Så sant..


Tisdag 25 aug



Orkade inte skriva igår var totalt slut efter dagen så ingen mening o skriva här hade nog bara blivit en massa svammel :)

Hade storstädning på jobbet igår o visst förmiddagen var man ganska så taggad men sen blev man tröttare o tröttare. Men vi fixade det men tyvärr är det likadant på torsdag men sen ska det väl vara perfekt för ett tag. Sen ska ju Hasse o jag jobba ensamma eftersom Eva har sin sista dag på fredag. Men vi ska väl klara av det oxå.

Det var en trött Susanne som åkte hem halv tre o de 50 minuterna i bussen var lååånga. Ville bara hem.


När jag var 100 m från huset så smsade Kärleken o han skulle ringa när han körde hem men hade lite bråttom idag.
 Han skrev oxå att jag inte skulle tänka som jag gjort för inget fördärvades.
Jag kastade mig i sängen när jag kom in o somnade till o vaknade av att Kärleken ringde. Mmm så skönt o höra honom  o det blev mycket skratt o genast kände man sig piggare :) Längtar så tills vi ska träffas. Igår var det 2 månader sen o det är alldeles för länge enligt min mening ja jag tror bägges mening.

Johan hade vatt på MediaMarket o handlat o kom hem med ett nytt fint stekjärn som verkligen är behövligt o så hade han köpt filmen " Män som hatar kvinnor" den kostade bara 88 kr där så ett fynd. Jag har inte läst böckerna så jag vet inget men alla säger den är bra så vi får se.

Jag fixade middag till Johan men tog bara knäckebröd med ägg o kaviar o kaffe till mig själv. Orkade inte ens äta middag *L* Sen kollade vi färdigt på en film så vi kunde skicka tebax dom idag. Sen kollade jag runt lite på tvn o sen blev det CSI NY o det var bra som alltid.
Fick sms från Kärleken lite över tio att han var på väg till bingen o saknade mig. Jag var oxå helt slut som sagt så det blev sängen fort o jag tror inte det tog så många minuter innan jag sov. Skönt.




Jag vaknade kl 9.30 idag. Skönt med sovmorgon. Gick upp o la i tvätt o sen gick jag iväg o handlade lite på torget o på Coop. Sen hem igen o diskade undan o hängde upp tvätten 

                                                                                                                            

Ska fixa lite härhemma nu o sen får vi se när Kärleken hör av sig.
Inte hört ett ljud från honom idag men det kommer säkerligen *L*


Skriver mer sen ...


Natti Natti



Ska bli skönt för jag är så trött nu o klockan närmar sig tio så. Har varit ute hela dagen så all den friska luften gör sitt. Så det ska bli skönt att lägga sig nu o det blir en jobbig jobbedag imorgon för vi ska ha storstädning bläää.

Eftermiddagen /kvällen har varit bra. Vi stack upp till IP kvart i tre o kön var redan lång då. Men vi fick en bra plats framför scenen o man fick då mycket underhållning för den hundralappen *L* det höll på från kl 15 till 19.
Det var Hannas orkester, Sjöbo ungdomsorkester, Skånska Elias o så Hasse Andersson. Så det blev mycket sång o det var jättekul.
Sen gick vi hem till mamma o käkade upp räksalladen från igår.
Var hemma kvart i nio o då var där ett sms från Kärleken. Han hade skrivit lite över sju o han saknade mig. Jag skrev att jag var hemma o att han kunde ringa om han var vaken men det har inte kommit nåt samtal tyvärr.
Synd för jag hade verkligen velat prata med honom om en sak. Men det får väl bli imorgon istället.

Nä nu ska jag krypa ner i min säng.

IN DREAMS
Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
Miljoner Nattikyssar

PS Såg idag att de har repris av  bägge avsnitten av Biggest Loser vid middagstid. Så ska man inget så slipper man gå upp tidigt var helgmorgon hädanefter ..Kanon *L*


Söndag 23 augusti



Kan väl säga att man är ganska så trött idag o väldigt seg. Men det var en bra kväll igår. Var på en liten kräftskiva hemma hos mamma o vi var bara 5 st men hade jättekul ändå. Vi hade kräftor, räkor, en jättegod räksallad o vitlöksbröd. Sen blev det äpplekaka o vaniljsås mums. Så mätt blev man o sen drack jag jägermeister o tre vodka o cola så man blev rätt lullig.

Älsklingen ringde mig vid halv tio o han var i Svedala då på herrmiddagen. Men han undrade vad han gjorde där egentligen för han var så himla trött men som han sa han träffar sina vänner så sällan så han ville gå dit ändå.
Det var mysigt o prata med honom för han var så go. Men kära mamma satt o sa lite olämpliga saker o det var inte så kul. Men han sa att det är inte alls så o han sa till henne att han älskar mig. Visst förstår han henne att hon undrar vem skulle inte göra det o det är som hon säger att hon är rättvis men det förstörde stämningen lite men han sa att det var inte mitt fel. Men visst känner man sig lite skyldig jag vill inte att nåt ska fördärva mellan oss.
Vi skulle höras av lite senare när han skulle åka hem. 
Jag gick hem vid tolv o då ringde jag honom o då var han vid Gustav o skulle ta bussen hem. Han ringde upp mig o han hade sån huvudvärk o var helt slut. Stackaren jag förstår honom. Vi pratade hela vägen hem o det var jättemysigt o han sa verkligen så himla goa saker så jag tror att allt kommer att bli bra. Jag älskar honom verkligen.
Han skulle höra av sig senare idag. 

Jag kunde inte sova med en gång utan man låg o funderade en massa. Sen helt plötsligt var kl 8 o det var dags o gå upp o se Biggest Loser o sen käkade jag frukost. Brorsan ringde o frågade om vi skulle köpa biljetter till After Dark men jag tycker det är alldeles för dyrt 495 kr för 1½ timme o jag har ju sett dom förr så jag hoppar nog dom. Hade  varit roligare o gå o se Depeche Mode med Kärleken i januari nu när dom ska vara i Malmö på Arenan. Det kostar 595 kr men det är en annan sak. Biljetterna släpps imorgon men de lär ta slut på ett kick. 

Tänkte gå ut lite i solen nu o läsa o sen ska vi vara hos mamma halv tre. Insläppet är kl 15 o det lär bli mycket folk.

Skriver mer sen...

  

Underbar..

En helt underbar sång som säger mycket..




I found out the hard way
How easy love could be
I had nothing to believe in
Til you believed in me
If love is the only answer
Then why are we afraid
Let's be like heaven's angels
Who've come to lead the way

And if my heart had wings
I'd fly in to the sky
And bring back all the love
That's missing from our lives
And if my heart had wings
Then maybe I could see
Just where you find the faith
To love like you love me

I see so many hurting
The way I used to be
And I wish that I could give to them
The hope that you gave me
Your love is the river
That washes away my pain
And out of the dark night love's light
Will lead us home again

And if my heart had wings
I'd fly in to the sky
And bring back all the love
That's missing from our lives
And if my heart had wings
Then maybe I could see
Just where you find the faith
To love like you love me


Dagens Rubrik *L*


Äntligen *L*



Har jag fått prata med dig älsklingen o det kändes så himla skönt. Du ringde inte så långt efter mitt förra inlägg o vi pratade i över en timme. Men det hördes att du var himla trött men ändå kom ditt goa skratt lite då o då o man kan inte annat än att smälta ..Du är så himla go o jag älskar dig verkligen bara mer o mer. Som jag sa sånt brukar oftast svalna men här bara ökar det o ökar o det sa du att så känns det för dig oxå :) o du mina 75% är inte helt fel *L* ska ta väl vara på dom, det lovar jag. Känns så skönt när vi kan prata om saker även om jag ibland kan tycka att jag låter gnällig *L* men det är inte min mening o jag vill inte pressa dig till något utan nu tar jag det som det kommer. 
Vet att du inte gör saker för att vara elak utan du har så himla mycket i ditt liv nu o jag vet att även om där fanns tusentals tjejer så är det mig du älskar. Jag måste tänka så iallafall. Men vi vet bägge vad vi behöver o det kommer snart o det ska bli så himla kul. Längtar verkligen.

Du skulle iväg på nåt i em/kväll men jag sa att jag tror inte det är nåt för dig när du känner som du gör nu så du trodde inte att det blev. Tror mer att du behöver vila. Tror hela din kropp skriker efter det. Men om det blir så hoppas jag du får jättekul :)
Du sa du skulle ringa ikväll o jag skulle smsa när jag kom hem. Men det har vi ju hört förr haha tror det kommer Zzzzzzz från dig då *L* o det är dig väl unnat.

ÄLSKAR DIG GOA HJÄRTAT
MILJONER KYSSAR
DIN SNÄCKA


Diet *L*


Lördag 22 augusti


Ja man kan alltid hoppas att den blir det :) Snart snart kanske så *L*
Gårdagen blev ingen höjdare om jag får säga min mening.
Vi käkade god middag med varmrökt fläskfile, potatis, mimosasallad o sallad o sen blev det en liten skål med chokladpudding o vispgrädde lite senare på kvällen. Visst resulterade det med + 2 hg imorse men det fick det vara värt ..är det inte mer så :)
Vi kollade på Wallander Firewall o jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Var som Johan sa den var mer som en brittisk deckare men den gick o titta på *L*
Sen kollade vi på Charterfeber från Ayia Napa. Alltid roligt o se gänget även om man sett dessa avsnitten förr.

Kärleken smsade vid halv sex att han var på flygplatsen men det hade varit panik för där var köer på Autobahn o det är klart inte så kul när man vet man har ett plan att hinna med. Han skulle ringa när han kom hem.
Kl 23.40 gick jag o la mig o då hade jag inte hört ett ljud än. Jag var orolig så att jag mådde illa. Kändes inte alls bra.
Inte tar ett plan från Tyskland till Kastrup så mååånga timmar. Visst kan det bli förseningar o sånt men. O jag såg väl alla flygplansolyckor framför mig. Jag vet jag är kanske fjantig men för mig betyder han så mycket.
Jag smsade att han skulle smsa om det så var mitt i natten så jag slapp vara orolig men inget kom. O jag halvsov mig igenom natten o var uppe flera ggr. Kände mig som en orolig mamma eller nåt.
När jag väl sov drömde jag världens konstigaste dröm o den gjorde inte saken bättre.

Kl 8 gick jag upp för jag skulle se Biggest Loser får se hur denna säsongen blir. Nu ska jag inte fuska o kolla vinnaren denna gången så blir det lite mer spännande  o när jag sett det så gick jag o la mig igen o la mobilen sidan om. Somnade till o kvart över 10 kom det efterlängtade smset. Han bad om ursäkt att han somnat direkt han kom hem för han var helt slut. Men på 2½ år har han aldrig missat o smsa när han kommer hem så det sved en aningen om jag får säga det. Han har varit på rätt så många resor på denna tiden. Det gjorde inget att han inte ringde men ett litet sms att han var hemma hade inte skadat så hade jag sovit gott inatt.
Han frågade om det var ok om han ringde omkring lunchtid o han behöver inte fråga det. Han vet att jag blir lika glad när han än ringer. Inte för jag vet hur långt hans lunchtid räcker men det får vi se *L*
Längtar efter att få höra dig iallafall. Inte pratat sen i onsdags o det är lååångt.

Kräftskivan är inte förrän kl 18 så det är lugnt. Ska gå ut o sätta mig lite i solen o läsa eller nåt o vänta på det där samtalet man längtar mest efter :)


Skriver mer sen ...


*L*


Fredag 21 aug



Ja då var det helg igen. Veckorna bara springer iväg man blir nästan rädd *L* Totalt helt slut i kroppen imorse efter gårdagens storstädning o allt det andra på det så man känner sig slut som människa. Men det är att bita ihop o hoppas dagen går bra.
Vaknade halv 8 av att Kärleken skickade sms. Han skrev att han oxå tyckte det lätt konstigt *L* när han läst det. Men han var helt väck o deras tyska vän hade inte velat gå så han fick inte gå o lägga sig. Han älskar mig o saknar mig.
Kan en dag börja bättre *L*
Förstår att du var trött igår. Först upp tidigt o jobba o sen flyga iväg. Du har det inte lätt hjärtat men hoppas det snart blir bättre.
Saknar dig oxå massor massor massor.

Jag sov en stund till sen o sen ringde först brorsan o sen mamma o pratade bort en stund. Sen gick jag o handlade lite till ikväll. Alltid lika jobbigt vad man ska ha till middag. 
Hem sen o satte på fika så man fick frukost.
Har förresten gått ner 2½ kg denna veckan  o det är bra det börjar röra sig igen neråt. Måste gå ner en bra bit till innan jag får opat bort överflödsskinnet o det är min största önskan. Tror jag mått så mycket bättre då. För det är både psykiskt o fysiskt jobbigt med allt det hänget :(  

Nä nu får man väl hitta på nåt här hemma. Annars ser helgen ut såhär. Imorgonbitti är det dags o gå upp tidigt igen för då är det dags för Biggest Loser igen kl 8.10 så nu vet man vad man ska göra om helgmorgnarna *L*
Imorgonkväll är det kräftskiva o på söndag så ska vi se Hasse Andersson O Elias på Sjöbo IP kl 16.
Sen får vi se vad som mer händer men tror inte det blir så mycket.
LÄNGTAR tills nästa helg *L*

Skriver mer sen ...


JAPP


Crying Time


Nu är det denna som går hos mig hela tiden. Vet inte varför jag är svag för gamla sånger från 1900-talet haha nä men jag menar 50-60-talet.
Denna versionen går varmt i min mp3spelare *L* 



 


Oh, it's cryin' time again, you're gonna leave me
I can see that far away look in your eyes
I can tell by the way you hold me darlin'
That it won't be long before it's cryin' time.
Now, they say that absence makes the heart grow fonder
And that tears are only rain to make love grow
Well, my love for you could never grow  no stronger
If I lived to be a hundred years old.
Oh, it's cryin' time again, you're gonna leave me
I can see that far away look in your eyes
I can tell by the way you hold me darlin'
That it won't be long before it's cryin' time.
Now you say you've found someone that you love better
That's the way it's happened every time before
And as sure as the sun comes up tomorrow
Cryin' time will start when you walk out the door.
Oh, it's cryin' time again, you're gonna leave me
I can see that far away look in your eyes
I can tell by the way you hold me darlin'
That it won't be long before it's cryin' time.
Yea, it won't be long before it's cryin' time

Veckan går..



o jag vet det varit tyst här. Varit väldigt dåligt med uppdatering men  Malin inget har hänt men tack för din omtanke den värmer ska du veta. Men jag har inte alls orkat denna veckan, känner mig helt slut. Har fortfarande jätteont o det har gått bak i ryggen nu oxå så nu är det ännu svårare o sova, att hitta en bra ställning o sova i. Inatt vände jag o vred mig hur många ggr som helst o det gjorde lika ont varje gång aj aj.

Kommer knappt ihåg vad som hänt dessa dagarna. Jobbade i måndags som vanligt o det kom ett jättegulligt sms från Kärleken o det kändes skönt :)
Han ringde sen vid kvart i fem o gud vad det var skönt att höra hans röst igen o han sa det till mig oxå att det var skönt att höra mig. Ja har man saknat nån så mycket är det nåt av det skönaste som finns att få höra honom.
Men han hade inga goda nyheter precis för nu skulle han åka iväg igen men det är bara över en natt o inte så långt borta, skönt. Ja förresten han har åkt idag o kommer hem imorgonkväll.

Han ringde sen igen på kvällen när han vatt på fotboll o den stackaren stod ute i ösregn. Snacka om att offra sig o vi pratade länge oxå. Men han fick gå in o värma sig med en varm dusch efteråt *L*  Fick en massa goa kärleksförklaringar o det är aldrig fel :)



Tisdagen sov jag länge skönt  fast jag vaknade av att jag fick ett fint sms från Kärleken. Sen gick jag iväg o fixade med kaffebeställning till onsdagens möte. Sen hem igen o bara ta det lugnt. 
Kärleken ringde när han körde hem o vi pratade en lång stund om ditten o datten. 
Han skulle ringa igen på kvällen lovade han men John Blund kom ivägen som vanligt *L* men jag fick ett förlåtsms på onsdagsmorgon *L*



Sov länge då oxå o sen gick jag några ärenden o var inne om o pratade med mamma. Hon hade gjort kalops o det luktade över hela gatan mums.
Sen gick jag hem igen o satt en stund i trädgården o läste o sen var jag tvungen att göra mig iordning. Skulle fixa blommor innan mötet kl 17. Smsade Kärleken att han kunde ringa mig ikväll efter kl 21.
Styrelsemötet gick ganska så bra o det gjorde månadsmötet oxå. Man börjar bli varm i kläderna nu :)
Var hemma tio över nio o då ringde Kärleken o vi pratade i en timme ungefär. Jättemysigt. Han är så himla go.
Men jag är lite ledsen för vissa saker men det är bara o bita ihop o se vad som händer. Önskar det hade varit så mycket lättare men men. Men jag hör på honom att han blir ledsen när jag säger vissa saker o han säger att han absolut inte är sån osv men ibland vet man som sagt varken ut eller in men jag vill inte ge upp nu när jag kommit såhär långt . 
Han sa han skulle ringa från Kastrup som vanligt så vi fick pratat innan resan.



Det var en trött Susanne som steg upp imorse o jag hade helst av allt legat kvar o hade jag visst hur dagen blivit så hade jag gjort det *L*  Början var bra. Eva fyllde 60 i tisdags o vi gav henne en jättefin blomma o hon blev jätteglad. Sen när det var fika så hade vi köpt en liten hallontårta till oss o det uppskattades. Mia kom o skulle kolla upp lite saker o det var mindre kul. Allra minsta fläck klagar hon på o städningen idag tog en himla tid så jag kunde inte åka hem förrän halv 3 :( men fint blev det *L*  
Jag hade fått ett sms från J innan där han skrev vi hördes snart så jag skrev jag var tvungen att jobba längre men han kunde ringa när han hann.
Helt tyst ...
När jag kom hem gick jag o beställde tid till frissan nästa fredag eftersom jag ska hitta på nåt kul då *L*
Sen gick jag hem o LA MIG o sträckte ut kroppen såååå skönt.

Fick sms från J att han tyvärr inte hunnit ringa från Kastrup men skulle ringa från hotellet istället när han väl kom dit.
Vatt en lugn kväll o jag har kollat på tv som vanligt o pratat med mamma en stund.
Fick ett sms från Kärleken precis att han fick be om att få ringa imorgon istället o att han saknar mig.
Jag svarade att det känns inte bra när man skriver så om att få be om att få ringa imorgon. Det lät precis som jag var en kollega eller nåt *L* Jag skrev att han får ringa precis när han vill o kan inget jag kan bestämma ju. Men det känns mer som jag gjort nåt fel när han skriver så..Ja jag vet jag e fjantig men ibland får man saker för sig. Men det är väl för att man är så osäker på hela situationen o framförallt på sig själv tyvärr.

LÄNGTAR så himla mycket efter dig.....Älskar dig..

Ska snart gå o lägga mig för jag är jättetrött o det har ju varit en lååång dag.

Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
Miljoner Nattikyssar
IN DREAMS


Ps Ett foto från igår ..syns det behövs en klippning *L*


Där finns bara du...


Söndagskväll..



Dags för sängen snart igen o helgen har bara rusat iväg som alltid men jag har inte gjort så himla mycket eller rättarsagt kunnat göra så mycket.
Igår o idag har jag haft så ont så jag knappt kunnat röra mig så jag vette sören hur det ska gå med jobb imorgon tur det inte är så länge o att jag har snälla hjälpsamma kollegor :) 
Vilat massor men svårt o hitta nån bra ställning som sagt för när man ligger ner så trycker det över bröstet o jag är så öm o har svårt att andas. Jäkla skit alltså. 

Blev ingen middag igår för jag orkade inte göra nån utan det blev bara frallor o kaffe så fläskfilegrytan blev idag istället. 
B-O kom o babblade en massa igårkväll men jag var inte alls på humör.  
Fick sms från Kärleken halv sex. Han var på väg från festivalen o skulle grilla med några men skulle höra av sig när de gått.
Jag tog det lugnt hela kvällen o kollade film. Var uppe till kl 1 men inte ett ljud från honom :( o då blir man inte särskilt glad. Ingen jätteglad Susanne som la sig precis men men.

Sov till kl 9 imorse o sen käkade vi frallor till frukost o jag kollade tv hela fm.
Fick sms vid halv 2 att hans laddare gått sönder o att han saknar mig. Det är fan att allting händer hela tiden speciellt när man vill prata med honom o behöver det. Men han kan inte hjälpa det .

Mamma var här o fikade halva eftermiddagen o pratade en massa o ja vissa saker är inte roliga att höra men jag vet att hon bara vill mig väl. Men det gör ont i mig o önskar verkligen att det inte ska vara så o inte för att jag tror det heller.

Fixade middag sen o det var jättegott o sen såg jag på tv till kl 21 då Johan skulle se Únit.
Gick in på nätet o min mail o där var en överraskning :) mail från Kärleken mmm härligt. O det han skrev där gör att jag inte tvivlar o det känns bra. Han hade inte gjort sig en massa besvär om han inte var intresserad.
Tack för att du skrev till mig o tack för dina ord. Det värmer ska du veta. Ska bli skönt att höra ifrån dig imorgon.
Älskar dig så mycket jag kan.

Nä nu får jag inte vara uppe längre :)
Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
Miljoner Nattikyssar
Ska somna med ett leende på läpparna :)






*L*


Lördag 15 augusti



Vaknade upp till en regnig lördag :(  tråkigt men inget att göra åt saken. Tur man inte ska till malmöfestivalen idag för hur kul är det när det regnar fast det är klart det är inomhus som vi skulle se.
Sov jättegott inatt fast det tog en liten stund innan jag somnade, låg o funderade lite över livet :) O var gång jag rörde mig så högg det till, jäkla skit måste definitivt vara ett revben o då är där inget att göra mer än att vänta o se glad ut till det läkts suck.

Brorsan ringde kl 8 o han hade läst att Grönwalls skulle vara på Dannero i september. Konstigt nu när man fick reda på det igår så helt plötsligt är dom överallt haha Kostade 390 kr med mat men för det första ligger det långt ut på vischan o sen så är det ett sånt ställe man ska vara flera st som åker ut på tillsammans för där är många gäng. Den tiden är förbi när vi var 10-12 st som åkte ut jätteofta o dansade o hade skitkul. En gång tog vi t om taxi upp till Sundspärlan i Helsingborg. 1800 spänn fram o tebax men vi var många o dela på det o va fan kul hade vi. Man saknar verkligen den tiden. Vi var runt överallt Jägersbo, Granbacken, Tingvalla, Sundspärlan, Björksäter. Amiralen o Ekebo. 

Jag har vatt o handlat lite som jag hade glömt till maten idag, mitt minne är inte alltid det bästa *L* blir fläskfilegrytan idag igen. Så himla gott o vi har massor av fläskfile. Den är så fin den vi köper o billig. Svensk fläskfile för 70 kr /kg o man behöver knappt skära bort nåt som man brukar få göra.

Sitter o käkar frukost nu o sen får vi se vad man ska göra idag. Det blir nog ganska så lugnt eftersom jag har så himla ont. Blir väl filmtajm eller nåt.

Väntar såklart på mitt efterlängtade samtal oxå :) LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR

Skriver mer sen



Do You Love Me Like You Kiss Me ...

Måste sätta in min nya favorit som gör mig lika pigg var gång haha O texten stämmer bra :) Kate Winslet är verkligen cool i denna filmen o sjunger bra, men det är Connie Francis som sjunger i bakgrunden.



GÄSP..



Nu börjar ögonlocken bli tunga o det känns som det är dags att krypa ner i sängen. Ska bli riktigt skönt med nytvättade sängkläder o allt :)  Hängt ute hela dagen så det luktar så gott.

Blev inte så mycket gjort idag mer än tvättandet. Jag var o handlade lite skulle ha pizzasallad till pizzan till ikväll.
När jag gick där ifrån så gick jag där de bygger om o helt plötsligt kom där en kille gående en bit bort. O helt plötsligt sa han på göingska  Är det Susanne ??? Javisst sa jag. Känner du inte igen mig sa han då. Jag som knappt kan se en bit bort sa nää haha Då sa han: Det är Peter från Grönwalls ( han spelade trummor där innan) . Han gick fram o gav mig en jättekram :) o vi pratade om lite av varje. Men göingskan ger en dåliga vibbar men men Han sa att Grönwalls börjat lite smått igen :) de ska spela 1-2 ggr i månaden så nu får man hoppas de kommer här nere snart igen så man kan ut o kasa haha. De ska iallafall till Eringsboda Brunn den 28 nov. Men det är en bit dit.


Mamma ringde o pratade i en timme så min frukost blev himla försenad inte alls bra.
Sen har jag tagit det ganska så lugnt. Har fortfarande jätteont. Är troligtvis ett revben som gått sönder eller nåt.
Fixade mat o då kom mamma o William precis så jag fick sätta på fika. Satt ute o fikade o pratade lite.

Halv nio kom äntligen smset från Kärleken att han var hemma. Så skönt att veta att han bara är 5 mil bort nu iallafall haha Han var helt slut o det förstår jag. Han skulle ringa imorgon o längtade. Ja det ska bli så skönt att höra dig igen är lääääänge sen nu. Ända sen i söndags så det är på tiden haha

Vi kollade en dansk film sen...ganska så kul.
Nä nu ska jag gå in i sängen o drömma sött hoppas jag :)

Godnatt Världen
Godnatt Älskling
Älskar Dig


Fredag igen..



Gödmorgon Gödmorgon Föglarna kvittrar glött i kör ..som en viss reklam kör för fullt  nu :) Inga fåglar som kvittrar här inte det får man göra själv :) Men solen tittar fram lite emellanåt men den vill inte riktigt.
Jag har sovit som en gris hela natten o slog inte upp mina melerade förrän halv tio. Tror det behövdes :)

Ska göra lite ärenden nu även om det hade vatt skönare o slippa gå iväg men det tar inte så lång tid.
Ska lägga i sängkläderna i tvättmaskinen oxå för det behövs med alla hundhåren som fastnat nu efter Lina.



Idag kommer Kärleken hem oxå hoppas jag :) Det har vatt tyst idag men de är säkert på väg hem. LÄNGTAR efter dig hjärtat. massor.

Malin hoppas du får en jättebra tripp till Göteborg i helgen det behöver du verkligen :) NJUT !

Det känns konstigt idag att man inte ska in på festivalen o se Perikles som man gjort de sista åren. Men de har ju bestämt o bara ha dansband 3 kvällar o de har inte bokat Perikles i år. De som vatt där vartenda år..idiotiskt det är alltid ett himla tryck när dom är där. Men förhoppningsvis ska vi åka ner till Palmfestivalen den 28 o se dom då :)

Skriver mer sen :)


Nattidags



Precis såhär känner jag mig nu. Jättetrött o inatt tror jag garanterat att jag kan sova eller jag kan hoppas det iallafall.
Vatt uppe länge nu känns det som o inte vilat alls idag o jag är ganska så trött i kroppen nu. Blev många steg i trappor idag o det känns.

Vatt en lugn kväll som alltid o jag har käkat middag o sen blev det tv som vanligt. Sen ringde mamma vid nio o pratade bort en halvtimme.
Sen har jag spelat lite spel på nätet.

Kärleken smsade vid 18tiden mmmm. Du är så go hjärtat. Blev jätteglad. Skrev mail till dig innan men vet inte om det kommit fram men kan hoppas det.
Du skrev att du saknar, längtar o älskar mig. Kan det sägas bättre :) NIX . Sådant värmer verkligen o jag längtar så efter tills vi får prata igen. Få höra ditt goa skratt o få dina goa pussar. GUD vad jag ÄLSKAR dig.
Jag kan nästan redan nu förstå att det inte blir som bestämt men då förstår jag dig ska jag säga o då tar vi det en annan gång. Ingen fara. 


Sov Gott Världen..Nu ska jag krypa ner utan Lina i sängen..tomt :(
Sov Gott älskling
Miljoner Nattikyssar 



Torsdag 13 augusti



Ännu en jobbedag o det gick jättebra med allt fast vi hade extramycket idag på det ena stället. O vi fick god fika av Hasse o vi satt ute i solen o fikade. Gäller o passa på nu när den är framme :) Pratade med Hasse precis o han o Mia hade diskuterat att jag ev ska börja jobba 50 % nästa vecka. Då jobbar jag 4 dagar o är ledig på tisdagar. Men man jobbar inte länge om dagarna så jag är säkerligen hemma i vanlig tid. Ger lite mer pengar oxå o det är inte fy skam.

Men det bästa idag kom lite över 8 imorse :) Det plingade i mobilen o ett sms kom från Kärleken :) äntligen ett livstecken från honom. Skönt. Han skulle inte komma hem förrän imorgon nu o han hade skickat mail o hoppades att det kommit fram men tyvärr har det inte det :(  Han saknade mig jättemycket o ja vem gör inte det. Ska skriva ett mail till honom snart.
Jag vaknade massor av ggr inatt o kollade på mobilen för att se om där var nåt men icke :( men nu är det skönt o veta var han är. LÄNGTAR så efter dig...

Nu är Lina hämtad o gissa om här är tomt :(  fick lite goda polkagrissaker att suga på för de hade vatt i Gränna blandannat.


TRUE...


Godnatt..



TYST TYST TYST..att tystnaden kan vara så himla irriterande. Jag vill höra ett litet pling från min mobil men den har aldrig varit så tyst som nu o klockan är 22 o nu börjar jag bli riktigt orolig. SUCK du vet att jag inte behöver detta i allt eländet. Vill inte själv skicka nåt för det känns så tjatigt o det vill jag absolut inte att det ska bli så det är att bita ihop o hoppas att där snart kommer ett livstecken från dig så jag kan andas ut igen.

Måste snart lägga mig men vet att det inte kommer att funka att sova o så måste jag upp tidigt så det känns totalt värdelöst allting just nu. Gör så ont i mig :( o jag är jätteledsen.

Älskar dig hjärtat. KOM HEM NUUUUUUUUUUUUU
Godnatt Världen
Godnatt Älskling




To Make You Feel My Love



When the rain is blowing in your face
And the whole world is on your case
I would offer you a warm embrace
To make you feel my love

When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you for a million years
To make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet
But I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

I'd go hungry, I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
There ain't nothing that I wouldn't do
To make you feel my love

The storms are raging on the rollin' sea
Down on the highway of regret
The winds of change are blowing wild and free
But you ain't seen nothing like me yet

I could make you happy, make your dreams come true
I know there's nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the earth for you
To make you feel my love


Onsdag 12 aug



O här sitter jag o dricker kaffe nu o käkar lite. Var så himla hungrig för jag har inte ätit nåt innan. Inte vatt på humör alls idag o jag sov länge för jag ville inte vakna. Vissa dagar är det bara så. Skönare o ligga o mysa med Lina vid sidan om o snarka ikapp :) Tog lite tid innan jag somnade inatt men sen har jag sovit som en gris.
Skönt o slippa ha fikat imorse o skönt att slippa gå iväg nånstans.

Pratade med Hasse precis o han hade pratat med Mia igen o nu var det lite nya saker vi skulle kolla på imorgon o så är det Hasses tur med fikat så imorgon blir det nog Majsans goda sockerbullar :)

Inte hört nåt från Kärleken än suck. Han vet om att jag blir orolig men jag måste tänka att allt är bra o att han har att göra men ett sms tar inte så många minuter o skriva/skicka. Får se om han hörs av idag lite senare. Längtar så jättemycket efter honom. Känns så tomt...

Skriver mer sen...
PÖSSSSSSSSSS


Sant som det är sagt..


Natten..



är på intåg o det är väl snart dags o krypa ner. Jag är väl ganska så sömnig så det är lika bra. Inte lönt o sitta uppe.
Ja nu låter man inte lika entusiastisk igen märker jag :) så ni förstår väl ..nej han har inte hörts av idag o dom säger att inget är som väntans tider *L* men denna människan här har dåligt med tålamod o hatar att vänta. Vet inte hur många ggr jag kollat min mail o på min mobil men inget :(  Jag skickade ett sms för en stund sen så jag hoppas han får det iallafall. Jag saknar dig verkligen o hoppas allt går bra därborta o att du snart är hemma igen. LÄNGTAR så efter dig men det vet du om.

Det blev ingen städning idag för jag hade så jäkla ont. Det högg varje gång jag rörde mig så jag har mest vilat o det är såå himla tradigt o bara ligga o jag har så svårt för att koncentrera mig o blir ännu rastlösare. Kändes direkt att nåt var fel idag :( men men det ska väl bli bättre.

Blev rester ikväll o kvällen tillbringades framför tvn som vanligt. Blev lite zappande fram o tebax för där var inget särskilt.

Slipper gå upp tidigt för inga tanter imorgonbitti. Skönt. Men jag vet att jag kommer o vakna tidigt ändå om jag nu kommer att somna vill säga, det är ju en annan sak :(

Mina tankar är hos dig älskling..
Sov Gott
In Dreams



11 augusti o dagens namn är...


Susanna/ Susanne så idag har man namnsdag så Grattis till mig :)
Namnet kommer från grekiskan o betyder Lilja  så det passar väl kanon va *L*


Förmiddag..



Idag har jag sovit länge o det var inte alls dumt. Ända tills kl 9 haha sen var det stört omöjligt att somna om även om det varit skönt att sova lite till. Sovit gott inatt o det var tur för jag hade jätteont när jag la mig men jag hittade väl en bra ställning o kunde sova. Plus att jag var på ett bra humör o då är det lättare att somna o man behöver inte ligga o fundera en massa. O jag visste att allt var bra med Kärleken. Inte hört nåt än idag men det kommer säkert. Saknar honom massor o hans finns i tankarna hela tiden..

Hasse ringde innan o han hade pratat med Mia nu efter hennes semester o han hade gett mig såna fina lovord om mitt jobb o även som person o det gör mig glad. Han ville abslut inte bli av med mig där o det är skönt att veta att han är helnöjd :) fast det får jag höra hela tiden så det var ingen överraskning precis. Får se om jag kommer gå upp 50 % snart.

Ledig hela dagen o inget på programmet så jag tänkte städa mitt rum haha låter som när man var liten o mamma sa att man skulle städa sitt rum. Men det känns som det behövs. Skrivbordet är helt överbelamrat o det hänger kläder överallt. Jag hade nog behövt bygga en walk in closet :) Ska snart till Ullared igen o jag har inte ens hängt in kläderna jag köpte sist men jag känner mig själv o kan inte låta bli o köpa mer fast jag absolut inte behöver det.

PÖSSSSSSSSSSSS


PS..


Dags för sängen...



Känner mig jättetrött nu så det är lika bra o komma i säng snart.  Men tänkte skriva några små rader.
Kvällen har vatt lugn o skön o maten var jättegod som alltid. Har fortfarande ont i hjärttrakten så himla öm. Börjar man bli gammal eller *L* himla massa krämpor. Känns jobbigt o ha ont där o gud vad kallsvettig jag var innan men hoppas det gått över tills imorgon.

Satt o läste alla våra gamla mail ännu en gång ikväll. Jag vet jag är tokig haha men det känns som du är mer nära mig då. Dom är så himla goa allihop. Precis när jag läst färdigt så kom där ett sms från dig..mmmm
Du lyckades tyvärr inte få igång nätet men du saknar mig massor  o älskar mig o jag kan bara säga DETSAMMA :) som en viss person brukar säga *L*
Så nu kan man andas ut för nu vet jag du är på plats o inget hänt. Så nu kan jag sova gott :)

Sov Gott Älskling
IN DREAMS
Miljoner Nattikyssar
LOVE U


Dagens sanning...


Måndag 10 augusti



Men för en gång skull så var denna måndagen riktigt bra :) Vaknade halv 6 o allting kändes jättebra o jag var relativt pigg :) fast efter en stund på bussen hamnar man i en dvala som varar till Simrishamn *L*

Såhär pigg såg jag ut halv sju imorse *L*




Jag var nog piggast av oss tre idag på jobb. Hasse var trögstartad men nåt fick igång honom helt plötsligt haha vette sören vad det var men han körde moppning hela dagen så både Eva o jag slapp den delen idag skönt eftersom jag hade bankhuset idag o det är det värsta.  Innan frukost fick jag sånt hugg i hjärtat oxå. jobbigt speciellt när man inte vet vad det är. Är fortfarande öm där omkring. 


Men herregud jag glömde ju det viktigaste fick ett gulligt sms från Kärleken lite över 8 :) där han skrev att han tänker på mig mmmm känns skönt att veta. Jag skickade en ny bild som du får ha med dig till Holland så är jag ju med ändå men inte riktigt på det sättet vi ville men det kommer :) 
Förhoppningsvis har resan gått bra ner där o ni är väl snart framme. SAKNAR dig redan..

Var o gjorde det jag skulle sen o jag kände din hand som höll i mig älskling :) Får hoppas det gick bra...


Ska snart göra middag. Idag blir det pannbiff med massor av lök mums

Skriver mer sen :) 

 

Vår Favorit :)

Idag såg jag Äntligen Dvdn med Johan Glans. Bättre sent än aldrig *L* O jag behövde verkligen skratta o det gjorde jag nästan hela tiden. Härligt. Så nu visar jag en av mina favoritdelar.
Det med solkrämen är bäst :) " När man väl kommer till stranden är man helt klibbig. All sand fastnar o man ser ut som en panerad spätta " ASG






Lovade sätta in en till dig hjärtat eftersom det är din stora favorit oxå  så vassego :)


Veckan är slut...



o det är snart dags att gå o lägga sig eftersom det är jobbdags igen o man ska upp tidigt. Skönt att veckan äntligen är över för den har inte varit den bästa men slutet blev iallafall bäst :) mer om det sen.
Har varit en lugn o väldigt tyst helg. Varit ensam med Lina eftersom Johan jobbat o kommit hem sent både fredag o lördag. Kändes som att bo själv nästan :) visst kan ensamhet vara skönt ibland men inte för mycket.
Fick ett jättefint sms från Kärleken igårmorse kl 8 där han förklarade lite. Han skulle ringa lite senare men det blev inte pga en tråkig sak men jag fick ännu ett fint sms vid 23tiden o det kändes skönt. Även om vi inte pratar så känns det skönt att få dina sms där du visar att du bryr dig. O det är oxå guld värt.

Idag vaknade jag tidigt som alltid o käkade frukost o sen kom mamma o pratade lite. Fyyy hundan vad varmt det varit idag man kunde knappt röra sig utan att bli svettig .
Vi åkte till Bo Ohlssons på em o jag handlade såklart två linnen ett rosa/vitt o ett svart/vitt jättefina. Blev lite annat oxå. Sen var vi inne på Llidl o handlade lite innan vi körde hem. Blev middag när vi kom hem potatissallad o kokt korv o sallad. Lätt när det är varmt.
Hade fått ett gulligt sms från Kärleken vid 15tiden o han skulle ringa senare.
Jag kollade på tv o lite innan åtta så ringde han. Mmmmm det pirrar i hela kroppen när man pratar med honom. Herregud vad go du är hjärtat. Det kändes så skönt att äntligen få prata med dig igen. Det blev lite av varje o massa kärleksförklaringar. Ärligt talat har jag aldrig varit så förälskad i nån i hela mitt liv. Det vi har är nåt speciellt som är svårt att förklara o jag är så tacksam för att du finns. Så svårt att släppa dig bara när vi pratar man vill inte sluta men eftersom du var tvungen att gå o packa eftersom du har en affärsresa imorgon (överraskning  suck) så var jag tvungen. Kommer att sakna dig så men det är som tur inte så lång tid, du är hemma igen på onsdag.
Men du måste lova mig o vara rädd om dig så inget händer dig. Vill ha hem dig igen. Älskar dig så.

Fick precis ett sms från dig där du tackade för innan o att du längtar efter mig o att vi snart ses. Ja du vet vad du lovade *L*  så hoppas du håller det nu *L*

O du jag säger JA på din fråga ! JA JA JA :)
O allting ska bli bra som sagt om du får bestämma haha så jag låter dig bestämma *L* 

Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
Tack för att du är du..
Miljoner Nattikyssar 

 

Äntligen..



Kom där ett livstecken från honom :) kl 13.39 pep det till o det var skönt. Visserligen sägs det att den som väntar på nåt gott...men hallåååå nån måtta får där väl vara :)
Iallafall så skrev han att han redan märkte att det höll på o gå åt pipan idag o vilken soppa han simmar i. Att det gör honom ledsen för han saknar mig innerligt. Han satt i möte men skulle ringa så fort han kan men hade ingen aning om när det blev. O så avslutade han med att han älskar mig o då smälte hjärtat igen såklart :)
Men som jag skrev innan han gör inte allt detta med vilja, han har det jobbigt just nu med jobb o så. Hade han skitit i mig hade han ju inte hört av sig alls tycker man o speciellt inte skrivit som han gör.
Visst gör många saker mig olycklig just nu men jag kan bara hoppas att det blir bättre så småningom.
Jag måste ge det en chans..vill inte mista dig älskling..du betyder så mycket för mig...Älskar dig

O du jag väntar på alla de där KRAMARNA du har på lager o sparat till mig *L*

                                                                                             

Molly



Sätter in den svenska versionen oxå med underbara Molly Sanden.
Py Bäckman har gjort den svenska texten o vi sjöng den på vår konsert med henne.

Fredag 7 aug

                   

Som vanligt känns allt upp o ner o jag vet inte längre vad jag ska tro eller ska jag säga hoppas på.
Ingenting är bestämt än o just nu så lär det inte bli det heller för nu är det så mycket annat som är jätteviktigt
o ärligt talat känns det som jag puttas undan i en hörna åter igen. O är det nåt jag inte behöver så är det just det o det gör ont att behöva säga att man känner det så. Att tänka positivt klarar man inte i all evighet om man inte får syre som gör att man orkar ta sig vidare men vem har sagt att kärleken ska vara enkel. Men såhär ska den väl inte behöva vara iallafall. Emellanåt känner jag mig så fruktansvärt ensam o fast du säger att jag inte ska känna så gör man det automatiskt. Jag var lycklig o trodde så mycket men den sista idioten är väl inte född än. Önskar bara att allt var så annorlunda men kommer det någonsin att bli det ??? En bra fråga som är svår att få svar på. Det värsta är oxå att man hela tiden får inpräntat gör si o gör så o tro inte på det osv o fast man inte vill lyssna på det så är det klart man gör det. Men jag vet vad du sagt hela tiden o jag vill tro på dig. Du är annorlunda o tror inte att du skulle kunna göra mig nåt ont o jag vet att egentligen vill du inte heller att det ska vara såhär. Men där är så mycket i ditt liv just nu många viktiga saker som ska bestämmas så du har nog inte det lättaste heller.

Jag har inte hört nåt från dig än idag fast klockan är över 13 men du har väl en massa möten som vanligt.
Jag Längtar så efter dig bara så du vet....Hade behövt höra ditt skratt nu....
Älskar dig av hela mitt hjärta...


En vecka..



Går himla fort märker jag :) o det har inte blivit skrivit något härinne o man är ju gammal så jag minns knappt vad som hänt sen sist. Får nog försöka o skriva lite var dag istället igen men som sagt man måste ha inspiration.

Förra fredagen ringde jag o pratade med min kära vän o det var så länge sen vi pratade så det var skönt att höra att allt var bra o jag får passa på o gratulera till halvåret som ni firade förra fredagen :) Ja som sagt tiden går fort.
På kvällen var vi hos William o firade hans födelsedag som egentligen var på lördagen. Vi grillade o snackade en massa o det enda tråkiga var att William mådde jättedåligt igen.



På lördagen kom där ett sms från Kärleken att han skulle åka iväg till Göteborg men skulle höra av sig så fort han kunde o att han saknade mig.
Sen gjorde jag mig iordning inför grisfesten o jag hade min klänning som jag inte haft sen en viss händelse ;0)
Det var kanonväder o vi åkte vid halv ett till Nyvång. Där var många människor o vi hade en jättebra eftermiddag med god grillad gris o underhållning.
Var hemma igen vid halv sex o sen hade vi en lugn kväll med film. Bla Death Race en kanonbra film :)
Hörde inget från Kärleken men jag visste ju anledningen *L*



Söndagen var i lugnets tecken med mycket sol o vid halv fem smsade Kärleken att han äntligen kommit hem igen o att det varit en jättebra konsert.
På kvällen var det tv o sen kom mamma o fikade o sen var det dags o lägga sig tidigt eftersom det var jobbedags igen.



Upp tidigt o iväg o när jag kom fram så sa Hasse : Har du vatt utomlands ??? haha jovisst jag var en liten tur nu i helgen. NOT ! jag hade min mintgröna tröja på mig så jag blev ganska så brun.
Vi jobbade på o lite över nio kom där sms från Kärleken o han skrev att han saknade mig o att jag skulle höra av mig sen när jag kom hem. Sen nån minut efter kom där ett till där han skrev att han älskar mig. Det värmde verkligen.
Åkte hem 11.50 o sen hämtade Johan mig o vi var o handlade lite.
Kom sms från J lite över 4 att hans batteri snart var slut o att fick ringa på kvällen istället.
Gissa hur det gick Zzzzzzzzz:)
Blev en lugn kväll o jag kollade på Lotta På Liseberg. Jättebra med hela Diggilogänget.
 Jessica Andersson sjöng en jättefin sång som gick rätt in i hjärtat o jag hittade den ifrån turnen.
Håll till godo :)



I tisdags ringde han äntligen på förmiddagen inte pratat sen i onsdags så det kändes skönt. Jobbigt när det blir såhär. Har inte vatt den bästa sommaren precis fast den skulle bli den men men. Han var jättego o vem smälter inte då *L* vi pratade i 40 min. Han skulle ringa sen igen så fort han kunde o det gjorde han vid tjugo över tre. Han sa det är så skönt o prata med mig o att han verkligen älskar mig. Jag vet att du har det jättejobbigt nu hjärtat med många saker o därför blir det som det blir nu tyvärr. Jag måste tänka så för annars blir jag tokig. Jag är så orolig men du säger att jag inte ska vara det. Men visst tvekar man emellanåt fast jag inte vill.



Onsdag hade jag fika som vanligt o idag var här tolv st o tre hundar så liv i luckan. Lina kom o jag ska passa henne i en vecka ungefär. Vi hade mumsiga kakor idag inte alls fel *L*
Tyvärr hann jag inte prata med J för han var på möten o jag var tvungen att gå halv 4. Vi skulle åka med föreningen till Örenäs slott på räkfrossa o bussen gick kl 16. Vi skulle hämta upp folk så vi var inte framme förrän kl 18 o maten serverades från halv sju. Det var ingen jättehöjdare. Var bara räkor, bröd , brie ost o vanlig ost o majonäs o en jättegod saffransaioli. När vi var på Buhres var det ju paj o grönsaker o lite sånt oxå. Detta blev lite för fett i min smak så snacka om att bli trött. Blev en irish cooffe till efterrätt.
Åkte hem halv tio o var hemma vid halv 12 snacka om att vara trött GÄSP. Jag hade fått ett jättegulligt sms från Kärleken när jag kom hem :) inte alls dumt...



Var inte så himla pigg när kl ringde halv sex men det var bara o masa sig upp o se glad ut. O som tur var så gick jobbet fort o vi fikade en bra stund oxå med god syltsnäcka. Åkte hem 11.50 o precis när jag kom av bussen smsade J att han hade massor att göra på jobb. Jag käkade o sen gick jag ut i solen lite men det var sååå varmt puhhh så jag gick in o la mig o vilade.
17.10 kom där ett sms från J att han blev kvar på jobb några timmar till o att han skulle ringa när han körde hem.
Jag var ensam hemma o jag kollade på tv o lite sånt.
Tio i tio kom nästa sms att han precis kommit hem o var helt slut så han skulle lägga sig o att han var ledsen han inte ringde.
Så får Susanne vara förstående igen o tänka hur jobbigt han verkligen haft det denna veckan men visst känns det tomt :(
Han skulle höra av sig imorgon o hoppades på en sak men nja...


RSS 2.0