Till min älskling

 Nog för det är brorsans idol men denna låten är sååå bra :) o texten så sann

 


Dags..



för lite uppdatering kanske *L* Inte för att jag vet vad jag ska skriva om men får väl få ner några rader iallafall så folk ser att man lever :)

SUCK idag är det rejäl höst o är det nåt jag hatar så är det REGN och BLÅST brrrrrr tänk om man kunde hoppa över den årstiden  :)

Har jobbat i en vecka nu på det nya stället o ja det känns väl ganska så bra men jag gillar mer fart o fläkt än att sitta o göra samma saker hela tiden men som tur är så går tiden fort o jag slutar redan 10.55 så det är kanon :) Så nån fördel är det plus att man är inomhus hela tiden. Men det är inte som Liwells precis ..inga snygga boys o titta på *L*

I söndags firade vi Fars Dag inne i Malmö med Mamma, Johan, Brorsan , Andre, Jessica o Lilleman såklart. Kl 16 hade vi beställt inne på Big Bowl o vi käkade först familjebuffe..åhhhh friterade lökringar  mums Det var en massa god mat o mätt blev man o inte lätt o bowla efter det men vi gjorde det kl 18 o jag hamnade såklart med Andre o Brorsan *L* o ja jag förlorade men vad gör det bara man har kul ju.. o en strike blev det. Sen var vi inne i spelhallen o fortsatte o ha kul. Vi åkte hem vid kvart i nio o sen var man rejält trött.
Vaknade sen på natten med världens ont i magen som suttit i sen dess suck får nog gå o kolla upp det man vet aldrig vad det kan vara ju. Så kören fick vara på kvällen men jag var o klippte mig på em men har inte satt i ny färg än..inte pallat.


Sätter in en ego-bild från i söndags :)


Dagens..

EGO-Bild *L*


Nu




Åker snart min Kärlek iväg igen några dagar. Varför hittar man bara killar som är ute o reser en massa haha Väntar på att han ska ringa från taxin snart. Pratade en lång stund innan o han var väldigt ledsen över en sak o hatade sig själv men där är inget att göra tyvärr. Igår pratade han in det allra finaste meddelande på min mobil. Gissa hur många ggr jag lyssnat på det *L*  O ja fjärilarna  får visa hur jag känner mig när jag pratar med dig o får vara i din famn.

Älskar dig av hela mitt hjärta.    

Älskar den...


Måste vara..

Det Finaste....



Finns det ..

Retur på såna här haha


Barnvakt



Förra måndagen sov Lilleman över här för Jessica skulle ett viktigt  ärende på tisdagsmorgonen o jag var ledig ändå. Det roligaste är att han går nu o det gick riktigt fort ibland innan han hamnade på rumpan haha  Låter så roligt oxå för varje gång han får nåt så säger han tack tack :) Han är verkligen ett riktigt charmtroll med världens leende o de blåaste ögon. Jag filmade honom en massa när vi satt o sjöng o när han gick omkring med min kogräsklippare som var väldigt populär :) Den låter ju en massa, råmar o så :)

 


Mecka måste man oxå göra :)


Gamlafasters charmtroll




Ny månad...



Var det igår o nu går vi in i den trista mörka suck jobbiga tiden. ÅHHHH vad jag längtar efter sommaren igen. Vill ha värme o slippa ha halva garderoben på mig när jag ska gå ut. Men det är bara o ta sig igenom detta oxå för poof så är det vår igen :)

Har ju en stor fördel med denna vintern iallafall jämfört med förra :) Jag slipper städa trappor JIPPIE ! Har fått nytt jobb o än så länge ligger det i Sjöbo så jag slipper långa bussresor oxå. Tar högst tio minuter att gå dit o jag börjar kvart i 7 så nu behöver jag inte gå upp kl 4. Har fått ledigt denna veckan eftersom det andra jobbet inte börjar förrän på måndag så nu får man andas ut lite hemma o koppla av. Har fortfarande jätteont i knät men det ska väl förhoppningsvis gå över snart får vi hoppas. Vatt lite mycket på sista tiden med allting.

Men har vatt roliga saker oxå såklart. 16 oktober så fyllde Lilleman år o vi var på kalas såklart. Var över 30 personer o det bjöds på Tacos o sen glass med chokladsås :) Inte helt fel. Men ett himla liv på ungarna som var bjudna lät som de var 30 st själva haha o lilleman var den tystaste. Han lullade omkring som vanligt :) Presentbordet var dignande såklart o han fick en massa saker.
Bla fick han denna av oss plus en annan sak

Ett tefat för det lär ju bli massa snö har jag hört haha o ett lejon med samma hårfärg som Lilleman plus en dreggel med Barbapappa o favisarna Majskrokar haha

En bild på födelsedagsbarnet själv :)




RSS 2.0