Tisdag den 12 jan



Ja om den är så happy det vet jag inte. Känns inte så precis. Är totalt slut o det är inte det roligaste precis. Jag var dum o gick o jobbade igår o det får man sota för nu. Har så ont i mina lungor o febrig till max. Sov länge o det var skönt o behövligt. Jag var uppe några ggr inatt o Amanda ville oxå ut så jag släppte ut henne en gång o då snöade det igen för fullt. J skulle iväg o jobba i Hörby idag så han tog det lugnt imorse o stack inte förräns vid halv 9. Brorsan ringde vid 10 o snackade bort en stund men det är svårt att prata när man knappt har nån röst så idag är det tedags igen för att lena halsen.
Ska se om jag ska se slutet av Maria Larsons eviga ögonblick på tv1000 sen. Sist jag såg den så blåste det så tv:n says no..den ville inte o det är inte så kul mitt inne i en film *L* men fördelen med tv1000 är att de visas 100 ggr *L*  Annars blir det en lugn dag. Ska jobba 3 dagar i sträck sen så o på fredag ska jag gå upp kl 4 för jag ska börja kl 7 på fredag o min buss går 5.31. Jippie..not. Men sen kan jag sluta tidigare o det är skönt. Men fabriksstädningen o kontoren är inte de roligaste o färglabbet ska vi inte prata om suck. Hasse ska vara ledig 8 fredagar framåt så jag ska jobba med Maria men det brukar gå bra, hon har varit med oss i trapporna några ggr så vi känner varandra bra nu.

Skrev alla mina papper till ABF som ska skickas in. Studiecirklar o kulturrapporter för hösten o vad som komma skall nu i vår. Jag får se om jag pallar med att ha min studiecirkel igen annars får de andra ta över o bara ha Polen-cirkeln men det går det oxå. Inte lätt o både vara ordförande o studieorganisatör *L* plus allt annat man har..nu sätter kören oxå igång på högtryck.

PÖSSSSSSSSSSSs 


Några..



små ord innan jag lägger mig igen..ja för det är i sängen jag tillbringat det mesta av denna dagen känns det som. Hade en jobbig natt igen med massa hostande o fick gå upp flera ggr o sitta upp o försöka sova några ggr. Gick upp upp kl 11 idag o J gjorde scones o det blev varm choklad till det. Satt o kollade på tv medans jag åt o sen nån timme till men sen gick jag o la mig igen o sov tills 17.30. Så jäkla ont i hela kroppen. Värmde nån scones igen o choklad o skulle se ett program men då ringde mamma såklart o pratade i en halvtimme. Tv:n bråkade sen som vanligt. Den jäkla parabolen flyttar sig när det blåser som det gör nu o blir bara rutor. Så vi kollade på dvd istället blev den sista Johan Falk, har ju haft den länge men inte blivit av att se den.

Fick sms från Kärleken lite över 21 o han skrev "Vill du ska veta att jag tänker på dig mest hela tiden. Hoppas du verkligen mår bättre: Saknar dig. Miljoner Kyssar. Alltid skönt att veta att du tänker på mig hjärtat o nu behöver jag det verkligen mest av allt. Så tack...

Nä nu är det dags att krypa ner för klockan ringer 20 över 5 o så ska man ner till blåshålet Simrishamn suck. Önskar jag slapp men det funkar inte.

Godnatt Världen
Godnatt Älskling
Miljoner....


 

 


Miss U


Dags..



Att kolla om det går att få en natt med lite sömn för det hade verkligen behövts. Känner mig dödstrött i hela kroppen o är så trött på att hosta så jag spyr snart på det. Flera ggr ikväll har jag fått hostattacker som inte är av denna världen o hur kul är det på en skala. Måste se till att vila ut mycket imorgon så jag orkar att gå till jobb på måndag, kan väl inte påstå att jag känner för det när det är så här. Finns roligare saker att göra än att gå ut o in ur trappor i detta vädret. En fördel är att vi slipper putsa fönster iallafall alltid nåt. Nästa vecka ska jag jobba 4 dagar oxå ..jippie..not. De har öppnat igen på det andra stället så där ska jag vara på onsdag o fredag. Men man har inte råd att vara hemma tyvärr. Nästa månad blir det nästan 3 tusen kr mindre eftersom man som så många andra blir utförsäkrad o det blir nåt annat skit som bara ger ca 2000 kr /mån. Hoppas att jag snart blir anställd 50% så att jag får lite mer i lön iallafall.

Annars så har dagen gått i lugnets tecken o jag har försökt vara uppe hela tiden så att jag ska kunna sova inatt men jag somnade nog till lite framför tv:n i eftermiddags. Maten har det vatt si oså med. J värmde pizza men jag tog en macka istället. Kollat på tv hela kvällen. Blev en film på tv 1000 kl 21 o den var ganska så kul så det blev lite skratt.

Fick sms från Kärleken lite över fyra. O du är så himla omtänksam o det känns skönt. Dina ord värmde verkligen ska du veta. O det bästa är när du avslutar med att Glöm inte att jag ÄLskar dig..klart jag inte glömmer det..lovar :)
Älskar dig oxå massor massor massor.

Godnatt Världen
Godnatt Älsklingen
Sov Gott
Många miljoner....


Suck...


Inte dumt :)




Kan man..



Hosta ihjäl sig ??? för just nu känns det som det ligger på bristningsgränsen o inte hjälper nånting så det blir nog att gå till Farbror Doktorn o se om han kan kurera mig lite. Inte ens hostmedicinen hjälper. Får bara ännu värre hostattacker fast det är klart att det ska ju ut men hallååå hur mycket hosta finns det inne i mig *L* Halsen är så fruktansvärt irriterad o ja det är jag oxå. Vet inte hur många ggr jag satte mig upp inatt o var helt förtvivlad för att jag bara hosta o knappt fick luft. Men sen fick jag ro vid 10-tiden o blev ensam hemma så Amanda o jag vi fortsatte sova tills halv ett o det var jätteskönt. Visst hostade jag några ggr men jag var inne i en djupare dvala nu än inatt. Men gud vad man drömmer konstigt *L*  J var hemma om o lämnade saker han köpt till mig o sen stack han iväg igen o nu är han väl inte hemma på några timmar. Jag sitter o dricker mitt te o försöker lindra halsen lite. Det är som att kissa i byxorna ..det värmer för stunden *L*

Skönt att man slipper göra nåt idag iallafall. Blir väl sängläge o sen nån film ikväll.
Inte ett ljud från Kärleken idag men han är oxå sjuk så han är väl oxå sängliggande eller nåt. Men jag saknar hans goa sms men har man tur så kommer det väl snart nåt :)

PÖSSSSSSSSSSSSSsss


Fin...



Håller andan en stund
Tiden står still
Jag vill va' här i tystnaden innan dagen blir till
Och du ligger brevid
Men så långt här ifrån
Jag är så rädd för att förlora dig

Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
Du får förlåta mina tårar
Hur ska jag göra för att kunna hålla kvar (Ooo)
En kärlek skör som glas

Som den tunnaste is 
Mellan himmel och hav
När jag inser hur lätt vi kan förlora det vi har
Vill jag va' här och nu
Våga ta varje chans
Och leva varje ögonblick med dig

Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
Du får förlåta mina tårar
Hur ska jag göra för att kunna hålla kvar (Ooo)
En kärlek skör som glas

Som ändå gör mig stark
(Oooh)
Övervinner allt
(Aah)
Du är allt
(Oooh)

Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
Du får förlåta mina tårar
Hur ska jag göra för att kunna hålla kvar (Ooo)
En kärlek skör som glas
En kärlek skör som glas

Vilken..

 

Början på ett nytt år alltså :(  Jag är så fruktansvärt förkyld så just nu skulle jag vilja dööö o vakna upp när det blir vår igen. Tror aldrig jag hostat som jag gör nu o det känns som lungorna håller på o gå sönder varje gång suck. O inte är det bättre att det är hundra minus ute känns det som Brrrrr
Så tack gode gud för den som uppfann duntäcket för det är inte dumt att ligga under det när man känner sig såhär. Man brukar säga att karlar är jobbiga när de är sjuka men jag tror att jag tar priset nu.
Sen är man så jäkla dum oxå så jag var såklart o jobbade igår plus var på möte på kvällen. När ska man börja tänka på sin hälsa istället för att tänka på allt annat. Vem tackar en..ingen.
Så det var tur att jag var ledig idag. Vaknade av ett sms från Kärleken o det är aldrig fel o sen försökte jag sitta uppe o det blev 3 stora glas te med honung för att hålla hostan borta. Fick sms från Kärleken sen igen o kl 16 kände jag att nu klarar jag inte mer så då kröp jag ner i sängen o sov i 2 timmar. Blev lite mat sen o tv men det är ingen höjdare när man hostar hela tiden suck.
Så jag tänkte att jag får skriva lite här eftersom det inte blivit på länge men ibland orkar man inte alls med detta o då är det lika bra o låta bli.

Har hänt en massa men inget jag orkar skriva om. Tiden bara springer iväg. Julen var lugn o skön o det blev några paketer så Susanne hade nog vatt snäll :) presentkort på Ikea, halsbandet som passar till mitt armband från Våga, en bok om seriemördare *L* ja man e ju mordisk av sig haha jättefina servettringar med änglar o en fin avgjutning av LilleWilliams hand. Vi var på kalas på lillejulafton hos mamma som passade på o fylla 64 år då o vi fick paketet plus ett fint kort av honom plus ett fint kort av Jessica o Andre där vi blev inbjudna på bröllop den 21 januari kl 6 !!!!! på morgonen på Sturups flygplats. De ska resa till Egypten då. Så det blev en glad överraskning. Så jag får skjuta lite på mitt jobb den dagen eftersom det är en torsdag.

Julottan gick oxå bra o det blev fin änglasång som vanligt :) Men man var lite trött när man skulle upp kl 4.30 .

Måndagen den 28 hade jag velat se Kärleken när han skulle på herrmiddag för han hade hyrt smoking o jag kan tänka mig så sexig han var *L* De skulle käka gott o ha pokerturnering . De hade en typisk manlig bordsplacering o jag hoppas verkligen att du satt läängst bort haha
Han ringde mig lite över nio på kvällen för han längtade efter mig o ville prata med mig. Karlar alltså haha men gulligt samtidigt. Sen kom där ett sms vid 3 tiden när han var på väg hem o där stod att han älskar mig massor :)

Nyår hoppar vi över. det bästa med den var att Kärleken ringde o pratade lääääänge o vi bestämde en sak o så blev  det :) Tack hjärtat ..känns jättebra .

Sen gick helgen fort o jag jobbade i måndags men hoppade över kören på kvällen för jag började må dåligt. Var o fixade en massa inför tisdagens fest.
Kärleken ringde i tisdags o vi pratade i en timme..ja prata o prata jag kraxade mest kändes det som *L* men mysigt ändå. Men det är mycket viktigt vi har att prata om nu o det lär bli en lång pratstund när vi träffas. Men det kan behövas eftersom mycket ska bestämmas.

Festen blev jättekul fast jag var dålig. God mat o trevligt sällskap o vi sjöng o skrattade o höll på fast man var hes som en kråka haha Vi höll på tills kl 3 o sen fixade jag med disken eftersom det är tråkigt att vakna upp till massa disk. Blev sängen vid 4 ungefär. Var skönt att kunna sova länge sen. 

Ja det var lite av vad som hänt under dessa dagarna men allt vill jag inte ta här *L* 

Tack Malin för numret o jag har lagt in det i min mobil. O du kan ju få mitt av Jonas *L* 

Ska gå o koka lite te till nu o sen blir det sängen o förhoppningsvis går det att sova utan att vakna av hostan hela tiden.

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSs 


RSS 2.0