Hatar

 
 
Verkligen Vinter, Snö, Halka, Stress ja allt som hör vintern till suck. Har haft en jättejobbig vecka. I måndagsmorse så ramlade jag platt fall baklänges på en isfläck på väg till jobb. Kändes som hela skallen sprack men det blev bara en enorm bula som jag fortfarande har jätteont av :(  Hade som tur Karin med mig plus att en jättegullig karl stannade o hjälpte oss o sen körde oss till jobb. En riktig ängel som ska ha miljoner tack. Jag stannade på jobb hela dagen fast jag kände mig väldigt sum i huvudet men man är envis..ja inte alltid bra men men.
På natten sen började jag känna av huvudvärk o sen kändes det i hela höger sida mellan bröst o rygg att nåt inte stämde..så det är definitivt ett revben som skadats. Gör så ont när jag andas djupt men på VC sa de att jag måste för annars e det risk för lunginflammation o roligare kan man ha det. De lindar inte heller mer så det är vila vila vila som gäller. Får försöka ta mig till jobb nästa vecka..hatar o vara hemma speciellt när man inte kan hitta på nåt. Inget nät på 4 dagar..pga huvudvärken.
 
Nu är det bara 10 arbetsdagar kvar o sen är jag ledig i 14 dagar. Ska bli jätteskönt. Har mycket på G nu oxå tyvärr men jag får ta det i stilla mak. Imorgon em ska Johan o jag o Mamma o William åka till Tivoli på julmarknad. Vi ska åka med buss så det är skönt o sen åker vi hem igen 22.30. Sen på söndag är det julfest med föreningen o årets första julbord. På tisdag är det dags för nästa julbord på Sjöbo Gästis o sen på fredag är det julbord på Löderups Strandbad med jobb. Lördagsmorgon är det sen dags för Ullared med mamma. Så jag hoppas verkligen jag orkar med allt detta för det är roliga saker alltihop.
 
M är i New York fram till Tis..tomt utan honom o på måndag åker Ä till Turkiet igen..vet inte hur många dagar..ärligt talat så..ja nä.
 
Nä nu blir det lite vila här.
 
P&K
 

RSS 2.0