Var det sista dagen på denna ledigheten o visst har det varit skönt men ska bli kul att träffa alla sina goa arbetskamrater igen o få lite fart o fläkt. Man är ju tröttare än tröttast nu o jag hade dött o gå hemma för länge. Har gjort det innan o fattar inte att jag pallade. Det var bra när man hade mycket att göra men näää föredrar mitt jobb.
Nu är det 55 arbetsdagar fram till det är påsklov men vet inte om jag tar hela den veckan..eller sparar de dagarna till hösten när vi ska göra nåt roligt :) Men lugn nu haha jag får ta en dag i taget.
 
Gårdagen gick i lugnets tecken den oxå. Hände inte alltför mycket o inte ett skit på tv så vi såg på vår box...nu har vi bara 4 avsnitt kvar suck o inte har det gjorts fler heller.
 
Sov ganska länge idag..vaknade till imorse när J gick till jobb men skönt att vända mig om o sova vidare *L*
Sen har jag fixat med lite av varje o nu funderar jag på vad man ska ha till middag..ska bli skönt nästa vecka när man slipper tänka på sånt.
 
Pratade med brorsan o han planerar fira sin 50-årsdag på Big Bowl på söndagen för på fredagen ska han på hockey o det e ju livsviktigt haha Buffe o bowling..ja får väl se hur det ska gå till men men.
 
P&K

Dax

 
för onsdag igen..den första för detta året. Hade svårt för att koppla av igår trots jag var trött så jag satt o spelade lite B-pet inatt o trots grus i ögonen gick det bra ändå :) Vaknade kvart över 6 o då var det skönt att veta att man kunde lägga sig o somna om..inte alls fel. Mer synd om de stackarna som måste gå till vårt jobb idag men tror inte det var mer än 7-8 st o där är säkert inte så mycket att göra ändå.
 
Pratat med mamma o nu sitter jag o dricker kaffe o käkar macka o läser bloggar o tänkte att jag fick ju skriva lite på min egen oxå..får se hur länge det håller denna gången haha
Fick sms innan att mina skor kommit :) JAA dom är sååå fina..men de dyraste skor jag nånsin köpt..ja eller stövlar e det ju egentligen. Hoppas de blir lika sköna som de jag har nu för dom älskar jag. Men ville ju ha dom i annan färg oxå o de andra kostade mig inte så många korvören mot vad de kostade egentligen..ja ibland ska man ha tur.
 
Annars händer här inte så många knop idag för jag måste vila mig o inte vara igång för mycket för jag har fortfarande ont.
 
P&K

Så...

 
då var det dags att starta om på ett nytt år igen. Herre min gud vad tiden går fort..alldeles för. Nyss hade jag att jag skulle ha 17 dagar ledigt o nu är det helt plötsligt bara 5 dagar kvar :(  Men det har varit skönt att få koppla av o vi har fått gjort lite ändå.
 
I fredags var vi i stan o kollade runt lite..skulle fixa presentkort till Basse som blir 1 år imorgon den 2:e o vi hamnade på IKEA för de ska göra iordning hans rum så det är kanon o lätt present att hitta :)
Vi passade på att köpa nya täcken o kuddar o lite sånt av pengarna vi fick av mamma i julklapp så det blev kanonbra *L*
Sen åkte vi till Burlövs Center för J skulle fixa med sin mobil som inte vill ta emot sms så det löste sig o JAAAAAA Susanne fick äntligen sin telefon hon vill ha. Försäljaren trollade bort lite tid så jag kunde få den tidigare *L*
Så nu har jag skrivit upp en massa nr som ska läggas in o jag raderade oxå bort en massa nr..skönt o ha vissa ut ur mitt liv..speciellt en som jaa jag fattar inte hur jäkla dum man kan vara men men..den vaknar väl oxå till en dag får man hoppas..men skitsamma..
 
Lördags var en lugn o skön dag o sen i söndags var vi först på City gross o sen hos J:s mamma o käkade..alla hans brödrar med flickvänner/fruar var där så det var roligt. Fick jättefina julklappar.
 
Igår fick jag ett jättefint samtal som verkligen behövdes o det värmde enormt mycket.
Sen kl 18 var vi bjudna ut till Hålebäck o vi fick jättegod tre rätters middag, ostbricka, godis o bubbel o massa annat gott. Vi hade jättetrevligt o man är lite mör idag. Somnade 4 imorse o gick upp kl 10..Sen blev det frukost o vår box vi följer nu..den e såååå bra men tråkigt att avsnitten inte är mer än ca 40-45 min o vi ska börja på avsnitt 16 av 22.
Sen ringde Han med stort H o jag tror vi pratade i ca 1½ timme om allt mellan himmel o jord. Kändes jättebra :) Så himla go.
 
Vid 15 kom mamma o lämnade vår bil o vi fikade o pratade i två timmar :)
 
Sen ikväll har det mest blivit zappande..när man e ledig e där aldrig nåt kul men sen nästa vecka börjar alla jäkla program..när man inte har tid o se dom..så typiskt.
 
Blir sängen snart ..lite mör o pömsig.
 
P&K

RSS 2.0