Du behöver inget mer
När allt omkring dig bleknar
Är det bara den du ser
Ingenting som du äger
Ger dig samma tröst som den
Se hur lätt det väger
När du funnit kärleken
Den ser vårens första blomma
Vill den ska få plats att leva
Vet att hösten inte kan ta död på den
den väntar ju på våren
störst är kärleken

den ska ta dig genom livet
ge dig mod att orka leva
den ska alltid hitta hela vägen fram
för om du tror på kärlek
finns det någonstans




Jag käkade korvgrytan sen när jag kom hem var hungrig som en varg då o sen kollade jag på replay. Det blev Chartersvenskar från förra onsdagen o sen familjen Annorlunda. Sen kände jag att tittorna ville ner så då gick jag o la mig. o Somnade pang *L*

PUSSSSSSSSs från denna dagen

Kviddevitt *L*



Det är närmast förmiddag nu men vad gör det om 100 år *L*  Har varit uppe några timmar iallafall o nu sitter jag här med min havregrynsgröt. Ja den skulle ätas lite tidigare men det kom ett telefonsamtal emellan o då kan det ta tid *L* Sitter här o funderar om det är gott eller inte *L' var så länge sen jag åt gröt känns det som men jag måste ju skärpa mig nångång  så varför inte idag *L* o det är nyttigt sägs det med gröt haha
Jag somnade till tvn inatt. Såg Criminal Minds o sen tänkte jag se reprisen av Efterlyst men mina ögon ville inte det så de ramlade ner hela tiden. Men jag la mig kvart över 1 o somnade fort skönt !
När jag vaknade imorse så var där ett sms från Mr J "Hej Snäckan. Hoppas det löste sig igår.Längtar. Miljoner kyssar.  Ja sämre kan man ju vakna *L* Känns lite bättre idag allting o hoppas det håller sig hela dagen *L*
LÄNGTAR tills prinsen ringer ...

AHHHH näää nu spelar dom Crazy på radion. Det är min absolut hatarlåt. Fattar inte att alla gillar den *L* men jag har väl alltid varit kärringen mot strömmen.

Nu ska jag gå o träffa mamma o hjälpa henne med msn ja teknik är väl inte hennes starkaste sida haha Men jag kan säga att hon lärde sig att smsa himla fort. Undrar vad det berodde på ;0) SORRY MAMMA *L*

Men jag skriver lite senare igen när lusten o andan faller på
Ha en jättebra dag

Bamsekramar


Söndag 8 februari



Blir inget STÖRRE inlägg idag för jag är inte alls på humör o känner inte för att skriva så mycket. Har tyckt hela den här dagen varit jobbig, blir så ibland tyvärr. Har vatt mycket bråk o tjafs o jag pallar inte med sånt. Stressar upp mig till max. Så jag känner att jag mest varit ledsen hela dagen. O det började redan igårkväll.

Började dagen med att gå ut en lång promenad med Lina o det var jättehärligt väder med SOL o fåglarna kvittrade o då känns det lite lättare o vara ute o gå. Sen blev det frallebulle o kaffe till frukost o jag kollade på Lets Dance sen i fredags. Tja det var sådär det är väl egentligen bara Morgan o Laila som kan riktigt kanonbra nu. Men isåfall väljer jag Morgan *L* Han är småmysig o kul. Sen tvättade jag lite o fixade lite härhemma.

Kände mig som sagt ledsen så jag smsade till Mr J att jag längtade efter hans goa famn men att jag troligtvis blött ner honom med alla tårar. Han svarade att jag gärna fått vara i hans famn o att han hoppades att allt skulle lösa sig.
Jag svarade att det känns så skönt att han bryr sig om mig o att jag egentligen inte skulle skriva sånt till honom att jag är ledsen men då svarade han att han bryr sig såklart om mig för att han älskar mig. Mmm vad det värmde när man mår såhär. Kan man annat än att älska honom ??? NÄÄÄÄ

Jag fixade lite rester sen till middag o det tog lika lång tid idag med tacosen. O jag kollade på Miami Inc o sen på Jamie Oliver. Sen satte jag på mig kläderna o radion på mobilen o travade iväg en lång promenix själv eftersom muraren hämtade Lina flina i eftermiddags..TOMT !!!!! saknar henne massor redan. Hoppas hon snart kommer igen.
Det var stjärnklart o fullmåne ikväll så inatt blir det väl denna människan här som har svårt att sova. Inte lätt o vara mångalen.

Nu ska jag kolla på reprisen av Criminal Minds eftersom jag missade den i torsdags kväll. Ska ta en nattmacka o lite dricka till.

Hoppas jag vaknar till en  GLAD dag imorgon..
Se så kort det blev idag *L*

Många nattipussar o kramar



Lördagsnatt



LÄGG NER SKITET !!!!!! JA Melodifestivalen alltså *L* Nu går skam på torra land när inte ens Shirley gick vidare utan kom sist !!!!!! Det var ju den bästa låten av alla men men Fast Carolines låt var absolut bättre idag *L* o texten passar till mig ...Men det spelar ingen roll vem som vinner egentligen för hur lönt är det att vinna o åka till Moskva för där kommer det inte att funka ändå. Den tiden kommer nog aldrig tebax när vi vinner. Så spelar det ingen roll hur bra vi är.

Annars har det varit en lugn kväll med god mat. Mums med tacos men det tog 2½ timme o äta upp en o sen var jag jättemätt. Vid halv 11 tog jag en lång promenix med Lina o lyssnade på radion, ett program med Sven Wollter där Joanna från Livsvinst var med o pratade en liten stund. Det var av henne jag köpte min stegräknare som är kanonbra, när man använder den *L* Får väl börja med det igen. Den brukar sporra bra *L* 

Inget från Mr J ikväll men han har väl somnat framför tvn som vanligt *L* o han smsar eller ringer säkerligen imorgon/idag. Saknar dig prinsen...

Nu är det sängdags för Lina o mig
Sov gott o dröm sött. Jag vet vem jag ska drömma om ;0)


Lördag 7 februari


Helg o en skön lördag. Jag somnade fort o det var en lugn o skön natt o jag sov jättelänge. Fast jag vaknade till några ggr imorse o lyssnade lite på Ring så spelar vi. Sen gick jag upp o gjorde mig iordning o sen var Lina o jag ute o gick i över en timme. Verkligen skönt men rätt så kallt Brrrr o grått o trist . Längtar verkligen efter solen så man kan piggna till lite igen. Är det nåt jag hatar så är det höst o vinter. Man känner sig alltid lika nere då. Fast idag har det känts bra hela dagen, än så länge iallafall *L* Klockan är bara kvart över 2. Har precis fikat lite o sitter o mailar lite o kollar in lite bloggar o så. Läste på Aftonbladet idag om nätmobbning av vuxna. Att en tjej blivit mobbad för att de tyckte inte att hon skötte sina barn som hon skulle osv Ja inte ens på ett sådant här forum kan sånt vara borta, det är konstigt. Läst några bloggar idag oxå där de berättar om att de fått elaka anonyma kommentarer härinne men folk tänker nog inte på att man kan ta reda på IPnr o så o då är man inte så anonym längre o varför ska man skriva en massa dumma kommentarer om t ex hur folk skriver sina bloggar, det är bara o inte läsa dom längre eller hur. Jag själv tycker att det blivit rena dagiset på vissa sidor o jag hatar när man fjantar till allting o kör med en massa lögner o saker för att visa människor. Då har syftet med det hela blivit totalt fel. Men det är min mening o jag har oxå lagt ner att läsa där för sånt klarar jag mig utan.

Mr J smsade 10.55 att han mådde lite bättre nu, skönt eftersom man blir lite orolig när han mår så dåligt. Inte alls kul. Han skulle höra av sig senare så vi får se om han orkar det annars kommer där säkert ett sms. Längtar efter hans röst o goa skratt. Prinsen du är underbar....

Älskar denna låten så mycket..





Min Prins ringde nu vid 15.30 mmmm säger jag bara. Han lät mycket bättre idag o skulle hämta sin ena son. Så han passade på att ringa till mig o det gjorde han rätt i *L* Ibland känner man sig som rena fjortisen o jag sa till honom att det känns så skönt när det bubblar i kroppen o det gjorde det på honom oxå  Mmmm du e det finaste jag vet. Längtar tills vi kan träffas igen, hoppas verkligen det blir snart. Alla dina goa ord till mig värmer o det betyder mycket.
Han lovade o ringa så fort han kunde igen.



Nä nu får man väl hitta på nåt o inte sitta här hela dagen *L* Snart dags för tacos *L* mums..



Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSss







Godnatt



Kvart över 12 snart o sängen kallar känner jag så jag tänkte bara skriva några rader innan man hamnar i drömmarnas land förhoppningsvis. För ibland är det så att man är så trött att ögonen går i kors o man kan kanppt hålla sig vaken men så fort man lagt huvudet på kudden så KLARVAKEN !!! det är konstigt o då ligger man där o funderar på en massa o vrider o vänder på sig. Men hoppas det inte blir så inatt för det är absolut bättre när man får sova gott. Sen är det så ibland att Lina flina inte kan bestämma sig var hon ska ligga i sängen om hon ska ligga uppe på kudden eller under täcket vid mina knän eller i fotänden så det är lite rännande innan hon bestämt sig *L*
 
Mr J ringde redan 15.45 idag o han var på väg hem för han mådde inte bra. Ont i huvudet o ont i magen stackare det var likadant förra helgen så det är riktigt synd om dig. Men hoppas du kryar på dig. Vi pratade en liten stund iallafall o det var jättemysigt. O allt kändes jättebra. Det riktigt bubblade i kroppen av lycka efteråt *L* o det är bevis på att allt var bra. Jag berättade om ringen o han skrattade o jag sa till honom att det får minsann bli min förlovningsring när jag nu hittat precis den ringen jag vill ha *L* JAVISST sa han *L* ja hade det bara varit så väl så men men. Jag läste oxå lite för honom om vad jag skrivit här igår o han tyckte det var jättegulligt av mig att skriva så.
Sen var han tvungen att rusa in där hemma hos sig för han mådde dåligt så det blev ett snabbt avslut. Han sa han skulle ringa så fort som möjligt för han ville inte sluta så bara. Jag sa att han kunde iallafall skicka ett sms ikväll så att jag vet hur det är med honom men det har inte kommit nåt så jag tror han sover o säkerligen gjort det länge men det är bra så han kan bli bra igen. Men hoppas vi hörs nångång i helgen. LÄNGTAR....Tänker på dig

Middagen var jättegod ikväll o det kändes bra o äntligen äta middag *L* Jag ska inte slarva så med maten ajabaja.
Kollade på film under tiden, såg 27 dresses. En riktigt feelgood film men otroligt förutsägbar tyvärr men den var skaplig o gick att titta på.
Mamma Mamma Mamma hur kan du ringa precis när Magnus skulle dansa *L* Så inte fick jag se det så jag får se reprisen eller gå in på replay. Får se imorgon. På tal om det så kom jag på att jag missade På Spåret så nu var jag tvungen o gå in o kolla på svt replay så nu har tiden gått o den är över 1. Fast jag spolade lite *L* Men som tur var så vann Johan o Lisa o hoppas de vinner finalen oxå sen. Johan är alltid lika rolig o det var jättekul när vi var o såg Hipp Hipp på Olympen. Vi såg den 2 ggr o sista gången var när de ändrat i den så det var inte riktigt detsamma. Tiffany rules *L*

Såg Charterfeber 20.30 -21.30 o sen var det en lång promenix med Lina. Skönt väder men dimmigt ikväll med.
Sen såg jag slutet på 27 dresses.

Nu känns det som jag måste lägga mig så natti natti från mig o Lina
Nu ska jag drömma om goaste mannen i mitt liv *L*

Helg igen


Så var det fredag o det är helg igen. Veckan har bara sprungit på som vanligt.
Vaknade vid halv 8 redan imorse o då fick minsann hon sömntutan oxå sträcka på sig o gå upp *L* Inte så jättepoppis o behöva gå ut o gå en lång promenix när man kan ligga o fisa i värmen i sängen. Men ut kom vi o skönt var det men väldigt kallt o ruggigt.
Gissa vad jag fick imorse *L' jo ett sms från Mr J o redan kl 7.05 Det stod : Bättre sent än Aldrig. Längtar efter Dig. Miljoner Kyssar"
Hjärtat jag blir lika glad för dina sms när de än dyker upp men får erkänna att det kändes skönt o vakna upp o läsa det från dig. Det gjorde min dag kan jag säga *L*

Jonas ringde o vi pratade bort en stund o ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag tror det är bäst som vi bestämde. För jag tror inte riktigt du förstår hur jag tänker o jag vill absolut inget illa. Jag är inte den typen precis.
O det är kanske inte så konstigt att jag blev sårad av frågan igår eller ??? Men jag tror inte du tänkte alls på det hur det kan kännas. Men du behöver nog bara tänka på hur det varit om det varit tvärtom. men men. Nu glömmer vi det o jag hoppas du får en mysig helg med din M.

Jag gick till Bibblan sen o lånade lite böcker av Piraten. Har aldrig läst nån av honom så det är väl på tiden *L*
Efter det blev det Netto o lite fredagshandling. Ska äta middag ikväll *L* kommer inte ens ihåg om jag gjort det denna veckan nä förresten det har jag inte. Vatt mackor var kväll. Inte bra så det var den bantningen denna veckan *L*
Iallafall så ska jag ha Pannbiff ikväll med massor av lök så det blir kanske gaslarm ikväll över hela Sjöbo Kommun *L* Sen tänkte jag vi skulle ha tacos imorgon till melodifestivalen . jaja jag vet köttfärs två dagar men det är inte riktigt samma sak ju *L*
På tal om melodifestivalen. Hörde låtarna på förhand innan o herregud där var inte en enda som var nåt fast  det är klart man hörde bara en minut på var låt. Men de som var bäst var Alcazar, Shirley o ja Scotts *L*  Det Caroline Af Ugglas sjöng vet jag inte vad det skulle föreställa..Snälla Snälla ..ja jag säger då det.
 
Jag var inne om Konsum  för de hade inte majs på Netto som var nåt kul o jag skulle ha tacochips med cheese oxå 
o när jag gick ut så tänkte jag NU ska jag minsann lägga i pengar i automaten o få en ring *L* o gissa vilken färg det blev *L*  Vad är oddset av hundratals plastägg med ringar i *L*




LILA LILA LILA :0) ÄR DEN INTE FIN VA 'L' Man kan då inte tro den kostade 5 kr !!!!!!!
Tror det måste betyda nåt haha eller vad tror du Mr J ;)

Sen var det hem o packa upp lite av maten o sen käka lite. Sen har jag suttit o läst lite bloggar ( Nää Jonas jag har inte *L* den är borta) o Aftonbladet under tiden o pratat med Jörgen på MSN, han bor oxå i Sjöbo o är en jättetrevlig kille.
Nu ska jag gå en sväng med Lina innan det är dags för Mr J att ringa....LÄNGTAR

Skriver mer ikväll o en sak är säker jag ska inte missa Magnus Samba ikväll wow vilken rumpa o vilka skakningar med den *L* kollade in det innan på Aftonbladet *L*

PUSSSSSSSSSSS så länge
Ja DU vet vem jag menar *L*



Torsdag 5 februari


Skulle ju varit en hund på bilden istället men men *L* Man kan inte få allt *L*
Då har denna dagen oxå passerat o jag sitter o lyssnar på nattradion o försöker få mina tankar på pränt . Nu pratar dom om Freestyle *L* Ja det är minnen det o jag tror man kan varenda text utan o innantill *L* Vill Ha Dig o I Min  Fantasi. Minns hur dom alltid spelade den skivan i Musikrummet när man gick i 8an på Vångaskolan. Antingen var det Freestyle eller Gyllene Tider. O NU spelar dom Alphaville mitt i detta haha men det var mer gymnasiet. Är det nu man ska börja känna sig gammal eller *L* NIckar *L* Men visst var det bättre musik förr *L* O man har minnen till de flesta gamla låtar *L*  O visst blir man nostalgisk när man hör dom. Två av oss med X ..Mitt rum o Peter H o Jag *L*
Vem kan glömma det. 15 år o okysst *L* nä knappast haha Men visst var den bra





Ja nu kom jag ifrån dagen som alltid haha . Jag är inte bra på detta märker jag *L* Så nu börjar jag om.
Hade jättesvårt o sova inatt för det första så sprang jag o kissade flera ggr var gång jag var på väg o somna så kände jag att jag var tvungen att gå igen o sen in i sängen o blunda 10 min o sen upp igen haha Inte lätt med vattendrivande som inte vill sätta igång när jag vill *L* När jag väl somnade så sov jag jätteoroligt o drömde de värsta av drömmar suck
Klockan ringde vid 8 o jag släppte ut Lina i trädgården så hon fick jaga lite katt *L* o morgonkissa.  Sen duschade jag o gjorde mig iordning inför trivselcafet. Jag gick 10 över 9 o mötte tanterna på vägen. Vi var inte så många idag o det var ganska så lugnt. O idag blev det både skinka o leverpastej med ättiksgurka gott. Vi pratade en massa o sen läste Ulla ur nån bok o så sjöng vi o sen var det slut.
Jag gick hem o släppte ut Lina igen o sen busade vi lite o jag smsade Mr J o bad om ursäkt för igår o han svarade att han visste att jag skulle be om ursäkt ( han  e nog van ) o sen bad han om ursäkt för att han inte kunde hålla sig vaken så han kunde smsa igårkväll.. O sen skrev han att han skulle ringa så fort han kunde o att han skulle iväg ikväll på nåt viktigt så han kunde inte komma.

Här är en bild på Lina från idag *L* Se hon gillar oxå kossor *L*

Hon e så go min lilla Lina Flina ....

Klockan blev närmare 17 innan Mr J ringde o som jag skrev igår så var det som om inget hänt igår egentligen att det är jag som är tramsig men jag sa till honom att jag blev ledsen för hans ord om att jag är jobbig. Men som han sa Du vet vad jag känner o vill så gå inte omkring o oroa dig hela tiden. Vi vet var vi har varandra o jag tycker inte du är jobbig. Skönt o höra men jag vet jag är en tramsa men jag tror du vet vad min oro beror mycket på o det är att jag är  rädd att bli så sviken igen som jag blev av Patrik. Sånt sitter hårt i själen men det är synd om det ska fördärva nåt så fint . Så nu måste jag skärpa mig o lita mer på vad du säger o gör.
Allt blev iallafall bra o det var mysigt o prata igen o han ville att vi snart skulle träffas så vi får väl se om vi hittar en dag bägge kan. Nu är det 45 dagar sen ju :0(  Behöver dina goa varma kramar Prinsen. O det är så skönt att få skratta  med dig. Det värmer hela kroppen att höra ditt skratt. Tack för att du finns.

Efter samtalet så duschade jag igen o klädde på mig för jag skulle på föreläsning kl 19 .
Jag får väl göra som alla andra o visa dagens outfit *L* På överkroppen.

Svart jacka från Brandtex köpt 2007 o lila sjal från Kupan för 15 kr *L* Så jäklig o oklippt ser man ut en torsdagskväll *L*
 
Föreläsningen var jättebra. Den handlade om Fritjof Nilsson Piraten om hans liv o verk o han som berättade var jätteduktig o han var framförallt rolig så det blev många skratt. Det blev god fika med kanelbullar, småbröd, noblesse, kexchoklad, twist, frukt, cider o kaffe ( så mycket man ville för 20 kr )

Var hemma igen vid 21tiden o då gick Lina o jag en lång promenix o det var härligt väder då bara lite disigt men nu regnar det . Sen har jag kollat på 4:an replay på halv 8 hos mig o vad blir det till mat. O sen har jag svarat lite på mail o sånt.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen o försöka sova gott denna natten.
Förresten jag fick världens dummaste förslag/fråga idag. Jag har fortfarande inte fattat att DU bara kunde få för dig att fråga ( skakar på huvudet) Men det var rätt skönt att du egentligen visste svaret *L* Nä ibland blir måttet rågat o har det inte passat sen i juni så... det räcker o säga det va *L* fast du vet det är mer. Men jag tror ni har det bättre själva utan min inblandning på något sätt. Så hoppas Ni får en bra helg!

Natti Natti
PÖSSSSSSSSSSSSSS från Lina Flina o Mig..



Nattidags



Dags att krypa i säng snart igen o som vanligt så är klockan alldeles för mycket. Vet inte varför det är så svårt att komma i säng. Får väl summera kvällen iallafall innan jag lägger mig.

Känns inte alls kul inatt. Blev helt fel med Mr J idag så det känns inte alls ok, det gör mig mest ledsen.
Jag var tvungen att vara på möte kl 18 o när klockan var 17 hade han inte ringt än o jag skickade ett sms o frågade vad som hänt o han svarade att han satt i möte än o att han hoppades snart vara klar. Tiden sprang iväg o han ringde  inte förrän 20 i sex o jag ville prata så det fick bli snabbt även om tiden inte fanns egentligen. Jag hade skickat ett gulligt sms innan idag  att jag saknade honom men inte fått nåt svar så jag sa ynkligt på skoj att jag tror inte du tycker om mig mer för jag fick inget sms igårkväll , inget imorse o inget svar på det andra. Detta skulle jag inte sagt för han blev rätt så sur. Jag sa oxå att du tycker jag är jobbig va ?? o det svarade han ja på. Gud vad det högg i mitt hjärta inte van att han är sån mot mig. Jag sa att jag bara skojade med honom men det var inte rätt dag att skoja märkte jag. Hallååå är det inte jag som ska ha mens ??? Han sa att han haft det jättejobbigt idag på jobb o han var inte alls på humör. Det märktes tack. Jag sa att jag blev ledsen när han sa så till mig o då sa han att det inte var meningen osv men trots att jag sa att nu glömmer vi det o vi kom överens om att göra det så känns det fortfarande i hjärtat. Vet inte men jag är så rädd att mista honom för han betyder så mycket för mig. Men det värsta är att här går jag o oroar mig nu o jag kan garantera att han glömt det sen länge o inte alls tänker på det o att allt kommer vara som vanligt o jättegulligt igen. Hoppas kan jag iallafall. Vi kom överens om att jag skulle smsa imorgon när jag kom hem från trivselcafet. O kanske han skulle smsa ikväll om han inte somnade men det har han nog gjort för ingenting :(  Prinsen jag längtar efter dig......

Fick rusa till mötet men det var som vanligt alla var inte på plats o vi fick vänta på folk så det var lugnt. Jag fick hålla i mötet för tredje gången i rad för mamma jobbade o kom senare. Det var en massa dividerande som vanligt o sen blev det landgång o visst var den jättegod o sen blev det kaffe o wienerfläta, inte alls fel. Kl 21 var mötet slut för denna gången o jag hämtade Lina hos W. Hon var jätteglad o viftade på svansen o sprang omkring kul när nån blir så glad för att se mig *L*
När vi kom hem så kollade vi på halv 8 hos mig på replay o sen har jag lyssnat på Karlavagnen, handlade om nätträffar ikväll o visst har man haft några bra men många nitar oxå :( Men den bästa jag träffat är Mr J o det är snart 5 år sen vi började maila till varandra o sen ringde han första gången den 22 dec 2006. O det klickade med en gång, han var o är jättemysig en kille man inte kan låta bli o tycka om. Sen dröjde det tills början av april 2007 så träffades vi första gången o sen har det blivit lite med jämna mellanrum mmm I LOVE THAT MAN...
Ja Jonas jag är glad jag träffade dig oxå på nätet *L* men det berättade jag för dig innan idag i mobilen *L*
 
Nu ska Lina flina o jag gå o lägga oss o jag vet vart mina tankar kommer o vara även om jag vet att jag inte ska vara orolig han sa ju innan att Jag älskar dig GLÖM aldrig det *L* Näää jag vill inte glömma det. Älskar dig med mycket, mer , mest *L*

Sov Gott
Nattipussar


Onsdag 4 feb


Mitten av veckan redan ! Jag var trött imorse så jag sov vidare så ingen morgonpromenix idag heller, sorgligt så slö man kan vara ibland men det är så jobbigt när det är kallt BRRRR  Hoppas solen vill titta fram snart. Jonas ringde vid halv 10 o jag får säga GRATTIS *L* för det hade tydligen varit jättemysigt *L* Ja det är tur någon får ha det *L* Ja Jonas det är alltid mest synd om mig I KNOW *L* Men hoppas bara att hon nu värdesätter dig annars ska hon få med mig att göra. Jag vet jag kan låta jobbig emellanåt men jag är bara omtänksam mot dig. För mig är du iallafall värdefull. Så Lycka till nu ! Nån gång ska det väl lyckas *L* Även för oss feta fula äckliga haha

Muraren ringde under tiden så vi bestämde han skulle hämta landgångarna idag så nu slipper jag det bekymret, inte lätt när man inte har körkort. Vi bestämde oxå att jag ska ha Lina Lånehund till på söndag . Alltid mysigt för hon är så himla go. O nu kommer jag garanterat ut på promenixer *L* Kommer nog in några foto på henne med.
Sen ringde Ingrid, vår sekreterare o vi pratade om lite allt möjligt så tiden gick fort.

Sen var det dags för veckans solning. Alltid skönt att få värme o koppla av lite o lyssna på musik. Emil Sigfridsson var på radion så det var mycket bra musik o tiden gick fort o nu har man kanske fått lite färg till *L*


Var inne o handlade lite dricka till ikväll o sen var jag på tryckeriet o skulle ha lite gula papper till årsmöteshandlingarna men de hade inte så många ark hemma plus att skärmaskinen var sönder så jag fick komma in nästa vecka istället.
Sen hem o dricka kaffe o äta lite. Var jättehungrig o det blev bulle med leverpastej.

Nu ska jag leta upp lite saker här inför kvällen o sen ringer Mr J om ca 1½ timme . O nä det har inte kommit nåt sms alls. suck. Men hoppas han ringer iallafall.
Jag skriver mer ikväll
PÖSSSSSSSSS

Tisdag hela dagen


Så nu har tisdagen gått till sin ände ( ja till o med lite över) o det har inte blivit något skrivit förrän nu. Men bättre sent än aldrig *L*
Började med en snabb promenix upp till sjukgymnasten där det var dags för träning igen. Jag gick 1 km på gångbandet o jag hade rätt snabb hastighet så det kändes lite svettigt o pulsen gick upp. Men det ska kännas att man gör det *L*  Efter det hade jag 30 min styrketräning o där var en jättetrevlig dam där o tränade o vi pratade en massa. Jag berättade om min operation o hur jag mått innan o hon sa flera ggr att hon tyckte att det var starkt av mig att jag gick o tränade o att hon tyckte att jag är jätteduktig. Sånt blir man glad av att höra. Ja jag hade aldrig fått för mig att gå på ett riktigt gym, nä jag trivs bra här bland folk som jag vet oxå har lite krämpor o inte är några atleter.
O det känns jätteskönt o träna, visst tar det på kroppen o man blir himla trött men det känns härligt efteråt.



Efter träningen pratade jag med Jonas i telefonen o idag var det hans tur o följa med mig in på Netto o Konsum när jag skulle handla o ja Jonas jag tog negerbollen idag med . FYYYY på mig *L*
Hoppas nu du hade kul ikväll o att det blev som du ville men enligt hennes blogg så verkade det så *L* så bara o Gratulera dig hjärtat. ÄNTLIGEN eller vad säger man *L*

Jag gick hem o käkade lite sen var hungrig som en varg så kaffet åkte på o bulle med kycklingfile med paprika, gott.
Sen fixade jag med lite av varje o tvättade bl a. Eftermiddagen gick fort som alltid.

Kl 16.15 ringde drömprinsen *L* Mr J, tidigt idag för han hade lite ärenden att göra sen. Alltid lika härligt o prata med dig hjärtat. O jag såg idag på Konsum att de har en automat med ringar för 5 kr *L* men du sa att jag var värd mer än det . TACK . Men det var ett tips *L*
Blev så glad idag när du sa att du ibland satt på dina möten o tänkte på mina kyssar om hur gott o mysigt det är att kyssa mig. Jag kan inte tänka mig att någon sitter o tänker så om mig så dina ord värmde verkligen. Du är så himla go min prins. Du ville träffas på torsdagkväll men vi får se om det funkar. Blir oftast nåt hinder tyvärr hur gärna vi än vill. Men annars får vi ta det nästa vecka. Känns som en hel evighet sen förra gången. 43 låååååååånga dagar. NÄÄÄ jag har inte räknat varken timmar eller minuter eller sekunder, men kan garantera det blir mååååånga *L*
Du sa du skulle skicka nattisms men ICKE :0(  Så vi får se om det kommer ett nu på morgonkvisten.
SAKNAR, LÄNGTAR,ÄLSKAR DIG

Det blev mackor till middag ikväll igen vet inte varför jag är så dålig på att äta middag. Pallar inte alltid men jag blir ganska så trött på mackor oxå. Imorgon blir det oxå macka, landgången. får äta den med andakt med det priset *L*
men såklart inte jag som betalar ju *L*
Jag kollade på Unga mödrar o sen blev det middag hos mig eller vad det nu heter *L* men programmet är kul fast Helge Skoog är det roligaste med serien *L*
Sen kollade jag på Topmodel o Shear Genious ( lite zappande emellan ja ) o sen kl 21 kollade jag runt bland kanalerna o kom till tv3 norge o då visade dom 5 säsongen av Charterfeber, premiäravsnittet Tyvärr hade det börjat redan 20.30 .  Har inte ens visst det skulle börja nu.

Det roliga var att dom var på Teneriffa denna gången, så man kände igen mycket.
De bodde på det hotellet där vi brukade ha vår trevliga Happy Hour om eftermiddagarna. Man fick 2 av varje sak för priset av en. Så Peggy o jag fick varsin liter Sangria, behöver jag berätta hur det kändes i benen sen *L* o vårt babblande om Black sticks *L* Eller så tog vi vars två rom o cola o grabbarna fick vars två starköl.

Nu kom jag ifrån ämnet , som alltid *L*
Charterfeber är ett kul program som  följer norska charterturister till olika ställen  i "Syden" dom har bl a varit på Gran Canaria, Rhodos, Mallorca o sist var dom på Cypern. Svein som är till vänster på bilden brukar alltid vara med ( Kongen av Mallorca ) . Han är en riktig spillurv o där är alltid tryck på honom. När han o kompisen Viggo ( till höger på bilden ) var på Mallorca så hade dom Mutti med sig ( Sveins 80-åriga mamma) o de blev utslängda från hotellet för att de fört väsen *L* 
Andra som brukar vara med är bingovärdinnorna Nancy o Lisbeth, 2 damer som inte spottar i glaset precis. O så goa Hilde, en glad skit som är helnervös o skrattar hela tiden o man fattar  aldrig vad människan pratar om *L* som om det inte skulle räcka med att de pratar norska så man inte fattar så mycket ibland *L*
Hilde o Svein har iallafall varit med de 3 sista säsongerna tror jag o i den sista så hade de vars tre dejter med sig som de skulle dejta o sen välja ut en kärlek. Så de fick hitta på en massa roliga saker. O visst så hittade de varsin kärlek bland dom men vet inte hur det gått.
Sen har det varit en massa olika roliga typer, dvärgar o pensionärer o gymnastiktjejer, fitnessgäng´, stora familjer ja name it *L*
Men det brukar vara kul o kolla på programmet så jag ska se reprisen på fredag *L*

Sen ringde jag mamma o pratade bort en stund. Hon kom hem ikväll ifrån Göteborg. Hon skulle jobba imorgon men hoppas att hon hinner hem till mötet så jag slipper vara ordförande igen. Räcker man blir det snart på heltid.

Nä nu får man väl snart se till o gå o lägga sig så man orkar upp imorgon. Det är onsdag o då är det dags för den långa promenixen. O Jonas Godmorgon på dig ( om du nu orkat upp efter kvällen *L* ) var nu rädd om dig idag o kör försiktigt *L*

Nu ska jag gå o drömma om.........
Nattipussen


Ny Vecka



Så då är det måndag igen o en ny vecka. Sov länge idag o det var skönt. Sen ringde Jonas, vi har inte pratat på hela helgen så där var mycket att prata om så tiden gick fort o sen var det dags att stiga upp o göra lite nytta *L* 
Den där morgonpromenixen försvann nånstans blev inte helt enligt planerna tyvärr. Satte mig o käkade frukost istället så jag var inte helt fel på det men inte blev det gröt som jag tänkt mig heller nix kaffe o rostat bröd o ost. Men mätt blev jag iallafall. Jag skickade ett sms till Mr J med lite styrkekyssar o han svarade vid 12.50 att " Du anar inte hur mycket jag behövde det. Tack. Miljoner kyssar. Saknar dig massor.
Det värmde verkligen.
Sen gick eftermiddagen snabbt. Patrik ringde o vi pratade en stund. Han var i Norrköping med lastbilen på väg neråt.
Mr J ringde vid 16.20 o gud vad det var skönt att höra honom igen o det sa han oxå att det var. Så mysigt o han var så besviken att han inte kunnat komma i fredags men som jag sa att det var inget att gräma sig för nu. Det kommer fler chanser ju. Jo men han ville verkligen sa  han. Ja vem ville inte det. Alltid lika kul o mysigt.
Vi pratade om lite av varje o som vanligt så bröts det flera ggr, vette sören vad det är som gör det. Till slut så fick han ringa mitt andra  nr o då funkade det igen :0) Fick världens skrattanfall idag oxå *L* jag frågade om han var sann så sa han om jag är Susanne ??? Haha snacka om att höra fel. Nä sa jag det är ju jag som är det. Så sa han jag bara dummar mig . Jo sure *L* men jag fick dagens skratt *L* Han är för go . Idag fick jag följa med o hämta Sessan *L* blir inte riktigt likadant pratat men tyckte det funkade bra ändå o jag är glad för varje minut jag får prata så *L*
Han lovade att skicka sms ikväll o säga godnatt *L* o undrar om han vatt på Maxi o lagt en peng i automaten, där finns säkert nån med en ring ;0)

Jag käkade lite o sen duschade jag, sminkade mig o klädde på mig. Kl 19 var det kördags igen. O herregud samma traggande som förra veckan o inte kom de ihåg vad de lärt sig förra veckan, hur svårt kan det vara alltså. Så är det när medelåldern i kören är 65 år. SUCK. Vi höll på i en timme med Störst av dem är kärleken innan vi gick över till Gabriellas sång. Men otur o vara sopran i den sången, vi får inte mycket utrymme, tradigt när det äntligen är en fin sång som man verkligen vill sjunga. jaja *L*
Vi slutade kvart i nio o jag hann in om Konsum o köpte 2 falukorvar för 10 kr st. Bra till pålägg. Sen hem o det blev just falukorvmackor till middag o varm choklad. Så ingen bra bantningsdag idag . Ska kanske inte berätta vad jag åt senare ikväll.

HYSCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH säg inget :0) Men gott var det ;0)

Det kom faktiskt ett nattisms från Mr J *L* han är såå go. Det stod " Jösses vad det var skönt att prata med dig. Längtar tills vi ses. Sov gott o miljoner kyssar"
Så nu kan man sova gott inatt.
Ska ta mig till sängen nu. Ska iväg o träna kl 10
Sov jättegott
Nattipussen




Ny Månad


Så då är det en ny månad o vi får se vad den har att ge *L* Enligt mitt horoskop för denna månaden så såg det inte alltför ljust ut.

Kräftan

Vissa månader vill kugghjulen bara inte haka i varandra som det var tänkt. Februari blir en sådan månad som kräver omplanering, flexibilitet och tålamod eftersom ingenting riktigt fungerar. Just kärlekslivet drabbas kanske allra värst, vilket huvudsakligen beror på att du kommer att lägga ner väldigt mycket tid på andra relationer - till vänner, släktingar, kolleger och grannar. Det blir ont om utrymme för romantik, och du kommer inte att känna dig särskilt sugen heller. Trist, men alla månader kan förstås inte vara rosaskimrande.

Bästa chansen: Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: På möte.

Bästa datumen: 6-7/2

Så vi får se om det stämmer :0(

Det har varit en lugn söndag o inte varit ute om dörren ens. Har småsnöat hela dagen o det är inte så kul o gå ut i. Men jag ska gå morgonpromenix imorgon så jag hoppas att det inte är halt då man är rädd för att ramla eftersom man  inte är så vig att ta sig upp.
Det blev frukost med frallebulle o varm choklad mums o sen var jag inne lite på nätet eftersom den kommit igång igen skrev lite om gårdagens händelser.
Sen i eftermiddags såg jag "Sånt Är Livet" med Helena Bergström o Rolf Lassgård. Inte sett den på flera år så det var kul igen.
Sen ikväll blev det panerat fläsk igen o löksås. Vilken matfantasi man har .NOT men behövde bli av med fläsket så.

På tal om det så har Johan o jag gett oss en utmaning. Vi ska gå ner vars 10 kg till Midsommar. Hoppas bara det funkar för min vikt pendlar upp o ner hela tiden men jag ska verkligen skärpa mig nu. Jag behöver gå ner mååånga kilon till o jag vet att sätter jag bara igång så brukar det funka. Så vi får se hur det går. Hade gått ner 2 hg idag *L* Bara 9.8 till haha HÅLL TUMMARNA !!!!
Så imorgon startar jag igen.

Såg "Definitely maybe" ikväll. En Härlig kärlekshistoria ger den 4 av 5 hjärtan

Det är definitivt aldrig för sent att se tillbaka... och kanske finna ett lyckligt slut. Ryan Reynolds spelar Manhattanbon Will Hayes, som ligger i skilsmässa när hans 10-åriga dotter Maya (Abigail Breslin) plötsligt börjar fråga ut honom om hans liv innan äktenskapet. Will berättar om sina romantiska lyckträffar och missöden, från granntjejen Emily (Elizabeth Banks) till bästa vännen och förtrogna April (Isla Fischer) och den öppensinnade Summer (Rachel Weisz). Tre kärlekshistorier... tre brustna hjärtan... Maya lägger ihop bitarna i sin pappas kärlekspussel och börjar förstå att kärleken inte alltid är så enkel, samitdigt som Will upptäcker att det aldrig är för sent att få en andra chans i kärlek.

Fick 3 helt underbara sms från Mr J ikväll o det behövdes för stämningen här hemma var inte den bästa idag.
Han skrev att han saknade mig o var jättebesviken över fredagen o ja vem var inte det men. Sen skrev han att han behövde mina kramar o att han älskar mig. Mmm de orden kan jag aldrig få nog av. O att han inte ville göra mig ledsen o ställa till en massa. Men du har varit jättego hela helgen o brytt  dig fast du mått jättedåligt  så klart jag inte kan tycka illa om dig. Man kan inte hjälpa att man blir dålig hoppas bara att du blir bra tills imorgon så vi får prata igen, inte gjort det sen i tors . SUCK.

Nu ska jag gå o kolla lite på dumburken.
Sussa Sött
Nattipussen


31 januari Datafel


GRATTIS JOHAN PÅ DIN 42-ÅRSDAG.

Jag får skriva om gårdagen idag istället för det var datafel igår.

Lördagen började med att köra iväg o handla lite gott pålägg, bullar o middag till kvällen.
Sen pratade jag med mamma i telen o vi skulle träffas nere i auktionshallen. Där var en massa saker läs skit så vi bestämde att vi skulle köpa med oss fika o åka hem till mammas lägenhet . Där har blivit jättemysigt även om badrummet inte är färdigt än men det kommer. Vi käkade en himmelsk god morotskaka o snackade en massa o sen körde vi en sväng till ner till auktionshallen för det var nån matta o lampa mamma var intresserad av . Mattorna var sålda o lampan blev dyrare än i affären *L* 
Kom hem sen vid 15.30 o jag skulle gå in på nätet o skriva lite här men den funkade inte så det var o vänta lite men inget hände så jag ringde till Bredbandsbolaget. Herre min gud kan de inte ha pausmusik i luren när man väntar *L* 30 signaler o sen Tack för att ni väntar o så 30 signaler igen osv. Så höll det på i 18 min innan en vänlig själ svarade i andra änden. Det var nåt fel här nere i trakterna o de höll på o laga det o var färdiga ca 9.15 idag söndag. Jaha det fick bli en datafri kväll *L*  
Gjorde god middag med fläskytterfile, pommes, sallad, vitlöksdressing o bearnisesås. Verkligen bra för magen *L* NOT. Men är det födelsedag så är det.  Kollade runt lite på de olika kanalerna o det var lite Så som i en himmel, den är kanonbra men jag gillar inte det idiotiska slutet så det fick vara men när Helen sjunger Gabriellas Sång så blir man helt tårögd. Hon är fantastisk.
Jag kollade på Körslaget oxå o Hannas team var verkligen bra igår. Alla deras sånger var kanon o de gjorde ju Nessun Dorma så man fick ståpäls. Så GRATTIS TEAM HANNA ni är verkligen värdiga vinnare *L*


Efter det såg vi på Varg Veum " Begravda Hundar" den sjätte o sista filmen i serien om Varg o jag kan säga att det var den sämsta av de alla. Väldigt seg o mina ögonlock gled ner några ggr under tiden.
Ni som inte sett Varg Veum så är det en norsk kriminalfilm typ Irene Huss. Som handlar om privatdetektiven Varg som blir inblandad i en massa olka fall o man ska helst se dom i ordning för de är lite sammankopplade. Den bästa av filmerna har varit "Fallna Änglar" som var riktigt grym o ruggig. Måste säga att Trond Espen Seim som spelar Varg är jättebra o han är såååå sexig fast han ser ut som världens slusk haha


Efter filmen var jag så trött så då var det lika bra o gå o lägga sig o jag somnade pang *L*
Så ibland kan det vara bra med en datafri kväll, ska kanske införa det lite oftare *L*

Ps Det kom ett sms från Mr J vid 18.22 o han  hade mått jättedåligt hela natten o dagen men att han längtade efter mig o  älskar mig o sånt är aldrig fel att höra ju. Längtar efter dig med o älskar dig mer än du tror

Skriver mer senare

PÖSSSSSSSSSS


RSS 2.0