Nattidags...



Är på väg till sängen nu men tänkte skriva några rader. Blir tomt inatt utan Lina i sängen. Hon kryper alltid ner i min säng när jag går dit o sen ligger hon där hela natten. Så det blir inte lika varmt i natt för hon är verkligen en bra värmekälla *L*
Känner mig jättetrött så det ska bli skönt o krypa ner. Ilamåendet har suttit i hela dagen o jag la mig o vilade en timme i eftermiddags medans jag väntade på att mr J skulle ringa.
Men han smsade vid 10 i fem att han satt i möte o sen var han tvungen att rusa men hoppades att han kunde ringa under kvällen eftersom han saknar mig massor.
Ja jag blev besviken för jag hade verkligen hoppats att få höra hans röst.

Jag fixade middag sen o det blev korv o potatismos o rårivna morötter o de vanliga tvprogrammen.
Nästa sms kom kl 18.40 o då skrev han att han började må dåligt igen o var ledsen att han inte orkade ringa. Att han känner sig helt otillräcklig o så att han älskar mig, han lovade att ringa imorgon.
Jag förstår att du inte orkar ringa när du mår dåligt o känn dig inte otillräcklig. Vi vet båda att du gör så gott du kan o det kan inte hjälpas att det blir som det blir. Men dina ord värmde o jag ÄLSKAR dig av hela mitt hjärta, glöm aldrig det.
Vi får hoppas det funkar att ringa imorgon o jag garanterar att någon längtar snart ihjäl sig *L*
Men det viktigaste är att du blir frisk igen...

Nä nu ska jag krypa ner i sängen o tänka på mitt hjärta.
In Dreams...

Miljoner Nattikyssar


Sista tisdagen denna månaden..




Ja snart dags o byta månad igen så tiden går verkligen fort..alldeles för fort tyvärr.
Gick ganska så bra o sova inatt o det var skönt för det kändes som jag behövde det o så var det väl lite att jag fick ett sms från dig precis innan jag skulle lägga mig o då går allt lättare *L*
Vaknade som vanligt kl 8 o det ringde folk o anmälde sig till min studiecirkel alltid kul. Bara två veckor tills den börjar fast första gången blir det bara en studieupptakt o mest prat hur vi ska ha cirkeln.
Pratade med Ronny oxå o han skulle hämta Lina efter middag för jag har ju två viktiga saker idag som jag fått fixa o det ena gick bra men lite sämre med det andra men det visste jag. Inte kul men inget att göra åt saken nu är det som det är.

Iallafall så ska jag börja arbeta 27 april men det blir bara arbetsträning i 4 veckor först o sen får vi se hur det går.
Ska jobba måndagar o torsdagar 5 timmar åt gången. Det blir nere i Simrishamn så det är 50 min resa med buss men man börjar inte förrän kl 8 så det blir bra o nu är det ljust o bra på morgonen *L* O handledaren trodde att man slutade redan vid 12 så då blir det 12.10 bussen hem.
Handledaren Maria var jättetrevlig o det kändes jättebra så jag hoppas det ska funka. Jag ska jobba tillsammans med två andra o man behövde inte känna nån stress eller så.

Nu är Lina hemma igen i Vanstad o det känns tomt. Känns som hon är här ändå man kan höra tassandet nästan *L* o man kollar efter henne.
Känns tomt efter Mr J oxå. Inte hört ett ljud idag men hoppas det kommer nåt sen så jag vet hur det är med honom.

Ska fixa lite härhemma nu men skriver mer sen


Du Är...



You Are My Sunshine, My Only Sunshine
You Make Me Happy When Skies Are Grey
You'll Never Know Dear How Much I Love You
Please Dont Take My Sunshine Away...

Något kallar...



Kan det vara sängen *L* Ja det känns verkligen så. GÄSP men sen blir det som vanligt när jag väl kommer in i sängen så poof KLARVAKEN. Jättejobbigt men inte mycket att göra åt saken. Ska iallafall försöka sova. Så det blir ett kort inlägg bara. Bättre än inget alls *L*

Lina är här fortfarande så det blir hämtning imorgonbitti istället kan jag tänka mig så klockan ringer vid 8.
Sen ska jag bort kl 10.30 så jag hoppas han kommit innan dess.

Kören gick kanonbra idag måste säga att Birgitta som vi har nu istället för Ingrid är jättebra o allt går så smidigt o inte en massa tjafs. Vi övade inför påskdagen o alla sångerna satte vi med en gång o det är tur för vi har bara en träning till innan det är dags. Vi fikade idag oxå o Gun-Britt hade gjort smarriga kakor *L*
Slutade vid 20.30 så idag var man hemma tidigare. Skönt.
Kollade på CSI o sen har jag kollat lite på replay på datorn. Halv 8 hos mig o sen skulle jag se Familjen Annorlunda men det funkade inte så jag gick in på SVT o kollade på Grillat med Anna Book o Tonårsliv istället.

Mr J  ringde inte idag men jag fick ett sms kvart i elva att han sovit hela dagen o att han saknar mig. Kan bara säga detsamma. SAKNAR dig så det gör ont men hoppas vi hörs imorgon/idag. Ditt skratt hade gjort underverk kan jag lova *L*

Ska gå o drömma om dig nu får jag hoppas *L*

Miljoner Nattikyssar




Måndag 30 mars



Jo precis vad det är. Ännu en måndag o idag är jag helt slut i kroppen efter gårdagen plus att jag inte kunde sova inatt utan bara låg o funderade en massa. Hade dåligt samvete för att jag inte svarade Mr J igår men jag vet att jag bara skrivit saker som jag sen ångrat o då är det lika bra o låta bli. O han vet jag tänker på honom ändå.
Vaknade kl 8 imorse när brorsan ringde o frågade om gårdagen o sen gick jag upp för jag visste inte om Ronny skulle hämta Lina idag eller imorgon o han brukar komma lite efter nio men han har inte kommit än. Mig gör det inget för jag tycker det är mysigt att ha henne här. Hon är så go.
Jag skickade ett gulligt sms till mr J sen o det handlade om melontuggummi o kyssar *L* 

Jonas ringde o vi pratade en stund o det var kul även om det var ett jäkla liv i bakgrunden men det är som du säger att du måste ju jobba *L* Kändes skönt o prata iallafall , saknar våra samtal ska du veta. 

Sen kom det svar ifrån Mr J o han skrev han blev glad o att han saknat mig massor o att han var sjuk o hemma idag..stackaren, hoppas du mår bättre snart igen. Så nu blir det inget samtal idag :( 
Har längtat efter det massor men hoppas det blir imorgon istället. Älskar dig


Gick till banken sen o hämtade lappar o sen blev det Netto. Sen hem o koka kaffe o göra macka. 
Sen får vi se vad som händer mer idag *L* 
Blir kören kl 19 iallafall..

På tal om det *L*  Kolla här. Jag kom inte med mer än med min hals så tur den var rentvättad. Det är den som knappt syns under dirigentens arm *L* 




 

Py drog fullt hus i Sjöbo


600 åskådare tystnar när kyrkklockan slår hel timme. I stället äntrar 140 körsångare scenen.

Efter tre solosånger av artisten Py Bäckman, varav en är en stödsång till Tibet, klämmer körerna i.

Ljudet är mäktigt när psalmer och sånger till kära som gått bort fyller salen.
- Jag tycker att det ska handla om existentiella teman i kyrkan, säger Py Bäckman.
Hon har bara hunnit öva tre timmar med körerna.


"Stad i ljus - sånger från himmelen till jorden" heter konserten som Py Bäckman just nu turnerar med över hela landet.
Tillsammans med lokala körer och pianisten Rune Broberg framför artisten och låtskrivaren sina egna sånger och psalmer.
Vid konserten i Södra Åsums kyrka deltog 140 sångare från körer i Sjöbo, Ystads och Skurups församlingar. Från Sjöbo kom bland annat Bell singers och Södra Åsums kyrkokör.


Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs





 

Tro På En Himmel...




Tro, Jag får Tro, Måste Tro
Tro

Om jag fick en andra chans
och fick leva någonstans
där jag slapp bevisa någonting
skulle jag bli ödmjuk då
sitta still och titta på
nöja mig med allt och ingenting

Låta kärleken bli fri
och ändå kunna säga vi
utan att förneka vem jag är

Jag får tro på en himmel
tänka att vi alla kommer dit
jag får tro på en himmel
varför har vi annars kommit hit

Jag skall leva här och nu
det är viktigt säger du
men jag tänker alltid på nåt stort
det är skönare att tro
någonstans så får vi ro
jag är trött och livet går så fort

Han har börjat räkna ner
han den där vi inte ser
han är mycket tydligare nu

Jag får tro på en himmel
tänka att vi alla kommer dit
jag får tro på en himmel
varför har vi annars kommit hit

Jag har kanske timmar kvar
ändå har jag inget svar
frågorna kom alldeles för sent
men jag gör så gott jag kan
det är svårt att vara sann
det är lätt om samvetet är rent

Om det finns ett efteråt
nån som hör mig så förlåt
finns det något sätt att börja om

Jag får tro på en himmel
tänka att vi alla kommer dit
jag får tro på en himmel

Varför har vi annars kommit hit


ÄNTLIGEN DAGS...



Så då har vi äntligen kommit till den stora dagen..29 mars o idag var det dags för den konserten med Py. Äntligen efter allt vårt slit *L*
Var inte alls pigg imorse när det var dags o gå upp kl 8. Inte konstigt när dom snott en hel timme från mig *L*
Mådde inte alls bra heller så illamående. Är så trött på det. Jag kollade på Biggest Loser o sen ringde mamma o sen brorsan.  Medans jag pratade med mamma kom smset som jag hade klarat mig utan. Ja hjärtat jag blev både ledsen o besviken även om inget var bestämt till 100 %  men nu vet jag att det inte blir nåt innan resan o det gör ont ska du veta. Inte alltid så lätt att dölja att det gör ont i ens hjärta. Hade vatt så mysigt att få träffas idag, hade verkligen behövt det. Jag kände jag behövde vila lite o poof så var kl 12  o då fick jag stiga upp igen o käka o sen duscha o göra mig iordning. Vi var tvungna att stå färdiga o börja öva kl 15.

Övningen gick jättebra o både Py o hennes pianist Rune var jättehärliga människor med mycket humor .
Folket släpptes in kl 17.15 o kyrkan fylldes snabbt. Konserten började kl 18. Py började med att sjunga 4 sånger sen var det vår tur att sjunga både med henne o själva i 5 sånger. O då blev det bla Gabriellas sång o Koppången.
Sen sjöng hon 4 sånger igen o sen sjöng vi igen 4 sånger o nu var det bla Halleluja o Stad i ljus.
Måste säga att det var en jättemäktig känsla att sjunga så många o så fina sånger o folk applåderade massor o när det var slut reste sig en gubbe o tackade o sa att han o bänkgrannen konfererat o de tyckte vi skulle gå tebax några notblad o sjunga Gabriellas sång igen o det gjorde vi såklart då *L* o precis som i filmen så reste sig alla upp sen o applåderade. WOW härligt.
Så allt vårt slit var verkligen värt varenda dugg. Johan var oxå o tittade o han sa att det var jättebra o att man fick rysningar ibland av sångerna så fina dom var. Py skriver otroligt fina texter o många av dom handlar om liv o död.

Konserten slutade kvart i åtta o sen var man helt slut i kropp o själ men gud så kul vi haft. Vi körde o beställde mat o precis när vi börjat tugga så kom mamma, William, Andre o Jessica så det var o sätta på kaffe o snacka en massa.
Så det blidde kall mat sen men det gick ner ändå *L*

Ska snart gå o lägga mig o jag hoppas det går att sova fast jag sov så länge idag.
Hoppas oxå att jag snart får prata med dig hjärtat..
O Jonas förlåt jag glömde..Grattis på namnsdagen *L*

Miljoner nattikyssar till mitt hjärta..ÄLSKAR DIG!




Dagens Sanning


Dags att ta fram...



Trädgårsdmöblerna.. Ja det är ju den ramsan man får ta för o komma ihåg att nu är det sommartid inatt o klockan ska flyttas fram 1 timme. Så nu får man sova ännu mindre inatt *L* fast nu har jag varit uppe tidigt o inte sovit ett dugg så nu ska man väl klara av att lägga sig tidigare inatt får jag hoppas.
Tänk att månaderna sprungit iväg så snabbt så att det är tid för sommartid redan..Skrämmande.

Mamma o Sassy kom på besök vid middagstid o vi fikade o pratade en massa. Blir inte så ofta vi hinner med det nu för tiden. Jag tvättade håret o gjorde mig iordning o sen gick vi ner på marknaden en stund. Ja den gick man fort över för där var väl knappt 20 stånd o jag gjorde av med hela 14 kr på 2 grisöron till Lina *L*
Men det var skönt väder o solen värmde riktigt gott. Jag följde mamma en bit på vägen sen o vi stod väl o pratade i en halvtimme vid en gatuhörna *L* 
Sen gick jag hem o Lina o jag gick en lång promenix.

Har inte hört ett ljud ifrån mr J än så det blir nog inget alls idag tyvärr :(  Men du ska veta att jag saknar dig himla mycket.
Johan ringde innan o han kommer inte hem förrän senare ikväll så jag har slängt in några chicky bits till mig o kokar lite ris. Ja jag vet jag åt det häromdagen men det är iallafall inte bara mackor.
Sen blir det Robinsson o efter det Survivor på 400. Fast känner jag mig själv så blir det säkerligen en massa zappande eftersom det är både Babben o Magnus Uggla samtidigt.


 så länge

 

Alltid....







DU FÅR MIG ALLTID ATT LE.......

Lördagförmiddag




Kan väl säga att jag inte var den absolut piggaste imorse när jag blev väckt 10 i 8 men alltid mysigt att bli väckt av pussar även om det bara är Linapussar men dom e inte så dumma eller hur J *L*  Det skönaste är att hon har varit lugn o inte flyttat sig halva natten som hon oftast gör första natten utan hon la sig stilla o somnade kvickt så vi var två *L* Skönt att det funkade att somna snabbt för det kändes att jag behövde sömn.

Iallafall så gick jag upp o tittade på Biggest loser o sen körde Johan men han var snäll o köpte frallor innan så sen blev det kaffe o fralla o förmiddagstv i lugn o ro *L*

Blev lite av varje Tyra, Miami Ink o intervju med Magnus o Annika på tv4.
 
Har suttit o kollat mina mail nu o lyssnat på Melodikrysset o de spelade Sockiplast med Björn Rosenström. Finns det nåt fulare än sockiplast alltså *L*  Minns att man alltid skulle ha såna på dagis o på gympan i lågstadiet. Ja de var säkert praktiska men ack så fula.



Men dessa är fina *L*Men dom är ju ROSA *L* så de hade jag t om kunnat ha nu *L*


Blir snart en lång runda med Lina. Vädret är väl lite si o så men det får gå ändå *L* Känner mig relativt pigg idag o jag har till o med gått o sjungit en massa här nu. Måste öva inför morgondagen *L* Ska bli jättekul att få sjunga med så många o med Py såklart.


Det är marknad i Sjöbo idag men jag tror jag överlever utan. Tråkigt o gå själv. Så det blir en promenix o sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Lina o jag är ensam hela dagen o säkert långt ut på kvällen. Johan hjälper sin brorsa Kalle att flytta idag. Han ska flytta från Ljungbyhed till Lövestad.

Inget från Mr J än men hoppas det kommer nåt sen. Saknar honom mycket o du är i tankarna.

Skriver mer sen



Fredag 27 mars



Det var inte min morgon idag precis. För det första kunde jag inte sova inatt tog jättelång tid innan jag somnade o sen fick jag ett sms från Patrik kl 7 att där var 3 dm snö o var kom det ifrån. Mitt svar var troligtvis från himlen *L*
Kan väl säga att jag var inte så intresserad av snö vid den tidpunkten. Hade svårt att somna om sen mådde inte alls bra :(  o lite över 8 kom nästa sms o det var ett av de där fredagssmsen som jag inte gillar. För även om vi inte hade bestämt till 100 % så känns det alltid tråkigt när du smsar att du inte kan komma ifrån idag heller.
Jag vet att du tycker det är lika tråkigt som jag men vad är där att göra, jobba måste du ju.
Tyvärr så råkade du ut för ett av mina gnälliga sms att allt var jobbigt osv o hjärtat det var absolut inte meningen.
Det var inte ditt fel att jag kände mig som jag gjorde.
Men som vi alla vet så kom där ett förlåtsms till dig lite senare *L* men du svarade bara tramsa som vanligt o att du oxå är glad för att jag finns. Tur att du är så förstående o står ut med mig vissa dagar. Men inte lätt när hormonerna hoppar omkring som guttaperkabollar i min kropp *L*

Jag gick en lång promenix o var nere om på Kvantum o köpte lite skinka till *L* gäller o passa på.
Sen var det hem o fika o fixa lite härhemma. Tvätt o dammsugning. Riktigt flitig om jag får säga det själv.



O så tömde jag diskmaskinen. Finns det nåt tradigare ??? Det är absolut lättare o sätta in i den *L*

Kl 16 kom Lina Lånehund *L* Var flera veckor sen hon var här nu så det ska bli kul. Hon ska vara här tills mån eller tis fm. Han visste inte riktigt.
Vi la oss i sängen o busade o lekte hon var riktigt på hugget idag men sen var hon likt en bebis somnade pang *L*
från 100-0 på några sekunder *L* Men go är hon *L*



Sen ringde älsklingen men det bråkade idag oxå så du fick ringa upp flera ggr. Det är så typiskt när man vill prata men det löste sig till sist o jag fick en lång mysig pratstund med dig. Vi var inne på många olika saker men det viktigaste var att du absolut inte var sur på mig  för det imorse o det är jag tacksam för. Är så rädd jag ska skrämma bort dig o det är det sista jag vill. Jag sa att här var två st som längtade efter att få pussa på honom *L* o då sa han att ja Lina pussade nästan mest när vi träffades sist *L* ja vem kan slå henne *L* hon är då inte blyg av sig *L*
O ja hjärtat jag vet att det är kärlek i dina kramar, kyssar o ögon med. Det känns så du behöver inte oroa dig.
Ja som du sa idag det är konstigt att det blev som det blev. Att känslorna för varandra bara blivit större o större.

Vet egentligen inte vad som var meningen men detta blev absolut bättre o jag ångrar ingenting. Ibland vill ödet annorlunda *L* Men önskar att många saker var annorlunda men men Som du brukar säga man vet aldrig. Men jag är glad för det jag har o för att du älskar mig o jag kan inte annat än att älska dig.




Vi får se vad som händer i helgen men kanske kommer du på söndag men jag tar inte ut nåt i förskott men visst hade det varit jättemysigt. Tror vi behöver det bägge o sen åker du snart så :(
Blev glad att du sa att jag inte skulle oroa mig för en sak. Men det är svårt att inte tänka på det. Får väl förtränga det eller nåt *L*
Hoppas vi hörs idag lördag som du lovade . Två helger nu har ju varit tråkiga med bara sms men det är klart bättre än ingenting alls.


Kvällen har varit bra annars. Det var den vanliga fredagsmaten fast det var ett tag sen nu. Alltså schnitsel *L* o det var jättegott.
Blev tv som vanligt under tiden. Jerry Springer o det var lika idiotiskt som vanligt *L* var hittar dom alla knepiga människor haha
Sen blev det såklart Lets Dance o JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa Magnus o Annika vann..Härligt.. Det var det bästa som kunde hända. Visst var Laila kanonbra ikväll men hon har inte charmen som Magnus har. Så massa GRATTIS till er nu. Det gjorde ni jättebra :)



Vi zappade över till hockeymatchen flera ggr men jag tror inte det är lönt att du tar med mig på match hjärtat *L* 
När det hade gått 17 min av första perioden o inget hänt så sa jag att nu hade jag gått hem *L* jag fattar inte tjusningen med den sporten alltså *L* men jag hade såklart velat se dig när du spelar *L* det är skillnad *L* Hoppas du börjar med det igen för det tror jag du hade behövt. 
Jag satt o tjattrade om olika saker med hockeyn, frågade en massa. Johan trodde nog inte jag var klok haha 
Varför gör dom så ?? jobbar dom annars  ( vilken fråga alltså haha ) hur gammal är man när man slutar spela osv
Iallafall så vann Rögle efter många om o men *L*  Så nu sprang väl Södertäljes tränare iväg o surade igen *L*

Sen satt jag o glodde på Big Brother o Linda Rosing tar priset alltså *L* Så fort hon hamnade på den fattiga sidan så fick hon panikångest o hjärtklappning o allt vad det var det hade hon minsann inte när hon låg o glassade sig i solariet eller drack o åt gott på rika sidan o hånglade med Micke. Men det är klart är man van vid Stureplan så är det inte så lätt o leva i fattigdom *L*

Nu ska Lina o jag gå o lägga oss o det skulle vi gjort för länge sen. Klockan är snart halv 3 o kl 8 är det uppstigning för då är det Biggest Loser *L*
Ska krypa ner o tänka på mitt hjärta. Längtar efter dig.
Miljoner nattikyssar från Din Tramsa *L*


TÄNKER....



TÄNKER PÅ DIG IDAG
MED KÄRLEK I VARJE TANKE

TÄNKER PÅ ALLT ROLIGT DU DELAR MED DIG AV
DITT SKRATT SOM SMITTAR AV SIG
LYCKAN DU GER MIG
ALLA FINA VÄRMANDE ORD

TÄNKER PÅ HUR UNDERBART DET ÄR
IDAG O VARJE DAG
ATT HA EN SÅN GO SOM DIG
ATT TÄNKA PÅ....

TACK FÖR ATT DU FINNS....ATT DU GÖR MITT LIV VÄRT ATT LEVA...
ÄLSKAR DIG BARA MER O MER






Torsdagen den 26 mars



Det var något som förde liv imorse o jag kan säga att det tog tid innan jag registrerade vad det var *L* Väckarklockan..den ringde kl 8 o jag kan säga att jag hade ont i var muskel o led i min stackars kropp o ögonen ville inte alls vara med. Jag var så himla trött så jag visste knappt vad jag hette. Men det var bara o trycka av knappen o se glad ut o stiga upp. Tur det finns dusch sådana dagar så att jag kunde vakna till. Så efter en stund var jag pigg o alert igen o jag tror Maj-Britt gjorde kryss i taket idag för jag var borta hos henne prick 10 över 9 *L* inte ofta jag kommer i tid fast det bara är 300 m emellan oss. men men alla kan bättra sig *L*

Det var härlig sol men det blåste rätt så bra men man blir absolut piggare av solen fast jag vaknade med mitt illamående som vanligt o det fortsatte hela förmiddagen.
Det var trivselcafe som vanligt o idag började vi med mackor o kaffe o sen efter en stund så gräddade dom våfflor o ja man var ju tvungen att utrota dom så det blidde en liten våffla med sylt o grädde.
Blev mest en massa prat idag om ditten o datten o lite sång med. Annette o jag höll låda som alltid *L*

Efter cafet gick jag till Anders färg o köpte pennvässare till min kajalpenna. Fattar inte varför spetsen alltid ska bli så himla trubbig *L* det måste vara dagens I-landsproblem *L*  Men nu är den spetsig o fin så nu kan mina ögon bli fina igen *L*  Sen gick jag inom solariet o tog mig en liten stund där men de spelade bara hårdrock idag ingen höjdare precis, bättre när dom har Radio Kristianstad *L* Men det var varmt o skönt annars för kroppen men jag tog inte så lång stund idag. Låg mest o gäspade o undrade om inte tiden skulle vara slut snart *L* Ville ju komma hem o se om J smsat eller ringt för min mobil låg på laddning därhemma.
Men först var jag inom Netto o handlade lite som vanligt.

Väl hemma var det bara mamma som ringt o smsat så det blev att ringa henne o det blev en liten pratstund.
Sen blev det vikning av kläder som jag skulle lägga i lådor. Kan bara konstatera att jag har en aning för mycket kläder *L*
Sen blev det fika igen o lite Kallespel. Det är lite roligare nu när man kommit vidare men nu har jag fastnat på ett annat ställe. Man måste ha en gul bit för att fortsätta men jag hittar den inte hur jag än gör. Men skam den som ger sig *L* Jag tror nästan att de glömt att lägga dit den haha jag kommer ihåg att jag hade problem med den förra gången  oxå.

Sen kollade jag i mitt skrivbord o hittade mina gamla dagböcker *L* bl a från -87 snacka om att jag känner mig gammal.
Då bodde jag på Rosengård själv o hade gjort det i 2 år. Jag var inte tillsammans med någon men det var på den tiden det fanns Heta Linjen o man träffade några stycken o kärleken växlade ganska ofta *L* Men jag var egentligen jättekär i Ricky som jag var ihop med i 1½ år. Men han träffade en annan o det var inte så kul precis. Fast efter ett år började han komma hem till mig igen då var inte hon lika rolig längre. Dom var i Italien på semester o han skickade
t om vykort till mig, ett jättegulligt. O han hann knappt hem förrän han åkte hem till mig o bara rusade fram till mig o kramade om mig o kysste mig o sa hur mycket han saknat mig. De hade varit hemma i en timme *L* ja jag säger då det . Tydligen hade man nån dragningskraft ändå *L* 
Ja nu kom man in på nåt annat igen som vanligt haha




Nu älskar jag iallafall han som ringde till mig när jag satt o läste *L* Han den underbaraste mannen som finns.
O som jag sa till dig. Det känns alltid lika härligt o höra den rösten o det skrattet o det har jag gjort sen första dagen vi pratade i telefon. Det är nåt särskilt med den som gör att det alltid blir varmt i hjärtat. O det sa KLICK med en gång.
Men som  jag sa innan det var kul när du ringde första gången. Du började med hej o hur e det osv o jag bara spelade med som om jag visste precis vem det var jag pratade med *L* sen efter 5 min så sa du : du vill kanske veta vem du pratar med *L* O nä hjärtat jag tyckte inte alls du var vimsig då du var jättecharmig o go precis som nu.
Tackar min Gud att du ringde den dagen *L* Ibland är han god *L*
Allt kändes bra idag när vi pratade o som du sa så är det så tomt när vi inte pratar det har ju blivit en vana men inte en dålig sådan *L* utan det bästa. Känns så tomt när du inte ringer ju.
Börjar kännas nu att du snart ska åka. Jag VILL INTE...Hur ska jag överleva såååå länge..suck..Vet en som kommer o räkna dagarna iallafall o hoppas att den 19 april kommer fortare än kvickt *L*
Du skulle hämta prinsessan så du var tvungen att avsluta men du ringde ev lite senare ikväll annars smsade du.
Älskar dig hjärtat...





Jag fixade middag o idag blev det chicky bits, ris o cafe de paris sås. Inte alls fel. Kollade på tv under tiden o väntade på att hjärtat skulle ringa. Kvart över åtta kom där ett sms att han bad om ursäkt att han glömt att smsa o att det inte funkade ringa ikväll heller men att vi hörs imorgon o att han saknar mig.
Bra iallafall när du smsar så man inte sitter o väntar i onödan. O jag hade fått prata med dig innan så det var ingen större fara även om jag skulle kunna prata med dig jämt *L* LÄNGTAR tills imorgon...

Blev lite av varje på tv ikväll Big Medicin, Fritzl o sen Gordon Ramsey. O nu ska jag krypa ner i sängen o se om det funkar att sova. Är ganska så trött nu så det borde gå men oftast blir man klarvaken när man lägger sig ner tyvärr
o alla dumma funderingar kommer. Jag får väl räkna får eller nåt annars. 

Många nattikyssar till mitt hjärta, mitt allt....



 

Bra ide' :0)


Äntligen sängen...



Så som valpen på bilden känner jag mig nu. Är sååå trött o sitter bara o gäspar så det blir snart sängen. Men jag är stolt över mig själv att jag klarade av allt så bra ikväll. Man kan bara man vill *L* o alla verkade jättenöjda med nya ordföranden o det är ju tur *L*
Men det gäller att vara sig själv o alla tycker man är en riktig solstråle men jag är väl sån att jag försöker ta alla människor som dom är . Det är alltid bästa sättet. O jag brukar få de allra suraste att le *L* Är man charmtroll eller *L*
Iallafall så var mötet bra förutom att informationen från Försäkringskassan var sömnframkallande o jag tror inte nån vet vad hon pratade om. Men det var god fika o alla lotter blev sålda ( 600 st) jag ger mig inte förrän dom är sålda *L* så jag har ont i fötterna nu vill jag lova för jag har stått upp o gått hela kvällen. För jag brukar aldrig sätta mig för skulle man göra det så hör man nån kalla på en så det är inte lönt. Så nåt kaffe blev det inte som vanligt utan det blev fika hemma sen för jag tog med mina kakor hem *L*
Jag vet att jag inte behöver göra allt men jag är den typen som vill ha allt perfekt o vad är då bäst jo att göra det själv *L* o jag har chans att prata med alla oxå .
Blev inte mer än 8 st på Studiecirkeln men det är skönt när det inte är för många. Det blir säkert jättebra.

Kärleken då ?? han smsade lite över fyra att han satt i möte o inte skulle hinna ringa innan jag gick men att han älskar mig. Det värmde hjärtat ska du veta. Älskar dig oxå.
Sen när jag kom hem vid 21-tiden hade han skickat ett till o där stod att han saknar mig o att det känns värdelöst när vi inte pratar o att han längtar tills imorgon. Jag kan bara hålla med honom. Känns så tomt när man inte får prata så jag hoppas det funkar imorgon för jag vill verkligen prata med honom nu. LÄNGTAR efter dig hjärtat.

Nu ska jag krypa ner i sängen o sova gott förhoppningsvis.
Vet vem jag ska drömma om iallafall *L*
Miljoner nattikyssar till dig hjärtat


Våffeldagen



Ja idag är det våffeldagen o näää jag gillar inte våfflor så det klarar jag mig jättebra utan *L* Det föråt jag mig på när jag var liten o låg o campade med mormor o morfar i 14 år ( ja bara på sommaren haha ) Då bjöds det alltid på våfflor eller fitta nollor ( ja nån sorts munkar)
Vi hade egentligen tänkt ha våfflor ikväll på mötet men lite jobbigt till 65 personer så det la vi på is så det blir vanliga kakor. Jag kan väl säga att jag är ganska så nervös eftersom det är det allra första riktiga månadsmöte som ordförande. Jag har haft det två ggr innan som viceordförande men detta blir eldprovet *L* tur man känner människorna så det ska säkert gå bra :) Tyvärr har vi stor körövning ikväll oxå kl 19 som jag hade behövt gå på men jag kan inte vara på två ställen samtidigt tyvärr. Hade först tänkt gå till kören efter en stund men tror jag hoppar det. Vi har generalrepetion ändå kl 15 på söndag så jag ska säkerligen klara av det. Sångerna sitter ju rätt så bra om jag får säga det själv .

Inte ett ljud från kärleken än men han hör säkerligen av sig sen. Gissa vem som längtar *L*
Ska gå några ärenden nu o det är härlig sol idag oxå. Skönt. Allt går lättare. Men jag mår jätteilla idag oxå men det är bara o bita ihop. Är inte för evigt *L*


Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSS




SANNING


Tisdag 24 mars


















Ja min tisdag var en av de bästa på länge kändes det som *L* Vaknade av att det var sol o bättre kan det inte vara *L* Det hade snöat på natten men det låg bara kvar lite grann som tur är. Ingen älskare av snö som sagt *L*
Kärleken skickade sms tjugo över åtta o han saknade o tänkte på mig. Mmm du är för go.
Sen ringde mamma o vi pratade i nästan en timme. O det du berättade var verkligen spännande *L* o man kan ju hoppas att det blir så. Genast kändes allt ännu bättre *L* Nästan så man hoppade upp ur sängen haha

Var tvungen att gå iväg till Kärnan o beställa kaffe till onsdagens möte plus att jag bokade till studiecirkeln i april. Lika bra o sätta igång den så fort som möjligt. Sen gick jag o handlade fralla o gick hemåt.
Så det blev fika sen o jag la in tvätt det blev två omgångar idag.
Sen spelade jag lite kalle igen men med samma resultat :( 

Sen ringde Kärleken mmm du var på väg till ett ärende o jag lovade jag skulle tänka på dig. Hoppas du kände det *L*
Var så skönt att höra dig idag o ditt skratt är det bästa som finns det gör mig ännu gladare. O flera ggr sa du att du älskar mig. Inte bara jag som säger det hela tiden *L* men som jag sa har man inte fått säga det innan på flera dagar så måste man passa på *L*
Du ringde igen efter en timme o vi pratade en stund till innan du skulle på möte. Sen ringde du när du körde hem så tre ggr på kort tid MMMMMMmm kan det bli bättre NÄÄÄÄÄ :) Allt kändes verkligen kanon idag o tack för alla fina ord o att du finns. Älskar dig hjärtat mest av allt. Jag har haft en sån tur att jag har träffat den mest underbara kille.

Jag satte igång o fixa middag sen o idag blev det fläskpannkaka. Den blev jättegod o så himla enkelt att göra. 
Det blev tv som vanligt o sen vid 19 kom det ett sms från Mr J.  O du är bara så härlig alltså *L* du skrev "Hoppas pannkakan var lika go som du"  vad svarar man på sånt alltså *L* men inte många som kan stoltsera med att man är söt som en päronbiskvi o go som en fläskpannkaka *L* 
Du skrev oxå att du saknade mig massor. Ja du känns som man gör det 24/7 men det blir väl så när man längtar så fruktansvärt efter någon. Att få krama dig. pussa på dig, kyssa dig o få ge dig all min kärlek o få din. 

Kvällen gick fort o JAAAAAAAAAAAAA jag fixade det. Den feta hönan är besegrad *L* det var ju skitenkelt haha att jag kunde glömt det *L*
Sen försökte jag lägga mig i tid o det blev vid tolvtiden o jag somnade fort o garanterat med ett stort leende på läpparna. Detta var den bästa dagen på länge. Tack Älskling för att du gjorde min dag. Miljoner kyssar till dig.


Måndag 23 mars



Ny vecka o som sagt hoppas det känns bättre denna veckan. Har problem med att sova på nätterna nu oxå o det är ingen hit att bara ligga o vrida o vända sig. Sen är man trött hela dagen.

Det kom inget morgonsms från Mr J heller så det var ingen bra start på dagen.

Var tvungen o gå o handla lite o idag blev det Kvantum. Denna veckan har dom den griljerade skinkan för 9.90 hg o den är så himla god så jag var tvungen att köpa några hekton. Jag köper alltid tunna skivor av den o lägger på mer o det blir jättegott. Blev god gurksallad till oxå. Man måste äta trots att man mår illa även om det ibland känns som man tvingar sig i maten. Det blev falukorv oxå för jag hade tänkt ha ugnstekt falukorv o potatismos till kvällen.

När jag kom hem så blev det fika o sen vid 14.30 så ringde du äntligen. Att höra din röst var det bästa på länge o jag vet inte men helt plötsligt rann tårarna o allt släppte. Förlåt men ibland behöver allt komma ut o det var inte meningen att du skulle skämmas men tack för alla dina goa underbara ord. Att höra att du älskar mig är underbart skönt o var aldrig rädd att jag ska gå för det händer inte överhuvudtaget även om man får bita ihop väldigt ibland. Men jag vet att du inte gör dumma saker medvetet o du säger att du inte vill göra mig ledsen att det gör ont i dig. Men vi vet bägge hur svårt det kan vara o ha det såhär. Kan bara hoppas det blir bättre. Dessa månaderna har inte varit nån höjdare pga mycket men bara o kämpa på. 
Jag är iallafall glad att du finns för mig o ger mig så mycket kärlek som du kan.

Du ringde en gång till sen när du körde hem o då kändes allt bättre. Du skulle ev ringa senare ikväll igen om det funkade. 

Det var en ledig måndag från kören o det kändes lite konstigt att inte gå iväg men skönt oxå när man mår såhär.
Så jag fixade middag o sen blev det tv för resten av kvällen. Men fick som vanligt gå in på replay sen eftersom vissa program går samtidigt o man kan inte se på allt *L*
Det kom ett sms vid 19 att det inte funkade att ringa men jag hade ju fått höra dig två ggr så det var inte så farligt *L*

Efter tv:n blev det dator o det jäkla kallespelet. Jag kommer aldrig vidare från en fet stor höna. Minns inte hur man gör var flera år sen jag spelade det sist. Sååå frustrerande..Dagens I-landsproblem va haha
Kom inte i säng förrän sent. Kan lika bra sitta uppe o göra nåt som att bara ligga o vrida o vända mig.


Mitt Liv I En Plastbubbla



Ja så har det känts hela helgen så jag har inte orkat alls att skriva här. Inte känt alls för det. Känts som jag gått omkring i en stor plastbubbla o hur kul är det ?? Nää inte alls om du frågar mig. Roligare kan man ha det *L*
Men det är inte lätt när man mår som man gör o dom här tabletterna var då ingen höjdare men det blir kanske bättre.
Jag mår illa hela tiden ( ännu mer än innan men det har ju sina orsaker) o magen gör uppror konstant hela tiden. Vi får se vad läkaren säger den 6 april.

Så denna helgen är inte mycket att skriva om. Hoppas bara nästa blir bättre. Det har varit mycket tv, vila o ensamhet.


Mr J ringde aldrig på fredagen men han skickade ett sms att han saknade mig som fan o att han skulle ringa senare på kvällen. Men näää det samtalet somnade han nog ifrån *L*

Men han har smsat flera ggr hela helgen o det blir jag glad för. Alltid mysigt att höra att man är saknad. O jag saknade dig oxå jättemycket. 

           


Härligt....

Att vakna upp o det är fint väder ute o solen tittar fram. Kan man bli annat än pigg *L* Inte så svårt att komma upp ur sängen då *L*
Har precis duschat o med musik på fullt ös så gick det hur lätt som helst *L* Tingeling tingeling *L*
Ska klä på mig nu o sminka mig o sen är det träff med damerna kvart över 9. Det är ju torsdag så det är trivselcafe.
Får se vad det blir av det idag men det blir väl en massa prat.

Inget sms från Mr J än men det kommer kanske annars får jag vänta tills han ringer i eftermiddag. Men hjärtat du ska veta att jag lääääängtar efter dig. O hoppas du har en bra dag. SMACK

Jag skriver mer senare
Många Morgonpussar


Sängen kallar...



Nu sitter man här igen o tänker skriva några rader innan det är dags att sova igen o det är tur för jag är jättetrött o sitter mest o gäspar. Pratar med en kompis på MSN som jag inte pratat med på länge o han  har blivit ihop med sin gamla tjej igen så det är bara prat om det haha o det är väl inte det roligaste o sitta o lyssna på när ögonen nästan går i kors men visst är det kul dom hittat tebax till varandra *L*

Annars har dagen varit lugn. Sov ganska länge o inget sms när jag vaknade :(  Jonas han ringde sen o jag fick hänga med runt när han jobbade medans vi pratade om allt möjligt. Så idag var man berest *L*

Var tvungen att gå o posta en sak sen men det var skönt att gå ut i solen o idag blåste man inte bort  på samma vis som igår. Var inne om o handlade lite oxå. Men det kändes som jag gick i en plastbubbla inne i affären. FYYY hundan vad jag mådde illa. det är såååå jobbigt. Så det var skönt när jag kom hem igen så jag kunde sätta mig ner.
Hela eftermiddagen mådde jag jättedåligt o det gick inte att äta ens. Hemskt va man kan ju gå ner nåt hekto *L*

Sen ringde Mr J o det var lika mysigt som alltid. Han har låtit så glad de sista dagarna o det är skönt. För även om jag vet att du haft jobbiga dagar nu så har du skrattat o haft massa saker för dig haha o det gör mig glad.
Vi hann inte prata så länge innan ditt batteri la av. SÅÅÅ typiskt men du ringde igen efter en stund när du bytt batteri.
Så jag fick en stund till med dig o det tackar man inte nej till. Känns som vi båda saknar varandra mycket o tror du är rätt så sugen på melonkyssarna nu det låter så *L*
Det bästa av allt idag var när jag sa att du skulle säga nåt gott o då sa du : Jag Älskar Dig !
Sånt gör att man bara smälter mer o mer. Det värmer i hela kroppen o jag vill bara krypa in i din famn. Hoppas jag snart får göra det. O du hjärtat Jag Älskar Dig med mycket..mer..mest..

Ikväll blev det köttbullar o makaroner till middag o de vanliga programmen. Sen blev det lite zappande innan jag hamnade på tv1000 o Djävulen Bär Prada började precis så då blev det den. Den var ganska så bra men som alla såna filmer förutsägbar.
Sen hamnade jag här o nu är det dags att krypa ner. Skickade ett gulligt nattisms till Mr J o jag hoppas att han sover gott nu. Kanske vi ses i drömmen *L*

Miljoner Nattikyssar


Detta är KÄRLEK


Sängdags..



Nu är det natt o dags att krypa ner i sängen. Den har kallat ett tag men jag har suttit o fixat in lite musik på min mobil. Äntligen fått minneskort så man kan ladda ner lite mer musik plus ta fler bilder ( så nu du Mr J *L*  )
Så det blev både gamla o nya godingar att lyssna på o ja såklart att både Snälla o La Voix e med *L*
Tänk om några timmar är det 2 år sen vi åkte till Teneriffa inte klokt vad åren går. O visst hade det varit skönt att åka nu igen få lite sol o värme. Men hade haft lika svårt att åka ifrån J nu som då fast det är klart han åker snart ifrån mig tyvärr.

På tal om det så ringde han bara en liten stund efter mitt förra inlägg så jag slapp vänta så länge. SKÖÖNT.
Mmmmm säger jag bara det var så mysigt att få höra dig igen o det var ett härligt samtal som gör att man bara längtar ännu mer efter att få träffa dig igen. O jag lovar att här är en massa kyssar att hämta *L* Så mysigt när du säger att du längtar efter dom. Ja det finns inga godare än dina. Man blir helt ifrån sig haha VILL VILL VILL *L*
Du hade en massa folk omkring dig så du sa att du ringde lite senare när du körde hem o det gjorde du oxå.
Så idag fick man två goa samtal inte dåligt *L*
O ja hjärtat jag vet att det är kärlek från dig oxå. Det märks massa så du behöver inte vara orolig. Men det är skönt när du säger det. Jag vet jag har en massa ideer men jag känner det absolut inte som du sa det. det lovar jag. Vi har alldeles för mycket ihop för att det ska vara så.
Nu längtar jag bara tills imorgon när vi får prata igen o vem vet vad som händer i veckan *L*

Jag fixade middag sen o idag blev det klyftpotatis o chicken nuggets med god sås. Inte alls dumt o billigt var det.
19.90 för en påse med 38 kycklingbitar i o några potatisar o creme fraiche till såsen. Så högst 20 kr för allt det *L*
Vi kollade på Unga mödrar o sen såg vi på Halv 8 hos mig. Sen blev det Charterfeber på norsk tv3. Idag var de på den  där marknaden jag babblade om i ett inlägg *L* plus en massa annat. Ja som sagt hade vatt kul o komma dit igen.
Sen har jag suttit o fixat med musik till mobilen som jag sa innan o tiden har bara sprungit iväg.
Skickade ett gulligt nattisms till Mr J innan. Tackade för att han är han o att han finns.
För hjärtat jag är verkligen glad för det. Hoppas du förstår det o verkligen ser det. Men du brukar säga att det syns i mina ögon *L*

Nu ska jag gå o lägga mig o hoppas jag drömmer gott om det finaste som finns....

Miljoner Nattikyssar



The first thing on my mind when I awake is you

And the last thing that I think of when my day is through


I´ve got so much love to give to you, my darlin´

I´ve been savin´ up my whole life through

I´ve got so much time to share with you, my love

And all my thoughts

Are dreams of you

In my dreams everything is fine
We walk and talk and you are only mine




Så sant....


Tisdag...



Så himla skönt att vakna upp till solsken. Det gör att man känner sig piggare direkt även om det inte känns jättebra inombords men det får man förtränga *L*
Sov ganska så länge idag eller egentligen så vaknade jag tidigt men låg o lyssnade på Radio Kristianstad o blundade iallafall *L*
Inget sms från Mr J idag heller. Men det är inte alltid det kommer nåt på morgonen ju. Men visst hade det varit mysigt.

Jag gick upp o gjorde mig iordning o sen gick jag till apoteket o sen till Konsum o handlade lite.
Härligt med solskenet men himmelen vad det blåser idag rena stormen emellanåt. Tur man är stor på jorden men inte ens det hjälper ibland haha Det var ganska så kallt oxå BRRRRRRRRRR Hade inte varit dumt med en varm famn o krypa in i.

Sen var det hem igen o koka kaffe o sätta igång diskmaskinen o sen fixa macka. Så blev  det frukost medans jag kollade på replay Familjen Annorlunda. Sen jar jag gjort lite alltmöjligt o brorsan ringde precis o pratade bort en stund. Simba skulle avlivas idag o det är aldrig kul när man måste säga adjö till sina kära djur. Men nu får hon åka upp till sin matte Eva o ha det bra istället. Eva var den mest underbara människa som tyvärr dog förra sommaren efter att hon insjunknat i skelettcancer o det tog ca 6 månader innan hon dog. Hon blev bara 52 år gammal. Vi bodde nästan grannar i Malmö o hon hjälpte mig till sjukhuset när jag var som dåligast o ställde upp för mig o det är jag för alltid henne tacksam. Eftersom jag mådde så dåligt o inte orkade så mycket o hade en fruktansvärd ångest var gång jag skulle ta mig ut så var det skönt med en människa som Eva o jag hoppas att hon har det bra där hon är nu.

 

Jag skickade ett sms till Mr J innan men inget svar än. Tänk vad man kan sakna en människa alltså o ändå är det bara tre dagar vi inte pratat men det är tre dagar för mycket enligt mig *L* Hur ska jag klara av 13 dagar snart. Blir inte lätt. Jag längtar så efter dig nu o jag hoppas vi får prata snart. Längtar så efter din röst ...

Skriver mer sen..




Måndag 16 mars





GRATTIS  Farfar på din stora dag ! Ja det är idag du fyller år egentligen så grattis till dina 91 år idag. Hoppas du fått en jättebra dag idag med *L* Ja folket på Stillet har säkerligen haft det bra idag för du skulle bjuda på tårta o likör *L*
Jag tänkte inte skriva så mycket nu för jag är jättetrött o känner att sängen kallar för fullt.
Var hos doktorn imorse o det var ingen höjdare men var tvungen att gå. Fick ta en massa prover oxå så nu får vi se om man överlever eller man ska skriva Vita arkivet .
På hemvägen pratade jag med Jonas i mobilen o det blev ett långt samtal o det kändes bra eftersom det inte blir så ofta numera tyvärr. Så tack vännen för samtalet .
Fikade när jag kom hem o tog det bara lugnt. Mådde inte så bra.
Inget sms från Mr J på hela fm så jag skickade ett foto på eländet här o skrev att någon tänker på honom.
Kom ett svar 16.20 där han tackade så mycket o att jag inte anade hur glad han blev för det o att det var ljuspunkten på en för övrigt jävlig dag. Skönt jag kan göra nåt för dig hjärtat så tacka inte.
Jag väntade på att han skulle ringa när han körde hem men det hände inget :(  Efter en timme skickade jag mina frågetecken o efter en stund kom där ett sms att jag tydligen inte fått hans sms o han undrade när jag kom hem ikväll.
SUCK jag saknade honom ju o ville höra honom. Känns som en hel evighet sen.
Kände inte alls för att gå o sjunga ikväll men det är ett måste nu när vi snart ska ha konserten.
Vi började 19 o slutade 20.40 o det är minsann jobbigt man blir jättetrött men nu sitter snart låtarna som en smäck *L*
Jag satte på min mobil när jag kom ut  o då var där ett meddelande från Mr J att han ringt flera ggr men att han inte kunde ringa mer ikväll. SÅÅÅ typiskt det var bara några minuter efter att han ringt . Men där är inget att göra . Han skrev att han saknar mig o att han ringer imorgon. JAAAAAAAAa det måste du för annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. LÄNGTAR efter dig så jag döööööööööööööör. Så vet du det *L*

Käkade lite fläskfilegryta när jag kom hem o såg Spårlöst  o det är alltid lika snyftigt.  Sen skulle jag lyssna på Karlavagnen som skulle handla om dansband men det är nån jäkla hockey så det blev inget med det programmet idag, typiskt.

SÅ nu har jag tänkt att gå o lägga mig istället o lyssna på nattradion. Ligga o fundera lite o förhoppningsvis drömma gott om mmmmmmm

Många Nattipussar


Önskar...





LATE AT NIGHT WHEN ALL THE WORLD IS SLEEPING
I STAY UP AND THINK OF YOU
AND I WISH UPON A STAR
THAT SOMEWERE YOU ARE..THINKING OF ME TO
CUZ IM DREAMIN OF YOU TONIGHT

                

Söndag 15 mars



Såhär gott sov jag garanterat imorse när klockan ringde kl 8 *L* Men det var då inga firrar jag drömde om *L* o hur kan man nu sätta klockan frivilligt en söndagsmorgon jo jag ville se nya Biggest Loser o det började 8.10 men jag missade det första avsnittet som var igår. Så nu vet man vad man ska göra var helgmorgon några veckor framåt.
O JAAA jag har kollat vem som vinner haha jag vet jag är nyfiken *L* men om jag skulle missa så kan jag lika bra veta *L*  Jag tycker programmet är kul men ibland undrar man verkligen hur de kan gå ner 7-14 kg på en vecka. Inte normalt precis. För några veckor sen såg jag Oprah o där var några av de gamla deltagarna o säsong 2:s vinnare Matt hade gått upp ca 30 kg igen o det var det några till som gjorde detsamma. Men det är klart när dom är på ranchen i programmet så är det träna träna träna o de får rätt mat osv o då är det genast lättare.
Efter programmet blev det frukost o mer tv o sen duschade jag o gjorde mig iordning.
Smsade till mitt hjärta att jag tänker på honom. För det gör jag verkligen. SAKNAR.



Skulle på kalas kl 14 i Ystad. Min farfar fyller 91 år imorgon o skulle fira nere hos sin ena son.
Det  blev en whiskeyflaska till honom för som han säger det är Livets Vatten *L* o Så fort jag luktar på whiskey så tänker jag på honom. Det luktar Farfar *L*
För en gångs skull var vi tidiga så vi var inne om en runda på ÖB innan vi körde på kalaset.
Bägge mina kusiner o deras barn o min pappa med fru var där o  Farfars fästmö o så klart min farbror o hans fru som hade hand om kalaset. Det blev först fläskfile med gorgonzolaost o svamp o ris/potatis o smarrig sås. Sen kaffe o choklad. Sen blev det massa prat o lite groggar o snacks fast jag drack bara en Gin o Tonic det räckte *L*
Sen bakade Inger en wienerkrans o så tårta på det så det kändes som man rullade därifrån ungefär *L*
Men det var jättetrevligt hela dagen o vi körde hem vid 20 tiden. Tyvärr träffas vi inte så ofta men jag garanterar att jag har den mest pigga farfar *L* han är som han är 51 istället för 91. Fortfarande så dansar han nångång i veckan o han får då inte sitta någon dans *L*

Bestämde med min pappa att han skulle spela på vårt månadsmöte den 20 maj då temat är italienskt o vi får se om jag sjunger nåt oxå *L*  Ja det får bli på svenska då såklart *L*

Kom hem vid 20.30 o sen har jag vatt inne på nätet lite o sen skrivit här på bloggen som ni ser *L*
Ska gå o lägga mig nu för jag ska till doktorn  imorgonbitti så bäst man är lite pigg iallafall *L*

Förresten fick sms från Mr J 18.30 o han skrev att han tänkte på mig oxå o att han saknar mig . Hjärtat saknar dig massor men snart får vi prata igen *L* LÄNGTAR.

In Dreams hjärtat...
Lots of kisses




Lördag 14 mars



Sov länge o det var verkligen skönt. Kände mig helt mörbultad när jag vaknade. Satte på kaffe o  Johan körd eo köpte frallebullar o så blev det frukost medans vi kollade på Skål på sexan. Sen körde vi till Kupan o kollade lite o sen till apoteket o elaffären. Sen blev det Källan o där hittade vi en jättesnygg lila skjorta en Batistini till Johan för 15 kr !!!!! så den blev köpt såklart *L* dom brukar ligga mellan 299-599 på Dressman så detta var ett fynd *L*
Sen var vi nere om auktionshallen o det blev såklart två bitar morotskaka att ta hem *L* finns inga godare än dom ( jaja jooo jag vet franska wienerbröd *L* ) Sen var vi på Netto o handlade till kvällens middag.

Sen körde vi hem o vi käkade lite macka o yoghurt o kollade på semestersvenskar sista delen. Sen duschade jag o  gick  o solade. Det var verkligen kanon för nacken med den värmen men det varade inte så länge tyvärr.
Sen hem o fixa middag. Blev fläskfilegryta o den blev verkligen jättemums.
Här är receptet :

Fläskfilé och bacongryta

Ingredienser:
500 g fläskfilé i bitar
2 paket bacon i bitar
200 g färska champinjoner
1 strimlad lök
1 burk creme fraiche
1 burk färskost vitlök
3 dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
salt, peppar

Gör så här:
Bryn filé, bacon, champinjoner och lök.
Tillsätt creme friache, grädde och ost.
Smaka av med chilisås, salt och peppar.
Låt småputtra ca 10 minuter tills köttet är färdigt.

Jag la i syltlök oxå o lät dom koka med några minuter i slutet.

Medans vi åt så kollade vi på nya Indiana Jones filmen o den var jättebra. Verkligen action från första stund o genom hela filmen. O den är både spännande o rolig. Har alltid gillat dessa filmerna.



Sen var det dags för Melodifestivalen. O som vanligt var Tingeling bäst  t om i rysk version haha
Längesen det var så spännande o ända till slutet så kunde vad som helst hända. Fast Måns trodde nog han hade rott hem segern *L* Men där fick han tji *L* för Malena tog hem alltihop o det var jättebra för hon är himla bra o jag tror låten går långt. Den är läcker.





Can you keep a secret
Can you keep a secret
I'm in love with you
Can you make a promise
Can you make a promise
Stay forever true
Then I'm forever yours

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix

Tell me what you're feeling
Tell me what you're feeling
I just wanna know
Tell me what you're dreaming
Tell me what you're dreaming
Let your feelings show
Stay and don't let go.....

Konstigt bara att Snälla Snälla kom 2:a efter folkets röster *L* eftersom det enda man hör om den låten är att den är så kass o hon är hemsk osv.. men tydligen inte.
Jag tycker den är kanonbra o ju mer man hör den desto bättre blir den. O som de sa i programmet så har väl alla tjejer över 14 år varit med om detta så sant så sant.

Kollade runt lite sen på tv o sen inne på nätet. Sen blev det sängen igen o det var så skönt för det var nytvättat o luktade så gott o man sover som en gudinna *L*
Inte ett ljud från Mr J idag :(  o det känns jättetomt. Men vet att det kan bli så ibland om helger. Så jag behöver inte misströsta än :)



Fredag igen...



Egentligen  är det söndagkväll nu men jag har inte fått skrivit nåt här på hela helgen så jag får skriva lite om varje dag nu istället o det går säkert lika bra :)

Mr J ringde redan 10 över 16 i fredags. Det kan vara skönt för honom att komma hem i tid nångång.
Jag sa han kunde komma hit för kaffet var färdigt *L* men han hade druckit så mycket kaffe så han ville hellre ha mina melonkyssar. Ja vem vill inte ha det *L* alltså ge dig dom *L*
Jag satt o fikade o hade köpt en päronbiskvi för jag blev så sugen på det o jag sa det till J. Sa att det var mums men egentligen alldeles för sött för mig. Då sa han att det passar mig för jag är söt som en haha du e för go hjärtat. Inte dumt o bli jämförd med en päronbiskvi *L*



SER ni likheten eller *L* Ja så grön är jag i ansiktet när jag är illamående allt som oftast men man har ju anledning till det.
Sätter in en bild på mig oxå. SÖTNOSEN haha NOT Men jag är snäll mot gamla o barn *L*



Det är så kul med dig oxå för när jag säger att fyyy jag är så tjock, åhhh jag har blivit så fet. Så säger du. Du det syns inte du är så fin. O sånt gör att man blir glad även om man vet att man gått upp några kilon men att du tittar inte på det i vilket fall som helst. Du SER mig.
Det var kul när jag sa att Johan har tur  o du svarade meddetsamma ja det har han. Att han bor med dig sa du då *L* o det menade inte jag precis haha men tack ändå. Du är välkommen o bo med mig precis när som *L*
Det var ett mysigt samtal o det är bara tråkigt att det är helg o då brukar det inte bli så mycket prat tyvärr.
Men det var skönt o få prata med dig en bra stund. O dina ord värmer mig. 
Jag sa du skulle vara i mina tankar hela tiden o det sa du att jag skulle vara i dina med. Mmm  inte dumt alls.

Jag fixade mat sen blev chili con carne o sen blev det tv hela kvällen. Zappade mellan Lets Dance o Så ska det låta. 
O Magnus var verkligen kanon idag. Jättekul att han fick 40 poäng idag på buggen det var han verkligen värd. O äntligen åkte Elisabeth ut inte en fredag för tidigt haha Annars hade det varit skam på torra land.
Såg en svensk film sen om nätdejting o om allt som kan hända. Var väl inte den bästa film jag sett men klart sevärd.
Men herre min gud vilka idioter hon träffade o det är väl oftast så IRL tyvärr. Alla kan inte hitta ett guldkorn som mig *L* Det absolut bästa som hänt mig. Du är finast hjärtat. Sen finns det dom som man trodde var nåt att ha iallafall som vän men nä tydligen inte. Men men. Var tydligen mest skitsnack det du sa sist det märker man nu. 

Blev sängen sen o det var skönt eftersom jag hade så fruktansvärt ont i nacken. Så tablett o marsch i säng *L* 




 


Smile...

                   




    

A SMILE IS THE LIGHT IN THE WINDOWS OF YOUR FACE
             THAT TELLS PEOPLE YOU ARE AT HOME



Dags igen...



Ja idag är det fredagen den 13 igen precis som förra månaden. Här duggar dom tätt *L* Fast nu får man vänta tills i november innan det är dags igen.
Vaknade tidigt imorse igen o hade jätteont så det var o ta en tablett igen o försöka somna om. Men inte lätt när man har svårt o röra sig. O såklart  lägger man sig åt det hållet man inte ska så himla typiskt.

Mr J o jag pratade igår om att ev om det funkade så skulle han komma o hälsa på men vi bestämde inget för det är det bästa så blir ingen av oss besviken.
Kl 8 kom det ett sms från honom att han tänkte ge mig besked tidigt att det är kört för honom hela dagen men att det är tråkigt för att han saknar mig. Men hjärtat jag finns kvar här o vi tar det en annan dag när det passar bättre.
Men gulligt av dig att du skrev....

Jag svarade o sen fortsatte jag o sova o drömde en massa. Sen gick jag upp för man kan inte ligga o lata sig hela dagen även om man har ont som faaaan *L*
Var tvungen att gå o handla lite på Netto o det enda som hände som var lite otur var att när jag skulle ta en plastpåse o lägga ner potatisen i så åkte hela hållaren ner. Men det kunde hänt var dag haha
Jag gick inom Kvantum oxå skulle köpa saft funlight wildstrawberry/melon den är så himla god. Det är smultron o melon. smaskigt.



Jag kör den i sodastreamern istället för deras äckliga essenser som är alldeles för sliskiga. O så är det mindre kalorixer i funlight. Sommarnyheten blir honungsmelon/persika låter himla gott oxå. Sen till hösten kommer äpple/kanel men det låter godast varmt isåfall.

Jag köpte filmen Rallybrudar till Johan oxå. Den verkar rolig o båda gillar rally så *L* Får se när vi får se den.
Ikväll är det fullproppat med program som alla fredagar men tyvärr är allt samtidigt så det är tur det finns replay både på SVT o 4an.

Tror aldrig vägen hem från affären varit så lååång. Tre stora kassar fy hundan vad tungt. Men så är det när man inte har körkort *L* o inte så bra när man har så ont i rygg o nacke. Ville ge upp 100 ggr ungefär men jag kunde inte bosätta mig där på gatan *L*

När jag kom in genom dörren så ringde Mr J så äntligen kändes allt bättre igen Då sket man i att man var helt slut o hade värk i fingrarna efter kassarna *L* Bara o höra hans röst o skratt gör att man blir helt mmmm.
Han hade lite paus mellan mötena o ville prata lite med mig. Gulligt hjärtat sånt uppskattas verkligen.
Men denna idioten säger alltid fel saker *L* men hoppas inte det förstörde något. Men du har lärt känna mig nu o vet att jag ibland säger saker utan att tänka *L*
Du var tvungen att gå iväg på mötet men du ringer igen när du kör hem. Så gissa vem som längtar *L*

Sen var det att packa upp allt man handlat o nu är det fika o vila, det behövs verkligen *L*


Drömmar

                        



        
A DREAM IS A WISH YOUR HEART MAKES.....

Sängdags



Nu har klockan passerat tolv o nattradion har satt igång o jag är på väg till min säng. Är jättetrött nu. Känner mig helt slut efter denna kvällen. Har tagit liniment flera ggr o tablett men det gör fortfarande jätteont i rygg/arm/nacke. Känns som man tryckt ner mitt huvud direkt på axlarna o att jag inte kan få upp det. Går inte att sträcka upp nacken ens o en klar fördel är att det inte funkar att äta. Känns som en stor boll fastnat i min hals o det gör ont när jag sväljer. Får se hur jag ska lägga mig inatt men antingen blir det bäst o ligga på rygg eller magen. Ligga till höger går inte överhuvudtaget. Ja är det inte det ena så är det det andra :(
Hoppas bara det släpper snart. För jag orkar inte ha det såhär. Det skär som tusen knivar i nacken bara man rör sig.
SÅ nu har jag fått gnälla lite *L* nu får vi övergå till det positiva idag *L*

JAAAAAAAa han ringde o det var ett kanonbra samtal. Mycket skratt o kärlek o det var en himla skön känsla att prata igen. O han sa att jag absolut skulle ta bort alla dumma känslor o inte vara orolig. Lätt o säga haha men jag måste försöka. Man kan inte hålla på o oroa sig o analysera allt för då blir det bara skit o det är jag som blir den som lider ju.
Blev jätteglad för alla dina fina ord o det stämmer verkligen när jag säger att du gör min dag med dom.
Var så gulligt när du sa att någon älskar mig o jag svarade Lina *L* ja hon oxå men att du oxå gör det o att jag inte ska glömma det. NIX lovar *L*
Men det där med Svenne o Lotta *L* tyckte inte riktigt det klingade lika bra *L* men vi ska kanske ut o turnera o tjäna en massa pengar *L* Men minns inte ens om jag hört dig sjunga nångång *L* men du får höra mig ofta o du säger alltid att konstigt för jag har en sång till allting *L*
Iallafall så var det en jättemysig stund o det gjorde min dag så nu vet du det *L* Blir glad när du säger att du saknat mitt skratt o att du blir glad av att höra det. Ja ett skratt kan betyda så himla mycket.
Längtar tills imorgon när vi får prata igen *L*

Det har snöat hela kvällen o ett tag var det riktigt stora flingor o det har lagt sig bra på gräsmattan. FYYY jag som hatar snö . Trodde man skulle slippa det nu men men.
Jag gjorde pyttipanna o ägg ikväll men som sagt så var det svårt att äta men jag gjorde tappra försök.
Blev tv hela kvällen. Unga mödrar, Jerry S, Halv 8 hos mig, Arlanda, Lyxfällan o Så ska det låta. Så det var en himla blandning *L*

Men nu ska jag inte sitta här o babbla en massa utan bättre jag kommer i säng man vet ju inte vad morgondagen har att ge *L*

Hoppas vi ses i drömmen hjärtat. Tänker på dig.
Miljoner nattipussar


Tänker...




RIGHT NOW  SOMEONE IS THINKING OF YOU



           
   ....OK ITS ME
                        :)

Barfotadagen *L*



Idag är det den 12 mars o då är det enligt en gammal sed dags för barfotaspringning. Enligt traditionen skulle man springa barfota runt gårdsbyggnaderna eller ägorna. Detta för att garantera god hälsa och god skörd. man skulle även slippa bli förkyld, ormbiten och få sår på fötterna under året. Skulle man vara noga skulle man springa över sju ägor och nio gödselhögar men i regel räckte gott och väl med tre varv runt huset.
Så idag ska ni skippa strumporna o känna hur våren närmar sig *L* O för mig som aldrig har strumpor så är det barfotadag varje dag *L* men jag brukar inte springa omkring huset eller nån gödselhög kanske det man skulle göra för o bli frisk *L*

Imorse kändes det verkligen som vår eftersom den härliga solen tittade fram o det kändes jättehärligt. Men jag vaknade jättetidigt imorse oxå o låg i sängen o försökte somna om men det var omöjligt. Kom inget sms idag heller tidigt så jag blev lite orolig. Känns jobbigt när jag vet att du är dålig.
Jag gick upp kl 8 o jag läste tidningen o duschade o gjorde mig iordning. Skulle träffa Maj-Britt kvart över 9.
5 över 9 klingade det till i mobilen o då kom det efterlängtade smset o JAAAA det var det bästa jag kunde få.
Han skrev att han saknar mig o var tebax på jobb. Att han hoppades att det är bra med mig o att han ÄLSKAR mig o så alla de goa miljonerna kyssar. Underbara hjärtat jag lovar att detta var den absolut bästa starten på dagen inte bara solen som gjorde mig glad.
Så det var med lätta steg jag gick iväg o jag var bara två min försenad idag *L* duktigt av mig.

Idag var det vardagsgudtjänst så då är vi där nere tillsammans med barnen o fikar o pysslar o har en liten minigudtjänst. O det var kul idag o vi fick göra tulpaner *L* Så här blev min. Svårt att gissa va med dom färgerna *L*



Blev massa prat idag oxå o sen var det slut vid halv 12 tiden o jag o Annie hade sällskap hem. Hon ska bli opererad i sitt öra på måndag så jag får hålla tummarna för henne. Hon är alltid en solstråle för oss allihop. Alltid lika glad o kramar om en o tackar för man finns. Härligt med sådana människor.

Förresten såg denna solstrålen ut såhär idag *L*  Blusen är den jag fick av Bente förra veckan o alla tyckte den var jättefin idag.




Nu sitter jag o fikar lite varm choklad o fralla o väntar på att hjärtat ska ringa. Hoppas bara det blir så idag för jag lääängtar så efter att få höra hans röst.

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS




IN DREAMS



IF THE ONLY WAY TO BE TOGETHER IS IN MY DREAMS
I WILL SLEEP FOREVER.........

Onsdag 11 mars



Så nu har vi kommit på rätt dag igen *L* rätt ska vara rätt *L* Det är väl så när man börjar blogga att man vill skriva varje dag men ibland funkar det inte. Ibland finns inte inspirationen tyvärr. Särskilt om man är lite nere.
Vaknade kl 5 imorse o hade svårt att somna om sen. Trodde där skulle komma ett sms vid 7-7.30 men där kom inget idag. Jag låg kvar i sängen o det var inte det lättaste för det gick inte o vända sig för då högg det till i ryggen. Får fråga Maj-Britt idag om jag kan få låna lite hästliniment av henne för det brukar göra susen.
Mamma ringde sen o pratade bort en stund. Sen fick jag försöka ta mig upp för jag skulle iväg till Församlingshemmet kl 12 . Hade lovat sälja lotter där idag på deras Vardagssoppa. Så det blev en dusch o påklädning o sen smsade jag till Mr J. Att det var tråkigt vi inte kunde prata igår o att jag saknar honom o att han måste haft en himla hicka hela fm eftersom jag tänkt på honom. Skrev oxå att jag hoppades vi kunde prata när han körde hem. 

Det var trevligt på församlingshemmet o soppan var god o bra musik o det gick kanon att sälja lotter. Måste vara charmen *L*  
Skyndade mig hem sen o smsade till Mr J att jag var hemma o skickade massor av de godaste kyssar *L*
Kom svar vid 15.30 att de behövdes o att han precis vaknat för han hade kört hem vid lunch eftersom han hade huvudvärk. Men han hoppades att han kunde ringa lite senare.
Stackare vet hur jobbigt du har det när du har ont ju. så hoppas du kryar på dig.
Jag skrev jag skulle på möte men att jag kunde smsa när jag kom hem så kunde vi se då om han orkar/kan ringa.
Men nästan bättre du vilar så du blir bättre.

Jag kokade kaffe till mötet o gjorde mig iordning igen o gick kvart i sex. Lite nervöst när det var det allra första styrelsemötet som ordförande *L*  Så såhär såg Handikappvännernas ordförande ut ikväll *L*



Mötet gick jättebra o var över på 1½ timme o sen hade vi kaffe o snackade lite. Sen gick de andra men fibrogruppen hade möte i lilla biblioteket o det var Mona, Annie, Madelene, Kerstin o Marie så jag gick in till dom o pratade lite o fikade med dom *L* mycket fika blev det haha
Så vi satt där tils kvart i 9 o snackade en massa. Kul. Vi träffas imorgonbitti igen på trivselcafet *L*

Jag gick inom hos William på hemvägen, mamma var där så vi pratade lite om allt möjligt så jag var inte hemma förrän kvart i 10 . Men jag hade smsat till Mr J innan men inget svar eller samtal så jag tror han sov o det är han väl förunnat. Men du ska veta att du är saknad en massa. Hoppas vi hörs imorgon. Älskar dig hjärtat.

Har så jäkla ont i armen/ryggen nu men får linimentet imorgonbitti o det är tur. Hoppas det går o ligga i sängen inatt ändå. Bara man inte håller på o vrider sig hela tiden så ska det nog gå.
Ska krypa ner snart börjar känna mig rejält trött. Vatt mycket idag men varit bra ändå förutom att jag saknar dig hjärtat, massor.

MILJONER KYSSAR TILL DIG
IN DREAMS


Tisdag 10 mars



Det blev inget skrivet här igår tisdag pga olika orsaker så jag får skriva lite idag istället.
Jag sov ganska länge igår oxå o jag vaknade av att jag hade så himla ont i rygg/arm. Har troligtvis fått en nerv i kläm igen det händer ibland men brukar alltid vara på andra sidan. O det är inte alls kul. Plus att min mage fortfarande är i olag.
Jonas ringde o det var kul att få prata med honom igen blir inte så ofta numera ju. Men så är det när man blir nyförälskad då har man inte tid för allting utan måste prioritera men visst saknar jag våra samtal eftersom jag alltid kunnat prata med dig om allt men nu får jag ha det inom mig istället o det är inte så bra men vad gör man. O tyvärr tror jag att det kommer o bli mindre o mindre vi pratar o det är synd men men...

Fick sms från Mr J lite över 12.  Han hade hittat sin mobil under bilsätet så den hade tydligen varit försvunnen ett tag *L* så snälla goa hjärtat tror du får köpa ett senilsnöre o ha den i *L* fast fördelen är ju nu att du vet var du ska leta var värre när den var borta några dagar. Du saknade mig o det var skönt att höra ska du veta.

Jag tog det lugnt hela eftermiddagen o väntade på att du skulle ringa men det hade tydligen kommit nåt ivägen för du smsade att du kommit hem men skulle ringa senare på kvällen. O det gick väl bra. Fast typiskt för jag hade bestämt mig för att jag skulle säga en sak *L*


Jag käkade spagetti o köttfärssås o kollade på tv o väntade på att du skulle ringa men 20 i nio kom ett sms att det inte funkade att ringa ikväll o att det var tråkigt  o att han saknade mig. Ja hjärtat saknar dig oxå var tomt som sören.

Jag tog det lugnt sen resten av kvällen o fortsatte kolla på tv o sen gick jag o la mig o försökte sova  o efter många om o men så kom jag till ro.
Du finns i mina tankar....




Kärlek...


Så har ännu en måndag gått...


Ja ibland undrar man ?? Hur sören det går till att måndagarna kommer så himla fort *L*  Veckorna bara springer iväg.
Vaknade av att jag fick ett sms från Mr J kl 8 o han hoppades att jag mådde bättre för han tycker inte om att jag mår dåligt. Tack hjärtat gulligt av dig men tyvärr är det inte mycket att göra åt saken :(
Jag var så himla trött o mådde dåligt så jag fortsatte att sova så förlåt hjärtat att svaret dröjde så länge inte min mening. Hoppas inte du blev alltför orolig. O Näää jag vill inte du ska må dåligt för att jag gör det. Känns inte alls bra.
Så hela denna dagen har varit i ett töcken känns det som. Men hoppas jag snart ska må bättre. O jag var tvungen att gå o sjunga ikväll eftersom var träning är så viktig nu så jag tänkte att bättre jag vilar hela dagen o det gjorde jag.

Jag svarade Mr J sent som sagt o jag skrev att jag hade en konstig känsla men han svarade att det skulle jag inte ha eftersom det inte är så o Tack det känns tryggt o veta. Men vi vet bägge varför det är som det är o det är inte medvetet tror jag att det blir så egentligen.
Du ringde vid 16.30 o det var sååå skönt att få höra din röst igen. Har längtat så efter den. O det känns skönt när du säger att du saknat mig oxå o att det är skönt att få prata med mig igen. Vi pratade oxå ut om det med känslan o som du säger det är inget medvetet. Men ibland önskar jag att det inte ska kännas så men visst förstår jag dig till fullo. Men du tyckte att det hade varit jättemysigt i fredags o jag kan bara hålla med. Men du tyckte det var tråkigt att tiden gick så fort. Att det var så tråkigt att behöva gå o att du velat stanna ännu längre. Att du tycker det är så skönt att få krama mig o som sagt jag håller med. Man vill inte släppa dig.
Blev många kärleksförklaringar idag o det är alltid lika skönt o härligt när du säger att jag är go. O det är du med..jättego. Är så glad att du finns i mitt liv.
Du var tvungen att gå in men du frågade om du kunde ringa vid 18.30. Dum fråga såklart du kan. Jag sa att jag skulle gå då till sångövningen.

Kände inte alls för att gå ikväll egentligen men som sagt ett måste men det är inte kul när man känner sig som att man lever i en plastbubbla. Gjorde mig iordning o gick lite efter halv 7 o då hade ingen ringt :( 
Så här såg man ut ikväll. Sorry lite suddigt eller så e det febriga ögon eller nåt.





Precis när jag kom fram till Församlingshemmet så ringde du *L* Vad glad jag blev. Vi hann inte prata så länge men det var mysigt. Du frågade om du störde men hjärtat du stör aldrig det vet du om. Då sa du att du hade ju gjort det i en bokhandel en gång *L* Men som jag sa ikväll att det var det bästa du kunde göra att ringa mig då så vem brydde sig om att jag stod mitt i julruschen bland massa människor o i en lååång kö. Det var helt underbart att du ringde ju. O jag kommer aldrig att glömma det *L* Det sa bara KLICK i mitt hjärta då o sen dess är jag fast *L*
Så tack hjärtat för att du tog mod till dig den gången. Det var ödet....
O tack för att du ringde ikväll o att du var omtänksam mot mig att jag skulle vara rädd om mig när jag gick hem.
Klart jag är rädd om mig men man ska vara glad om man ser en människa på hela vägen hem *L*




Vi var bägge tvungna att sluta prata vid 19 o jag fick rusa in till kören o jag hade väl lite svårt att koncentrera mig efter vårt lilla samtal. Hade hellre pratat vidare med dig.
Vi övade 3 låtar idag o den ena var sååå tråkig så det var hemskt. Vi övade den om o om igen o snart satt man o gäspade *L*
Vi slutade kl 21 o då hade det börjat regna :( men jag skyndade mig hem. 
Det blev fika o fralla o jag kollade på replay. Halv 8 hos mig o nu vet jag var din tvilling bor Mr J *L* På Gotland *L* fast han var lite mer svullen i ansiktet men annars var det himla likt *L* kul.
Sen kollade jag på Familjen Annorlunda o det var liv i luckan hos familjerna som vanligt *L* 

Nu har jag tagit en tablett o ska se om det går att sova inatt. Fast klockan är redan halv 2. Det är fullmåne oxå o det är inte lätt när man är mångalen *L*  O NÄÄÄ Mr J jag är ingen vampyr. Lovar att inte bitas bara nafsa *L*
 
Nattipussen



8 mars kvinnornas dag...



Det var väl idag man skulle få frukost på sängen eller *L*  Men eftersom jag inte kunde sova inatt på grund av magen o detta jäkla illamåendet o inte kom i säng förräns vid 4 så vaknade jag inte till förräns vid 11-tiden. Lina o jag hade det så varmt o gott i sängen så vem vill gå upp då egentligen *L* Inte vaknade man till att man mådde bättre heller :(
Men jag gick upp o har försökt få det att funka idag även om jag inte varit så pigg. Vädret var inte på sin bästa sida heller. Regn regn o åter regn :(
Kollade lite på tv på eftermiddagen o tog det mest lugnt. Ärligt talat orkade inget annat. Känns som det är lika bra o skriva det Vita Arkivet :(
Vid 14-tiden kom Muraren o hämtade Lina o gud vad tomt det blir när hon inte är här. Man är så van att hon alltid ska ligga hos mig. Vara mig nära hela tiden. Men får hoppas hon snart kommer igen.

15.45 kom det ett sms från Mr J o han skrev att han tänker på mig. Tack hjärtat du ska veta att det värmer o jag tänker på dig oxå a lot..Så tomt när vi inte pratat sen i fredags men hoppas vi hörs imorgon som vanligt. Men som sagt du finns i mina tankar o hjärta hela tiden.



Kvällen har varit likadan som dagen. Åt lite o kollade på tv. Såg Miami Ink o sen det nya lekprogrammet Wipeout o det var både första o sista gången jag såg det. Mer rörigt program har jag knappast sett. Klarar mig utan sånt.
Sen har jag varit lite på nätet o sen blev det Criminal Minds o det var spännande som alltid.
Har tagit tablett nu o ska se om det funkar att somna så jag slipper sitta uppe länge inatt oxå.
Blev inget långt inlägg idag men hoppas det går ändå. Bättre något än inget alls *L*

In Dreams..
Lots of kisses

PS. Tänk att någon som har samma sammansättning som Bobs blandsaft (för att citera Rocky)
kan vara så fantastisk *L* . Tack Hjärtat för din kärlek....




Du är allt...



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag.....

Lördag 7 mars



Sov länge eftersom jag var helt utslagen kändes det som o jag hade Lina som huvudkudde nästan. Hon låg under min kudde på nåt vis *L* hon är rolig det lilla livet. Blir tomt utan henne hon ska åka hem imorgon :(

Brorsan ringde så vi pratade bort en stund o sen gick jag upp o då kändes det lite bättre så jag försökte få i mig lite mat o sen åkte vi o handlade en snabbis. mer gardiner nu till tvrummet o så var vi på Kupan ( röda korsets secondhand) o jag fick tag i en vit blus jag kan ha när vi sjunger med kören. Jag hatar vita kläder men vi måste ha vitt upptill. O den blidde billig bara 30 kr. Köpte en Lila skjorta oxå o två andra saker så det blev 120 kr billigt o bra.

Började må illa igen o det var tur jag fick komma hem igen.


Det hade kommit ett sms ifrån Mr J han mådde inte så bra idag. Blivit för mycket rödvin igår så han hade huvudvärk *L* trodde bara det var käringar som fick det *L* o han hoppades att jag mådde lite bättre idag. O så de goaste miljoner kyssar. Mmm finns ingen i hela världen som har så goa kyssar som han.

Jag pratade med mamma en stund sen i telen o sen fick jag ta det lugnt för det kändes inte alls bra. Kollade lite på replay,  Det Okända sen i onsdags.
Flera ggr idag har jag blivit helt svimfärdig o fått hjärtklappning. Inte alls bra. Hjärtklappning ska man bara ha när man får se dig hjärtat o få känna dig nära *L*


Så denna kvällen blev inte heller nån höjdare. Suttit i fåtöljen o kollat på tv o det blev Andra chansen o de jag ville skulle gå vidare gjorde det inte såklart. Jo Snälla Snälla för den växer för var gång man hör den o det verkar som den gjort det hos många av det svenska folket .
Sen tittade jag på en av mina favoritfilmer som jag sett ja vad ska vi säga mååånga gr *L*



Min stora Kärlek. Den är lika bra var gång o den tar verkligen upp ett stort problem som det tyvärr finns allt för mycket av. Att folk bara tittar på ytan o inte ser den inre skönheten. Filmen är både rolig o charmig.  O slutet gott allting gott *L* 
Så även om jag är fet ful o äcklig så har jag kanske en inre skönhet nånstans o jag har iallafall ett stort varmt hjärta.

Jag ska försöka lägga mig snart o se om det går att sova. Vill bli bra igen o inte ha det såhär.
SAKNAR hjärtat för har inte hört mer ifrån honom idag men hoppas att vi eventuellt ses i drömmen *L*

Miljoner nattipussar

PS Nu spelar dom din låt igen hjärtat på radion. What a wonderful world....


Nära döden....



Såhär kändes det igår efter att äntligen fått träffa dig. Det bubblade i hela kroppen o det kändes så himla skönt även om det inte var så lång stund. Det var LYCKA...
Men det kändes inte bra annars i kroppen o jag gick o vilade mig o väntade på att du skulle ringa. O det gjorde du vid 17-tiden o jag lät nog himla ynklig när du ringde. Men det var skönt o höra dig igen även om det inte var så lång stund emellan. O du höll med mig att det var underbart o träffas. Underbart men kort *L* Alldeles för kort. Men vi får se till o träffas snart igen så det inte blir några 74 dagar emellan igen. Men du åker om en månad o jag gillar det inte o ja du vet varför. Kommer vara de värsta 13 dagar i mitt liv känns det som. Hoppas de kommer o gå jättefort.
Hoppas vi kan göra vår lilla tripp snart oxå o som du sa idag så hade det varit så skönt att kunna träffas utan att tänka på tiden o jag är beredd att hålla med. Garanterar att vi får jättekul *L* o mysigt framför allt.
Du var tvungen att gå in för du skulle göra dig iordning inför kvällen o jag sa att jag kommer o ha dig i tankarna hela tiden o det skulle du ha med mig oxå *L* Du sa du skulle smsa innan du la dig men men *L*

Jag började må värre o värre o min mage var i uppror hela kvällen/natten. Trodde jag skulle dö så dåligt som jag mådde. Visste inte var jag skulle ta vägen. Jag frös o svettades om vartannat o det kändes som magen vändes ut o in. Vilket helvete. Helt slut som människa alltså. Så kvällen var ingen höjdare precis o det blev inget större tvtittande eftersom den mesta tiden var jag inne på toaletten. Då önskade jag bara att jag hade fått krypa in i din famn igen o bara få koppla bort allt det onda.

Det kom inget sms heller o jag la mig vid halv 2 o det tog evigheter innan jag kunde somna eftersom det gjorde så ont.

Men förutom allt det onda så var detta den bästa dagen på länge o det tack vare dig älskade hjärtat. Tack för att du finns...


LÅÅÅNG Väntan över....



Vaknade tidigt imorse ja den var nog lite i sju o jag hade en sån konstig känsla i kroppen. Jag väntade väl på det där smset som jag inte vill ha egentligen o jag tror aldrig att tiden gått så sakta som just då.
Några minuter över 8 kom det o det var väl vad jag trodde tyvärr. Att du inte fick det att funka idag att du mådde helkasst o inte visste hur du skulle få rätt på allting. Men att du älskar mig o att jag inte ska glömma det.
Jag bara svarade Snälla ring mig. Det är absolut lättare att prata i telefon än att smsa som oftast kan bli missförstånd det har vi sett alltför många ggr.
Det dröjde nästan en timme innan du ringde o jag sa att jag kan släppa dig eftersom jag inte vill vara i vägen för dig men absolut inte sa du. Att det inte är jag som gör att du mår dåligt tvärtom. Jag får dig att må bra. Sånt känns skönt att höra. Jag sa att jag tror att vi bägge hade behövt att kramas o få känna närhet o helt plötsligt sa han. Jag kommer, jag skiter i detta här nu. Jag blev paff o det kändes bra att han gjorde detta för mig. det var alldeles för länge sen vi sågs ju så kramarna o pussarna är välbehövliga kan jag garantera. Medicin för själen.
Han skulle bara fixa lite saker sen kom han men han skulle på möte i eftermiddag så han var tvungen att köra tebax sen. Men som han sa att en liten stund är bättre än inget alls o jag kan bara hålla med.
Han skulle ringa när han närmade sig.

Jag gjorde mig iordning o klockan tickade på o jag började tvivla. Allt kan hända ju. Att det blivit nåt extramöte eller nåt. Men då ringde han o var nära mig. Då började det kännas i magen ska jag säga. Då kom de där berömda fjärilarna. Kändes som första gången *L* O så sa han att tyvärr var han tvungen att köra redan vid halv 1 igen o då var klockan lite över 11 så det blev lite ridå där men jag är glad för var minut .



GUD vilken känsla när han kom in genom dörren. WOW o jag retar mig för jag hade bestämt mig sen länge att jag skulle krama honom med en gång o inte gå undan o vara blyg som han säger jag brukar göra *L* O vad gör jag haha joo går undan men det tog bara några sekunder så var jag i hans famn o 74 LÅÅÅÅÅÅNGA DAGAR var över. Älskade hjärtat vad skönt det var även om man får stå på tå haha o första pussen  var bara såååå MUMS.
O sen var det inte lätt att släppa för någon av oss. Så både kramar o pussar blev det massor av. UNDERBART.
Du var så go när du inte ville släppa mig utan kramas hela tiden ja inte för att jag ville bli släppt. Kunde kramat dig än *L*
Vara nära dig är himmelrike på jorden o du var så fin idag som alltid. o Sexig till max du klädde verkligen i dom kläderna. Vi drack lite kaffe fast inte så lätt när man vill vara nära hela tiden o skönt när du oxå säger att du vill kramas o känna min närhet. O timmen vi hade var underbar på alla sätt *L* men det håller vi för oss själva *L*
Men det är härligt att mysa o prata om allt o vette sören om inte Lina pussade dig mer än vad jag gjorde *L*

Sen kom det oundvikliga tyvärr o det är alltid lika tråkigt o jobbigt men idag extra svårt o ja jag vet att jag ser ut som en ledsen hundvalp o du kände dig som en sa du men det är inte lätt. O nu får vi ta dagens J-ord ju *L* romantikern när det väl gäller *L*  Dina ord sa verkligen en massa "Det känns tomt nu att gå ungefär som att man ska äta en trerättersmiddag o bara får förrätten " Klockrent hjärtat *L*
Sen värmde det oxå när du kramade om mig o sa Tack Susanne för att du finns. Jag tackar dig oxå hjärtat o tack för en helt underbar stund som jag ska bära med mig nu i hjärtat tills nästa gång vi träffas. Älskar Dig mest av allt.

Känslan när du går ut genom dörren går inte att beskriva men ont gör det i hjärtat. O man kan verkligen svära över att du var tvungen att ha ett möte men ditt jobb är oxå viktigt *L* Men hoppas vi kan träffas snart igen.
Du ringde efter en liten stund o vi pratade om ditten o datten o jag tror o hoppas att det kändes lika bra för dig idag men det är klart att du sa ju att det hade varit värt att komma om det så var för 5 minuter.
Det värsta var bara att jag har sååå ont i huvudet o mår illa nu o det är inte alls kul bara jobbigt. Men det går väl över igen. Kändes bättre när du var här men som det står längst upp Din kärlek är den bästa medicinen...




I regnet kommer tårarna....



Det blev inget alls skrivit här igårkväll för det funkade inte alls eftersom jag varken mådde bra o att jag var jätteledsen.
Jag var tvungen att gå o vila på eftermiddagen o jag låg o väntade på att Mr J skulle ringa. Tiden gick men halv 5 kom där ett sms att han hörde av sig när han lämnat av sin kollega. Svarade att det gick bra nema problema. Men klockan gick o jag var tvungen att ta mig upp ur sängen igen o gå till apoteket för o köpa tabletter. Så efter en timme smsade han när jag var halvvägs. O han var redan hemma o hade fått ett samtal o den människan hade inte slutat babbla o han tyckte det var tråkigt att vi inte hann prata. Så jag svarade jag då ?? när ringer du mig o att jag kände mig värdelös. Kan väl säga att just då kände jag mig som världens mest ynkliga människa. Men då kom där ett svar att jag förstår nog inte hur svårt han har det med att hinna med allt som försväntas av honom.
Visst gör jag det. Det är nog inte det lättaste att ha det som du har det. Men som jag skrev så blev jag orolig när tiden bara gick o inget hände men att jag inte vill vi ska bli ovänner o då svarade han aa du inte blir vi ovänner. Men det kändes som du blev sur men klart det är inte så lätt när man har det som du o där är en som tjatar oxå. Men det var inte meningen. O jag får säga det att det var tur att det började regna för jag stod borta vid skolan o tårarna dom rann o rann. O det fortsatte när jag kom hem. Var jätteolycklig som jag skrev till dig. Det enda jag ville då var att få krama om dig o höra din röst o glada skratt.

Kvällen blev inte särskilt lyckad. Jag hade svårt att koncentrera mig plus att jag inte alls mådde bra. O jag kollade på tv men vet egentligen inte vad det handlade om för mina tankar var långt borta.
Det blev inte bättre sen att Patrik ringde o pratade o han sa en massa saker som man absolut inte vill höra när man är ledsen. O NÄÄÄ jag tror inte det är så som han sa. Det är så mycket som talar mot det. Men det är sånt som inte han vet.
Natten var massa tankar o funderingar o någon ro infann sig inte. Är så rädd att förlora dig....o tårarna fortsatte i natten....




Torsdag 5 mars


Nu är det torsdag o det var lite jobbigt med sömnen inatt men efter många om o men så somnade jag. Lina hade inte heller någon ro hon hade väl sovit för mycket under dagen *L* så hon ville då inte sova utan skulle käka kudde o sätta klorna i rumpan på mig osv
Jag vaknade till imorse då det lät som jag fick sms men när jag kollade lite senare hade jag inte fått nåt så det var nog hallucinationer *L*  O där har inte kommit nåt än men jag hoppas du mår bättre hjärtat. Vi får se om vi får prata med varandra sen idag. Hoppas det. SAKNAR dig..

Jag gick upp kl 8 o jag duschade o gjorde mig iordning så idag kom jag i tid till tanterna . X i taket *L*
Där var många på cafet idag o det är alltid roligare. Vi fick skinka o rostbiff idag till pålägg så det var lite extra *L*
Det blev väl mycket över i lördags så de hade fryst resterna.
Vi pratade en massa idag o sjöng så det var kul.
Jag fick en jättefin blus av Bente idag som hon inte gillade . Fattar inte det den är jättesöt o ja LILA *L*

Nu ska jag fixa undan lite här o gå ut en promenix med Lina flina. O såklart vänta på att Du ska ringa *L*
Skriver mer sen


Sängdags åter igen...




Då sitter man här igen o kvällen har gått o det är snart dags för att krypa ner i sängen igen men som vanligt så får jag ta o summera vad som hänt idag.

Mobilen ringde kvart över tre o det var han med stort H *L* o det kändes skönt att han ringde.  Men han mådde inte bra idag stackaren hade fått migrän igen o mår inte alls bra plus att han är så trött. Så MARSCH iväg till doktorn nu hjärtat. Du kan inte ha det såhär var o varannan dag. Som jag sa du behöver nog vitaminer eller järn eller snarkmaskin fast det sa du ju att du var en själv haha Du sa oxå att det var tur att vi inte bestämde idag ändå. Ja ibland är det en mening med allt eller vad tror du. Men jag är rädd om dig hjärtat du är alldeles för värdefull för att må dåligt alltid. det är ju du som gör att jag orkar stiga upp på morgonen som gör att jag vill fortsätta även om jag ibland bara vill ge upp allt.
O som jag sa så är det en underbar känsla när vi pratar o att det känns som en massa fjärilar i magen o som värmer mitt hjärta. O tänk att det fortfarande kan kännas så efter mer än två år. Måste vara kärlek....;0)



Att du sen säger att du känner likadant gör det hela ännu bättre. Men jag säger precis som du gör så många ggr  när jag säger mina fina saker till dig o du säger näää så kan du inte tycka o tänka om mig. men det kan jag o mer än det.
Men jag har lika svårt att ta emot vad du säger. Förstår inte att en sådan fin, mysig, go, underbar kille kan älska mig o känna av de där fjärilarna oxå. Att du kan tycka att jag är fin o go o underbar. Fattar det inte. Vad har jag gjort för att få uppleva allt detta fina. Jag är så glad att jag får göra det iallafall  O det kan bara bli ännu bättre *L*  Älskar dig hjärtat mycket, mer , mest. Glöm inte det *L*

Du var tvungen att rusa iväg men sa du hörde av dig ikväll på nåt vis men du frågade ju om man kunde gå o lägga sig kl 18 o visst kan man det när man mår dåligt *L*

Jag fixade middag sen o det blev köttbullar o morotstuvning. mumsigt o så tv:n till det vad annars *L*
Blev de vanliga programmen. Vid halv åtta smsade hjärtat o då skulle han lägga sig så han skrev att vi fick höras imorgon. Så se du kunde vara uppe nästan två timmar mer *L* Hoppas du kunde somna gott iallafall o slipper må dåligt.
Tänker på dig..

Kollade på Chartersvenskar o sen på lite av Efterlyst men det var tråkigt ikväll så jag tog Lina o gick ut med en promenix o det var kallt Brrrrrrr. Pratade med Patrik samtidigt o han var i Stockholm. Han skulle till Jysk i Sjöbo på fredag o lossa saker. Trevligt för han haha
Det var skönt o komma in i värmen sen o jag kollade lite på tv igen. Blev lite girls of playboy mansion o sen Big Brother 2002. Ja jag säger då det. Tänk att man satt klistrad vid det programmet när det sändes. Fast jag gillade säsongen innan bäst när Ulrika från Värmland vann. När Kitty o Kotten var med o snygga Peter.


Ingen glömmer väl när han kissade på mattan o i sin resväska under ett fylleslag i huset haha en klassiker ooo..ooo

http://www.youtube.com/watch?v=PZcWyUI1YjE

Tycker ju inte att Linda Rosing o co var lika roliga. Fast Mattias var cool. När jag gick på lärarutbildningen så var vi o festade på Scandic o Zandra i min basgrupp var helt tokig i just Mattias o han var såklart där o festade samtidigt så gissa vem som skulle fram o prata med honom flera ggr *L* Nää inte jag men Zandra *L*

Var inne på nån sida o såg en ny utmaning så nu får jag oxå göra en sådan ju. Man ska ta den första bokstaven i sitt förnamn o skriva det på vart svar men får bara använda samma ord en gång.

1. Vad heter du ?
Susanne
2. Ett ord på fyra bokstäver ? Sött
3. Ett flicknamn ? Sonia
4. Ett pojknamn ? Sebastian
5. Yrke ?  Sophämtare
6. Färg ? Svart
7. Klädesplagg ? Skjorta
8. Maträtt ? Spenatstuvning
9. Dryck ? Saft
10. Sak i badrummet ? Schampoo
11. Stad ? Sevilla
12. Orsak att vara försenad ? Stopp i trafiken
13. Något man kan skrika ? SKÅL
14. Film ? Sprängaren
15. Band ? Scorpions
16. Bil ? SAAB
17. Djur ? Silkesapa
18. Gatunamn ? Skolgatan
19. Sång ? Störst av dem är kärleken
20. Aktivitet med mer än en deltagare? SEX *L*


Nä dags för att tryna sidan om Lina nu o se om man drömmer om nåt mumsigt *L*
Ska upp tidigt så lika bra o lägga sig nu.
NATTIPUSSEN


Min Kärlek Är Du...



Månljuset lägger sig
Jag smeks av en vind
Kärleken möter mig
min hand på din kind

Du visar mig den väg
som jag önskar gå
Låt nu mig följa med
dit lyckan kan nå

Stjärnorna lyser klart
när du finns hos mig
Vackrast av drömmar
är bilderna av dig
Kom genom skuggorna
Älska mig nu
stanna tills dagen gryr
Min Kärlek Är Du

Låt tiden stanna nu
när vi har varann
Här på vår egen strand
blir verkligheten sann

Jag följer dina steg
till ömhet o smek
Månljuset bjuder in
oss bägge till lek.....

Härligt....





Jaaaa äntligen få vakna upp o det är en sol på himlen. Verkligen skönt för är det nåt man behöver när man mår dåligt är solen för att då känner man sig lite piggare :) Men tyvärr den lycka som varar för evigt *L* för solen går i moln hela tiden men det regnar iallafall inte o skönt är det.
Sov gott inatt var inte uppe en enda gång o det var skönt för det stör sömnen så mycket med en massa rännande om nätterna. Drömde lite alltmöjligt o pratade bla med min vän o fick sagt vad jag ville så thats it *L*

Inget sms på vanliga tiden imorse o inget än men hoppas att han snart ringer om han hinner med det . SAKNAR dig hjärtat o hickar du så vet du vem som tänker på dig *L*



Mamma ringde o pratade bort en stund o man fick höra lite nytt om vad som händer i stora världen. Inte ofta man kommer utanför denna kommunen ju *L*
 Nu sitter jag o dricker kaffe o käkar macka o någon ligger o trynar i sängen här *L* hon e så himla go.
Blir en låååång runda sen i solen ( om där e nån ) o om jag mår lite bättre.

Skriver mer sen


Sängdags...



Så nu är det dags för sängen igen men först några rader om vad som hänt mer idag.

Var så himla trött innan idag efter jag tagit tablett så jag o Lina gick o la oss en stund medans jag väntade på att Mr J skulle höra av sig igen. O jag somnade på stört o drömde. O vilken härlig dröm det var. Konstigt med sådana drömmar där man riktigt kan känna allt. Jag kände din trevande puss mot mina läppar o det kändes bara såååå härligt o du kramade om mig. Längtar tills jag får känna det igen. Men undrar vad allt det andra i drömmen egentligen betydde.
Precis när jag vaknade så kom det ett sms från dig där du undrade om du kunde ringa lite senare ikväll o klart du kan det. Du ska ringa när du kan o vill inte för att jag säger det.

Jag gjorde middag sen o ja tisdag idag *L* fiskdag. med ris o hollandisesås o majs. mumsigt. Kollade på tv under tiden som alltid.
Kvart i åtta ringde Mr J  blev lite förvånad egentligen trodde inte du skulle ringa men kul med överraskningar *L*
o du är våglig om jag får säga min mening, ja du vet själv med vad *L* men jag uppskattade det verkligen o det vet du om. Blev bara ett kort samtal men värmde ändå. Hoppas inte du blev besviken över det vi bestämde men jag tror det blir bäst så. Även om du vet jag inte vill nåt hellre. Du betyder så mycket för mig.

Sen kollade jag på Charterfeber Teneriffe o det var kul för ikväll var de på en restaurang där vi åt några ggr. Där var en kille om kvällarna som sjöng o spelade bra musik o han brukade bl a sjunga Till vårt eget Blue Hawai *L*

Sen var jag ute en promenix med Lina o sen kollade jag på Gordon Ramsey plus lite zappning.

Men nu ska jag lägga mig o hoppas det blir fler angenäma drömmar fast nu är pussen inte så långt borta *L*
See you In Dreams
Nattipussar


A candy-colored clown they call the sandman
Tiptoes to my room every night
Just to sprinkle stardust and to whisper
Go to sleep. everything is all right.

I close my eyes, then I drift away
Into the magic night. I softly say
A silent prayerlike dreamers do.
Then I fall asleep to dream my dreams of you.

In dreams I walk with you. in dreams I talk to you.
In dreams youre mine. all of the time were together
In dreams, in dreams.

But just before the dawn, I awake and find you gone.
I cant help it, I cant help it, if I cry.
I remember that you said goodbye.





Så sant...


Tisdag i mars




Konstigt men när jag vaknade till imorse så hade du smsat exakt samma tid som igår *L*  Hur lyckas du *L*
Du hade somnat igår vid 20-tiden så det hjälpte då inte att jag hörde av mig men jag vet att du är jättetrött så det gör inget. Vet hur du har det .  Jag kunde inte begära du skulle ge dig ut o ringa sent.
Du skrev du skulle ringa vid lunchtid o sen fick jag de goaste miljoner kyssar MUMS *L*

Jag gick upp o gjorde mig iordning blev en uppfriskande dusch. Mådde jätteilla o det är inte ett dugg kul tack.
Var tvungen att gå upp till Vårdcentralen o ta prover o det var nog alla andra oxå för det tog en timme innan jag kom in o det tog två min o ta proverna. Sen var jag inne om hos sjukgymnasten o fick nya tider. Jag brydde mig inte om att träna idag eftersom jag mår som jag gör.

Sen gick jag hem igen o Lina blev jätteglad när jag kom. Alltid kul med ett glatt välkomnande *L*
 Tömde diskmaskinen o lite småsysslor.

Hade nästan gett upp att det blev nån lunchringning men joooo han ringde o GUD så skönt att få höra din röst igen.
Det känns så bra i hela kroppen då o som jag sa till dig man kan inte annat än smälta för dig. Ditt skratt är som ljuv musik för en frusen själ romantisk va *L* Vi pratade om lite av varje o jag hoppas att du förstår att jag inte alltid kan hjälpa att jag gör o säger som jag gör. Det är inte så lätt att ha det som vi har det plus allt annat runt omkring.
O det sista jag vill är att fördärva det fina vi har.
Du kunde inte ringa på hemvägen idag heller men skulle höra av dig på nåt sätt ändå o det är jag tacksam för ska du veta . Så har jag något att se framemot ändå *L*
Miljoner kyssar till goa dig.

Nu sitter jag med kaffe o macka o Lina ligger o sover i sängen.

Skriver mer sen


Måndagkväll



Ja det kändes ungefär så för mig ikväll. Varför ska man behöva känna sig såhär. Varför kan man inte resa sig upp på morgonen från sängen o säga GUD vad skönt livet är o så skönt att jag mår bra idag. Tror man hade behövt det istället för att känna efter en massa.
Iallafall så är jag ledsen att någon inte finns för mig o undrar hur jag mår, om det blivit bättre. Jag vet att det inte är lätt när man själv mår kanon o livet leker men jag finns här varje dag t om lördagar o söndagar.

Ja jag vet att jag inte är på det allra bästa humör men jag har det jobbigt just nu o då kommer allt man har inom sig o bättre få ut det än att sitta o hålla saker inom sig.
Jag blev så himla ledsen när där kom ett sms vid 16.30 att Mr J skulle ringa senare men att han inte kunde just då.
GRRRRRR att han kan ha så svårt att minnas att jag sjunger på måndagskvällar det är nästan bara måndagar jag gör nåt ju. Kan man köpa komihågpiller på apoteket till honom *L* tror han behövt en burk med minst 200 piller i *L*

Just som man behöver nån som mest o prata med så ringer dom inte är det inte typiskt alltså. Mitt sms tebax var väl inte det vänligaste o jag var bara tvungen o fråga om detta var slutet eller ??  Men som vanligt så blir ju denna människan här ångerfull efter några minuter o skickade ett förlåt. 
Där kom ett svar sen att jag är en tramsa *L* att det tar inte slut förrän jag vill o att han totalt glömt att jag skulle iväg ( se där har vi det *L* ..piller direkt *L* ) o att jag skulle höra av mig när jag kom hem. 
Mitt svar var att får jag bestämma så tar det aldrig slut utan är början till nåt underbart fint o ja jag erkänner jag är en tramsa men det är inte lätt när man längtar efter någon så mycket o inte får prata på flera dagar plus att man har en annan viss herre i tankarna som fördärvat en massa av min tilltro till det manliga könet egentligen. Men jag vet att du sagt xxxx antal ggr att du inte lämnar mig o jag vet jag ska lita på dig. Vi har nåt speciellt mellan oss o det ska inte fördärvas av mina idiotiska saker.

Jag gick till församlingshemmet 17.30 o vi började öva o det lät fint o kl 19 började det men där var dåligt med folk tyvärr. Det kom ca 45 personer plus att vi var 21 st i kören. Men det var jättefint program o kul. Vi sjöng låtar från hela kyrkoåret så vi sjöng från advent till advent. Så det var  vårsånger o sommarsånger o just vintersånger. 
Sen var det kaffe med hembakat 5 sorter o lottförsäljning o bröd/kakförsäljning. 

Jag var hemma igen lite över nio o smsade till J då o sen gick Lina o jag ut en promenix o sen tog jag en macka o kollade på replay o det blev halv 8 hos mig o Familjen Annorlunda.
Ingen hörde av sig o jag la mig tjugo över elva för jag kände mig jättetrött då. O det var skönt att krypa ner i värmen hos Lina. 

PÖSSSSSSSSSSSSSSSss

 


Behövs alltid.....


Start på veckan..



Måndag igen o denna veckan kommer säkerligen oxå att rulla på i snabb takt. hade lite svårt o sova inatt var uppe några ggr men sen var det skönt o krypa ner till Lina i sängen igen o få värme.
Vaknade till av att det kom ett sms 20 över 7 o det kan bara vara från en *L*  Han kände sig helt slut o hoppades att jag mår bättre o så kom de där orden som gör att man smälter som en mjukglass en vacker julidag *L* att han saknar o älskar mig. De orden kan man aldrig höra för mycket.
Kunde inte somna om sen så jag låg o lyssnade på radion o kramades med Lina. Hon skulle åka hem idag ju.
Ronny kom o hämtade henne halv 10 men han sa att ev kom hon snart igen o han ringde precis o sa att han är på väg hit igen o nu ska hon stanna till söndag. Det gör inget för hon är himla snäll o inte alls svår att passa.

Jag gjorde mig iordning sen o gick till AF. Skulle på avstämningsmöte med Försäkringskassan. Vi skulle se vad vi kunde hitta på så det blir nog jobb två dagar i veckan nu 5 timmar om dagen. Men det är inget jag är intresserad av egentligen för antingen var det utomhusmiljö eller städning o inget av det är särskilt kul men är man tvungen så är man.

Gick hem sen o släppte ut Kasper o brorsan ringde o pratade en stund.
Skickade svar till Mr J o sen efter en stund skickade jag några stärkande kyssar till honom o det tackade han för *L* han behövde det. Ja vem gör inte det *L*

Nu sitter jag här o övar lite inför kvällens sångövning. Musikcafe på församlingshemmet kl 19.
O så väntar jag på han med stort H oxå *L* eller J

Skriver mer sen


Inga ord behövs....


Ny månad




Så ja då var det tid för att skriva mars o en ny månad är på intågande. Skrämmande vad tiden går fort alltså.
Sov relativt gott inatt men vaknade några ggr men somnade om fort. Sov till halv 10 o det var jätteskönt.
Blev varm choklad o fralla till frukost o LA ink. Inte alls dumt.
Lite över 10 kom det sms från Mr J där han hoppades allt gick bra igår o att han varit hos kompisar hela kvällen o att han skulle ringa under dagen. Jag svarade sen att jag skulle iväg o att jag skickar sms när jag är hemma.

Pratade med mamma o bestämde vi skulle träffas i kyrkan lite i fyra o sen ringde jag till Majbritt o bestämde med henne 20 över tre. Tar ca 20 min att gå upp till kyrkan.

Det blev Jysk sen o köp av nya gardiner till stora rummet . blev fina panelgardiner. Blev ett helt nytt rum *L*
Blev fem meter tyg av ett jättesnyggt rosa tyg så det blir att sy ett par panelgardiner till mitt rum oxå.

Sen stack vi till mamma o fikade o Rickard o vovvarna var oxå där. Sen hem o göra sig iordning o sen hämtade jag upp Majbritt på vägen.
Där var många i kyrkan o det var en kör ifrån Värnamo ca 60 st o det blev många fina melodier. Varade i ca 1½ timme. Sen var det att knata hemåt igen.
Blev mackor till middag men nu var skillnaden att det var till Miami Ink *L* 
Fick sms från Mr J att dom fått besök o han hoppades att dom gick snart annars fick han ringa imorgon. Han saknade mig oxå skrev han. Ja vem saknar inte :(  är så tomt.
Jag svarade att han behövde inte offra sig ikväll o ringa utan vi kunde höras imorgon. Att mamma skulle komma o hämta Kasper o sen skulle jag lägga mig  ( som inte blivit av än ) men att han gärna fick skicka ett nattisms ( som inte kommit heller )

Mamma kom vid halv 9 o vi fikade o snackade en stund . Vi bestämde att Kasper skulle vara kvar tills imorgon eftersom mamma ska jobba hela dagen imorgon.
Sen har jag suttit lite vid datorn o på en sida såg jag att man skulle googla sitt namn o skriva är efter o då fick man upp olika saker *L* o då skulle man ta de första sex stycken.

Susanne är en riktig tekniknisse
- hmmm skulle inte tro det va haha jag o teknik går inte hand i hand om man så säger *L*

Susanne är redo för stora scenen - absolut det är jag väl alltid haha

Susanne är gräsets bästa vän - haha denna var bra . Men då får det nog bli en gräsare isåfall för jag klipper aldrig gräset så *L*

Susanne är en kul en - ja det får vi verkligen hoppas att folk tycker *L*

Susanne är sverigens enda kattpsykolog- Skulle inte tro det nä *L* jag o katter never . I LOVE DOGS !!!!

För Susanne är varje dag en seger- ja ibland känns det verkligen så . Man försöker att må så bra man kan men ändå funkar det inte alltid men jag har fått ett nytt liv som jag är evigt tacksam för så varje dag är en SEGER.


Nu är det dags för sängen för nu har tiden bara sprungit iväg igen o kl är snart halv 2 o jag ska upp kl 8. Så det är bäst att jag går o stänger mina melerade nu. O om några timmar får jag äntligen prata med mannen i mitt liv igen.
LÄNGTAR!!!!


Lördag 28 februari.



Grattis på namnsdagen till mig själv *L* Ja egentligen är det Maria men jag heter ju Marie men det får gå ändå *L* o man ska ju fira saker så ofta man kan *L* Så nu bestämmer jag att det är Marie oxå *L* bra va *L*

Fick gå upp tidigt idag för det skulle vara körövning inför måndagen. Mådde inte så värst jättebra o hade helst legat kvar men det gick inte. Ibland är man väldigt plikttrogen.

Jag kom iväg sent som vanligt vet inte varför det är så svårt att komma iväg i tid *L* jag springer som en yr höna o ska än det ena än det andra o så går tiden himla fort. Men jag var där prick kl 10 o folk höll på o plocka ihop vilka sånger vi ska sjunga o så. Den andre kantorn Birgitta var där o jag tänkte inte så mycket egentligen på vad hon gjorde där *L* tänkte att Ingrid vår vanliga var sjuk eller nåt. Men när vi satt oss ner allihop så berättade Gunilla kyrkoherden att Ingrid inte kommer för att hon drabbats av en stor sorg. Att hennes man Mats dött häromnatten i sömnen. Jag lovar att man blev jättepiggig över hela kroppen. Stackars Ingrid. Hon skulle väcka honom  tidigt på morgonen men då var han redan död. Visserligen måste det vara en skön död men ack så onödigt när man är i 40-årsåldern o har familj. barnen är  13 o 6 år. Det konstiga är att hans bror Tommy dog likadant för två år sen. Men han hade den oturen att han somnade i soffan o hans sambo såg att han låg kvar där på morgonen men hon gick iväg på jobb så det tog tid innan de fick reda på att han var död o då hade han varit det sen natten nångång oxå. Usch ja världen är orättvis .

Vi fick iallafall träna sång ändå o det gick mycket bättre än vanligt. Birgitta är en jätteduktig kantor o det var inte en massa tjafsande utan det gick kanonbra. Vid halv 12 blev det lunch o vi fick fat med rostbiff o skinka o en massa exotiska frukter o bröd o ost till det. Det var jättegott.
Körövningen slutade vid halv 1 för Birgitta var tvungen att ge sig iväg till ett bröllop.

Jag gick hem o sen åkte vi till Bo Ohlssons o kollade lite. Jag köpte ett par dockskor *L* ja de ser nästan ut så. Det är strl 36 o de var himla söta. Vita små toffelaktiga. Köpte en ny blus oxå, ja en rosa *L*  Sen blev det lite annat oxå.
Sen körde vi till Lidl men där var inget kul.
Smsade till Mr J när jag kom hem. men det var tyst från honom. :(

Fixade middag sen när vi kom hem. benfri kotlett o klyftpotatis o äpple o currysås som är rent himmelsk *L*
Kollade på tv o så var det dags för 4 deltävlingen  av melodifestivalen. Ja vad ska man säga om den. Kändes som det var stora bröst tävling denna gången. den ena var större än den andre *L* Visst var några låtar bra men det var då inte bästa omgången. Agnes har jag aldrig gillat o inte Johan Becker heller ( får rysningar av finlandssvenska)
Susanne Alfvengrens låt var fin. O Malena Ermanns låt var häftig o satte sig med en gång ( ja inte franskan haha )
Thorleifs låt var bra o hade platsat bra i dansbandskampen *L*
Men den bästa var Anna Sahlene o Maria Haukaas Storeng men den kom inte ens vidare. Konstigt !!!!
Men lyssna o njut *L*  http://www.youtube.com/watch?v=fr7tAhUbeUA

Sen var det säsongsavslutning av Brottplats försvunnen o efter det var det långpromenix med hundarna igen. Härligt fast rätt så kallt.
Sen blev det lite nätet o radiolyssning o sen gick jag o la mig.
Tomt utan Mr J :(


Ingen lust....



Nu är det söndagkväll ja snart är det natt till måndag t om o jag har inte skrivit nåt sen i torsdags eftersom jag inte alls känt för det eller mått så särskilt bra så det har varit lika bra o låta bli. Men jag ska försöka få till lite nu vad som hänt dessa dagarna. Får börja med fredag.

Ja som ni ser på bilden så var fredagen inte alls bra o jag var jättenere. Mådde illa hela torsdagskvällen. Vaknade flera ggr på natten o måde jätteilla o allt snurrade o sen på morgonen var det likadant men jag hade satt klockan tidigt o pallrade mig upp för att jag ville verkligen träffa Mr J. Jag duschade o precis när jag var färdig så kom det ett sms kvart över 8. Det stod att han vatt på jobb sen kl halv 5 men att det ändå sket sig o lite svordomar på det.
Jag kan väl säga som så att jag kände precis som all luft gick ur mig o jag stortjöt. Kändes som allt bara kom fram som jag hade inom mig o jag la mig på sängen o bara grät tills jag somnade om. Jag blev så besviken o ledsen o det känns som att det aldrig blir nåt mer även om jag vet att jag har fel i det men just då kändes det precis så o det gjorde så ont. Men jag vet att du oxå blev besviken o hade velat.

Mamma ringde sen o vi bestämde hon skulle hämta upp mig så skulle vi åka o handla o sen skulle jag ha Kasper så jag gick upp o fixade till mig. Sen var vi iväg 1½ timme.

Vid 2 tiden kom Lina o sen skickade jag en bild av mig till Mr J . Ett nytaget på mig o jag skrev att här kom en bild på eländet o att han inte missat nåt idag men fick svar sen att han blev jätteglad för bilden o att han missat massor o saknar mig.

Han ringde sen vid lite över fyra o det var jätteskönt o prata med honom. O han bad om ursäkt flera ggr men han kan inte hjälpa att det inte funkar hur gärna han än vill. Hans jobb är oxå viktigt o som det ser ut nu på hans jobb så händer det massor av tråkiga saker så det är inga roliga uppgifter han har.
Visst blir jag jätteledsen att det inte blev nåt denna gången heller o jag känner att nu får det bli när det blir . Som han sa att nu bestämmer vi inget utan ser han att det finns en lucka så ringer han o funkar det då så. Fast vi sa att vi ev träffas på onsdagkväll o det hade varit jättemysigt. Längtar efter dig ju.
O jag är glad att du hade valt bort snuset framför mig *L* men nu har du ju den turen att jag gillar snuslukten så det är ingen fara. Snusa på *L*
Du sa att jag får stå ut med mycket hela tiden när det gäller dig o mig men jag vill o du betyder mycket för mig så jag vill inte bli av med dig o det gör väl att man biter ihop väldigt ibland.
Känns oxå skönt när du säger att mitt skratt är så skönt att höra o att det får dig att må bättre *L* Så känns det ofta för mig oxå när du skrattar så hjärtligt.
Du sa du skulle ringa på lördagen. Jag skulle höra av mig när jag kom hem.

Det blev middag sen o det blidde panerat fläsk o löksås o det var inte alls dumt. Kollade på tv hela kvällen o det blev Lets Dance o Charterfeber som alla fredagar. Sen blev det att gå en lång promenix med hundarna o det var skönt.
Kom in lagom till resultatet av Lets dance o det blev Carl-Jan som fick lämna denna gången men det var orättvist för denna gången var Elisabeth ännu värre än förra gången. Så nu får vi hoppas att hon åker ut nästa vecka annars går skam på torra land.

Jag var jättetrött sen o det blev sängen....
PUSSSSSSSSSSSSSSSSs



RSS 2.0