Till Mamma :)

Bilder  på " Hedvig"  *L*  Kom o skriv mig det på näsan trallala









Ja..



Åter igen lite bloggtorka *L* Glömmer nästan bort att den finns ju men får väl skriva lite igen. Vatt en bra vecka förutom att jag knäckte till knät häromdagen så jag har lite problem att gå o har fått vara hemma från jobb. Men det händer inte alltför ofta så jag ska väl inte ha dåligt samvete för det.

I lördags var vi inne i Malmö hela dagen o shoppade. Skulle till Ikea men började med Erikshjälpen, Myrorna o Emmaus. O det blev måånga fynd denna gången på alla ställena. Fast mina Clarks original stövlar var nog det bästa fyndet plus ett par kanonfina söta ballerinaskor i lila. Alltid kul att handla fint o billigt :) Sen var vi plus halva Malmös befolkning på IKEA men vi fick tag i det vi skulle ha plus lite till men vi hade presentkort så det blev oxå en billig historia. Äntligen nya vardagstallrikar o lila bestick *L*
Efter IKEA åkte vi ut till Burlövs Center o det blev lite handlat till där o vi käkade gott. Var hemma vid 18.30-tiden så sen var man helt slut . Tar på krafterna att shoppa haha

Söndagen gick i lugnets tecken. Hade fruktansvärt ont i knät så det var skönt att bara vila. Hade rester kvar från fredag ( Kålpudding ) så jag slapp t om att laga middag :)

Bestämde mig på måndagsmorgon att jag inte orkade med jobb med det knät men var tvungen att åka ner till S-hamn ändå eftersom jag hade nycklarna o Hasse var ledig, han fyllde 50 år. Jag la nycklarna i hans brevlåda till de andra som skulle städa o sen tog jag bussen hem igen.
Tog det lugnt hela dagen o pratade med älsklingen 2 ggr mmm
Var tvungen att gå på kören på kvällen för vi hade stor övning i kyrkan inför söndagen när prästen ska avtackas. Men jag ville bara gå hem. Kom inte hem förrän 21.30 suck

Tisdagen bestämde mamma o jag att vi skulle åka ner till Lilleman o lämna hans saker han skulle få så det gjorde vi o efter lite saker som hände så kom vi fram.
Han är så himla go o tänk att han snart blir ett år. Han tog några steg o det var kul o se. Jag matade honom med gröt oxå o han är lika tacksam jämt när han får mat haha








Kom hem vid 14-tiden o tog det sen lugnt igen o älsklingen ringde o sen fixade jag laxpudding o medans den stod i ugnen så ringde han igen. Mmm alltid lika mysigt att prata man bubblar av kärlek i kroppen när man hör honom.
Laxpuddingen blev jättegod o ärtor o smält smör till mums. Blev över till idag oxå så lugnt på den fronten oxå :)

Idag sov jag jätteläänge o det var skönt o behövdes. Kunde knappt röra på knät..smöjt med liniment flera ggr nu o hoppas det ska hjälpa. Kollat lite på datan på de olika play skönt o se dom där o slippa all reklam o så. Pratade med mamma en lång stund oxå.
Får se vad kvällen har att ge ..men vet den blir lugn :)


Får väl ta dagens ego-bild haha





Var rädda om er

KRAMAR


RSS 2.0