Mmmm

Av alla skatter i världen, finns det inget mer värdefullt

                             än att ge en bit av sitt hjärta till någon


Sverige..

Släng er i väggen med melodifestivalen. Tacka vet jag Norges :) mycket bättre bidrag. Men tyvärr vann inte denna men gud vad den är bra o hon har en röst som smälter glass en julidag :)

 


Tiden...



bara springer sin väg o det känns som man inte riktigt hinner med hur man än försöker o en sak är säker o det är att det är bloggen som blir mest lidande..hur många ggr jag än säger att jag måste skriva så blir det inte så. Flera ggr tänker jag åhh nu måste jag skriva detta eller dittan men nääää..icke :) Vette sören hur man ska göra för att skärpa sig.
Det är tidiga morgnar 4 dagar i veckan nu. Väckarklockan ringer 4 o sen går jag hemifrån ca 5.10 eftersom min buss går 5.31. Men en sak är bra o det är att jag lärt mig att lägga mig tidigt. Det blir oftast inte efter kl 22..mer ofta redan kl 21 så det är tur att det finns tvplay för det är många program man missar.

Har hänt lite av varje men jag måste säga att jag är så himla förälskad :) att man kan ha ett leende som hans , ett par ögon som tindrar o ett skratt som kan smälta allt. Pirrar i hela kroppen bara jag tänker på honom..Mmmmm. Varit många samtal i veckan o det känns skönt. Igår sa han att han skulle vilja ha mitt goa skratt på band så han kunde ta fram när han mådde dåligt eftersom att mitt skratt får han att må bra o jag kan bara hålla med om att det är tvärtom :) så vi bestämde att vi får sätta oss ner o fnissa i varsin mobil nästa gång haha Kan se det framför mig :)


O till Malin..Hoppas nu allt går jättebra o mysigt att ni nu äntligen " kommit hem " det var på tiden :)


RSS 2.0