Sprutor o tillökning



Får se om det funkar o skriva nu. Kan säga att det har varit en pärs den sista veckan o det är inte över än suck. J o jag gjorde det vi absolut inte skulle ha gjort. Tog den jäkla vacinsprutan förra tisdagen. Den var löjlig tyckte jag..man var ju nästan tvungen att fråga om de verkligen stuckit för det kändes nada o det var skönt egentligen men man är ganska så van vid sprutor så ingen fara. Allt var frid o fröjd hela onsdagen men på kvällen kom J hem o var jättedålig med feber o han la sig o sov hela kvällen/natten o efter några timmar började jag oxå känna att jag hade feber o ont i hela kroppen. Men denna idioten gick till jobb ändå i torsdags men jag mådde så dåligt så jag åkte hem redan 11.10 för jag orkade inte mer. Sen har jag legat till sängs med hög feber o med ett par lungor som känns som de ska sprängas. J var hemma en dag sen har han mått bra igen..himla tur för honom. Önskar mitt gått lika fort men icke. Jag var himla dum o gick till jobb idag med men jag kände att Hasse behövde hjälp o man vill inte svika då. Det var att ta det lugnt men jag blev totalt helt slut o det var skönt att åka hem kan jag säga. Hoppade över kören ikväll för vem orkar sjunga med dåliga lungor. Blev inget igår i kyrkan heller o det ska mycket till för att jag inte ska gå dit.

Nä nu till det roliga..Vi har fått tillökning som jag berättade innan så skulle vi hämta en liten Amanda. O nu har hon varit här sen förra söndagen o det går jättebra. Hon är jättegullig o kramgo o kelen till tusen. Just nu ligger hon o snarkar bakom mig *L* Hon fyller 5 år 24 januari o hon är duktig på det mesta o väldigt rolig. Så jag ångrar inte att vi tagit hand om henne. Jag smalt för henne med en gång :) Det är väl för att vi är små o rultiga bägge *L*

Jag smsade till Andreas idag o grattade honom på namnsdagen o han blev jätteglad o svarade att han hade tänkt på mig igår att det var himla länge sen vi träffades så han ville gärna göra det igen.
Ja det var läänge sen. Det var i början av 2008 o det var på lördagen efter att jag träffat Jonas första gången på fredagen så jag var ju lite för trött av förståeliga skäl haha Så jag var nog inte den roligaste o umgås med den kvällen men tydligen avskräcktes han inte. Men det är klart vi träffades första gången 2003 o jag kan säga att då fick han nog se både det ena o andra haha så blev han inte avskräckt då så blir man det aldrig *L* Första dejten var på hörnan vid St Jörgen halv 4 på morgonen o sen gick vi till Heartbreak o hamnade i en hörna o snacka o snacka o snacka o hade skitkul. O sen träffades vi flera ggr det året o jag brukade åka hem till honom sent på kvällen o kolla på tv o dricka vin o ha det cosy. Sen blev det uppehåll några år o sen har vi träffats 2 ggr o en sak är säker att vi har alltid lika kul. Han är ju norrman haha
Ja vi får se vad som händer. Han är en himla rolig vän men han  har lite mer känslor för mig så.... 

Nä nu ska jag försöka sova för man har vatt uppe länge o som sagt man är inte det piggaste. Som tur e så är man ledig imorgon. Så hoppas Amanda o jag kan gå ut en lång promenix.

Godnatt Världen


Håller verkligen med :)



Fredag 20 nov





Äntligen fick vi se solen igen *L* ser ut att bli en riktigt härlig höstdag idag.Det är så himla skönt o man blir genast lite piggare. Fast när det ringde imorse o jag skulle ta mig upp för o svara så kände jag mig ungefär som 90 haha Herregud vad min kropp värker.
Det tog inte många minuter igår förräns jag sov när jag kröp
ner i sängen. Var så skönt att sträcka ut benen kan jag lova.

Vet vad jag ska ägna en stor del av dagen till iallafall  *L*


Idag är det tid för mörktvätt o det lär bli några maskiner där oxå. Själva tvättningen är inte så farligt men det tar en himla tid att torka det ju. Ska hänga in allt det rosa/lila nu oxå. Undrar var alla kläder kommer ifrån haha det är otroligt at man kan ha så mycket. Har 70 rosa eller lila tröjor, tunikor sen plus alla andra färger. sjukt.

Nu ska jag göra varm choklad o käka frukost o sen får vi se vad denna dagen har att ge.




 

 



Snyft

En underbart fin sång dock väldigt snyftig. Kan säga att tårarna brukar rinna när jag hör den.


Torsdag 19 nov

Här är det snart sängdags för gud vad denna svensken är slut i kropp o själ. Dagens arbetspass var verkligen ett av de värsta på länge. Många trappsteg blev det o jag moppade de flesta o bara på Svinalängorna är det 6 trapphus med 3 trevånings o 3 tvåvånings. O vi sopade, moppade, tvättade räcken o putsade fönster så idag var det drygt o tänk så många trappsteg man gått idag men visst det är bra träning :) 17 trapphus blev det med allt.

När jag satt på bussen imorse  kom där sms från Kärleken o sen kom där ett till vid kvart i två o där stod : Har du känt hur mycket jag tänker på dig ...           Ahhh du e för go hjärtat. Sånt gör att man smälter direkt

Jag åkte hem med bussen halv 3 o jag somnade efter en liten stund så trött var jag men som tur var så vaknade jag när vi körde in i  Sjöbo så jag slapp hamna i Lund :) 

Kvällen har varit lugn för jag orkar då inte göra något så det har varit Biggest Loser först o sen Singing Bee o sen Kniven på strupen o nu hör jag sängen kalla *L* 
Fick sms från Kärleken för en liten stund sen. Han höll på med badrummet fortfarande stackaren. Han skulle ringa imorgon o så avslutade han med att han älskar mig. Älskar dig oxå hjärtat..massor.

Godnatt Världen

PÖSSSSSSSSSSSSSSs

 


Mmmm..



När man är riktigt nere o allt känns som jobbigast o det inte bara rinner från himlen..då känns det skönt att höra den man älskar mest av allt. Så tack hjärtat att du ringde fast din mobil e knasig. Den bröts efter ca 1 min o det tar ca 20 min hem så det blev många ggr jag fick se vår goa puss komma upp när du ringde upp igen *L* Inte konstigt din mobil är sliten..du bor ju nästan i den haha är det inte möte så sitter du i telefon.
Du försökte muntra upp mig så gott det gick idag men inte alltid det lättaste. Men skönt att höra att du tänker mycket på mig o du var ledsen att du inte gjort det jag bad dig om igår men hallå sånt ska man göra när man själv känner för det inte för att nån annan säger det. Jag sa att det är synd att man inte kan känna när du tänker på mig o då sa du att nä det där med hickan verkar inte funka *L*
Nä det ser dåligt ut *L*

Men jag är väl sån som inte kan tro att nån skulle gå o tänka på mig men tydligen är det nån som gör det o det värmer verkligen :) o det sköna är att jag vet att allt som han säger menar han verkligen för han säger inte saker annars det har jag lärt mig efter våra år tillsammans.

Det känns så skönt att jag har dig hjärtat..iallafall på vårt sätt..
Älskar dig så himla mycket

 
 

Onsdag 18 nov

Ja nu har halva onsdagen gått ungefär så jag tänkte skriva några rader. Sov ganska så gott inatt även om jag funderar väldigt starkt på en sak. Jag vet det inte blir lätt men känner att jag snart måste även om det gör himla ont. Tror att det blir det svåraste jag någonsin gjort.

Jag vaknade vid 8 o det blev duschen o påklädning o sen gick jag iväg. Kjerstin kom på halva vägen med bilen så hon stannade så vi åkte tillsammans till Anderssons. Det var bara B-O som dök upp oxå vid nio men vi kan  hålla låda ändå *L* Mamma dök upp vid 11 o sen satt vi där till halv 1. Men jag vet inte idag tog det en himla tid o få ner frukosten. Ibland känner jag inte alls för att äta. På en vecka har jag gått ner 3½ kg o det känns skönt när det rör sig neråt igen.
Sen gick jag lite ärenden o tiden bara springer iväg o nu sitter jag här. Har sååå himla ont i magen o det är jobbigt men hoppas det går över snart. 
Tror jag ska gå o vila lite....


 


Så sant så sant


Dags igen..



Oj jag lyckades hålla mitt löfte o skriva igen idag *L* Har  suttit o kollat på tv hela kvällen. Det är några program man följer på  tisdagar speciellt på Norsk o Dansk tv3. Vi har oxå bestämt att vi ska åka o hälsa på Amanda på söndag kl 13. Ska bli spännande att träffa henne o sen får vi se när vi tar hem henne om vi bestämmer oss för att ta henne.

Innan idag så ringde Kärleken när jag stod o höll på o hänga upp tvätt så jag missade hans samtal :( så jag smsade att han kunde ringa igen. Då kom svaret att han skulle på möte o att  han ringde om två timmar. Men jag vet inte hur hans tid egentligen är haha inte som min iallafall. Det tog 4 timmar *L* sen ringde han när han var på väg hem. Så skönt att höra honom fast han hörde nog på mig att allt inte är som det ska. Jag är väl inte den bästa på att dölja saker. Han sa att han var ledsen för i fredags men jag sa att nu ser vi framåt o han sa att nästa år måste bli bättre o jag önskar inget hellre ska jag säga för detta året har inte varit så kul alltid. Alldeles för mycket skit som hänt tyvärr med olika saker. Jag vet inte men man blir alltid så himla varm i hela kroppen när vi pratar. Måste vara Kärlek haha o alltid lika skönt när han säger att han älskar mig. Men ibland önskar man att allt var så annorlunda men det är väl så livet ska vara . Men den diskussionen tar vi en annan kväll *L* 
Mobilen bråkade hela tiden o plötsligt så bröts det o han smsade sen att han hörde av sig senare. 
O det gjorde han innan vid halv 10. Han hade fixat i badrummet så han hade glömt bort tid o rum. Men det är bara bra att du får gjort mycket där så det blir färdigt nångång. Du skulle ringa imorgon.
Gissa vem som längtar *L* Får väl hålla tummarna att det blir. Men det har blivit lite bättre nu tycker jag. Jag ska snart gå o lägga mig. Blir frukost med tanterna o B-O imorgon. 

Godnatt Världen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSs

Tis 17 nov

Att det ska vara så himla svårt det här alltså haha jag skriver ju var gång att jag ska skärpa mig men icke att det blir så. Fredagen gjorde väl att luften gick ur en som vanligt tyvärr. Jag vet att det inte är nåt som han kan hjälpa men jag tror vi blev exakt lika besvikna över det som hände men det är inget man kan älta utan det är bara o se framåt. Vi pratade i tele tre ggr iallafall o det var skönt.

Lördagen var jag o Lina själv för J var o putsade fönster som alltid. Sen käkade vi god middag o kollade på film.
Söndagen var vi ute en lång skogspromenix med mamma, Sassy o Kasper. Var skönt väder o det var länge sen man var ute o gick så långt så det var härligt. Sen var jag lagom hemma till reprisen av Biggest Loser finalen o girlpower igen som jag sa innan *L*
J han sa man får nog se till o banta för man ser hur snygga killarna blir haha ja skulle det bara vara vikten det berodde på så haha Men han e väl go ändå nallebjörnen haha




Igår måndag så var det jobbedags igen o det gick bra. Fick ett gulligt sms från Kärleken vid halv 8 o som sagt då brukar dagen gå lite lättare. Han mådde dåligt än men hade pallrat sig till jobb ändå. Vi är nog lika plikttrogna o tänker inte på hälsan i första hand.
Jag åkte hem med tidiga bussen o var o handlade lite o sen åt jag när jag kom hem.

Skickade sms till min bästis Annika som fyllde 42 år igår o till Zandra som oxå fyllde år igår.
Annika svarade sen att hon hoppades att vi snart kunde höras o träffas o jag håller bara med.
Vet att hon haft en tuff tid innan men det verkade som hon mådde mycket bättre o det är skönt.
Vi har ju vatt bästisar i 28 år o haft himla kul alltid så. O ens vänner är något av det viktigaste som finns.

Jag var på kören sen o kom hem lite innan nio så det blev CSI. Kärleken hade smsat lite över 20 att han precis kommit hem o att han älskar mig..mmm skönt att höra.

Det hände en sak igår oxå som jag bävat för länge o jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det. Låg o funderade över det halva natten sen. Trodde inte det skulle få en så ur balans men men.

Idag vaknade jag vid 8 o sen kom muraren o hämtade Lina vid halv 10 så nu är här tomt igen suck men ev ska jag få en egen hund snart Amanda. Vi ska åka o titta på henne till helgen tror jag. Det är en Jack Russel på 4½ år. 
Sen har jag tvättat en massa idag som jag ska hänga in i de nya garderoberna. 3 maskiner med bara rosa o lila kläder *L*  jag säger då det haha 

Nää nu ska jag fixa middagen men lovar skriva mer sen har lite till o berätta *L* 

O Malin jag lovar att du inte kommer gnägga eller galoppera men om det skulle bli så är det bra för du har nära till Jägersro från jobbet ju så då kan du ta lite extraknäck där *L* Men jag lovar det är kanonbra :) 

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs  


Fin


Viktigt *L*


Fredagen den 13



Då var det dags för den 3 o sista fredagen den 13 för detta året o det får vi se vad den innebär ju. Händer säkert inte mer än andra dagar haha o otur har man lite då o då.

Veckan har gått fort som alltid o onsdagen gick i lugnets tecken. Pratade med Försäkringskassan eftersom man blir utförsäkrad i slutet av jan men det ser ut att lösa sig på bästa sätt o det är skönt för det är ändå mycket pengar som försvinner annars.
Fick en överraskning oxå på eftermiddagen *L* Kärleken ringde när han körde hem o det är inte det vanligaste längre men gud vad skönt det känns. Vi pratade om allt möjligt o det är så skönt med honom att vi just kan prata om allt o det blir mycket skratt o det behöver vi båda.

Sen igår var det jobbedags igen o Hasse var tebax men varken han eller jag var så inspirerade med att jobba men det får gå ändå haha. Fick ett gulligt sms från Kärleken oxå vid halv 8 o då brukar dagen gå lättare :) Eva kom oxå på besök o vi fikade o pratade en massa.
Jag åkte hem 11.50 o Muraren hade ringt så jag ringde upp o det var dags för Linapassning igen  men det gör jag så gärna :) Så hon kom vid 14-tiden. O vi busade o kelade o hade en bra eftermiddag. Det blev rester till middag ugnstekt falukorv o mos så det gick fort att fixa middag *L* o sen kollade jag på tv o tog det lugnt. Fick sms igen av Kärleken att han fortfarande satt i möte o att batteriet var nästan slut så han skulle hem o ladda.

Men när jag la mig kl 24 var där inget som hänt på min mobil så det var o lägga sig ledsen o besviken ännu en gång. Sen har jag vaknat flera ggr inatt var så himla varmt för jag hade en rövkudde vid namn Lina haha

Halv åtta kom där ett sms från Kärleken där han skrev han skulle ringa ca 9 o han hoppades att jag kunde sova gott så länge. Hmmm nu e kl över 10 o Nada. suck o jag har sovit länge o duschat o nu sitter jag här. Ja vi får se vad ca 9 innebär haha

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSs


Tisdag 10 nov

Idag har det varit en riktig slödag o det var nog vad jag behövde att sova länge idag. Jag var helt slut igår kväll o höll på o somna på kören när de traggade samma sång om o om igen suck
Sen gick jag hem o så ringde mamma o vi pratade en stund. Sen åt jag o kollade lite på datorn.
Sen mådde jag så fruktansvärt illa så jag gick o la mig o jag frös o var varm om vartannat. Men jag somnade iallafall o vaknade vid halv 5 men somnade om igen o vaknade av att där kom ett sms från Kärleken vid halv 8. Sen vände jag mig om o sov vidare. Gick upp halv 11 o så ringde Hasse o pratade lite. Sen såg jag i tidningen att det var repris på Biggest Loser kl 11. Jag missade ju den nya omgången igår som ska gå var kväll kl 19 så det är bra att det är repris var dag kl 11. Liksom roligare att se det från början oxå. Verkade vara roliga människor fast jag har redan läst för länge sen vem som vann den omgången men det gör inget kul o följa ändå. Jag får väl förtränga haha. Det var 18 människor men bara 12 skulle få en plats efter tävling så det blev gråt o tandgnisslan från de som inte blev utvalda men då kom såklart Jillian som en räddande ängel *L* men hallååå de förstod väl att de inte blir utvalda till ett sånt program för att åka hem med en gång. Så nu är det tre tränare/lag men de andra vet inte om Jillians svarta lag de ska inte komma in i serien förrän om 14 dagar, Coolt *L* ja de kan gott twista till programmet lite.

Sen ringde Kärleken nu i eftermiddags o vi pratade i ca en halvtimme..mysigt..han låter alltid lika go o han sa det var så skönt att höra mig skratta mycket. Men hjärtat det är du som ger mig energi o jag älskar dig mest av allt. Vi bestämde en sak idag så nu får vi se om det blir *L* LÄNGTAR

Sen ringde mamma igen o pratade en stund o nu har jag tänkt koka lite kaffe o fixa lite.

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSs


*L*

Funny Toons Pictures, Images and Photos


Ny vecka igen



Ja så kändes det imorse när klockan ringde o man bara ville vända sig o somna om men icke *L* inte blev det bättre av att Hasse ringde 20 i 6 o sa han hade maginfluensa..suck. Men det var bara o ge sig iväg o hoppas att Mia skulle hitta nån jag kunde jobba med idag. Bussen var såklart tio minuter försenad oxå, hade vatt konstigt om den varit i tid ju haha sen fick jag gå hem till Hasse o hämta nycklarna i hans brevlåda. Så jag var på jobbet 5 över 8  o efter en stund kom Tina som jag skulle jobba med..en helfestlig liten tjej..ja hon har nån sjukdom så att hon är kort men hon är stor på jorden ändå *L* o pratar på hela tiden. Vi städade en stund o sen åkte vi o käkade frukost där dom fikar på Bruket o det var gott med varmt te då för det märks att det är höst nu Brrrr.
Sen städade vi vidare o efter en stund kom Mia o pratade lite. Hon sa att jag kunde åka hem tolv idag eftersom Hasse väckt mig så tidigt imorse. Vi hann precis färdigt så att jag kunde åka med 12.10 bussen o det var inte alls dumt. Känner mig inte värst pigg än så.

Igår tog jag det lugnt hela dagen satt framför tv:n hela eftermiddagen o sen ringde Kärleken *L* mmmm så mysigt o prata med honom. Han är så himla go o han sa att han absolut inte är värd mig..haha näää det är du kanske inte men bara dig jag vill ha så.
Sen imorse fick jag ett sms där han skrev att jag är viktig för honom  o de orden betyder himla mycket o det gör dagen lite lättare :)

Får se om han ringer idag inte för jag tror det men men. Jag ska snart gå o rulla köttbullar o skala potatis o morötter o göra sås till ikväll. Jag ska på kören men äter i lugn o ro när jag kommer hem.

PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSSSss

Frågor

Hittade lite frågor som jag ska försöka svara på :)

1. Hur gammal är du om fem år? 
    Usch 47 år
2. Vem var den senaste du träffade?
    Mamma när vi var o fikade precis 
3. Hur lång är du? 
    Lång o lång haha 162 cm kort 
4. Vilken var den senaste film du såg? 
    Donnie Darko igårkväll
5. Vem ringde du senast? 
    Johan igårkväll
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
    Till Kärleken o det är inget jag berättar här vad där stod i det haha
7. Vad är dagens planer?
    Ta det lugnt, fixa middag, kolla på Dansbandskampen o sen film. 
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
    Beror till vem :) tyvärr blir det lätt missförstånd med sms 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? 
    Skilda sen 1974
10. När såg du senast din mamma?
      30 min sen 
11. Vilken ögonfärg har du?
       Melerade
12. När vaknade du idag?
      8.45 
13. Din favoritskådespelare
      Absolut Rolf Lassgård  o Mads Michelsen o så kan vi vända på det oxå Michael Madsen ( so sexy ) 
     

14. Vilken är din favoritplats?
      Nybäddad säng
15. Vilken plats föredrar du minst?
      En kall busskur haha 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
       vill inte ens tänka så långt fram 
17. Vad skrämde dig som barn?
      Spindlar o möss precis som nu 
18. Vem fick dig att skratta senast? 
      Kärleken
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
      Har massor samlade
20. Har du stationär eller bärbar dator?
      Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? 
      Oftast som jag är född
 22. Hur många kuddar har du i sängen?
       Mååånga 
23. Har du någon gång spytt på fyllan?
      Några ggr men nu funkar det inte att kräka efter magop.
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
      Barfota
25. Är du social?
      Oftast men jag gillar o vara själv vissa stunder
26. Vilken är din favoritglass?
       Rocky Road
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
      Köpa hus på Teneriffa o bo där halva året 
28. Tycker du om kinamat?
       Japp käkade kinabuffe i tors till lunch
29. Tycker du om kaffe?
      Älskar det, särskilt caffe latte
30. Vad dricker du till frukost?
      Oftast kaffe 
31. Sover du på någon särskild sida?
      Somnar alltid på vänster sida men flyttar runt sen
32. Kan du spela poker?
      Japp 
33. Tycker du om att mysa?
      Det gör väl alla?
34. Är du en beroendemänniska?
     Absolut
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? 
      Nej
36. Vill du ha barn?
      Känner mig för gammal för det nu
37. Kan du några andra språk än svenska?
      Engelska o tyska
38. Har du någonsin åkt ambulans?
      Ja när jag var liten 
39. Föredrar du havet eller en pool?
      Pool
40. Vad spenderar du helst pengar på?
      Göra roliga saker, shoppa
41. Äger du dyra smycken?
      Nej
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
      En toscaform
43. Vem är den roligaste människan du känner?
       Kärleken ( får mig alltid att skratta)
44. Välj ett ärr på din kropp?
      Blixtlåset efter min magop
45. Vad har du för ringsignal?
      Like we never loved at all med Faith o Tim
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
      Nix
47. Flirtar du mycket?
     Älskar att flirta
48. Vilken är din favoritfärg
      LILA
49. Kan du byta olja på bilen?
     Aldrig gjort det
50. Har du fått fortkörningsböter?
      Har inte ens körkort *L*
51. Vilken var den senaste bok du läste?
      Läser många men aldrig slutet på dom haha  
52. Läser du dagstidningen?
      Japp Skånskan 
53. Prenumererar du på någon tidning?
      Misstänkt o Får Jag Lov
54. Sjunger du i bilen?
      Ofta :)
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
      Radio Kristianstad
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
      Namn på sångerskor jag skulle ladda ner
57. När var du i kyrkan senast?
      Sjöng med kören på Alla själars dag i söndags
58. Vad ska du göra nu?
      Svara på mail


Lördag



Lördag igen o jag känner  mig inte så pigg men jag tog mig upp ur sängen iallafall. Vaknade av ett gulligt sms o värre kan man ju vakna :) Blev lite förvånad bara att det kom så tidigt. Du bad om ursäkt för igår men du behöver inte be om ursäkt jag vet ju orsaken. Ja han frågade igår om han kunde ringa mig på kvällen för han älskar mig ju *L* men J. Blund kom o hälsade på för tidigt så det blev som vanligt. Visst blir man besviken det kan jag inte säga nåt om men jag har vant mig o det är tur. Kan säga att jag blev lite besviken på att jag inte fick nåt respons på min fråga i mitt svar tebax. Får väl se när det kommer. En sak har jag lärt mig o det är att man inte ska begära för mycket även om han säger att bara säg till mig. Men jag är inte den typen.

Vid 10 gick jag o handlade o sen gick jag bort till frissan där mamma skulle vara halv 11. Jag passade på att beställa tid till den 5 dec o det blev 9.30. Får ju vara fin till julfesten.
Mamma o jag åkte till Anderssons sen o åt en räkmacka o kaffe ja det känns nu..jag o majonäs går inte ihop, mår lite illa men gott var det men man lär sig aldrig.
Sen skulle hon iväg o körde mig hem o jag packade upp varorna. Blir en lugn dag idag oxå. Johan är o putsar fönster som alltid. Det är varje helg nu..det är den tiden nu då alla vill ha fönsterna putsade.

Skriver mer sen...

 

Sanning



Älskar den

Oj



Nu var vi där igen..dagarna har gått o det är fredag igen o jag säger bara tack gode gud att jag inte ska ut ikväll för det hade inte funkat. Det känns som tusen rakknivar i halsen o jag har feber o ont i var led i min kropp. Hallååå var finns mitt immunförsvar alltså suck. Så det är skönt att bara få vila ikväll framför film o bara ta det lugnt. Jag vet ju hur det är på Casinot ändå. Själva rummet där man dansar är inte större än mitt kontor o stora rum tillsammans o massa folk som står runt om o det lär bli många med Perikles som band. O det är inte vad jag känner för idag precis *L* där kommer ju nya band till våren o har man tur så kommer ju favoriterna :) Men det var 3 år sen de var där o jag har inte vatt där på två år tror jag o då tillbringade jag kvällen i ett ännu mindre rum haha men där var ingen trängsel iallafall men gud vad jag mådde dåligt. Nackdelen med att dricka när man är magopad man vet aldrig hur man blir så man ska helst ta det lugnt. Men hoppas att Malin& Co får kul iallafall o vi  får träffas en annan gång hoppas jag. Läste i din blogg att ni skulle ha förfest o ja det får en att minnas vissa saker haha men men det är inget vi skriver om här men kul hade vi :)

Annars har veckan gått i en himla fart som vanligt o det har varit jobb, körsång, möte osv men det är så veckorna brukar se ut så man är van men inte kul när man känner sig som man gör men bara o kämpa på o se glad ut.

Hade ett jättemysigt lååångt samtal med Kärleken i onsdagskväll o det är en sådan sak som stärker en för dina ord betyder mest i världen o jag känner att jag inte behöver tvivla allt du säger gör mig så varm i kroppen. Men du undrar hela tiden hur jag kan stå ut o vara så himla go fast att det blir som det blir ibland. Det är för att jag vet att du inte kan hjälpa att det är som det är just nu o jag vet att du vill att saker ska vara annorlunda o att du bara väntar på att det ska ljusna. Ja du vem gör inte det. O nu e vi uppe på 85 % *L*
Du Jag Älskar Dig Hjärtat..

Nu blir det vila här för det känns lite snurrigt...

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSs

RSS 2.0