Smart :)


Lång...



natt var det verkligen. Länge sen jag mådde så dåligt o allt gick bara runt i mitt huvud. Fick nog för mycket att tänka på efter vårt samtal igår. Jag gick upp klockan sju o eftersom det var tråkigt väder så fixade jag iordning i köket o tog bort massa kossor på bordet osv så vi skulle få plats där idag. Sen dammsög jag o kl 8 gick jag o tog ut pengar o handlade fralla o kakor till oss. Vi blev bara sex stycken idag men vi hade jättetrevligt ändå. Pratade en massa som alltid *L*
Jonas ringde mitt i o tyvärr så hann vi inte prata idag men kul du ringde iallafall. Saknar våra samtal. Men vi tar det en annan dag när båda har tid :)
Damerna gick hem vid halv tolv o sen satte jag in i diskmaskinen o lite sånt.
Blir en lugn dag idag o sola e inte lönt för det är molnigt mest hela tiden tyvärr.

Kärleken smsade vid niotiden o tackade för igår o skrev att han saknar mig o att han hoppades att jag fick sova gott. 
Tyvärr blev det inte så men men.
Längtar tills vi får prata senare idag. 

Skriver mer senare

 

Måste vara...




KÄRLEK ...LER

LYCKLIG...



Det bubblar inom mig o ibland är det tur att jag har öronen för mitt leende är såå stort så stort.
Fast tyvärr mår jag fruktansvärt dåligt inatt men försöker tänka bort det. Har oxå säkerligen miljoner tankar som går runt runt o jag har svårt att sortera allt idag.
Tack mitt älskade hjärta för de många timmarna jag fick med dig ikväll. Det var helt underbart att äntligen få träffas igen. Få de allra goaste kramar o kyssar o bara känna sig älskad. O sååå många helt underbart fina ord.
Du vet verkligen hur du ska göra för att man ska känna sig betydelsefull.
Vi hade oxå ett allvarligt samtal o det var fruktansvärt att emellanåt se hur ledsen du var. Det gör så ont i mitt hjärta.
Men vi behövde få prata ut o jag tror att allt kommer att bli så mycket bättre nu. Vi har saker som är viktiga tillsammans o inget ska få fördärva det. O jag ska hålla det jag lovade dig. Så får vi se hur många av dina fem du klarar av *L*

Jag Älskar dig bara mer o mer om det nu är möjligt att älska mer. Du är det finaste jag vet o du betyder så mycket för mig. Att titta in i dina fina ögon puhhh det pirrar i hela kroppen o hjärtat bara skriker :) Låter nog ungefär som ditt hjärta när jag sa det dunkade Susanne Susanne *L* det lät nästan så haha
Jag skulle kunna sitta o titta på dig i timmar. Hela du är så himla perfekt. Även om du inte tycker det själv. Men för mig är du det. Precis så jag vill ha en karl. Vackra ögon, sensuell mun, lång o lite kraftig med en go mage..mmm
Fin, underbar, charmig, humoristisk, sexig, go.
Man kan både skratta o gråta tillsammans med dig o som jag sa så är det kul för vi kan ha jättekul o sitta o skratta åt det allra minsta :) o man blir varm i kroppen av ditt goa skratt.

SÅ ÄLSKADE HJÄRTAT TACK FÖR ATT DU FINNS O JAG SKA FINNAS FÖR DIG OXÅ.

När jag kom hem så dröjde det inte länge förräns du ringde igen o vi pratade hela vägen hem till dig. Underbart.

Sen började det åska o dåna härhemma så det blidde ingen tv för viasat slutade funka så ingen Ramsey ikväll :( 

Jag la mig men låg bara en liten stund för det funkade inte alls. Orolig i kroppen o illamående o tung i huvudet. 
Så lika bra o stiga upp igen. O nu sitter man här men ska snart försöka sova igen. Ska upp tidigt o ha tanterna här på kaffe 9.30 så bäst o vara pigg då :)

Kl 23 kom ett sms från Kärleken o han skrev att han hoppas att jag ska förstå hur viktig jag är o att jag skulle sova gott så hördes vi imorgon o så de miljoner goa kyssarna :)
Hjärtat efter idag kan jag inte tvivla. Jag börjar förstå att jag är viktigare för dig än jag trott för det om nåt märktes idag o det känns verkligen skönt.

Sov Gott Världen

Sov Gott älskade hjärtat
Hoppas du sover jättegott inatt
Älskar Dig
Miljoner Nattikyssar
Din Snäckan




Hela ansiktet ler...




JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Behöver jag säga mer :)
Kärleken är på väg...
Han smsade precis när jag skrivit det andra.
Nu kommer fjärilarna i magen igen :)

LÄNGTAR..


Tiden..



går himla sakta idag men det är väl så när man väntar på nåt gott :) Men idag är jag så himla rastlös vet inte vad det är. Men jag har skalat potatis o morötter som bara är att koka sen. Stekt köttbullar o gjort sås så middagen är nästan färdig till ikväll om det nu blir att jag inte är hemma ikväll men det vet jag inte riktigt än. Så nu har Johan det lätt ikväll :)

Jag hoppas ju att det blir som bestämt idag men det är sånt man aldrig vet o därför tar jag inget för givet. Det var länge sen jag gjorde det man lär väl sig med tiden känns det som.

Inte hört ett ljud mer från Kärleken idag men det kommer förhoppningsvis snart. Klockan är 15 nu o han slutar jobba om en timme typ.
Tänker på dig hjärtat

Nä jag får väl gå ut o sätta mig en stund o läsa lite i solen.

Skriver mer sen


Ser ni gubben ???


Hoppas..



Idag är det tisdag igen o jag har sovit jätteoroligt inatt. Jag glömde ju säga att jag hade Kasper med mig hem igår eftersom mamma ska jobba i 4 dagar o har möten om kvällarna så istället för att Kasper ska bli helt förvirrad var han är om han åker fram o tebax är det bättre o ha honom här. Vi vet inte när William kommer hem från sjukhuset men det ser inte så ljust ut tyvärr. Snart är det bara skinn o ben kvar av honom. Mamma sa igår hon blir så ledsen när hon ser honom o det förstår man. Så orättvisst att man ska behöva vara så sjuk som honom.
Iallafall så vaknade jag inatt vid halv två av att kasper skällde o höll på men där var inget så det kändes lite kusligt.
Men det är klart här hörs det lite högre om folk går utanför eller så än det gör hemma hos dom.
Det tog tid innan jag somnade igen.

Vaknade vid halv åtta av att där kom sms från Kärleken. Han skrev att så lätt blir jag inte av med honom o han skulle höra av sig senare om en viss sak. Men älskade hjärtat jag vill inte bli av med dig. Hellre dör jag ska jag säga.
Jag somnade om sen igen  o drömde helknepiga drömmar.

Har nu käkat frukost o ska fixa lite härhemma. Ska ha folk här imorgonförmiddag. Hoppas det blir fint väder så vi kan sitta ute då.

Skriver mer senare


Dags igen..

heart Pictures, Images and Photos

Snart skäms man ju för att säga att man ska gå o lägga sig när klockan inte är mer. Men jag är jättetrött o klockan är bara lite över nio men vad ska man göra när man är trött *L*  Det är inte ens mörkt än.
Mår inte så bra ikväll heller. Väldigt illamående o tung i huvudet.

Mamma ringde lite över fyra o ville jag skulle komma dit o prata för hon var lite ledsen så det gjorde jag. Vi satt ute i solen o sören vad hett där var PUHHH stod rent stilla. Efter en stund kom Andre o Jessica o de var hungriga o vi beställde ja gissa *L* Hamburgertallrik ( idag igen ) med ost o rå lök mums. Fast jag delade upp mitt på två ggr.
Andre tog sin hamburgare i tre tuggor tror jag haha den trodde nog den hamnat i en hundmage *L*

Kom hem lite i sju o då smsade kärleken att han skulle gå o lägga sig för han mådde skit . Ja som sagt lika bra o lägga sig då men ledsen när man inte får prata med dig. Men vi får se hur du mår imorgon.
Men du vet jag tänker på dig o älskar dig.

Nä nu ska jag gå in i sängen o läsa lite o se om jag kan somna.
Godnatt Världen

Miljoner Nattikyssar till Kärleken


Dagens fråga :)


Måndag 25 maj



Idag känns allt bra o har gjort hela dagen så nu hoppas jag verkligen att det håller i sig.
Bussen kom i tid imorse men tror ni inte att när vi kom in till Simrishamn så kom det ett tåg precis o bommarna fälldes o det var bara o vänta snällt *L*
Hasse o Eva väntade på mig o det första jag fick var en stor kram o grattis av Hasse *L* Det kändes bra när man är så välkomnad. Han sa att Mia skulle komma ner senare idag med mina papper. Det gick jättebra o jobba idag.
Jag moppade en massa innan frukost o sen blev det sopning o slutade med moppning. Vi var färdiga vid halv elva o sen var det att vänta på Mia som inte dök upp förrän lite över halv 12 o bussen gick 12.10 så lite stressad blev jag.
Det skulle skrivas på en massa papper o jag skulle bli informerad men vi hann. Hon körde mig till bussen o där var en minut kvar tills den skulle gå. Annars hade jag fått vänta tills halv tre.
Nu är jag iallafall anställd o det känns jättebra för nu får man riktig lön :) o alla är så nöjda med mig o det känns jättebra att man tagit sig såhär långt nu.
Hasse är verkligen glad för sin dam säger han haha o han hade till o med tagit rakvatten på sig idag o luktade karl *L*  Han är för go alltså haha


Var inne om o handlade när jag gick hem o sen satte jag på kaffe o gjorde macka för jag var hungrig.
Skickade sms till Kärleken att jag var hemma. Men herregud jag glömde ju att han skickade sms till mig imorse när jag satt på bussen. Han skrev att han tänkte på mig. Gud vad sånt värmer. Enkla ord med stor innebörd.

Han ringde mig för en stund sen o det var så mysigt att prata med honom. Han mådde inte jättebra men hoppas det går över snart. Du sa flera ggr att det är så skönt att prata med mig. Härligt att höra o det är skönt att prata med dig oxå. Du skulle försöka ringa mig ikväll för du tycker om att prata med mig o jag har inte kören ikväll så du får gärna ringa. För precis som du sa så kan jag inte tänka mig ett liv utan dig. Jag längtar efter dina goa kyssar så jag blir helt GALEN :) men snart så *L*
ÄLSKAR DIG HJÄRTAT

Näää nu får jag väl hitta på nåt annat. Känner mig lite trött nu.
Skriver mer sen


Till Dig..



ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA

GodNatt



Pensionären här :) nu är klockan snart tio o jag känner hur trött jag är  så lika bra o krypa ner i sängen.
 Blir tomt inatt utan Lina som blev hämtad vid halv fem tiden. Hon har legat uppe vid min kudde var natt nu.
Ska upp halv 6 imorgonbitti o åka o jobba vid sju. Får se om bussen är i tid imorgon.

Har varit en bra dag idag. Det blev sol senare idag o det blev konsert ute vid dammen kl 18. Tyvärr kom det inte så mycket folk . Det jobbigaste var att 2000 wattaren var mitt i ögonen på en när man sjöng men det fick gå ändå.
Det varade en timme ca o efter det åkte mamma o B-O med hem på kyrkkaffe *L* med franskbrödmackor med gott pålägg o sen kladdekaka med vispgrädde så det blidde lite fest :)
Dom körde hem vid nio o jag tömde diskmaskinen o satte in nytt.

Inte hört mer från Kärleken får se om det kommer nåt innan jag somnar. Annars hör han säkert av sig imorgon.
Men jag saknar honom massor o tänker tänker tänker på dig. Tror du har hicka ikväll :)

Sov Gott Världen

Många nattikyssar till min kärlek


Skor



Får väl visa mina nya skor :) Skosamlingen har ju utökats en aning sista dagarna.



Mina nya jobbsandaler. 159 kr ÖB





Ballerinaskor 69 kr Rusta






Ballerinaskor 99 kr Citygross





Mina älsklingsskor 259 kr CityGross



Är dom inte söta va *L*

Så nu får jag låta bli o köpa skor på ett tag :)
Men visst är dom fina *L*

Söndag 24 maj



Upp tidigt som alla söndagar för man ska inte missa Biggest Loser.  Nu är där bara 7 st kvar så det blir inte så många helger till i denna omgången *L* 
Pratade med mamma sen o det var ganska bra med William men han var himla trött. Hon skulle köra in där efter middag o sen kommer hon ikväll o hämtar Kasper.

Det blev frallebullar sen o vi kollade på Madagaskar 2 


Jag tycker de filmerna är helsköna :)
O Min favorit är såklart 

                                                  

Vi är så lika haha Runda o goa. Hon är så häftig o så är det Regina som gör svenska rösten :)

Vi körde o handlade lite sen till ikväll. Jag ska sjunga i kyrkan ikväll kl 18. Ja egentligen ska det vara ute på kyrkogården vid dammen men inte om det regnar för då blir det inomhus ( får jag hoppas  *L* )
O efteråt tänkte jag bjuda mamma o Bengt-Ola på fika med mackor o sen kladdekaka.

Sen har jag gjort iordning lite härhemma o vid halv tre kom där ett sms från Kärleken att han inte haft det så lätt o komma ur sängen idag. Det förstår jag verkligen din stackare. Han skrev att han saknar mig massor o önskade mig Lycka till idag. Tack hjärtat.

Nu är klockan snart fyra så jag får ta o fixa till mig . Ska vara i kyrkan kvart över fem.

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs






Bäst




jag skriver lite härinne nu så ingen tror jag rymt :) Men en sak är säker o det är att man ska ha inspiration för att skriva en blogg annars är det kört o lika bra o vänta så nu har jag väntat :)
Får kanske skriva lite om vad jag gjort dessa dagarna fast minnet är inte det bästa men vi kan väl plocka lite av russinen i kakan.



Ja det var Kristi himmelsfärdsdag o jag var ledig o tur var det så trött som jag var efter onsdagskvällen. Helt mör i hela kroppen. Sov tills halv 10 tror det behövdes *L*  O vid halv elva kom min lilla bebis Lina o hon ska stanna här tills söndag. Vi körde o handlade lite o vi passade på o köpa den nya Wallander på dvd så får vi se om den är bra.
Vi skulle på kalas kl 15 hos Johans mamma eftersom hans bror Andreas fyller år nästa vecka o de valde o ha kalaset här nere för annars bor Andreas o Isadora uppe i Skara, granne med Bert om det nu är en merit haha

På vägen dit körde vi in om City gross i Höör för o köpa sköljmedel o tvättmedel o jag var tvungen att köpa två par skor oxå *L* det ena paret var likadana som jag redan har som är mina älsklingsskor men som tyvärr gått sönder. Dom är så gulliga men mamma säger de liknar skolavslutningsskor i första klass haha men vem bryr sig..inte jag *L*
 
Fick sms från kärleken vid tre att han höll på i trädgården o att han saknar mig. Jag skrev jag hörde av mig när jag kom hem.
Där var många på kalaset
o vi fick grillad kycklingfile, grönsaksspett, god potatissallad med potatis, oliver, olja, gräslök, vanlig sallad o god sås.
Senare fick vi kaffe o glass o kex.

Vi blev kvar där tills kl 23 o det var regnigt o tråkigt när vi körde hem. Massa platta grodor på vägarna Bläää
Hade fått sms från Kärleken vid niotiden o det hade regnat o åskat hos honom o han saknade mig massor.
Ja saknade dig oxå så tråkigt när vi inte pratar en dag. Känns så himla tomt. Så det är skönt när man iallafall får sms från dig.

Var jättetrött när jag kom hem. Blev en snabbis in på datorn o sen sängen.


Mådde sådär när jag vaknade på fredagsmorgonen. Mår så fruktansvärt illa emellanåt så jag inte vill vara med. Men inte mycket att göra. Bara att gilla läget .
Det blev frukost o sen fixade jag lite härhemma. Jag försökte tömma tvättkorgen så det blev många maskiner tvätt. Jag körde i olika färger så det tog sin lilla tid. Men skönt när det är borta men sen kommer problemet var man ska hänga det. Jag hade verkligen behövt en walk in closet *L*
Tyvärr var inte vädret det bästa så det gick inte att hänga ut o det är inte så lätt att hänga upp allt i badrummet m en det fick gå. Gillar inte att lägga det i torktumlaren.

Kärleken ringde flera gånger idag o det är så mysigt att prata med honom. Har känts så bra denna veckan med allting o det var länge sen det var såhär bra mellan oss o det känns så skönt. Känns så bra när vi kan prata om allt o skratta o bara ha det bra. Vi behöver det bägge. Han bryr sig verkligen ja det har han gjort hela tiden men nu visar han det verkligen o jag känner mig rejält älskad av honom. Han är så go o underbar o man kan inte annat än älska honom mer o mer.

Det blev tv på fredagskvällen o sen la jag mig lite över elva. Var jättetrött. Mådde illa o kände mig ledsen o jag smsade godnatt till kärleken. Saknade honom massor.



Jag vaknade som alltid vid halv sex tiden men somnade om o klockan ringde kvart i åtta men jag somnade om igen o vaknade kvart över istället så det var snabbt upp till tvn så jag inte missade hela Biggest Loser.
Kände mig inte så värst pigg o Johan åkte iväg för att putsa fönster. Mamma ringde att William var jättesjuk så hon fick köra in honom till sjukhuset så jag gick o hämtade Kasper så han skulle slippa vara ensam.

Kärleken hade smsat halv tio  att han slocknat som ett ljus igår inte så konstigt som han slet i trädgården. Han tyckte inte om att jag var ledsen. Men så är det ibland hjärtat o du vet den stora orsaken.

När jag kommit hem efter att hämtat Kasper så ringde J o vi pratade en lång stund. O allt brast o jag grät som ett litet barn. Har så mycket inom mig som behöver komma ut även om jag vet att J blir så förtvivlad när jag är ledsen men jag kunde inte hjälpa det. Kändes lite bättre sen. O alla dina fina ord värmer mig verkligen.
Du skulle höra av dig senare för du ville hälsa på mig idag men skulle först göra iordning i trädgården.

Jag käkade lite o sen kom Bengt-Ola o hälsade på o vi fikade o snackade en massa o tiden sprang iväg.
Vi satt ute o ena stunden var det sol o nästa molnigt o sen sol igen. Lite jobbigt *L*
Mamma ringde sen o jag satte på mer kaffe o hon  dök oxå upp. O hade med sig franska wienerbröd..mums :)
Så sen blev det ännu mer snack. William fick stanna på sjukhuset o mamma undrade om jag kunde ha Kasper tills söndagkväll eftersom R o hundarna var hemma hos henne o det går bra.

Det kom ett sms från Kärleken vid halv fem o han höll fortfarande på i trädgården o det var jobbigt för honom men han ville jag skulle höra av mig sen när dom gått.

De gick inte förrän vid sextiden så då smsade jag honom. Fick svar en stund senare att han skulle käka vid sju o kunde vara hos mig lite innan nio. Jag fick själv bestämma men han skrev att ärligt talat var han helt slut men vill finnas för mig. Jag förstår ju att han har ont i ryggen o är helt slut efter dessa dagarna i trädgården så jag sa vi kan ta det en annan gång. Inga problem.

Vi beställde hamburgertallrik o det var gott o sen kom Kalle o Amanda, Johans bror o flickvän så de satt ute o snackade i trädgården.

Kärleken ringde vid åtta o han var ute en runda o han hade så ont i sin rygg. Det riktigt hördes hur han ansträngde sig för att klara av att prata. Så säg aldrig att du inte offrar dig för mig. Vi sa bägge att våra kroppar skriker efter varandra men vi får vänta lite till. Fast han sa att han kunde köra hem till mig så sa jag nej. Jag sa han skulle gå hem o ta ett hett bad o sen gå o lägga sig o vila. Jag ville såklart träffa honom mest av allt men inte när han har det så.
Jag bryr mig om honom o vill han ska må bra ju. Tror inte det blivit ett så bra möte med honom när han har så ont.
Skönt att få prata med honom iallafall..Älskar dig hjärtat...så himla mycket. O skönt när du säger att du älskar mig.

Sen kollade jag på slutet av Robinson o på Survivor. Sen kollade jag lite på nätet o sen var det dags för sängen igen.
Känns som man blivit pensionär när man går o lägger sig halv tolv en lördagskväll *L*
J hade lovat att smsa men där kom  inget o jag kollade min mobil o där var nåt konstigt tecken på den så jag stängde av den o satte på igen. O då försvann det o plingade till o ett sms kom . Han hade skickat det kvart över elva o då var klockan tjugo i tolv. Så nåt fel var det på mobilen. typiskt.
Han skrev att han var ledsen för idag, att han gärna träffat mig o att han älskar mig o att jag inte ska glömma det.
Tack älskling det lovar jag att aldrig glömma..




HES o trött i fötterna :)


Får nog köra lite sån gympa i sängen oxå snart :) Jag är helt slut i kroppen o hade gärna bytt bort mina fötter *L*
Men kul har vi haft ikväll på vår italienska afton. Så den blev verkligen lyckad o det kom 69 st .
Vi fick jättegod pizza o sallad o sen spelade pappa o jag sjöng en himla massa ja tillsammans med mamma oxå så nu är man hes eftersom man fick prata nästan hela tiden med lite sång emellan. Inte lätt o vara ordförande. Men alla verkade trivas o jag fick många lovord ikväll o det värmer verkligen så jag är jättenöjd.

Jag missade tyvärr kärleken ikväll för jag kom hem lite senare o han hade ringt flera ggr men han hade smsat o pratat in på röstbrevlådan så det känns bra ändå.
Vi pratade en bra stund innan  när han körde hem. Han var inte på så gott humör när han ringde pga en sak men han sa det var så skönt att höra mig o han blev glad igen o det känns verkligen bra när du säger att jag gör dig glad precis som du gör med mig. Känns så skönt att de sista dagarna varit så bra o det ska bara bli bättre.
Hoppas vi hörs imorgon för jag längtar så efter dig..Får lyssna på ditt meddelande igen innan jag lägger mig..mmm
Älskar dig..SMACK

Nä nu ska jag lägga mig o sträcka ut benen för det behövs verkligen.
Natti Världen

PS. Glömt ju..Jonas..Kärleken han sa JA :) så nu gör vi slag i saken *L*  SEE YOU *L*


Gäller att inte vara dum :)


En ny dag



Har varit uppe några timmar nu men inte vatt på nätet förrän nu så bäst jag skriver några rader .
Vaknade av världens åskknall imorse men det gick fort över o det är inget jag är rädd för tycker åska kan vara riktigt fint o titta på men klart man ska ha respekt.
Vaknade med världens illamående senare för jag somnade såklart om behövde inte gå upp halv sex idag.
Tänkte att nu är denna dagen fördärvad men det gick över igen. Skönt.

Kvart i tio kom det ett sms från Kärleken o han skrev att han tycker verkligen inte om när jag mår dåligt. Men älskling jag kan inte ljuga för dig även om jag inte tycker om att oroa dig. Du skulle ringa så fort du kunde så vi får se när det blir idag. LÄNGTAR efter dig.

Var tvungen att gå o handla lite o panta flaskor  o jag gick förbi hemma hos William o mamma var där så jag gick inom o berättade om jobbet. Vi fikade lite oxå sen skulle de köra till Ystad.
Jag gick  o handlade o sen hem fort igen. Nu måste jag få ihop nåt bra tills ikväll när vi har italiensk afton med föreningen. Får se vad jag hittar på. Pappa kommer o underhåller ikväll så bra med en musiker till pappa *L*

Sitter o äter lite nu o sen ska jag gå ut lite i solen om den inte går i moln hela tiden.

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Godnatt Världen



Tänker gå o lägga mig o se om det känns lite bättre. Jag mår så fruktansvärt illa ikväll o det känns helt tungt i mitt huvud o magen gör uppror. Inte alls kul men det är det aldrig att må dåligt o ikväll är det värre än vanligt.
Så jag hoppas verkligen att jag kan sova.

Mådde jättebra hela dagen o jag låg ute i solen o läste o löste lite korsord o lyssnade på musik. Det var varmt o gott idag kanske lite för varmt.
Kvart i tolv skickade jag ett sms till J att jag längtar efter honom o precis när jag skickat det så kom det ett från honom :) Där han skrev att han suttit i möte hela dagen o ringer så fort han kan o att fick sms under tiden han skrev  o hoppades att det var från mig *L*
Ja det var två själar o en tanke *L*

Du ringde lite efter fyra o det var jättebra med allt idag oxå o jag förklarade för honom att han inte ska vara nervös för att han fördärvar något nu. Jag vill inte vara en bestämmande bitch men du sa att det har jag aldrig varit utan jag är bara så snäll o go o att du skäms för hur du behandlat mig.  O du vet inte hur du ska göra för att återgälda allt.
Du säger flera ggr att du inte vill förlora mig men det ska du inte heller hoppas jag så älskade hjärtat tänk inte så nu ser vi bara framåt o hoppas allt löser sig till det bästa.
Jag tycker allt känns så bra nu o vill inte fördärva det. Som sagt länge sen vi kunnat prata som vi gör nu. Det är underbart o jag hoppas det inte försvinner.

Du skulle på konsert med barnen o du ringde kanske ikväll..Hoppas kan man :)

Jag fick ett ryck helt plötsligt o städade undan lite. Sorterade tidningar o dammsög, tvättade toan osv



Sen gjorde jag middag pyttipanna o ägg o tittade på tv.
Jag började må dåligt men försökte tänka bort det men inte så lätt.

10 över nio smsade kärleken att han precis kommit hem men de hade folk med hem så han var ledsen att han inte kunde ringa förrän imorgon men att han älskar mig.
Jag svarade att det inte gjorde nåt eftersom jag mår så himla dåligt o att jag hoppas vi kan prata imorgon o att jag älskar honom o gjort det i 2½ år nu o att han alltid kommer att finnas i mitt hjärta.

Nä nu orkar jag inte mer. FYYYY vad jag mår illa. Dags för sängen.

Miljoner Nattikyssar till mitt hjärta
IN DREAMS




JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Jag är så glad :) Jag fick vara kvar på jobbet. Jag får anställning från o med måndag o får vara där iallafall tills slutet av januari. En sten föll från mitt hjärta kan jag säga. Känns så bra o nu hoppas jag bara att allt annat fixar sig oxå så kan det inte bli bättre :)
Så GRATTIS till mig *L* ikväll blir det napoleonbakelser för att fira :)


Illusion


Tisdag morgon


Tror inte det tog många minuter innan jag somnade igårkväll o det var skönt för jag var verkligen trött.
Mådde jätteilla innan jag la mig men sov gott ändå o det sitter i än men det är bara o tänka bort *L*

Just nu känner jag mig lite nervös in för min dom kl 10 . Det hade varit ens vanliga otur om man inte fick vara kvar men det roliga är att det var Försäkringskassan som ville man skulle ut o nu är det dom som ska bestämma om pengarna man ska få o de visste ingenting förra veckan ja det är FK i ett nötskal *L*
Men håll tummarna för mig för jag vill verkligen stanna kvar. Hade det varit för några månader sen hade jag tänkt snälla snälla låt mig vara hemma men nu känns det skönt att ha kommit ut o träffat dessa två roliga arbetskamrater som jag verkligen trivs med o jobbet är oxå kul såklart. Så jag trivs o jag tror jag behövde detta för att komma ur en ond cirkel. Så nu hoppas jag att de inte fördärvar för mig igen för då blir jag olycklig.

Jag hade rätt igår att där skulle komma ett sms imorse från hjärtat. Kl 6.47 pep det i mobilen o han hoppades att han inte förstörde något nu o att han verkligen var ledsen för igår.
Men älskade hjärtat sån bitch är jag väl inte *L* du kan väl inte hjälpa att ni fick gäster o jag hade haft en underbar pratstund med dig innan plus att jag fick ett jättefint sms så jag var mer än nöjd *L* så varför skulle du fördärvat nåt ??? nu tycker jag du börjar likna mig lite haha Nu ska vi inte vara oroliga utan bara se framåt precis som vi sagt.
LÄNGTAR tills jag får prata med dig idag..

Nä nu måste jag göra mig iordning så jag blir klar i tid.
Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Sängen igen..



Nu sitter man här igen o ögonloken vill ramla ner hela tiden så det är lika bra o gå o lägga sig o se om det går att sova fast jag tror inte det blir nåt större problem inatt. Var uppe tidigt ju o jag har inte vilat alls idag.
Vet inte men jag har vatt på jättegott humör hela dagen o det känns så himla skönt. Det har bubblat som sockerdricka i hela kroppen *L*

Fixade lite med musik i eftermiddags till min mobil. Jag blir fort trött på att ha samma låtar på den så jag måste byta lite då o då eller sätta in nytt egentligen.
Kärleken ringde lite efter fyra o det var en underbar pratstund. Vi pratade i nästan 50 minuter men tiden bara sprang iväg. Jag sjöng o skrattade massor o jag tror han tyckte det var skönt att få höra mig såhär för det var länge sen. 
Jag tycker det är skönt att  höra dig oxå för du låter helt annorlunda med allt. Känns som den gamla J är tebax o det kan knappast bli bättre *L* Han säger själv att han tycker det är skönt o att han mår bättre o att jag ska säga ifrån såfort han börjar gå nedåt igen om det händer alltså men det får vi inte hoppas o det lovar jag dig hjärtat. Jag vill att du ska må så bra som möjligt, vill inte höra dig ledsen o nere. Föredrar ditt goa skratt ska du veta.
Ärligt talat tror jag att allt kommer bli jättebra nu. Som du säger så vaknade du till förra veckan när jag berättade om N o C o då vet jag att du verkligen bryr dig om mig på alla sätt nu.
Länge sen vi kunnat prata som vi gjort dessa dagarna o det känns så skönt.
Tyvärr funkade det inte imorgon att träffas så vi får se när det blir men vi ska försöka denna veckan.

Du ville jag skulle smsa när jag kom hem från kören så att du kunde ringa igen o det lovade jag.
Det blev bara kort körövning idag o det var skönt. Ska sjunga utanför kyrkan vid dammen på söndag o vi kan det vi ska sjunga bra så därför så kort idag.



På vägen hem var jag inne om o pratade med mamma en stund hos William.

Jag hade fått sms från Kärleken vid halv åtta o de hade fått gäster så han visste inte om han kunde ringa ikväll. Så skrev han att jag gör honom glad o att han älskar mig.
Dina ord värmde mig verkligen o jag fick världens leende kan jag garantera. Så skönt att höra o jag vet att du menar det. Du gör oxå mig glad o som du säger det kan bara bli bättre o kan det bli bättre än detta nu kan det bara bli underbart :) Att jag älskar dig behöver jag knappast säga *L* för det om nåt vet du :)
Du har inte hört av dig så jag får väl gå o lägga mig istället. Så smsar/ ringer du imorgonbitti tror jag faktiskt *L* eller hoppas kanske jag ska säga.

Miljontals Nattikyssar till dig hjärtat
IN DREAMS

nite nite Pictures, Images and Photos

Bubblor av kärlek


Jobbedags..

Cleaning Pictures, Images and Photos


Haha tur man inte ser ut såhär när man jobbar :) fast det hade kanske gjort succe *L* Fast idag hade det nog varit lite kallt Brrr för när man vaknade imorse så ösregnade det. Jag tror månaderna bytt plats Maj skulle vatt April för vädret nu är lika skiftande som ett aprilväder o mitt humör haha
Var inte så kul att ge sig ut imorse i regnet men det var bara o bita ihop o se glad ut *L*
Hade sovit gott hela natten så jag mådde jättebra o det känns skönt.

Hasse hämtade mig vid bussen o vi stack ner till förrådet o hämtade sakerna vi behövde till städningen o sen körde vi till första stället. Vi hade jättekul hela tiden o babblade på en massa o sen när det var slut idag så sa han att där är verkligen fart o fläng i mig *L* Ja man får väl se till o förena nytta o nöje *L* lite prat o sång dör man inte av under arbetstid bara det blir fint ändå *L* Kul när han säger att jag är duktig o noga .

Hoppas nu det går bra på AF imorgon så man får fortsätta ett tag till där eftersom jag trivs så bra men det är då man aldrig får vara kvar tyvärr.

Ringde Jonas när jag gick till stationen. Ville gratulera honom på Erik-dagen. Så Grattis Hjärtat på namnsdagen


Cake! Pictures, Images and Photos hoppas du snart blir bättre i ryggen o slipper ligga/sitta där o ha ont.


Inte hört nåt från Kärleken än men hoppas allt är bra med honom. Saknar honom massor.

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSsss



Nattidags

goodnight Pictures, Images and Photos


Klockan är halv elva o senast elva ska jag ligga i sängen  har jag bestämt eftersom det är jobbdags imorgon o Johan väcker mig halv sex. Det blir mycket att göra imorgon för Eva skulle inte komma förrän vid 9 så vi har 4 trappor att ta hand om innan frukost men det ska säkert gå bra :)  Nu har man börjat komma in i det.

Dagen idag ja den har varit relativt bra. Gick ut i solen men det blev ganska så kallt emellanåt när det blev molningt men jag låg lite o läste o lyssnade på musik.  Lite över tolv smsade Kärleken o det var bara frågetecken så jag skickade ett o undrade vad han menade. Jag fick svaret att han skickade det o precis efter det så kom mina sms från igår. Han blev nervös för han trodde det hänt nåt eftersom det var tyst. Han tyckte oxå att det var tråkigt att jag skrivit som jag gjort igår att jag visste att det inte skulle vara så länge o att det var kul så länge det gjorde det.Han tyckte han fick ingen chans. Han skulle ringa senare.
Jag svarade med att jag verkligen bad om ursäkt att jag inte heller mådde bra igår o att det inte var meningen att det skulle gå ut över honom. Att han får chanser o att jag är glad att det varit så bra nu o ser framemot fortsättningen om jag nu inte fördärvat allt igen.
Fick inget svar på det.

Eftermiddagen var lugn o jag läste o gjorde lite av varje o jag sov en liten stund oxå. Skönt.
Till middag gjorde jag resterna av tacosen o Johan fick schnitsel så var vi av med alla resterna för denna helgen.
Jag hann bara äta lite så ringde kärleken men det gjorde ingenting bara kul.
Vi pratade jättelänge o det kändes bra från bägges sida. Det känns så annorlunda igen lite mer som förr.
Du är så go så det värmer ens hjärta när du säger dina goa saker o ditt skratt är den bästa medicinen.
Det där med chimpanshjärna hade kanske vatt en bra ide' ibland haha men jag kan säga att det är himla charmigt ibland med din glömska haha
Kändes bra att jag fick dig på gott humör oxå eftersom du inte varit det innan du ringde pga vissa saker .
Nu får vi se vad som händer i veckan men som du sa det gör inte ont o träffas mer än en gång på en vecka haha nää absolut inte. Skulle kunna göra det varje dag om det var så *L*
Tack för att du ringde o tack för att du varit himla go denna helgen. Känns kanon ska du veta.  Du betyder så mycket för mig o det känns bara bättre o bättre nu.

Jag satte mig o kollade på tv o sen prick nio kom det ett sms ifrån dig där du tackade för innan o att jag skulle sova så gott så hörs vi imorgon o att du älskar mig.
Mmmm hjärtat du är så himla go. Kommer garanterat att sova gott inatt.
Jag älskar dig oxå mycket mer mest.
Det roliga är att när vi pratar så brukar vi säga samma sak. Säger jag att jag älskar dig så säger du gör du det ?? haha undrar vem du lärt dig det av *L* JAAAAAAAAAAA det gör jag. Kan inte göra nåt annat.

Näää nu ska jag sluta o prata fast vissa vet att jag har svårt för det ;)
IN DREAMS
Miljoner Nattikyssar
Din Snäckan


Cute


Söndag..



Sista dagen denna helgen o den går i lugnets tecken känns den som. Trodde solen ville skina för fullt idag men det blir molnigt emellanåt o riktigt kallt. Men dagen är inte slut än så vi får se :)

Somnade som en stock inatt o det var skönt kan jag säga. Fast 10 över 5 var jag uppe o pigg haha nää men jag lovar att jag gick o la mig igen o sov tills 8. Som vanligt var det tvdags o sen väckte jag Johan som körde o köpte frukost.

Alla hade nog haft samma ide' för det fanns inga bullar utan bara franskbröd men det fick gå det oxå.

Vi kollade klart på filmen Run fat boy run o den var klart sevärd men väldigt förutsägbar :)


Sen la jag i tvättmaskinen o jag har precis hängt upp den på torkvindan. Så hoppas solen blir kvar ...




Har ont i mitt högra knä idag, det är väl nu när man går mycket i trappor men bara o träna upp. Annars mår jag lite bättre idag o det är skönt.
Saknar kärleken men men. Han har inte hört av sig alls idag ( än) får se när det blir idag. Hoppas han mår bättre iallafall.

Nu ska jag gå ut i trädgården o sätta mig en stund o läsa.

Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSSs


Sängdags...



Ja för snart är det dags att krypa ner i sköna sängen. Känner mig trött o det är väl inte så konstigt egentligen efter dessa jobbiga nätter..Så hoppas jag kan sova denna natten. Ska upp tidigt som vanligt o se Biggest Loser så klockan ringer lite innan åtta.

Har inte alls mått bra ikväll..jäkla illamående. Maten ville inte heller ikväll tog en himla tid o få ner den.
Kärleken smsade vid åttatiden att han saknar mig men trodde att han inte kunde ringa ikväll eftersom han mådde skit..säkerligen nån maginfluensa. Jag vet iallafall varför jag mår illa värre o inte veta det.
Han skrev vi skulle höras imorgon..
Visst förstår jag att du mår dåligt o då ska du inte behöva ringa mig det är helt förståeligt. Nu gick det så bra så det kunde inte vara alltför länge ju *L* Men glad för det varit så bra som det varit dessa sista dagarna.
Hoppas att du snart mår bättre. Saknar dig jättemycket men det vet du om...

Kollat på tv hela kvällen. Survivor på 400 varade i 3 timmar o det blev Sandra som vann hela skitet. Jättebra :)
O Norge har ju stor anledning o fira idag inte bara att det är syttende maj utan att de vann storslaget i Eurovisionsschlagerfestivalen. Fast han var absolut inte min favorit men den går att lyssna på. Sverige kom över 20-strecket o tänk om vi snart kunde komma på o lägga pengar på annat än o hålla melodifestival. Vi lär aldrig mer vinna när alla knepiga länder är med som  bara röstar på varandra. Det spelar ingen roll hur sångerna låter bara de är grannar eller nåt :)





På tal om Norge så i Stavern en bit från Oslo fastnade ekorren Nötte i fågelholken när han skulle vittja den på fågelägg. På vägen ut från holken gick något väldigt fel och den lite rundhyllte Nötte satt plötsligt obönhörligen fast.
 Så det fick bli en räddningsaktion av en man o hans dotter o dagen efter var Nötte åter i deras trädgård så det var ingen fara med honom :)






Nää nu ska jag gå o tänka på min älskling o hoppas att vi ses i drömmen :)
ÄLSKAR DIG!!!!!!

Miljoner nattikyssar
Din Snäckan



För mycket mat *L*


Lördag




Sov som sagt dåligt inatt o klockan ringde lite innan 8 så jag skulle hinna upp till Biggest Loser o jag var inte särskilt pigg men det gick. Det var bra idag men tråkigt när det slutar mitt i en tävling..en riktig cliffhanger *L* får se hur det gick imorgonbitti samma tid.

Gjorde mig iordning sen för vi skulle till mamma kl 10 för Johan skulle putsa hennes fönster. Vid halv 10 kom där sms från kärleken o han tackade för en trevlig kväll o hoppades att jag mådde bra o bad mig smsa när jag kom hem igen.

Mamma bjöd på kaffe o frallebullar o gott pålägg o vi pratade en massa medans Johan putsade fönsterna.
Vi skjutsade henne till bussen sen för hon skulle åka till malmö kl 13. Vi körde till Källan o kollade o jag köpte ett par skor för 5 kr o ett rosa linne för 10 kr.
Sen körde vi ner till Ystad o vi var först på ÖB o sen på Rusta. Jag köpte ett bra skor jag kan ha när jag jobbar o ett par andra när jag är ute o går bara. Sen blev  det lite annat oxå som hamnade i kundvagnen *L*
Sen var vi på plantskolan o köpte blommor...

När jag kom hem vid halv fyra så smsade hjärtat precis att nu var det han som mådde dåligt o att jag skulle höra av mig när jag kom hem. 2 sms så *L* låter nästan som han saknar mig eller nåt *L*
Jag saknar dig iallafall jättemycket.
Smsade tebax då men sen har det varit tyst så vi får se om han hör av sig lite senare.
Jag ska snart göra tacos mums o så får vi se om det blir nån film innan Robinsson. Melodifestivalen blir det iallafall inte för jag ska se på Survivor på 400 halv 10 till halv 1.

Skriver mer sen...

PÖSSSSSSSSSSSSss


Fredagkväll...



Jag får väl ta o berätta om min fredagskväll även om det snart är lördagskväll *L*
Mamma ringde medans jag höll på o göra maten o hon slutade ju inte på evigheter så jag blev lite stressad eftersom jag ville få den färdig. Men efter många om o men så blev den det o det blev riktigt gott. Schnitsel, klyftpotatis, massa svamp o sås mums.
Jag kollade lite på talang 2009 men sen ringde kärleken o det var absolut bättre. Han var ute o gick en sväng o passade på o ringa o det var mysigt att få prata med honom.
Han sa att han skulle ringa lite senare så jag kollade på tv bla Berg flyttar in o sen slutet av Mask den filmen är såå snyftig o fast man sett den många ggr känns den lika sorglig .
Hjärtat ringde igen kvart över elva o vi pratade om lite av varje men mitt i allt fick han avbryta för att dottern mådde dåligt men han lovade ringa igen o det gjorde han. O vi pratade tills halv ett.
Kändes så konstigt att prata med honom en fredagskväll/natt men samtidigt jättemysigt. Kändes så bra o det känns som du verkligen bryr dig om mig o förstår saker bättre. Som du säger att poletten har ramlat ner. Att du skäms för mycket o vill det ska bli bra med allt. Känns härligt när du säger så o det värmer ska du veta.
Älskar dig massor..

Mådde fruktansvärt illa hela natten o hade svårt att sova o det blev att ligga o tänka en massa bla på kärleken o då kändes det lite bättre. Känns som vi haft bra dagar nu o det kan bara bli bättre.
Vad jag önskade att jag fått krama om dig inatt..tror vi behövt det bägge..


Tack


Snart kväll..



o dagen har varit bra än så länge förutom lite här i slutet men det fixar väl sig det oxå.  Jag hann med dusch o påklädning o allt o var där fem över halv 2 *L* fast alla hade inte kommit ändå så det gjorde inget. Jag var inne om Kärnan o frågade efter min försvunna mjölkbringare o som tur var så hade dom den där i köket.

Vi sjöng upp lite när Birgitta kom o sen sjöng vi två födelsedagssånger innan det var dags för kaffe o kakor.
O det var den där jäkla begravningstårtan som alltid. Fattar inte varför dom alltid ska ha den, Den är söt som jag vet inte vad. Det är nån sockerkaksbotten med nöttryffel o smörkräm emellan o nån vit marsipantäcke över.
Nej bättre tårtor finns absolut.

Vi sjöng lite vårsånger sen o jag fick mycket beröm av tanterna efteråt att jag sjunger så himla fint. Jag blir så glad av att höra det. Eftersom jag älskar att sjunga o jag sjunger ut väldigt mycket fast man egentligen inte ska göra det i en kör haha men jag måste. Birgitta sa till mig oxå att det syns att du kan sångerna för du kan titta upp från pärmen o sjunga mer utantill o le o glittra med ögonen.. bra betyg *L* Jag tycker det finns inget värre än att stå o glo ner i pärmen o jag tror inte publiken tycker det är så kul heller.
Det var slut vid 15.30

Så här såg en glad sångare ut idag *L* Men jag måste säga jag hatar vit blus men man måste ha det haha




Jag passade på att handla när jag gick hem. Blir schnitsel idag var så länge sen vi hade det en fredag haha
o imorgon blir det min favorit Tacos..mums. Det hamnade lite annat gott oxå i korgen. Vafan det är ju helg *L*

Smsade kärleken när jag kom hem o efter en stund ringde han. Mmm mysigt o höra dig men tyvärr så bröts det hela tiden för du var nere i källaren.
Du smsade sen att du hoppades kunna ringa ikväll o ja då brast det igen så jag skrev nåt dumt som alltid. Jag trodde att vi skulle prata ikväll när vi nu har chansen men när han skriver så brukar det aldrig bli o det skrev jag till honom. Har ju den erfarenheten tyvärr. Men han skrev att han ringer med all säkerhet så vi får se. Jag hoppas det verkligen för vill han nu visa så får han göra det . Förlåt att jag tar mig hårt av saker men jag blir så osäker emellanåt o det vet du om. Jag gör det inte för att vara elak. Men det tror jag du vet vid detta laget.

Nä nu väntar maten på att bli gjord..

Skriver mer ikväll..

O du hjärtat...Älskar dig...

                                           Miljoner


Behövs det sägas mer...


Fredag förmiddag



Rättarsagt är det middag nu för klockan är 12  o jag sitter här o dricker kaffe o käkar macka. Ska snart sätta in sångerna i rätt ordning i min uppsjungningspärm för jag ska vara på församlingshemmet kl 13.30 .
Det såg ut som det skulle bli kanonskönt med sol idag men som tur är så blir det rätt molnigt. Ja det är inte så kul när det alltid ska vara sol när man inte har tid o ligga där o få lite färg. Men imorgon får det gärna vara massor av sol *L*
Natten har varit lite bättre än väntat fast det tog tid innan jag somnade för som sagt massor att tänka på. Hur jag ska göra med saker o ting. Men jag håller med dig det är viktigt egentligen så jag vet inte varför jag tvekar . Är väl en fix ide' jag fått som ett sorts försvar. Vaknade halv 6 o var klarvaken o jag hade ont i var led i kroppen o det var ett anfall på gång. Det är skönt när man lär känna sin kropp o vet vad det är iallafall. Tror inte folk som inte vet hur det är kan förstå hur det kan kännas. Man blir totalt helt slut i kroppen o allt går runt. Försökte ta det lugnt o efter ett bra tag så somnade jag om igen men kan säga att jag hade de konstigaste drömmar.

Jag smsade kärleken precis o sa jag snart var tvungen att gå o att jag kommer hem efter kl 16. Jag passade på o tacka för igår oxå. Fick svar att han ringer efter fyra o han tackade oxå o skrev det var verkligen härligt o ja jag kan bara hålla med o skönt du har samma känsla.
Ska bli skönt o prata sen..

Nää nu måste jag snabba mig så att jag får duschat o gjort mig iordning så jag hinner med allt innan jag ska iväg.

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss


Ännu en natt...



Måste bara säga att gud vad mysig denna bilden är. Den andas så fridfullt  som Lina brukar göra *L*
Jag vet inte men jag känner att det blir ännu en natt fylld av funderingar. Efter det som hänt idag/ikväll så har jag tusen funderingar som går runt. Vet inte riktigt hur jag ska tackla det här.

Jag pratade med Jonas innan idag en stund. Fick ju skälla lite på honom *L* att jag minsann snart fick skriva på min blogg att han glömt mig eller nåt *L* Vi bestämde att vi skulle hålla kontakten o då gäller det väl bägge *L* o nu var jag sist haha Iallafall skönt att höra att allt var bra o jag vet att du bara är omtänksam med dina funderingar men som sagt jag älskar honom över allt på denna jorden alltså min kärlek inte Jonas haha . Så tack för pratstunden..o det var skönt o höra att du tänkt ringa i måndags men kommit på att jag jobbade då. Så helt glömd var jag inte *L* 

Det blev som sagt tvättning eftersom jag var tvungen att tvätta min körblus tills imorgon då vi ska sjunga på effermiddagen. Sen tömde jag diskmaskinen o satte in nytt. Det är såå boring o tömma den. Men vad gör man *L*  måste man så..
Annars har eftermiddagen varit lugn.

Kärleken ringde 20 över fyra o jag var nog lite hård mot dig i början men som du sa att det var bra jag skäller på dig.
Felet är bara att jag kan inte vara arg på dig ..o så räcker det att du säger nåt snällt så smälter jag direkt haha
Inte lätt sits man är i då.
Tyvärr var du väldigt disträ o det kändes som jag lika bra kunnat prata med väggen härhemma eller nåt. Jag försökte prata om viktiga saker men det funkade inte alls. Jag blev verkligen ledsen o när dina kolleger kom o skulle åka med dig till malmö o förde ett jäkla liv så var det ännu svårare att få nåt vettigt ur dig så då sa jag hejdå o la på.
Något jag aldrig gjort innan till dig men jag kände mig så ledsen o besviken. Du ringde upp efter nån minut o sa det bröts haha du är för go alltså du ser du märkte inte ens att jag sa hejdå *L* Vi bestämde att jag skulle smsa efter cirkeln så kunde vi prata mer då.
Gissa vad jag tänkte haha
 
Jag kokade kaffe till cirkeln o sen körde Johan mig dit så jag slapp bära en massa. Snällt.
Aina hade med sig gamla leksaker idag o det var kul att titta på o vi pratade om vad vi haft för olika saker.
Rätt kul att vissa saker har funnits länge som detta med att byta bokmärken..ni vet man hade en bok med vikta blad där man bytte o hade man otur fick man en trasig gammal ängel eller nåt *L*  Sånt hade Maj-Britt oxå gjort i skolan fast hon är 80 år. Vi pratade om spela kula o filmstjärnebilder o sånt oxå.
Sen fikade vi o pratade en massa om lite av varje. Var trevligt ikväll.
Gick hem kvart i nio.

Jag smsade kärleken att jag var på väg hem. När jag kom hem så hade Uno kassören ringt så jag ringde upp honom o det var nåt problem men vi löste det.
När jag lagt på så ringde J precis *L* jag blev jätteförvånad för jag hade inte väntat mig det. Men ibland kan man få långnäsa. Du var ute o cyklade..haha vad dumt det lät men det gjorde du..Förstår du nästan hamnade i häcken för inte lätt utan headset *L*
Det var så himla skönt o prata med dig o det var länge sen vi pratade som vi gjorde ikväll.
Du vill verkligen försöka att vi ska få det bra igen precis som jag o det är ingen omöjlighet om du bara lägger manken till som du sa du skulle göra.
O älskling jag tror på det du säger om allt men visst blir jag glad om du visar det på ett bättre sätt ibland *L*
Kändes som jag ställde alla dumma frågor som fanns ikväll haha så stackars dig du hade det inte lätt. Men du gjorde så gott du kunde för att kunna svara.
Men vissa saker gör mig verkligen orolig så jag är tacksam om du gör som du lovat för jag vill inte förlora dig men samtidigt så känns det bra på ett sätt för då vet jag att det är något , att jag betyder mycket för dig.
Många saker du sa idag gick direkt in i mitt hjärta som bla det med första samtalet att du kände det direkt då... att du precis som jag kände dig som en fjortis haha o kärleken slog ner som en blixt på ett sätt..
Att du inte vill förlora mig , att jag är viktig för dig. Men det kändes som jag gjorde dig illa när du sa det att du blivit helt kall i eftermiddags när jag berättade om N o C. Var inte min mening men jag var tvungen att berätta sanningen för dig o har man bara två val så. Du sa att i det fallet så finns bara ett val o du vill behålla mig. Så återigen märkte jag att jag betyder mycket för dig o du vill inte vara utan mig.

Jag vill inte vara utan dig heller. Kan inte leva utan dig isåfall kan jag lika bra lägga mig ner plattfall o dö nu.
Så därför kändes det jobbigt när du sa du hade tänkt göra saken flera ggr. Bara jag tänker på det blir jag helt piggig..
Gud vad jag älskar dig...o jag är glad att det där med att ta bort gick fettbort direkt. Men det är klart att som du sa så hade det inte hjälpt utan säkerligen bara förvärrat saken. Skönt jag räknas till familjen oxå *L*
Så det blev mycket sagt ikväll men det viktigaste sparar vi tills vi träffas...
 
Gissa vad som hände sen *L* jooo batteriet la av..men vi hade pratat en timme så det var jag glad för att jag fått den tiden. Jag smsade att såg han mitt mess senare så kunde han skriva att han var hemma så jag slapp vara orolig.
O efter en stund kom det ett sms skönt. Han skrev att jag är go o du det är bara förnamnet när det gäller dig *L*
Du skulle vara ledig imorgon pga en sak men vi skulle höras ändå. LÄNGTAR
Har som sagt massor av funderingar nu o jag försöker sortera det i min skalle. Allt vi pratade om ikväll så det lär bli en lååång natt.

Tack för att du gjorde min kväll älskling..
Älskar dig mest av allt..

Miljoner Kyssar
Din Snäckan


Dagens Fråga *L'


Hemma igen..



efter jobbet o nu är man ledig några dagar igen. Vi hade jättekul idag o många roliga kommentarer. Så man kunde inte annat än bli på gott humör. Idag jobbade vi tills halv elva så skönt att slippa sitta o vänta på bussen så länge.
Var ganska så trött imorse eftersom jag knappt sov nåt inatt. Det ville sig inte alls utan jag låg bara o vände o vred på mig o tänkte en massa. O har man väl börjat är det svårt att sluta tyvärr.

Inte ett ljud från hjärtat idag men hoppas han mår lite bättre idag. Tänker på dig mycket..så du har säkert hicka haha

Usch ( *L* ) jag är så trött nu. Tänker koka lite kaffe o ta en macka o sätta igång tvättmaskinen..ja o jag måste tömma diskmaskinen oxå o sätta in nytt. .suck nu blev jag ännu tröttare *L*

Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSSSs




Alltid....


Dags för sängen..



Känner det är dags snart för nu är jag jättetrött..o jag ska upp tidigt imorgonbitti för o jobba så det är lika bra o krypa ner o se om det går att sova.

Dagen har vatt si o så..Tyvärr hade J ringt medans jag var ute o gjorde ärenden i förmiddags men han hade pratat in på röstbrevlådan. Men det gjorde inte saken bättre för han lät så ledsen o jag skulle smsa när jag hade tid o prata o han saknar mig. Jag  fick världens klump i magen o kände mig jätteorolig med en gång o det smsade jag till honom men han svarade att det var inga problem.
Det känns så jobbigt att höra honom ledsen det känns i hela min kropp.

Jag skulle till AF kl 13 o träffa min handläggare plus Mia min handläggare på jobbet. Skulle ha en utvärdering om hur det går för mig. Hasse hade pratat med Mia om mig o min dom var . Glad , lättsam, lätt att lära, duktig på jobbet o gillar inte att sopa haha Hasse du är för go alltså *L* Men jag blev glad för hans ord.
Vi fick se om jag kunde ha en månads prövning till. Det hade varit kul eftersom jag trivs bra där.

När jag kom hem så smsade jag J o sen fixade jag lite härhemma.
Han ringde vid halv fem tiden o han lät fortfarande lika ledsen o han sa att där är 2 miljoner saker han vill säga mig o jag kände att nu kommer det snart o var tvungen att ställa frågan även om det var svårt att få fram det.
Men han svarade absolut inte på min fråga så jag blev lättad men vi måste sätta oss ner o prata o det säger han oxå. Vi kan inte ha det såhär menar han. Vår tid har varit alldeles för lite i år.
Han sa jag skulle smsa ikväll efter mötet så skulle han ringa då för han ville prata mer med mig.
Han tackade oxå mig för att jag finns o älskling jag lovar att finnas för dig så länge jag kan.

Jag fixade kaffe till mötet o gick kvart i sex o sen varade mötet tills kvart i nio. Det gick bra idag o många diskussioner. Nästa onsdag ska vi ha Italiensk afton, ska bli kul.

När jag kom hem ringde jag mamma snabbt o berättade vad som hänt ikväll.
J hade smsat vid halv sju att han fått migrän o skulle lägga sig o försöka bli bättre men att jag skulle smsa när jag kom hem så det gjorde jag. Men jag tror han sover för inte ett ljud här men jag förstår honom.
Vi får prata mer imorgon..

Tänker på dig massor...
Älskar dig
In Dreams
Miljoner Nattikyssar
Din Snäckan


Oskyldig *L*


Ny morgon..


Ja solen är på sitt bästa humör idag o det är inte helt fel *L*  Fast jag har mycket att göra idag så det hinns nog inte med nån sol tyvärr.
Somnade efter en stund inatt o det var skönt men jag vaknade tidigt såklart. Johan kom in innan han gick för o säga hejdå o jag låg väl för stilla o var tyst så han frågade om jag levde . Jag hoppade till o reste mig hastigt o pang så slog jag huvudet i hans haha så levde gjorde jag verkligen :)
Somnade om en stund sen men inte så länge så det har blivit att ligga o lyssna på radion.

Ska gå o duscha nu o göra lite ärenden innan mitt möte kl 13.

LÄNGTAR efter mitt hjärta. Inte hört nåt idag men hoppas allt är bra med honom...

Skriver mer sen..

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSs


Mitt hjärta...


Förhoppningsvis...



blir det sömn inatt för jag tror inte jag orkar vara uppe fler nätter nu. Vatt lite för lite sömn tyvärr så jag får se till o komma ifatt men det är inte lätt när man vaknar tidigt o inte kan somna om sen. Har inget imorgon förrän kl 13 så jag kan ta lite sovmorgon om det skulle funka o sova, vi får se.
Jag mår så fruktansvärt illa ikväll o jag känner mig helt tung i huvudet, inte alls kul. Hoppas det snart ska gå över.

Hjärtat smsade lite över sju att det verkar bli bra med allt o det känns skönt för det skulle vara det sista du behövde nu. Du var ledsen för allt men goa hjärtat tänk inte så nu. Visst var det otur att det skulle hända just idag men det är sånt vi inte styr över o jag är en förstående kvinna vet du *L*
Men jag hade verkligen behövt prata med dig ikväll men jag tror du behöver all sömn du kan få efter ditt äventyr inatt o dagens tråkiga händelse. Men jag tänker på dig så himla mycket o vi får prata imorgon istället...
Älskar dig så mycket glöm aldrig.  



Vatt en lugn kväll med tvzappande o Malena gick vidare i eurovisionsschlagern *L* Fast jag tyckte inte där var speciellt tryck i låten ikväll. Jag gillade Andorra men den gick inte vidare tyvärr. Det var mest skitlåtar som gick vidare som alltid..
Mamma ringde o snackade en stund om ditten o datten o hon skulle jobba onsdag o torsdag. Så vi ses nog inte denna veckan. Jag har oxå att göra med möten o studiecirklar o jobb på torsdag.
Oj glömde ju..Man såg inte könet på bebisen på ultraljudet. Den rörde sig allt för mycket :) Desto mer spännande *L*
En liten prinsessa hade vatt kul *L* Men det spelar egentligen ingen roll.


Nää nu ska jag gå o se om  jag får träffa mitt hjärta i drömmen *L*
Det jag drömde imorse var häftigt ..inget jag kunde tänkt mig att du skulle göra.
Var nog bara för vi pratade om det igår  *L*

Hoppas du sover jättegott för det behöver du.
IN DREAMS
Älskar Dig
Din Snäckan




Tänker...



på dig hjärtat massor. Har inte hört nåt än men hoppas allt gått bra. Tiden går så sakta när man väntar o man vet inte riktigt vad man ska hitta på. Känner mig för rastlös idag så det blir inget gjort. Mina tankar är hos dig hela tiden.
Hoppas du känner att jag är med dig....

Älskar dig goa hjärtat
SMACK


Det gör ont...



Just nu är jag så fruktansvärt ledsen o måste bara skriva några rader.
Du ringde för en stund sen o tyvärr hade det en hänt en allvarlig sak o jag hoppas för guds skull allt blir bra.
Så snälla J tänk inte på mig nu utan förstå att detta är viktigare.
Jag finns kvar o jag kommer inte att gå nånstans. Var inte rädd för det för det kommer inte att hända.
Allt du sa idag gick verkligen in i mitt hjärta o jag tror du börjar inse vissa saker o det känns skönt.
För det är inte alltid så lätt att ha det som vi har det.
Du är det viktigaste i mitt liv o jag vill inte att du försvinner ur det lika lite som du vill jag försvinner ur ditt.
Men just nu har vi miljoner viktiga saker vi måste prata om känns det som men vi tar det när vi vet hur det blir.

Det gjorde så ont i mig att höra dig ledsen o att veta hur du mår nu men som jag sa att jag finns här för dig o är med dig hela tiden o mina tankar är hos dig nu o jag ber att allt blir bra.
Älskar dig över allt på jorden o det är skönt när du säger att du älskar mig oxå.

Tack för att du finns i mitt liv...

Miljoner Kyssar
Din Snäckan


Läste ju att bananer var farligt...


Får man..



Lov o vara så här trött GÄSP. Ja morgon är det väl inte längre utan förmiddag men det känns som jag hade behövt sova i 14 dagar. Jag mååååår så illa så det är inte klokt o inte blir det bättre av dessa två nätterna nu. Först knappt sova den ena o sen då vara uppe till kl 3 inatt o jag kan säga det tog ungefär fram till 4 innan jag fick ro.
Alldeles för mycket i min lilla skalle att fundera på. 

Har pratat i tele i över en timme nu om allt mellan himmel o jord så nu är det dags för att sätta på kaffet så jag kan vakna till.
Om jag mår såhär idag så undrar jag verkligen hur Hjärtat mår *L* Om du kommit iväg till jobb o mötena. Din stackare fast det är klart det är självförvållat *L* men ok lite synd om dig är det . Tror inte du kommer o festa fler måndagar nu haha
Får se när du hör av dig idag. Längtar efter dig.

Som sagt kaffe o frukost här nu o sen blir det lite förberedelser inför styrelsemöte o studiecirkel.

Skriver mer sen...

PÖSSSSSSSSSSSSSSs





PS Ett foto på eländet från igår :) Fast jag är snäll mot barn o äldre *L*


Vad ett samtal..



Kan betyda mycket. Tack älskling för att du ringde. Du skickade först ett sms att du var på väg hem o hade jätteont i huvudet o att man inte ska festa på måndagar. Att jag skulle sova gott o att vi ses imorgon. Men jag kände att jag måste få prata med dig hjärtat så jag bad dig ringa o det gjorde du. O det betydde mycket ska du veta.
Ja se karlar kunde nästan förstå det *L* Eftersom du var på centralen innan så hamnade ni såklart i Köpenhamn *L*
Hallååå var det inte med fel människor du åkte nu ;)
Du stod o väntade på tåget eftersom du ville hem igen o de andra blev kvar.  Så hoppas nu du kommer hem ordentligt för detta kändes inte bättre att du var där. Vi pratade lite om det jag berättade innan o vi får se vad som händer nu.
Gissa vad som hände sen...japp BATTERISKITET dog igen :(  men han varnade mig innan o lovade att smsa när han kom hem så jag slapp ligga  vaken hela natten o vara orolig. Så jag hoppas det snart kommer. Han fattar inte alls varför man är orolig. Men herregud jag bryr mig om dig. Du är viktigast i mitt liv. Inget jag vill bli av med hur mycket Tarzan du än säger du är så kan allt hända i dagens samhälle. Det är inte Sjöbo du bor i precis *L* Här kan man gå ut mitt i natta utan att man ser en människa o jag har aldrig varit rädd här. 

Tack för att du ringde älskling..Du e underbar..Glad du finns..

Miljoner Kyssar



PS.. Han är Äntligen hemma..o klockan är tre. Skönt..Nu kan jag få ro...Älskar dig !!!

Inget är som väntans tider..



Klockan är snart ett o här sitter jag o väntar på ett telefonsamtal som jag verkligen vill ha o som jag hoppas kommer snart.  Lär inte kunna sova innan det kommer garanterat. Känner hur orolig jag är redan o jag är rastlös till max.
Allt blev så fel. Skulle valt ett bättre tillfälle o berätta o jag ångrar mig så nu. Hoppas du har det kul med dina vänner  ändå , om ni  hittade nåt ställe. Men det har ni nog gjort eftersom det är 1½ timme sen vi pratade o du skulle ringa på vägen hem  så jag slapp o vara orolig. Inte så kul o släppa lös nån på cykel ensam i den staden precis.

Det var skönt o prata med dig iallafall även om vissa saker var mindre bra men jag vet inte  riktigt hur jag ska tackla det. Dina ord värmde verkligen o ja jag tror på vad du säger. Det kändes ikväll att du säger sanningen o inget annat.
O när du sa att du inte ville jag skulle lämna dig att du inte klarade dig utan mig så kom tårarna. Det kändes långt in i hjärtat o det var nåt av det finaste du sagt till mig. Varför kan saker inte vara annorlunda. Så mycket lättare saker o ting skulle vara.
Jag längtar tills jag får krypa in i din famn o känna dina armar om mig. Få känna din mun mot min. Få ge dig av all min kärlek. J jag älskar dig så otroligt mycket o jag hoppas verkligen att detta inte fördärvade mellan oss ikväll men du sa att det gjorde det absolut inte. Det uppskattar jag.

FAAAN vad jag är orolig i kroppen nu. Snälla ring snart. Du skickade ett sms innan när vi pratat att du kanske inte vågade ringa så sent för du ville inte väcka mig men jag svarade att jag sitter uppe tills du ringer för jag kan inte sova ändå så länge jag vet du är där ute nånstans. Så hoppas nu inte att du somnar utan att höra av dig.

Miljoner Kyssar
Din Snäckan




*L*


Ny vecka..nya tag



Inte blivit nåt bloggande i två dagar pga lite olika saker som jag inte orkar gå in på . Inte mått bra varken i kropp o själ o inte orkat skriva. Blir så ibland men tack Malin för din omtänksamhet skönt med folk som bryr sig.
Känner mig lite bättre idag fast jag har haft en jobbig natt o inte fått sovit så mycket tyvärr. Mycket tankar o funderingar rör sig i ens huvud.
Var inte den allra piggaste halv 6 imorse men kände att jag var tvungen att gå iväg o kommer man bara igång så.
Satt o halvsov på bussen som var försenad som vanligt. Fattar inte vad busschaffisen gör om måndagar haha fast han körde som en galning o vi kom in när vi skulle till Simrishamn.

Städningen gick som en dans idag. Moppade o sopade o vi var färdiga vid 10-tiden o det var att sitta o vänta på bussen i 40 min .
Fast jag gick en sväng på stan så var jag på stationen fort. Simrishamn är inte så stort haha




Var tebax i Sjöbo 11.39 o jag gick hem direkt eftersom  Lina var ensam hemma o hon hade varit jätteduktig.
Hon blev så glad att jag kom o hoppade o studsade o ville gosa.

Kärleken ringde sen..mmmm så skönt att höra dig. Inte blivit sen i fredags men du har skickat flera sms o det känns bra. Skönt oxå när du säger att du tänker på mig mer än vad jag tror. Men jag har inte hickat på hela helgen ju *L*
Så det funkar nog inte så ändå *L* Förlåt oxå för det dumma jag sa o jag vet att jag inte ska lyssna på massa skit. 
Men visst blir man ledsen o det gör ont när man hör sånt. Men det är bara du o jag som vet hur saker o ting är egentligen. 
Tyvärr kom Ronny mitt när vi pratade o du var tvungen att lägga på pga jobb men du smsade sen att du ringer om en timme eller två :) LÄNGTAR..
Så nu är Lina hemma igen i Vanstad o här är sååå tomt. Saknar henne redan. Men hon kommer säkert snart igen får jag hoppas. 

Nu ska jag bara ta det lugnt o vänta på att älsklingen ringer. 

Skriver mer sen 

PÖSSSSSSSSSSSSSSss 


Modern *L*


Lördag..



Dags för helg igen o en vanlig lugn lördag. Ser inte ut att hända alltför mycket idag. Sov gott inatt o det var skönt o Lina la sig lugnt o flådde inte runt som en skållad råtta *L*
Kändes inte så kul när klockan väsnades 10 i åtta men man får skylla sig själv *L* Jag måste se vad som händer i Biggest Loser :) o nu är det inte så många avsnitt kvar . Blir några helger till bara.

Fick sms från Kärleken vid 10 o han skrev att han inte hann idag men skulle höra av sig senare. Inget att göra åt saken men visst är det tråkigt. Hade vatt mysigt o få krama om honom o bara vara tillsammans några timmar.
Det får bli en annan dag för som dom säger " den som väntar på nåt gott"  Fast ibland kan väntan vara alltför
låååååång.

Har fixat lite med disk o plockat undan o nu får vi se vad man ska hitta på med idag. Blir en promenix med Lina om en stund. Solen vet inte hur den ska vara idag ser det ut som. Tråkigt för det hade vatt skönt att sitta ute o läsa lite.

Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSSSSSs


Absolut :)


GÄSP..



Nu är det dags o krypa ner i sängen igen o inatt har man ju nackvärmare :) aldrig fel det kan jag behöva för hundans vad ont det gör emellanåt. Fast första natten brukar hon flytta omkring i sängen o vet inte riktigt var hon ska ligga  innan hon får ro.

Var en lugn eftermiddag o det blev inte så många skivor sorterade. Väntade på att Kärleken skulle ringa men jag fick ett sms vid fem att han ringer lite senare idag. Ok ingen fara bara han gör det men tiden gick o det kändes lite oro i kroppen ja jag vet men man är som man är.
Jag gjorde middag köttbullar o stuvade makaroner o började äta o kolla på Färjan o då ringde han..mmmm skönt o höra honom. Det hade varit möte o telesamtal så det hade dragit ut på tiden men skönt du ringde iallafall.
Vi pratade om lite av varje o det känns skönt när du säger dina fina saker. Man blir glad i hela kroppen. Ja jag tycker verkligen du har allt vad jag vill ha o jag menar precis allt jag sa o visst sambo går bra oxå haha

Vi pratade en lång stund men sen bröts det såklart suck BATTERIJÄKEL haha men du hann säga det var skönt o prata o jag håller med. Det är alltid lika skönt o jag hoppas vi hörs imorgon oxå.

Jag ska skicka nattisms till dig nu innan jag kryper ner i sängen.
Älskar dig hjärtat. mycket..mer..mest..


Det blir tidigt upp imorgon som varje lördag Biggest Loser *L* så det är att sätta klockan.
Sen får vi se vad lördagen ger :) Kanske nåt bra :) hoppas kan man alltid .

Sov Gott
IN DREAMS
SMACK


Min Prinsessa :)


Nu har min lilla prinsessa kommit o idag har hon sitt fina halsband på sig *L*  En liten dam med bra färgsmak haha
Ska bli kul o ha henne här igen. Hon är så himla snäll o go alltid.




Mer Ljuv Musik..fniss


Fredagsmorgon



Herre min gud vad det är svårt att sova på morgnarna. Jag vaknade kvart i 6 imorse o totalt klarvaken o jag snackade med Johan medans han käkade sin gröt .Hur man nu kan sitta o käka gröt kvart i 6 på morgonen Bläää.
Jag pratade om såna knäppa saker så man skäms nästan för det haha tror inte jag ska ta upp det här men det hade med döden att göra o kanske inte så ofta man skrattar åt den men det var precis vad jag gjorde. KNÄPPGÖK!!!
Jag har fått ett härligt blå/lila blåmärke på armen där jag slog mig igår o det är så ömt o nacken gör oxå ont.
Lite massage hade inte vatt dumt BLINK BLINK



När Johan kört till jobb så la jag mig igen o försökte somna men det tog en stund sen vaknade jag vid nio av att där kom sms från Kärleken. Det var totalt kört idag men han längtar efter mig. Vi hade inte bestämt nåt så ingen fara men jag längtar efter dig oxå massor. Han skulle höra av sig senare.

Tänkte fixa lite frukost snart o sen får vi se vad jag ska hitta på medans jag väntar på Linaflina. Har ett x antal skivor som ska sorteras för en viss person härhemma har fått för sig ett nytt litet projekt så det är väl bäst jag hjälper till lite *L* Men hur kan man komma på att man ska ha dom i bokstavsordning o svenska, utländska, olika samlingar, dansband osv..HALLÅÅÅÅ det tar en evighet ..Jag har inte 10 skivor haha men fredagen är iallafall räddad :)

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSs


Ljuv musik...


Susanne säger...



Natti natti för nu är det dags att stänga de melerade igen för denna dagen. Har jätteont i nacken så jag sträckte den nog när jag ramlade o jag har en bula i vadderingen haha Får skylla sig själv när man är klantig . Har nog vatt ihop för mycket med en viss glömsk person haha...

Muraren ringde o frågade om jag ville ha Lina i helgen o det är ju klart. Det tackar jag aldrig nej till har saknat henne men hon har varit löplina några veckor nu :) Nu var det slut iallafall. Hon kommer imorgon eftermiddag.Ska bli kul..

Kärleken ringde en snabbis o det var mysigt att höra honom igen men han hade som sagt bråttom så det blev inget längre. Han var barnvakt ikväll o jag skulle smsa när jag var klar ikväll så fick vi se om han kunde ringa.

Jag hade studiecirkel halv sju o det var en massa kacklande som vanligt haha  Kom in på en massa annat hela tiden
men vad gör det :) Huvudsaken vi har kul.
Vi slutade halv 9 o jag smsade hjärtat då. han svarade att han skulle se till o få barnen i säng o sen ringa om det gick men efter en stund kom ett nytt att Den kommit hem så vi fick höras imorgon.
Ok hjärtat inget att göra åt det o jag har fått prata med dig två ggr idag o flera sms så jag är mer än nöjd *L*
Du har vatt jättego idag o mysigt o höra ditt underbara skratt flera ggr. Det värmer hela kroppen.
Skönt allt känns bra igen så det ska vara ..

Längtar tills vi pratar imorgon..ska gå o drömma om dig nu
Natti Natti
In Dreams

Miljoner


Svamp..


Mmmmm



TÄNK så skönt det är o vad GLAD man blir av ett sms :) Tack hjärtat så skönt när du skriver att du tänker på o saknar mig. Det värmer i hela hjärtat. O inte blev det sämre av att en minut senare så ringde du mmmm SÅ skönt att höra din röst. Du är det finaste jag vet. Du var på jobb men ville ringa nu för du hade bråttom hem sen plus att din arbetskamrat åker med dig men du skulle ringa lite senare om det funkade.
Jag frågade om du tänkte på mig mellan 12 o 12.30 för då hade jag jättehicka :) men du sa att du tänker alltid på mig ..du e go..
Du hade inte alls blivit sur för mina sms igår så jag vet inte vad jag oroat mig för. Tramsa som alltid.
När jag sa att den här jäkla Patrik fördärvat allt så sa du att sån är inte du iallafall o nä det är du inte o det är jag tacksam för.

Du mådde bättre idag så det var inte flunsan iallafall men som jag sa att det är nog Sakna Susannesjukan haha
o det höll du med om att det kunde vara *L* ja vem vet.
Ska bli skönt o snart träffa dig för jag längtar så efter din goa trygga famn..

ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT
TACK FÖR ATT DU FINNS...

Miljoner Kyssar

Din Snäckan


7 maj



Torsdag igen o jag fick gå upp kl 5.30. La mig tidigt o natten kändes som en evighet o jag var ganska så trött efter allt funderande o en irriterande fullmåne :) inte lätt o vara mångalen suck
Jag duschade o när jag stod där inne så kände jag hur illamående jag blev igen o kände mig som att jag skulle svimma. Man blir himla rädd men det gick bra. Fick ta lite kallt vatten i huvudet o sätta mig ner.

Var jättetrött på bussen o satt väl som de flesta o halvsov o vi var framme tio i åtta o Hasse o Eva väntade på mig.
De sa jag var så fin i min jacka o att jag klär i sådana färger eftersom jag är så brun i hyn :) dom e för goa :)
Städningen gick som en dans idag jag moppade idag oxå plus lite sopning.Vi var färdiga redan kl 10 o mitt minne är som ja jag vet inte vad. När jag var på väg ut så hade jag glömt att jag precis moppat där en liten stund innan o att det fortfarande var lite vått o pang så ramlade jag bakåt. Som tur var så är där en liten trappa som jag satte mig på plus att jag är rejält vadderad i baken haha..Men visst kändes det efteråt o jag darrade i ena armen som jag slog i.
Ja det är ju Tycho Brahe dag idag så då kan man ha lite otur. Men bättre jag ramlade än nån av pensionärerna i huset.

Fick vänta på bussen sen i 50 minuter o det var en glad Susanne som kom hem sen för jag var så trött o mör i kroppen så jag ville bara HEM..
Har druckit lite kaffe o käkat bulle o ska vila mig lite nu tänkte jag..

Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSSSSSs

Orolig i kropp o själ..



Mådde skit hela kvällen igår så jag orkade inte överhuvudtaget gå in på nätet o skriva. Jag la mig lite i tio o det var nog rekord på evigheter. Men det tog en låång stund innan jag somnade. Hade ungefär en miljon tankar i huvudet o allt gick bara runt. Var så orolig i kropp o själ så jag hade världens hjärtklappning igen.
Kände att jag gjort totalt fel igen :( Vet inte när jag ska lära mig alltså. Fick sms från Kärleken vid niotiden o han mådde inte heller bra trodde han fått flunsan o han visste inte om han skulle jobba idag. Då skriver denna idioten om jag gjort honom nåt för att det kändes så. Jag känner att jag sagt så många dumma saker denna veckan så hälften kunde vara nog. Var tvungen att sen skriva igen för att det inte skulle bli missförstånd att jag var orolig eftersom han sa en viss sak häromdagen som gjorde ont o även om det var ett missförstånd så sitter det i o det var väl det jag var orolig för nu. Men att jag inte skulle vara det för jag visste varför det var som det var nu o att jag inte ska inbilla mig annat. Blir så trött på mig själv vill inte fördärva mer nu.
Men jag har så svårt att lita på nån efter min tråkiga behandling jag fick av P för snart 1½ år sen. Visst ska jag inte dra alla över en kam men jag har så svårt för att tro på vad folk säger hur mycket jag än vill. O när saker är liknande då börjar jag bli rädd även om jag blivit lovad en viss sak o det försöker jag lyssna på.

Hoppas iallafall att det jag skrev igår inte fördärvade mellan oss för jag vill inte det. Vill allt ska bli bra..
Älskar dig o är så glad för att du finns i mitt liv o kan inte tänka mig nåt annat.
Jag har inte hört ett ljud sen igår så jag är väl inte den absolut piggaste idag utan det är fortfarande oroligt i min kropp. Längtar efter att få höra ifrån dig..

FÖRLÅT ÄLSKLING FÖR ATT JAG ÄR EN TRAMSA.....

Miljoner Kyssar


NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...



Varför vill inte denna dagen som jag vill GRRRRRRRRRRRRRRRRR
Inte nog med att den är lång utan nu fick jag ett sms från Kärleken att han inte kunde ringa vid vanlig tid
för att hans bil ville inte som han utan strular nu igen. ÅHHHHHHHH jag blir tokig. LÄNGTAR ju efter dig.
Du undrade om jag var hemma senare ikväll o visst är jag det. Ska lägga mig tidigt för det är jobb imorgon.
Så vi får se om du hör av dig senare. Inte för att jag tror det är så stort odds på det tyvärr. FAAAn man blir så ledsen
när man väntat o väntat o bara ville klockan skulle bli J-time. Men han kan inte hjälpa det men visst känns det men skönt han skickade sms så att man inte sitter o väntar o väntar för det känns värdelöst.
Håll nu tummarna för att jag får höra hans röst ikväll för det ska jag göra.

Får väl gå o skala potatis o morötter istället..blir fisk ikväll.

See you later...
 

Regn i mitt Hjärta






Som om det regnar i mitt hjärta
känns saknaden
Som när en ängel fäller tårar
för kärleken
Någon har sagt att det finns rosor
som aldrig dör
I mina drömmar kan jag se
dom här utanför

I sångerna om livet som du
lärde mig
Finns orden som för alltid
stannar kvar
Vart än du går o är så 
vet jag Älskar dig
Den Kärleken är
Kärleken jag har...

Om än det regnar 
i mitt hjärta nångång ibland
Finns det en sol som ger
mig värme
Den i din hand
Och på den väg som heter Livet
går jag med dig
Om än det regnar i mitt hjärta
Finns du hos mig....


Är det höst ???



Ja man kan nästan tro det. Det regnar o emellanåt kommer det ett riktigt ösregn så det dånar i fönsterblecken o nu har det börjat blåsa oxå. Bara när jag öppnade dörren innan för o hämta posten så höll jag på o blåsa bort haha tur man är stadig på jorden *L*
Men var i sören försvann våren nånstans..please come back *L*

Känns nästan som långfredag idag för himskans vad dagen är låång o jag vet inte vad jag ska hitta på. Rastlös till max men känner att magen gör ont så jag vill inte göra alltför mycket. Har svarat på mina mail, läst bloggar, tömt diskmaskinen, pratat i telefon o ändå så går inte den jäkla tiden.

Jag skickade sms till Kärleken innan..ja ibland bara känner man att man vill göra det o jag saknar honom så o då kan han få veta det. Så jag skrev bara att jag saknar honom o det tog inte många sekunder innan jag fick ett tebax att han  oxå saknar mig ..verkligen..Ahhh du är så go mitt hjärta. Vad skulle jag göra utan dig. Nu vill jag att klockan ska bli halv fem så du snart ringer..Vill höra din röst .

Nu sitter jag o dricker kaffe igen o äter en macka o äter mannafrutti. Det är så himla gott med skogsbär..



Får kanske kolla lite inför studiecirkeln imorgon oxå fast jag har lite från förra gången eftersom vi inte blev färdiga.
Tror jag ska kolla in lite hotell oxå :)

Skriver mer senare

PS..LOVE U


Ännu mer Svin *L*


Dags för...


Att säga god morgon  eller kanske förmiddag är det nu :) Men det känns som jag vatt uppe i all evighet ungefär.
Somnade gjorde jag fort men sen vaknade jag oxå tidigt o totalt klarvaken igen. Vet inte vad det är som gör det.
Försökte ligga kvar i sängen men jag var så orolig i kroppen så det funkade inte, lika bra o ta sig upp.
Vid åtta ringde brorsan o vi pratade en stund sen fixade jag lite härhemma o sen gick jag till bibblan o lämnade böcker ja där var inte öppet så jag fick lägga dom i bokinlämningslådan o det går lika bra.
Gick sen till Netto o Konsum o handlade lite saker jag behövde o äntligen hade de fått in min saft igen vattenmelon/smultron funlighten den är såå himla god. Använder den alltid i sodastreamern.

Nu sitter jag o dricker kaffe o äter frallebulle o ska svara på lite mail o kolla in lite bloggar tänkte jag.
Värsta är att min mage konstrar känns ibland som det är tusen knivar i den aj aj men tar jag det lugnt så blir det säkerligen bra.

Inget från Kärleken än o jag saknar dig så mycket men vi hörs väl om några timmar :) LÄNGTAR :)

Hörs senare

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Då säger jag godnatt..



Jag mår inte alls bra ikväll o därför är det lika bra o säga godnatt o lägga sig o se om det går att få lite sömn.
Är orolig i hela kroppen o har sån hjärtklappning. Jobbigt till max men hoppas det går över snart.

Dagen då jo den gick relativt fort. Tvättade två maskiner tvätt o lekte detektiv en stund med ett bra resultat känns det som.

Kärleken ringde lite i fem o det ville sig inte riktigt utan det bröts några ggr :(  men vi fick pratat en lång stund ändå. Skönt när du inte har så jättebråttom in. Usch (!) vad det du sa i början kändes hårt o jag blev totalt gråtfärdig visste inte vad jag skulle säga men skönt det var ett missförstånd för det var nog det värsta som kunde hända annars. 
Du förstår kanske när jag säger att jag är orolig ibland o det är sådana här saker som kan utlösa det allra minsta för även om du säger att jag inte ska vara orolig att saker o ting inte är mitt fel så är det när man är själv som maskineriet sätter igång sen tyvärr, all tankeverksamhet som egentligen är helidiotisk. Men ärligt talat J..jag är rädd, jag vill inte det bara ska gå utför utan jag vill precis som vi sa innan idag att vi ska få tebax som vi hade det innan o jag tror att det funkar om vi gör som vi bestämde. Det kändes bra när du sa vad du ville ja det behöver vi inte ta här men jag hoppas du förstår vilket jag menar. Jag blir glad för bägge sakerna men funkar det inte med båda så går det fint med det ena det lovar jag :) Glad när du säger att du inte vill bli av med mig o att du ibland är rädd för att jag ska gå men J det finns inte på världskartan. Inte en chans.
Jag längtar verkligen efter de godaste kyssar som finns o som du sa att våra passar perfekt ihop :)



Ja det är inte lätt att slita sig från dom :) inte för att man vill det heller precis :)
Älskar dig mest av allt hjärtat.

Kvällen har vatt lugn o jag har ätit korv, ris o sås o sen blev det tv bla sista Charterfeber. Sen duschade jag o sen blev det Hells Kitchen.

Nu blir det sängen o hoppas vi ses i drömmen. Skickade nattisms till dig precis men tror du sovit länge *L* förhoppningsvis i sängen så du inte får så ont i ryggen aj aj..

Miljoner nattikyssar
Din Snäckan




Svininfluensa *L*


Lucky :)


Regnet..



Det bara öser ner idag o det är inte kul precis men vad är där att göra. Man får göra som kineserna..Låta det regna :)
Men visst hade det varit skönare med sol men ibland behövs regnet med.
Precis när jag lagt mig igår så kom det ett sms från Kärleken o BINGO jag hade rätt som alltid. Han hade somnat o fast du var så envis i vårt samtal så ser du att du gjorde det *L* Mitt svar blev att Behöver jag säga mer än att jag är fruktansvärt ledsen för det kan jag säga att jag var utan att överdriva. Det var väl hans ord innan som gjorde att jag hoppades.. Men jag önskade han en god natt iallafall o att han fick drömma sött.

Trodde där skulle komma nåt imorse men inget :( får se om han ringer senare. Längtar efter honom..
Jag vaknade kl 6 imorse helt klarvaken o ont i kroppen särskilt hälsenorna aj aj aj Pratade med Johan innan han gick till jobb. Sen la jag mig igen o det tog ett tag innan jag somnade om.

Jag ringde till Jonas vid 10-tiden o vi pratade om lite av varje . Alltid skönt att ha dig som lyssnar på mina bekymmer o försöker komma med goda råd om man sen lyssnar är ju en annan sak *L* men oftast försöker jag..
Känns skönt att vi pratat ut om allt o jag är verkligen glad att ni fick er stuga o hoppas ni får jättesköna dagar där ute hela sommaren vem vet kanske vi kommer förbi en dag o hälsar på :)
Så tack för samtalet vännen...
Tack oxå Malin för din kommentar. Din omtänksamhet värmer ska du veta.

Nu sitter jag o dricker kaffe o äter lite o har lagt in en maskin tvätt.
Blir en lugn dag idag känns det som o det är skönt när man känner sig som man gör i kroppen *L*

Skriver mer sen

PUSSSSSSSSSSSSSSSSS


Vägen till ...


min säng ska jag snart gå eftersom jag är så trött ikväll o orkar inte sitta här o gäspa :) Bättre o komma i säng absolut. Tror inte det dröjer länge innan de melerade stängs.
Har varit på Kören ikväll o vi hade Birgitta igen så nu var det riktigt kul. Vi övade på Tro på en himmel o jag älskar den låten verkligen. Texten är så himla fin o är gjord av Py. Den säger mycket o jag har den i inlägg från 30 mars tror jag.
Det blev fika ikväll oxå eftersom vi hade uppsjungning i torsdags så det blev kaffe o kanelbulle.

Tja vad säger man..någon svek ikväll igen :(  fast han lovade att inte göra det. Men jag vet väl på ett ungefär vad som hänt *L* så jag kan inte skälla på dig. Men visst känns det...Efter vad vi pratade om idag..

Näää nu hör jag sängen kalla...
Sov gott alla..
Tänker på dig Hjärtat..

SMACK!


Bara några rader...





Det bubblar inom mig nu o jag vill bara skriva några rader. Har pratat med dig precis i över en halvtimme o det känns så härligt att få prata med dig..bara så du vet. Känns bara inte bra när man hör att du inte mår bra att där är saker som tynger dig o nä älskade hjärtat jag ska inte ta det på mig jag lovar. Jag vet att jag inte lät så himla glad idag men det är precis som med dig att jag är trött o saker tynger en mer än det ska men bara o kämpa på. Men inom mig så bubblade det som sagt av all kärlek till dig o det är så skönt att du säger att du älskar mig, det betyder mest av allt o kunde jag bara så skulle jag ta ner månen åt dig.
Men vissa saker gör fortfarande ont när vi pratar om det o jag önskar saker var annorlunda o även om du säger att man vet aldrig så har jag slutat tänka så. Blir det så blir det inget mer jag kan göra åt saken. Inte ens så drastiska saker som jag sa innan haha Nä skulle aldrig kunna göra dig så illa. Men det finns ju besökstid *L* Har hört de har bra rum o träffas i ;)
Tack iallafall för ditt samtal o tack för att du finns i mitt liv o nää det dröjer innan du blir lik P.O..förhoppningsvis aldrig.

Jag Älskar Dig Av Hela Mitt Hjärta

Miljoner Melonkyssar
Din Snäckan


Ber En Liten Bön


En enda blick var  allt det tog
för den gick rakt genom mig
mitt hjärta log och deserterade
Det var så lätt det gick så fort
hann inte värja mig alls
förlorad, förälskad

Jag ber en liten bön
om att du ska bli min någon dag
om det blir stjärnfall inatt
jag ber en liten bön om
att den som du älskar är jag
för alltid, för evigt
jag ber en liten bön

I en affär, en restaurang
så kan jag drömma mig bort
i samma stund jag ser dig framför mig
Jag gör mitt jobb, jag tar mig hem
vet knappast hur det går till
jag somnar, jag vaknar

Jag ber en liten bön...

När alla mina vänner säger till mig
du måste tänka klart igen
så klart jag tänker på dig


Namnsdag




GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN FÅR JAG SÄGA TILL BÅDE MIN O JOHANS MAMMA IDAG 
DÅ BÅDA HETER MONICA..
SÅ HOPPAS NI HAR EN BRA DAG ....


Måndag 4 maj



Ja måndag igen o veckorna bara springer iväg känns det som. Men denna måndagen åkte inte min kärlek iväg iallafall o skönt är det. Har varit o jobbat min tredje dag o bussen var lite försenad imorse oxå men jag var inne i Simrishamn 10 i åtta o Hasse o Eva väntade på mig i bilen. Jag frågade var Skattekontoret låg så jag kunde lägga på deklarationerna o vilken tur *L* det låg sidan om där vi börjar o slutar vår dag.Så vi la på dom innan vi började.
Jag har moppat en massa idag så många trappor har det blivit o det känns verkligen i kroppen nu men samtidigt känns det bra att jag klarar av det o gick ganska så fort o fint blev det :)
Vi slutade kvart över 10 o bussen gick hem 10.50.

Fick sms från Kärleken vid 9 o han längtade efter min röst o jag längtar efter din oxå ska bli skönt att prata med dig idag om det nu blir..Hoppas hoppas hoppas.

Ska vila lite nu tror jag för det känns rätt mört i kroppen *L*

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSs



Värd allt...






På tal om sjuk...


Söndag..



Ja det hoppas jag att jag gör för idag har det inte varit en bra dag tyvärr. Sov ganska så bra inatt o kände inte så mycket när jag gick upp kl 8. Såg Biggest Loser o käkade frukost o sen kollade jag lite till på tv:n. Sen började jag känna mig fruktansvärt trött, illamående o jag frös o var varm om vartannat. Inte alls kul så jag bestämde mig för
att gå in o vila.
Så sen sov jag till kl 14 då det kom ett sms från Kärleken. Var nog inte riktigt mottaglig för dina ord just då men tack för vad du skrev. Vet att det inte funkar bra nu o det gör mig ledsen men jag förstår att det inte finns bara jag i världen utan du har andra saker oxå o det måste man acceptera. Men för det tycker jag inte att du är värdelös skulle aldrig få för mig att säga det ens till dig o det vet du om. Men visst kan jag hålla med om att du lär ha mycket att återgälda om det någongång blir så. Det återstår att se eftersom just nu tar jag inget för givet, det finns så mycket som spelar in. Jag vill inte förlora dig det är absolut min största rädsla o det gör ont i mig bara jag tänker på det.
Känns som vi verkligen hade behövt sitta ner o prata ut om allt för vi kan  inte ha det såhär. Ingen av oss mår bra av det i slutänden tyvärr. Det sista jag vill är att göra dig illa på något sätt eftersom du är mer värd än livet för mig.
Jag älskar dig otroligt mycket o vill ge dig all min kärlek....

Resten av eftermiddagen mådde jag oxå dåligt o det sitter i än men har fått i mig lite mat blev spagetti o köttfärssås idag. Bättre än inget alls även om det kanske inte är söndagsmiddag precis.
Kollade på slutet av Rock of Love ikväll o tja vad säger man  BRET BRET BRET varför väljer du fel var gång *L*
Garanterat blir det Rock of Love 4 snart...

Ska snart gå o lägga mig för jag orkar inte sitta uppe ikväll inte när man mår såhär o det värsta är att fast man sovit flera timmar så har dagen varit lång.

Hoppas jag mår bättre halv 6 imorgonbitti för då är det dags att gå upp igen. Jobbedags igen ...


Sov gott alla

J jag tänker på dig..mycket o jag älskar dig oxå..

Miljoner Nattikyssar
Din Snäckan


Nu så...



Nix NU är det ingen hemlighet längre :)  Jag ska bli GAMLAFASTER :) Jessica o Andre Väntar sitt första barn
i oktober. Så vilken 25-årspresent Andre får :)
GRATTIS till er bägge o hoppas allt går jättebra.

Här är bowlingklotet :)


Snart sängen..



Då var det dags igen för sköna sängen o jag känner mig rejält trött ikväll så det ska bli skönt att krypa ner igen.
Man ska upp kl 8 igen som vanligt men det är några timmar dit *L* o tur är det .

Har inte gjort allt för mycket idag utan mest latat mig. Var ensam fram till kl 14 eftersom  Johan jobbade.
O jag har oxå jobbat ..på solbrännan *L* O det var jättevarmt idag oxå men fläktade lite mer. Låg o läste o
lyssnade på musik o ja det där jäkla trummandet var igång idag oxå. SÅÅÅ irriterande.



Jag fick sms vid halv 3 från J o han bad om ursäkt att han inte hört av sig innan men hans mobil hade vatt försvunnen o det tog tid innan han hittade den..Ja det ska vara han till det :) han skulle ringa senare om han fick.
Men herre min gud hjärtat. När har du inte fått ringa ???? Jag blir glad varje gång jag får prata med dig.
Tyvärr har han inte ringt ikväll så jag har väntat i onödan o inget sms varför han inte gjort det :( men han har väl nån orsak till det. Längtar efter dig hjärtat..mycket..

Blev pölser, bröd o potatissallad till middag..lätt o enkelt o framförallt gott :)
Sen vid åtta-tiden gick vi till mamma för o fika. Andre o Jessica var oxå där o Rickard o vovvarna.
Vi fick kaffe o budapestrulle jättesmaskigt *L*
Sen hjälpte jag mamma lite med hennes blogg..hennes bilder hade försvunnit på nåt vis men nu är de återställda.

Mamma ska resa till Berlin imorgonbitti med föreningen o kommer hem på onsdagkväll.

Vi var hemma igen vid elvatiden o jag kollade lite på tv medans Johan kollade lite på Blocket.
O nu ska jag som sagt gå o lägga mig snart...

Sov gott allihopa
In Dreams
Miljoner Nattikyssar



Solkatt :)


Lördag 2 maj



Ja egentligen är det ju förmiddag men vad gör det *L*  Har varit uppe sen kvart i åtta som de flesta lördagar.
Sov lite bättre inatt o det var skönt men det känns som jag skulle behöva sova ut riktigt en dag men det blir aldrig.
Länge sen man låg länge en dag o det är egentligen bra för man fördärvar ju bara dagen.
Biggest Loser var bra idag o de hade sin största utmaning hittils att efter 7 veckor åka hem o vara där i en vecka med all dess frestelser o så som kan komma i vardagen igen. Det är lättare för dom att vara på ranchen där de får bra mat o massa träning o feedback. Blir inte detsamma hemma. Det märktes på nån av dom att det var svårt  förhan gick upp 2 kg på en dag men kanske inte så konstigt när han åt 40 st !!!! kycklingvingar  o sen en stor bit chokladkaka med glass. Får se fortsättningen imorgon hur det gått nu när de kommit tebax igen till ranchen.

Duschade sen o kokade kaffe o värmde frallebullar o det blev en relativt tidig frukost *L*
Solen skiner härligt redan så det blir säkerligen trädgården idag oxå. Det ska bli sämre väder nästa vecka så det gäller att passa på ju.

Trodde en viss J skulle höra av sig men han mår väl inte bra än tyvärr. Men hoppas du kryar på dig inte kul när du mår dåligt.

Jag skriver mer sen..
Ha en bra dag i solen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSs


Absolut *L*


Kvällen är över...


Såhär har min eftermiddag tillbringats fast mest på magen läsandes eller sovande för fullt *L* Solen var rejält på hugget men emellanåt blåste det till o svalkade o det var tur.
Det enda som störde allt det sköna var grannen som höll på o spelade trummor i flera timmar o hade det nu vatt nån melodi men a nää..vet inte vad han höll på med men jobbigt var det. Tror inte att han vet hur högt det låter egentligen.

Det blev som sagt pannbiff ikväll o det var jättegott. Kollade på Wipeout o Färjan under tiden. Mamma ringde sen o pratade bort en stund o sen såg vi färdigt en film Felon som vi började se till frukosten. Jättebra film om det hårda fängelselivet.

Annars har det inte hänt så mycket utan varit lugnt o skönt. Kärleken smsade ikväll att han mådde lite dåligt så han ville inte ge sig ut o det är klart han inte behöver göra det. Jag förstår honom så inga problem. Vi hörs säkert imorgon om han mår bättre. Men visst saknar jag honom jättemycket alldeles för mycket *L*
Men kanske jag snart får se honom om jag har tur :)

Nä nu är det snart midnatt o jag ska krypa ner i min säng, det är ju Biggest Loser som vanligt imorgon kl 8.05 så då får man vara vaken *L*

IN DREAMS
Miljoner Nattikyssar



1 Maj



Så då var det en ny månad på infart igen, jisses var har detta året tagit vägen. Natten var mest jobbig eftersom jag fick gå upp o kissa flera ggr o det är jobbigt när man vill sova. Precis när man kommit till ro så är det dags igen *L*
Sen att man vaknar kl 7 oxå gör inte saken bättre o att det inte går o somna om heller. Låg o lyssnade på radion lite innan jag gick upp. Orolig i kroppen idag men hoppas det går över.

Kl 8 kom där ett sms från Kärleken...mmm du e go hjärtat o tack för det du skrev *L* fast det tog en månad haha men bättre sent än aldrig . Du skulle ringa senare undrer dagen o gissa vem som ser framemot det *L*

Ska iväg o handla lite saker som behövs o Johan var på Bulltofta kött igår o handlade skinkfärs så idag blir det Pannbiff med massa lök mums en av mina favoriträtter.

Det ser ut att bli en härlig solig dag idag så det lär bli trädgården *L* Fick nytt nr av min favorittidning igår så där är mycket att läsa. Jag prenumererar på MIsstänkt, ett kriminalmagasin som är jättebra..man e ju lite mordisk av sig haha


Nä nu får man gå o göra sig iordning så vi kommer iväg till affären o sen hem igen i lugn o ro så det blir ingen demonstration för mig idag *L*

Skriver mer sen idag...
PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


RSS 2.0