Lördag 31 okt



O jag är redan trött o kl är bara 13 så hur ska denna dagen bli. Sov knappt inatt suck. Hade tusen tankar i huvudet plus att där var en viss person vid namn Håkan som var ute o festade i Malmö o var tvungen att smsa mig från kl 2 till halv 4. Jag höll på o bli tokig, jobbigt när man är trött o det bara piper hela tiden. Var han inte ute för att festa haha fast när spriten går in....

Då var det bättre o få smset jag fick vid halv elva från Kärleken o stämmer de orden du sa där så tror jag allt kommer att ordna sig men nu är det bara upp till bevis *L*
Det har varit tyst från dig idag o vi får se om det dyker upp nåt men jag vet en som är jättetrött idag o det förstår jag efter din djävulska vecka.

Vi var o handlade redan nio imorse skönt så var det gjort. Ska vara själv idag för Johan ska på kalas o det är inget jag känner för. Ska bara ta det lugnt eftersom jag inte mår så bra.

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssss

Absolut true



Nu..

Är det denna som går varmt i Mp3:n

 




In the twilight glow I see her
Blue Eyes Crying In The Rain.
When we kissed good-bye and parted,
I knew we'd never meet again.

Love is like a dying ember.
Where only memories remain.
Through the ages I'll remember-
Blue Eyes Crying In The Rain.

Now my hair has turned to silver.
All my life I've loved in vain.
I can see her star in heaven.
Blue Eyes Crying In The Rain.

Someday when we meet up yonder,
We'll stroll hand in hand again.
In a land that knows no parting-
Blue Eyes Crying In The Rain.


Nytt Livstecken



Herre gud vad jag är dålig på att uppdatera härinne. Skärpning..Men tiden bara springer iväg o jag med den. Fattar inte alltså..man vaknar..gör en massa o poof så är det sängdags igen. O ännu en dag har gått till handlingarna. Idag skriver vi den 30 okt o det har varit en härlig höstdag idag oxå. När jag var ute i trädgården med bröd till fåglarna ( jag har nog de fetaste fåglarna i Sjöbo haha ) så var det riktigt varmt o det var skönt. Annars är jag den som helst skulle gå i ide under höst/vinter för jag hatar kyla, regn o snö. Jag skulle nog varit född någon annanstans *L*

Annars då ?? Nej det känns inte bra än men jag försöker kämpa på både när det gäller kropp o själ o TACK Malin för dina ord o jag kommer garanterat om klistret behövs. Vissa dagar känns det som man bara vill ge upp men sen i nästa sekund så känner jag att jag vill fortsätta kämpa när jag hör vissa saker som värmer mitt hjärta. Men hjärtat du förstår inte hur jag står ut men du det vet inte jag ibland heller *L* Men jag tror inte många gjort det i denna situationen men jag vill inte ge upp allt vi haft/har under dessa åren utan jag väntar. Jag vet hur jobbigt du har det nu med allting o hoppas det blir en ljusning där oxå. Jag fattar inte hur du orkar men det gör du inte i slutändan det märks. Men vi får väl vår tid....O bägge tycker det är lika skönt när vi väl pratar. Gud vad det kan kännas varmt i hjärtat då av att höra hans skratt o fina ord...

Helgen då?? Jo det blev Ladies Night o det var som väntat. 5437 skrikande tjejer ( ja utom två då *L* ) För inte vet jag vad det är att skrika för. Musiken var fruktansvärd hög så man kunde inte höra vad man tänkte . Så det var skönt när de 1.45 tim var slut kan jag lova.
Det enda som var bra var slutet. O visst är Andreas söt som Baby *L*







Fick precis sms från Kärleken o det blev som väntat :(  ja ev kanske han hinner ringa innan han ska bort men jag tror inte det. Men hoppet är det sista som ska överge en sägs det. Men han satt i sista mötet för dagen o igår satt han i möte tills kl 18 stackaren.

Här blir det en lugn fredag som alltid. Tänker göra fläskfilegryta o sen blir det väl nån film. 

 

Sant


In This Life

Underbar....


Ännu en onsdag



Veckan går fort som alltid o jag mår inte bättre idag tyvärr. Försökte ta mig upp idag o duscha o gå iväg o fika men jag känner nu att jag skulle vatt hemma. Jag satt bara o tittade på frukosten länge o det blev inte så mycket ätit. O nu har jag fruktansvärt ont i magen o mår illa o ska snart gå o vila en stund. Känner att jag behöver det så jag kan piggna till inför morgondagens jobb. Inte för att jag känner för det alls men vi är ju bara två så jag måste ju gå dit o hjälpa till. Skulle egentligen gått på begravning imorgon men hoppar det. Skulle hälsa på LilleWilliam oxå o Andre som fyller 25 imorgon men känns inte så bra o göra det nu när man mår såhär o man måste vara försiktig så plutten inte får nåt skit. Sen ska vi på Ladies night på lördag men jag känner inte alls för det. 10 tusen desperata skrikande käringar haha näää lugnare hemma. O det är inte nån av dom jag gillar som ska vara där jo möjligtvis Magnus Samuelsson. Men man har ju fått biljetterna så vad ska man göra.

Nä nu ska jag vila.....


Mer Kul


Lite Kul...

Får man ha trots allt elände.. Bara älskar dessa :) Fanimaj bättre än originalen *L*




Livstecken



O dags för sängen igen fast jag har legat i den det mesta av dagen. Mår inte alls bra men det är jag inte ensam om, tycker många mår dåligt just nu så. Men jag tänkte att jag får visa ett litet livstecken iallafall även om det känns som man är på väg till andra sidan emellanåt.

Tre dagar har vatt jättejobbiga nu men man får kämpa på. Var på fest i lördags men sen kände jag mig jättedålig o hela söndagen gick åt att vila. Känns som inte kroppen alls vill vara med.

O idag var mamma här på besök en liten stund o hon frågade om jag fått kaninsjukan för jag var totalt röd i ögonen men det hade andra orsaker tyvärr. Hände en sak som gav mig såna flashbacks två år bakåt i tiden o jag kände paniken stiga o hela kroppen exploderade kändes det som. Sen tillbringade jag flera timmar i sängen men jag fick ett underbart svar sen vid halv nio o genast kändes det mycket bättre men det är en sak jag har lite panik för fortfarande men hoppas att jag får svar på det snart, jag tror egentligen inte att det är som jag tror vet inte varför jag fått det för mig. Jag vet att där är tre alternativ annars o ber till gudarna att det ska vara ett av dom.
Men iallafall älskling tack för ditt underbara sms. Hoppas att du förstår vad det betydde för mig o de orden du skrev sa allt o nu är där bara en sak som gäller. KÄMPA !

Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
NattiKyssar



Välkommen till Världen



Idag den 16/10 blev jag gamlafaster kl 16.10 !!!!! Allt gick jättebra o det blev en liten William precis som sagt. Så Grattis Jessica och Andre  till er lilla gosse o Lycka till med allt.

Mer tårar...


True..


Jag vet inte..



Orkar jag mer...Känns så totalt hopplöst med allt just nu. Aldrig varit så trött på allting som nu. Trodde allt skulle bara bli bättre men tyvärr så känner jag mig så totalt nertryckt i skorna som man kan vara. Suttit o läst en massa ikväll o jag kan säga att tårarna har verkligen runnit. Varför varför varför är orden som går runt i mitt huvud. Varför kan inte jag få må bra, få känna lyckan o kärleken. Varför ska jag behöva sitta såhär o ha så fruktansvärt ont i både kropp o själ. Vad gör jag för fel ?? Eller gör jag fel egentligen ?? troligtvis inte men jag tar väl som vanligt allt på mig man är sån ju..typiskt kräfta alltså. Det känns som mitt hjärta bara vill sprängas o jag vet inte vad jag ska göra. Faaaaaaaaaan vad livet ska vara jobbigt. Har bara en enda önskan nä egentligen två men jag tror inte någon av det kommer att slå in tyvärr men det ena kommer att göra att det andra inte funkar heller. Om jag bara fick krypa in i din famn. Känna dina starka trygga armar omkring mig. Känna din värme o kärlek. Jag älskar dig nu o för alltid......


Absolut..

DET ÄR KURVORNA SOM GÖR VÄGEN TILL ETT LIV......


Idag är det onsdag


O som vanligt har Susanne missat några dagar igen *L* Men det e klart det ska inte vara ett tvång att skriva ju. Är inte speciellt pigg o alert heller. Har så himla ont i hälsenorna så det känns som jag är 100 år när jag går o det tar en evighet att förflytta sig. Kändes bra i måndags men sen kom det tebax.
Jobbade som vanligt i måndags men vi hade nog skrämt bort Anna för hon kom inte igen :) Så nu är vi två igen men det är nästan lättare än att man ska behöva stå över varandra.
Jag slutade tidigt o åkte hem 12.10 riktigt skönt för en gångs skull. O det blev en eftermiddag i lugn o ro. Sen kom B-O o Per o hämtade mig o vi körde till Kören o övade tills halv nio. Så nu ska det väl sitta till söndag får vi hoppas.
Där var ett sms från Kärleken när jag kom hem. Han hade glömt jag hade kören o han hade hantverkare hemma o han älskar mig :) Så det blev inget samtal då heller :( 

Igår tisdag tog jag det lugnt. Mamma ringde när jag var o tog ut pengar o hon pratade i en timme tur det var fint väder så man kunde sitta ute. Var på Netto sen o på torget o handlade grönsaker.
Sen fixade jag lite härhemma o gjorde middag. Kollade på tv o sen kom Johans mamma o bror o hälsade på. 

Imorse väckte Mia mig o undrade om jag var på väg . Då sa jag att det är onsdag idag *L*  hon var helt vimsig var nog för hon kom hem från Prag i måndags så hennes vecka känns nog lite fel. Hon skulle ha tag i Hasse men han svarade inte.
Jag gjorde mig iordning sen o var hos Maj-Britt tjugo i 9. När vi gått en stund så öppnade sig hela himlen o vi blev survåta så det var skönt att komma in på Anderssons. Vi var inte så många idag rätt skönt. Mamma kom oxå. Hon, B-O o jag satt där till halv ett o babblade om allt möjligt. Sen gick jag o laddade mitt busskort o handlade potatis. Blir ugnstekt falukorv o potatismos idag :)
Sen gick jag hem o då hade jag fått ett sms från Kärleken att han bad om ursäkt för att han är så dålig på att höra av sig men att jag inte ska glömma att han älskar mig. Att han skulle ringa innan han kör hem men det börjar se dåligt ut med den saken. Vi får se.

Ska snart skala potatis o riva morötter..jippie..Not *L*

PÖSSSSSSSSSSSSSs


Vacker..


Väldigt fin sång...

 


Dags för sängen..



Känns som det är dags för det väldigt snart :) Även om jag inte gjort alldeles för mycket idag så känner man sig trött o det är jobbedags imorgon så kl ringer halv 6 för min del.

Blev fläskfile o klyftpotatis o sallad till middag o sen alla mina program jag följer fram tills kl 21. Fast Håkan höll på o smsa ett tag så jag höll på o bli tokig haha att karlar inte fattar när man skriver man är upptagen med annat. Då var det bättre o få sms från Kärleken o det kom vid sjutiden. Han hade sett att han inte fått iväg två sms idag. Typiskt :) ja han måste ju undrat för jag brukar svara snabbt för det mesta. Han var på kalas o saknade mig till tusen o avslutade med att han älskar mig väldigt mycket. Sånt är aldrig fel att höra. Hoppas bara att vi får prata imorgon för jag pallar inte att ha flera dagar emellan varje gång. O det sa jag till honom i torsdags att om så det bara är några minuter är det bättre än  inget alls. Hoppas jag kan sluta tidigare imorgon för det är så tråkigt att vänta så länge på bussen. Sen är det kören imorgonkväll o vi ska träna i kyrkan för det är tacksägelsegudstjänst nästa söndag o då ska vi sjunga.

Sov Gott Världen
Sov Gott älsklingen
Många Nattikramar o Pussar 


Söndagen 4 okt

Idag fyller Hasse 49 år o Linda 27 år så Grattis på er :) Käka inte för många bullar nu på Kanelbullens dag :) fast jag vet att Hasse gillar wienerbröd o vaniljbullar bättre :)

Jag vaknade tidigt imorse oxå kan det bero på att jag lägger mig så tidigt haha Regn o rusk idag oxå suck Kollade på Biggest Loser o sen blev det frukost. Sen gick J för han skulle hjälpa mamma med en sak på Sjöbodagen idag. Inte den bästa dag o ha det på men lite svårt o välja dag . Kommer lite olika artister men de stora idag är ju Poodles men man behöver inte gå ner för att lyssna bara o öppna dörren så hör man :)
Jag vilar benet idag istället så jag kan jobba imorgon. Får se om hjärtast hör av sig idag per tele eller det bara blir sms. Fick bara ett sms igårkväll att han inte mådde bra men skulle ringa senare men jag sa att han inte skulle ge sig ut i detta skitvädret. Man är omtänksam haha

Skriver mer senare ....

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

PS Grattis oxå till Malin o Jonas för det nya huset. Då blir det bara 4 mil mellan oss nu :)


Ny vecka..



Förra söndagen blev oxå lugn o jag fixade med papper till jobb o sen gjorde jag kålpudding o tog det lugnt bara o kollade på tv hela kvällen. Så hela den helgen gick i lugnets tecken kan man säga.
Sen var det måndag o dags att börja jobba igen. Vi skulle få en ny tjej som ska jobba nu när jag slutar Anna men hon kom bara o hälsade på o ska inte börja förrän på torsdag. Mia ville ha med mig till Tomelilla vid ett-tiden för att kolla det nya jobbet. Sen berättade hon för Hasse att jag skulle sluta o gud vad han blev ledsen han  grät som ett litet barn. Aj aj vad det kändes ska jag säga. Inte alls kul men inte mycket att göra. Vi städade snabbt undan det första o sen när vi kom till banken så fikade vi där på fiket o satt o pratade o tog det lugnt bara o sen tog jag bussen 12.10 till Tomelilla o Mia hämtade mig på stationen. Träffen gick bra o vi var färdiga vid 13.30 o bussen går hem 14.59 suck. Blev en tur in till Bo Ohlssons o en fika där oxå o sen lite handling på Lidl.

Sen var det hem o o vila. Har så jäkla ont i min hälsena så jag kan knappt gå snart suck. Johan körde mig till kören sen vid 19 o den slutade tidigare så jag var hemma redan vid halv nio skönt.
Åt lite rester o kollade på tv o sen blev det sängen som vanligt.



Tisdagen blev jättelugn o jag var på banken o sen på bibblan o lånade böcker till Studiecirkeln.  Jag lunkade omkring för det gör så himla ont i benet suck. Men det är att stretcha hälsenan o se glad ut.
Tog det lugnt hela em o vilade o väntade på att det skulle ringa men tyst tyst tyst. 
Fixade middag o kollade på tv o halv åtta kom där ett sms från honom. Där han skrev att jag tror väl inte på honom mer men han hoppas att han tror fel. Att han är inne i en jävlig period igen där han inte hinner med vad han ska. Men att han saknar mig otroligt o älskar mig o att han är ledsen att det blir så här igen. Att han hör av sig imorgon dagen efter om jag fortfarande vill. 

Jag har aldrig misstrott honom o börjar inte med det nu heller jag vet att han har massor nu igen o att han inte har det så lätt. Men visst är det tråkigt att köra allt genom sms nu o tyvärr blir det så lätt missförstånd. O bara fråga om jag vill. Herregud jag vill inget mer i hela världen än att prata med honom. Om det så bara är för några minuter.



Onsdagen gick vi som vanligt o käkade frukostbuffe o snackade en massa o tiden gick o jag var inte hemma förrän vid halv två. Fixade lite härhemma sen.
På kvällen kom där ett sms att huvudvärken var på väg o att han skulle sova en stund o sen ringa men jag sa att han skulle inte tänka på mig utan vila o se till o bli bra istället. Fick ett svar att han alltid tänker på mig..ahhhh du e go hjärtat :)

Torsdagen var det jobb igen o Johan körde mig till bussen eftersom jag hade så ont i foten. Hasse hämtade mig vid bussen som alltid o han var lite nere för det var sista dagen för mig. Anna kom o vi tog fram sakerna o började städa. Mia skulle komma o hämta våra tidlappar o det gjorde hon o då sa hon att jag fick vara kvar ett tag till för de skulle prata med några till i Tomelilla innan de bestämde sig men de tyckte jag var bra. Alltid något :) o Hasse blev ju jätteglad jag blir kvar ett litet tag till. O jag trivs här så mig gör det inget. Städningen gick lättare idag o vi slutade vid halv ett o sen gick Hasse o jag o käkade lunch. Blev kinabuffe..jättegott. Sen var jag på Lindex o kollade efter nåt till begravningen men jag hittade inget roligt.
Åkte hem 14.30 o fick lunka hem i sakta mak. 

La mig o vilade. O helt plötsligt ringde det o det var min älskling på telefonen :) alltid skönt när den bilden kommer upp :) O gud så skönt att höra din röst igen. Det är som vi säger man känner sig som en fjortis igen haha Vi pratade om allt möjligt o det kändes kanonbra alltihop o allt du sa värmde så. Men en sak du sa var nästan det bästa. Det var när jag sa att många har emot oss, att folk säger att han bara leker med mig. Då sa han men de vet inte hur det känns i min kropp när jag pratar med dig, hur varm jag blir i den då. Klockrent nä vem vet det :) men det var verkligen fint sagt o för mig sa det allt. Jag älskar dig verkligen hjärtat. Inget kan få mig att sluta bara så du vet :)
Du gjorde verkligen min dag....

Fredagen vaknade jag redan lite över sex o jag kunde inte somna om så lika bra o gå upp. Jag duschade o gjorde mig iordning o sen stack vi till Anderssons o käkade frukostbuffe. Kände jag behövde styrka mig lite. Sen hem igen o klä om o sen körde vi vid 10. Vi var i god tid o jag har inte gråtit en tår på hela tiden men så fort vi kom till kapellet så började tårarna rinna. Det var precis som då var det verkligt. Begravningen var ljus o fin o han hade sin älsklingsmusik. Vi var bara 28 st, närmsta familjen o det var rätt skönt. Men det är alltid värst när man ska gå fram o lämna handbuketten o jag klappade kistan o tackade honom för allt o tårarna rann i floder. Efter begravningen åkte vi till Ribersborgs restuarang o åt middag o pratade lite.

Sen åkte J o jag in mot stan o vi körde förbi myrorna så vi bestämde gå in där o kolla lite. Jag hittade ett par jättefina klackskor. helt nya för 75 kr o ett par varma goa hush puppies kängor för 75 kr. En rosa stickad sjal för 30 kr o en kramgo kossa för 10 kr o 2 fina linnen o två dukar.
Sen körde vi till IKEA men vi klädde om först ute på parkeringen ja vi körde längst bort haha
Det blev en massa nya ljus o lite sånt. Sen körde vi till Burlövs Center o hamnade på Dressmans o Johan provade kläder i säkert en timme haha O det resulterade i att det blev en ny fin kavaj, tre par byxor o två skjortor o vi tjänade 600 kr på det :) de hade ta tre betala för två.
Sen var jag tvungen att gå in på Zizzis ju o se vad de hade men jag hittade inget kul men det blev ändå 550 spänn haha en tuff lila jacka o en lila tröja.
Sen körde vi hem för sen var vi helt slut o vi var hemma kl 20. Vi fixade lite mackor o sen såg vi Cellisten men jag tyckte inte den var så bra. Sen la vi oss för jag var så trött o hade så ont i hela benet o det tog tid innan jag somnade för det gjorde ont hur jag än la mig suck.



Lördagen vaknade jag tidigt konstigt man inte kan sova länge . Vi käkade frukost o sen såg vi en film under tiden. Sen blev det lite ärenden o handling. Hela dagen gick i regnets tecken suck vad det är tråkigt med höst. Det blev tacos på kvällen mums men efter 3 timmar hade jag fortfarande inte ätit upp den haha Kollade på tv Körslaget o det var sådär. Inte var det då Stefan som var  bäst men precis som i Dansbandskampen röstade väl hela Älvdalen miljoner ggr haha Jag tyckte Rigo o Pontare var bäst. O Carolina är skön. Älskar hennes nya låt...Den säger så mycket.


Konstigt...



Att det ska vara så svårt att skriva härinne :) Man tänker ofta nu måste jag skriva men sen kommer det nåt annat ivägen. Sen kommer det svåra o komma ihåg vad man egentligen gjort under denna tiden o det är minsann inte så lätt :) Tiden bara springer iväg ..Är ju över en vecka sen jag skrev.

Förra fredagen var vi några som stack iväg till Gondolen iallafall o festade. Började med förfest med vin o sen käkade vi middag på gondolen o det blev cider till det o nåt glas vin. Sen dansade vi en massa o hade jättekul o så drack jag skumbanan den var mumsig men tyvärr smakade den inte alls sprit haha farligt farligt. Tyvärr stängde dom kl 1 o vi var ute kvart över o sen gick vi hem o fortsatte festa o det blidde mer vin o massa prat o 20 över fem gick jag hem o det blev två steg fram o ett tillbaka :). Hamnade i sängen vid 6 o sen ringde telen halv nio o det var muraren som undrade om  jag kunde ha Lina till söndagen o det gick bra så han kom med henne efter en stund. Jag la mig en stund igen o sen kom mamma med Sassy o Kasper o hon tyckte vi skulle ta en lång promenix så det gjorde vi o Rakel o Lina gick jättefint så det gick bra. Vi var ute i nästan två timmar. När jag kom hem gick jag o la mig igen *L' helt seg i kroppen o knoppen. Det märks att man inte är 20 år längre när man festar.
Jag gick o hyrde film sen o fixade middag hemmagjorda hamburgare med pommes..mums
Såg en film med Antonio Banderas o Morgan Freeman Thick as thieves o man dreglar verkligen när man ser Banderas men han e bäst i Desperado..sexy sexy sexy...



Sen såg vi Johan Falk o den var bättre än Noll Tolerans o Livvakterna o tredje Vågen tillsammans *L*  Sen var jag så trött så då var det att gå o nanna igen.


RSS 2.0