Dags..



Att Önska Alla Mina Nära O Kära Ett Riktigt Gott Nytt År.

Var rädda om er o ta väl vara på er både ikväll o sen resten av nästa år.

Många varma goa kramar Susanne


Mmmm...




Fick den bästa julklappen precis :) Ett långt telefonsamtal med den jag älskar mest. Ett långt värmande samtal fyllt med kärlek. Tack för att du gav mig det jag önskade mig o det jag ska få :)

Tack för att du finns ...

Älskar Dig

Miljoner Kyssar


*L*


3 år



Tack för 3 underbara år tillsammans med dig. Tack för att du kom in i mitt liv..för alla dina härliga skratt som värmer långt in i själen..för din kärlek o för att du är du. O som du sa till mig igår..Alla dagar med mig är speciella :) Jag kan bara hålla med. Trots motgångar så finns det mycket fantastiskt i det hela oxå.
Du har gett mig det Allra Finaste som finns.
ÄLSKAR DIG så otroligt mycket
Miljoner ......
Din Snäckan


Önskar...

Alla jag känner en Riktigt God Jul. Hoppas ni får en jättebra dag o att ni varit snälla så att en viss Herr Tomte kommer :)
Tack för Alla fina julkort o julhälsningar.
Många goa julkramar


Ps Glöm Inte  :)       


Ler...


Nattidags



Börjar känna mig trött nu så snart är det väl dags för sängen. Bara några rader innan det.

Precis när jag skrivit det förra inlägget så ringde Kärleken *L* så X i taket *L* det funkade idag men som vanligt bröts det vid Oxie två ggr..likadant varje gång. Men det blev en mysig liten stund med prat iallafall o jag fick svar på lite frågor jag hade. Vet inte vad man ska säga om svaren egentligen men visst ska jag känna mig stolt :) Trodde inte riktigt det var så men visst inget fel att höra. Han skulle ringa lite senare igen.

Jag gick ett ärende o sen lite över sex så ringde han igen *L* Herre min gud vet inte vad det var idag men jag ska inte klaga. Att höra hans röst o skratt värmer långt in i själen. Han sa att jag blir kanske trött på honom om han ringer så ofta *L* Haha näää du hjärtat jag skulle kunna prata med dig hela tiden.Vi pratade en bra stund men sen var han tvungen att sluta. Ok sa jag hejdå *L* då blev han helt men va du kan väl inte sluta så. Nähä sa jag då vad ska jag då säga. Att du älskar mig. Men älskade hjärtat det vet du att jag gör mest av allt men klart jag ska säga det :)

Han lovade skicka ett sms ikväll men där sprack det *L* för jag vet vad han gör nu garanterat ZZZzzzzz *L* men han  är förlåten. Vet hur han har det så ingen fara. Jag är glad för de tre samtalen idag. Sen får vi se om han ringer imorgon som han sa.

Jag ska klippa mig o färga håret mörkt igen imorgon kl 9.30 ska bli skönt.

Kvällen har tillbringats framför tv:n. Men där var inget särskilt som vanligt o nu sitter jag o lyssnar på Karlavagnen o skriver lite.

Godnatt Världen
Godnatt Älskling
Miljoner Nattikyssar


Fredag 4 dec



Nu är det fredageftermiddag o jag tänkte skriva några rader. Just nu känns allt bra o det har väl sina orsaker *L*

Onsdagen gick bra. Kärleken ringde vid 17tiden men hade lite bråttom men ville jag skulle höra av mig när jag kom hem.
Bowlingen gick väl relativt bra. Men gud vad man blir trött i armen efter ett tag. Efter bowlingen blev det ett litet smörgåsbord o massa prat o det var trevligt.
När vi kom hem vid 21.30 gick vi ut en sväng med Amanda o det regnade rejält så när jag kom in så smsade jag till Kärleken att han behövde inte ringa utan att vi kunde höras på torsdagen istället. Att jag fick längta lite till efter honom *L' Han svarade att jag e så go *L*
Omtänksam heter det haha

Gårdagen gick  i jobbets tecken som vanligt. Vi tog det lugnt för jag skulle på möte kl 13 med AF o Mia. Hasse o jag var o käkade frukost o satt o snackade lite om allt möjligt. Vi var färdiga för dagen kvart över 12 o då tog vi lite kaffe.
Mötet gick bra o jag ska börja jobba 4 dagar i veckan nu from nästa vecka. Så får vi se hur det blir.

B-O var o hälsade på lite igårkväll o snackade o sen var det tv hela kvällen. J var inte hemma förrän kl 21. Fick sms från Kärleken vid halv tio att han skulle käka o sen lägga sig för han var helt slut.

Fick förresten ett erbjudande från en gammal kärlek igår att gå ut o käka nästa helg. Jag vet inte varför de måste dyka upp efter flera år. Det värsta är att han är himla snäll o trevlig o jättefin men men man är som man är .

Idag sov jag till halv nio o sen var jag ute med Amanda en sväng. Mamma ringde sen o behövde lite hjälp så jag stack dit. Var inte hemma förrän lite innan kl 13 o efter några minuter ringde Kärleken mmm så vilken tur jag inte missade honom. Blev nästan en hel timme vi pratade o det var om allt mellan himmel o jord o det är det som är så bra med honom att man kan göra just det. Både om allvarliga o roliga saker. Mycket av det han säger går rakt in i hjärtat som när jag frågade vad han vill ha i julklapp. Han svarade : Ingenting..önskar jag nåt så är det att du orkar med mig o att vänta på mig.
Jag sa då ska du få det. Ja vad jag önskar i julklapp är det nog inget tvivel om.
Han sa flera ggr att han saknar mig så mycket o att han riktigt känner det när han pratar med mig o att han tycker inte att detta är riktigt klokt egentligen att det blivit som den sista tiden. Att vi måste ändra på det o jag är beredd på att skriva under på det *L* Att han längtar så efter att få krama om mig. Ja närhet o ömhet behöver vi bägge kan jag garantera o jag längtar så fruktansvärt efter dig.
Älskar dig mest av allt...

Får se om han ringer när han kör hem idag...

 


Ännu en...

Favoritlåt *L*

 


Onsdag 2 dec



Så nu har snart halva veckan gått o den går i lika snabb fart jämt. Inte konstigt man blir gammal i denna takten alltså *L*

Gårdagen var jättebra. Jag pratade med han som får mitt hjärta att slå i 250 2 ggr o det var låånga samtal o det finns inget bättre. Speciellt när man får höra fina saker, det kan man aldrig få för mycket av men man är konstig som har svårt att ta emot vissa saker. Vet inte när man ska lära sig haha Han sa att han trodde jag kommit över det nu men icke. Jag gav honom en förklaring som jag tycker är rimlig. Jag frågade honom en sak igår oxå o svaret blev nog inte vad jag väntat mig *L* Nä det var 100 % positivt o det känns konstigt när han säger det. Men denna här tjejen var ju tvungen att komma med en dum följdfråga haha
Tyvärr ska han åka nästa vecka men det är bara tis-tors men det räcker.

Kvällen igår var lugn med tv-tittande o jag fick sms från honom vid halv nio. Jag kunde inte sova sen så natten blev lång som vanligt suck. O tänk så mycket man ligger o funderar över då.

Vaknade nio imorse. Som tur var så slopade vi fikat idag av olika orsaker. Jag o Amanda gick ut en lång runda o Brrrrr vad kallt det var. Man frös ju nästan häcken av sig.
Sen har jag gjort lite av varje här hemma. Fick sms från Kärleken innan att han längtade efter mig ja du vem gör inte det. Han skulle ringa efter mötet o det återstår o se när det är slut.
Har duschat o det var gott med värmen o snart är det dags o kolla in vad man ska ha på sig ikväll. Vi ska köra kl 18. Tar bara 15 min o köra dit som tur är. Nästa onsdag ska vi köra upp till Furuboda på kvällen o det tar längre tid.
Jag är himla trött i kroppen så man får se om det går att lyfta klotet idag haha Jag får iallafall ha ett lila så är det när man har små händer haha

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs


Mmmm


December






Så nu är det den första december..skrämmande vad månaderna gått o detta är den absolut värsta månaden på hela året. Susanne hade gärna gått i ide kan jag lova *L* jag o jul går inte ihop. All stress,mat o julklappar som folk ska köpa för att sen inte ha råd att leva i januari. Nej tacka vet jag mina julaftnar. Dom brukar vara så lugna o sköna. De sista åren har jag firat dom alldeles ensammen i lugn o ro uppkrupen i soffan kollandes på en film eller nåt. J har varit hos sin mamma över julen o brukar vara där 3-4 dagar. Hoppas det blir så iår oxå så jag kan ta det lugnt igen *L*
Den enda som får julklapp är lille William för det har jag redan fixat för länge sen. Så det blir billigt o bra. J brukar köpa till sin mamma o brödrar men vi har slutat o ge varandra för länge sen. Vill vi ha nåt så köper vi det istället. Fast i år får jag väl köpa till Amanda oxå :)
Ska på glöggmys hos K o B-O den 20 dec o då skulle vi ha med oss en liten julklapp oxå så jag får se vad  jag hittar på då.

Nä nog om julen nu haha det är ju dock 23 dagar kvar till julafton. O det är 21 dagar kvar till nåt viktigare för mig. Hoppas att det blir lika bra som förra året för det var underbart.

Jag sov länge idag för jag var så himla slut o jag ska gå ut en sväng med Amanda för frisk luft behöver vi bägge. Sen ska jag bara vila vila vila så jag kan må bättre.
Imorgonkväll är det bowling o julbord i Tomelilla så jag hoppas jag orkar med det. På söndag blir det oxå julbord då det är julfest för Handikappvännerna. Det är det bästa julbord som finns. Allt är hemlagat o mycket gammaldags saker o så lutfiskpuddingen med smält smör..åhhh den är såå god o den kan man längta efter hela året haha

Dags för promenix....



*L*


RSS 2.0