Om jag vore du....



En minut i min ensamhet
börjar ljuga om sånt jag inte vet
börjar tycka saker jag inte gör
vad skulle du göra
om jag var du
och du var jag?

Jag skulle säga att du älskar mig
jag skulle vilja göra det med mig
jag skulle säga att jag är värd så mycket mer
än det som andra ger

ja det kvittar om jag ljuger
sanningen den är en lögn i sig

spelar ingen roll om jag leker
inte heller vem jag smeker

Jag skulle säga att du älskar mig
jag skulle vilja göra det med mig
jag skulle säga att jag är värd så mycket mer
än det som andra ger

Jag skulle säga
att du vill kyssa mig
jag skulle säga att jag är stark
jag skulle säga att
du ger mig allt det där
att jag är säker på din mark


Du och jag

vad gör vi nu?
Du och jag
vad vill du?

Åhh
du och jag
vad gör vi nu?

Du och jag vad vill du?

Jag skulle säga att du älskar mig
jag skulle vilja göra det med mig

jag skulle säga att jag är värd så mycket mer

än det som andra ger

Jag skulle säga att du vill kyssa mig
jag skulle säga att jag är stark
jag skulle säga att
du ger mig allt det där
att jag är säker på din mark

Du o Jag
Du o Jag
Eller bara Jag...


Hur Länge...



ska min kropp o själ orka ??? Känns som jag ska explodera hela tiden. Vill bara sätta mig ner o storgråta hela tiden känns det som. Ångesten gnager i mig hela tiden o jag känner att min ork håller på o ta slut.
Börjar kännas som förra året snart som var det värsta i mitt liv. När Patrik svek mig så otroligt o jag mådde så fruktansvärt dåligt jättelänge. Då ångesten höll ett grepp om mig hela tiden o inte ville släppa.
Då Jörgen kom du in i mitt liv på ett helt annat sätt än innan . Då sa du de magiska orden o visade din kärlek o gjorde mig lycklig igen på många sätt. Att kunna skratta igen o må bra på alla sätt. Du lovade mig att aldrig svika o det har känts bra o veta o jag tror absolut inte du ska göra det nu heller. Jag kan ärligt säga att jag aldrig varit så förälskad som jag är i dig. Tyvärr är du inte min o jag är väldigt tveksam om det någonsin blir så även om det är min allra högsta önskan o det har jag sagt till dig så många ggr. Det är inte lätt att vara förälskad i en gift man men som sagt jag gick in i detta med öppna ögon o det var inte meningen att det skulle bli så som det blivit men jag är tacksam att det blivit så mycket bättre än vad vi planerade. Du är en underbar man o du gör så gott du kan hela tiden för att kunna räcka till men tyvärr misslyckas det ganska så ofta men det är inget du tycker om utan du tycker inte om att göra mig ledsen. För det är du väldigt medveten om att du gör o jag tror det är en sak som gnager hårt i dig oxå.
Jag förstår att det inte är så lätt för dig heller att bara lämna allt o gå efter så många år o jag säger inget över att du måste tänka på hur du vill göra o det är inte lätt heller när det är barn inblandade. Men som du säger så känns din fru ibland mer som en bästa vän o det blir väl lätt så när man varit ihop i så många år. Visst förstår jag om du fortfarande har känslor kvar för henne, det är väl sånt man inte bara kastar iväg men du säger att du älskar mig mer än henne. O det har växt fram mer o mer kärlek mellan oss o det känns underbart o hoppas inte vi kommer o slänga bort det bara. Att vi inte ger varandra en chans....



Tack Malin för dina fina ord. Känns skönt att någon människa förstår hur det känns att leva i ett sk förhållande med en gift man, en som själv varit med om det o vet alla turer omkring det. All lycka, kärlek men oxå besvikelse o ledsamheter. Det är väldigt svårt när man inte har någon att prata med det om. Eftersom alla tycker man är en idiot som inte fattar osv Men kärleken kan man inte rå för o är det nåt jag gör så är det verkligen att älska Jörgen.
Så det är skönt att du skrev som du gjorde Malin...



Ja jag behöver väl inte berätta att det aldrig blev något telefonsamtal ikväll. Tror det märks ändå. Det blev ett sms där han skrev att han börjar må dåligt igen men att jag inte ska glömma att han älskar mig. 
Ja då är vi två som mår dåligt för det är något som jag verkligen gör o jag hoppas verkligen att vi båda snart ska må bättre för vi kan inte ha det såhär. O jag älskar dig o saknar dig så otroligt mycket o jag önskar att jag fick krypa in i din famn. 


Nu ska jag se om det funkar att sova. Ska upp tidigt o ha tanterna på fika som alla onsdagar.

Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling

 

Precis...


Tisdag hela dagen..



Får väl först skriva lite om måndagen.
Johan hade semester o kunde ligga kvar i sängen o gotta sig på sjusovardagen *L* medans denna stackaren fick gå upp o göra sig iordning o åka till Simrishamn o jobba som alla måndagar.
Men det gick bra o vi fick städat våra 17 trappor o var färdiga till halv 12. Hasse tyckte det var tråkigt jag inte var med i lördags men när bussarna är som de är så. Vill inte vara i Simrishamn hela natten *L* Dansen slutade kl 1 o första bussen gick hem kl 8 på morgonen.

Jag åkte hem 11.50 o Johan kom o hämtade mig vid bussen o vi körde o handlade lite o sen hem o fika.
Fick sms från Kärleken att han tänker på mig o att jag skulle höra av mig när jag kom hem så jag smsade till honom.
Sen la jag mig o vilade var jättetrött o Johan körde till Staffanstorp o köpte blommor o lite saker till dammen.
Kärleken smsade vid kvart i sex att han var i stan men skulle ringa lite senare.

Det blev rester till middag o sen kollade jag på tv. Blev lite zappande fram o tebax. Sen satte jag mig lite vid datorn medans Johan såg klart en film.
Ingen som ringde o jag orkade inte sitta uppe längre var helt orolig i kroppen. Det blev ett sms till honom att det var en ledsen Susanne som gick till sängs med ett tungt hjärta.
Natten var lång o många ggr vaknade jag till o kände mig jättedålig.....

Alexandra Burke En fantastisk sångerska o jag älskar denna låten.






Jag vaknade vid 8 tiden o kunde inte somna om. Typiskt när man kan sova så länge man vill. Ska vara själv hela dagen för Johan ska till sin mamma.
Kl 9 kom där ett sms från Kärleken att han verkligen bad om ursäkt för igår att han somnat till tv:n. Att han ringer senare idag o att han älskar mig.

Jag vet inte vad jag ska säga. Känner mig totalt tom i kroppen o tårarna är hela tiden så nära så nära. Det går inte att ha det såhär. Jag kommer att ta kål på mig själv o alla säger att jag inte är värd att ha det såhär men jag älskar dig o det är jag själv som gått med på att ha det såhär o det är jag medveten om. Jag vet att du inte gör det med vilja heller det hade varit en helt annan sak. Men vi måste få det till att fungera o få det att bli bra på alla sätt. Jag vet att det inte är lätt för dig heller.
Jag försökte svara på ditt sms flera ggr men det gick inte. Hade blivit så fel garanterar jag så det är bättre att ta det när vi pratar nästa gång.
Lite över 12 kom där ett nytt o då bad du om ursäkt igen o skrev att du har det jobbigt med allt nu o att antingen ligger du vaken eller så stänger din kropp av o du skulle ringa sen om det är ok.
Men älskade hjärtat jag har sagt till dig tusen ggr att inte be om ursäkt o jag vet att vi bägge har det jättejobbigt nu men har vi tur kommer allt att lösas till det bästa. Jag vill inget hellre än att du ringer så det behöver du inte ens fråga om. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket o jag vill bara att allt ska bli bra så vi båda kan må bra igen.
Det är olidligt att behöva gå såhär o inte veta vad som ska hända o jag ber till gudarna att det snart ska vara över med all väntan .....


Söndagskväll



Ska snart sova men ville bara skriva några små rader så folk vet man lever :) om nu nån skulle sakna en *L*
Har kommit ifrån detta med bloggande lite grann nu för jag har svårt att sätta saker o ting på pränt men det blir kanske bättre får jag hoppas.

Helgen har varit lugn o skön. I fredagskväll så ringde Kärleken o pratade en stund o det var härligt att höra honom. Har blivit mest sms den sista tiden för som du säger så är du en tidsoptimist *L* Även om du tänkt ringa så kommer det saker o ting ivägen. Men så länge jag vet vi finns för varandra så är det ingen fara o det vet du om.

B-O var här o vi köpte hämtmat o det blev det vanliga för mig o de andra åt pizza o bakad potatis med kebab.
Han körde hem vid halv elva o sen satt jag en stund vid datorn.

Igår var jag själv hela dagen o det är aldrig fel. Höll på o fixade med musik o lite sånt. Fick sms från J att han skulle ringa lite senare men sen fick de gäster som aldrig ville gå o sen ösregnade det så det blev bara sms igen, det sista lite över tolv.
Vi käkade fläskfilegryta o det var jättegott som alltid o vi kollade på film. Först Hancock o den var ganska så bra o sen såg vi Kuriren o den var bättre än jag trodde.
Jag la mig vid halv ett tiden mådde inte så bra o det känns tråkigt.
Var uppe flera ggr inatt.

Mamma ringde o väckte mig o sen kom hon o hämtade Kasper som jag haft sen fredags o vi käkade nya frallor o snackade lite. Hon säger vissa saker som får mig att fundera även om jag inte vill lyssna på det men hon säger det inte för att vara elak utan hon vill mig säkert väl.

Kl 15 åkte vi till B-O som hade kalas för han fyllde år idag o han bjöd på pastasallad o sen blev det kakor o tårta.
Var hemma igen vid halv åtta o Kärleken hade smsat vid halv fyra att han tänkte på mig o att det var mög att det blev som det blev igår o att han skulle ringa senare. Jag smsade till honom att jag kommit hem så han kunde ringa när han ville/kunde.

Han ringde lite över åtta o vi pratade i en timme. Mmmm säger jag bara. Du är så himla go o de orden du sa idag de gick direkt till hjärtat o då försvann all ovisshet så skönt när det bara kommer så spontant o förlåt att jag var tvungen att ställa frågan jag ställde men jag ville bara ha klarhet. Inte för att jag trodde nåt annat. Du är inte så, det skulle jag aldrig kunna tro om dig.  
Du känner själv att det blivit fel den sista tiden men vi lär ha mer tid för varandra snart o det ska bli jättehärligt.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta o snart såååååå *L* LÄNGTAR *L*
 
Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
Miljontals Nattikyssar

Här är en video till dig *L* Hoppas du får jättekul :)




Kom Ihåg..



DU finns i mina tankar.....

Sängdags...



Är det snart för det är jobbdags igen imorgonbitti o då får man väl försöka vara lite piggare än jag var i måndags. Fast det var så mycket som spelade in att jag mådde som jag gjorde o att jag inte alls var på humör. Man kan inte vara en solstråle jämt tyvärr. Hur mycket man än vill.

Gårdagen blev det bara sms från J o det var två stycken. Han skulle ringa mig på kvällen men det kom ett sms att han lagt sig eftersom han kände att migränen var på G o då är det bättre att lägga sig o det förstår jag ju. Men visst är det tråkigt när man sett framemot nåt o det inte blir så. Men han var ledsen för han ville prata med mig för att han saknade o längtade efter mig.

Idag har tanterna vatt på fika på fm o vi fick sitta inomhus igen eftersom solen inte ville bestämma sig o det värsta är att örjar det regna kommer det pang bara så lika bra o sitta inne.
Jag fick passa Kasper sen för mamma skulle åka till sjukhuset till William som blev inlagd igår igen. Han var bara hemma 4 dagar denna gången. De vet inte riktigt vad det är men som vanligt så är det lättast att säga virus.

Tjugo över tre kom där ett sms från Kärleken o han hade nästan precis kommit ur sängen o mådde dåligt o hade fått migränen. Han hade hoppats bli bättre eftersom vi ev skulle träffats o han skrev att han verkligen längtar efter mig men inte känner för det när det är såhär o det kan jag förstå. Vet ju hur det kan vara när han blir sjuk eftersom jag vatt med om det några ggr o det är så synd om honom.
Han ville vi skulle hitta en ny dag så fort som möjligt eftersom han älskar mig ju skrev han o sen bad han om förlåtelse igen.
Jag svarade att han behöver inte be om ursäkt ju o jag hoppas att han snart mår bättre igen o att jag längtar massor efter honom o tänker på honom. 
Han svarade att han var glad för min förståelse även om han vet att han gör mig ledsen.
Men snälla nån skulle jag inte ha nån förståelse för sådant så hade jag varit en hemsk människa o det vill jag inte vara. Tänk inte på att jag blir ledsen för som sagt så är det viktigaste att du blir frisk o mår bra igen. Jag finns ju kvar o det är bara o ta det en annan dag. Jag är glad att du säger att du älskar mig för det känns skönt i allt elände.

Visst känner jag mig olycklig o ledsen när vi inte pratar o jag känner mig orolig i hela kroppen men jag måste försöka att inte tänka så mycket. Jag väntar på dig o den dagen du är beredd så finns jag här hoppas jag.
Men jag önskar jag kunde prata med en viss person som jag saknar så himla mycket nu som alltid lyssnade på mig. Hade varit så skönt att ha dig att luta mitt huvud mot o bara få prata o gråta ut. Du sa alltid vad du tyckte o tänkte även om det inte alltid var till min fördel men men.

Nä nu får jag väl gå o sluta mina melerade o inte sitta här o svammla en massa :)

Älskar dig Jörgen
Sov Gott o du In Dreams ;0)


20 år



Får passa på o gratulera Mamma o William idag på deras Bröllopsdag som är porslinsbröllop när det är 20 år.
Så idag för 20 år sen gifte de sig i Björka Kyrka.
Får väl gratulera mig själv oxå o Johan för vi förlovade oss samma dag. Oj vad tiden går *L*
Så idag var det fem röda rosor som gällde från honom. Tack :)

Filmer

Hade filmhelg eftersom vädret var som det var o vi passade på att hyra film för vad passar bättre när det regnar o åskar ute *L*
Vi såg Patrik 1.5 o den var bra o musiken var inte helt fel för en countrylover som mig haha


 

Vi såg The Wrestler i lördagskväll o den var jättebra men vilket slut haha Mickey Rourke gjorde verkligen en kanonroll.
Sen blev det Bedtime Stories med Adam Sandler men jag vet inte ..tyckte inte den var någon höjdare precis.

Den absolut bästa av filmerna var Benjamin Buttons otroliga liv. Den varade i 159 minuter men man satt o förundrades över filmen hela tiden o ja Susanne grät verkligen massor i slutet. Det var en otroligt bra o fin film en av de bästa jag sett. Inte för att Brad Pitt är en av mina favoritskådisar men i denna filmen var han kanon. Så har ni inte sett den  SE den ..


  

Tisdag 21 juli


Tisdag idag o som sagt så känns allt upp o ner men det är bara o bita ihop o se till att dagarna blir bra ändå.
Hade svårt o sova inatt men till slut så lyckades jag med det oxå o jag sov ganska så länge fast jag vaknade flera ggr. Inte hört ett ljud från J sen kl 18 igår men jag hoppas allt är bra med honom. Du finns i mina tankar hela tiden.
Jag har vatt på banken o betalt en tunika jag köpte på nätet innan o sen har jag vatt på torget o handlat potatis, kål, gurka, bananer o vattenmelon. Vädret är väldigt knepigt idag ena stunden är det soligt o fint o nästa är det grått o trist. Typiskt juliväder känns det som.

Har ju glömt att berätta att jag passar världens goaste lilla hund o gjort det sen i fredags. Ja får snart kalla det här huset för Susannes hundpensionat *L* men det är bra med lånehundar ju *L*
Rakel heter denna o är en sjuårig liten Jack Russel o hon är jättego o snäll. Hennes nos är precis som på ett gosedjur haha Hon ska åka hem ikväll så det blir tomt igen men hoppas jag får passa henne igen :)



Nederst visar hon den fina sidan *L*




Nä nu får jag väl gå o tömma diskmaskinen o fixa lite här..

Skriver mer sen




Godnatt



Dags att försöka stänga de melerade o få lite lugn men det är inte det lättaste med en orolig själ. Det känns inte alls bra just nu med någonting även om jag försöker o ta varje dag som den kommer. Man har alldeles för mycket att tänka på som man vill ska bli till det bästa men kommer det att bli så. Ja det är den stora frågan o jag får vänta på svaret i 14 dagar till :( Det är en låååång väntan o egentligen vet jag inte om jag vill veta svaret eller är det som jag känner att svaret blir negativt ändå. Men när jag säger så blir svaret varje gång att jag inte ska tänka så. Så jag är väl inte den stora losern än o jag önskar verkligen att jag aldrig ska bli det men så som det känns nu så känner jag mig redan som den.
Jag känner mig otroligt ensam många ggr o tyvärr har det blivit många förlåt den sista veckan från dig. Men jag säger att du behöver inte be om ursäkt. Det finns bara ingen plats o tid för mig just nu för dig o det kan jag förstå på många sätt men som du själv säger så är det nu som jag behöver dig o det är ju så men men.
Att man kan  ha så svårt för att sova att det ska gnaga i en hela tiden. Jag är lika rädd som dig det är bara o konstatera men man måste våga för att vinna sägs det. O man kan inte se massa negativt i det utan det finns säkerligen många positiva saker med det oxå ska du se.
För mig är du det finaste som finns o jag längtar efter din trygga famn, att få smeka din kind o röra med fingret över dina mysiga läppar o titta in i dina fina ögon med de allra vackraste ögonfransar. Jag har sagt det tusentals ggr men det går aldrig att säga för många. Jag har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig o du har betytt o betyder massor för mig o du är som min bästa vän samtidigt som jag älskar dig mest av allt. Att få skratta tillsammans med dig värmer i hela kroppen. Att kunna prata om allt möjligt för prata är nåt vi kan *L* haha ja när du får en syl i vädret *L*
Vårt öde är förutbestämt sägs det men jag ber till Gud att allt ska bli jättebra o att vi kommer finnas för varandra för alltid. Även om det kanske inte blir som tänkt. Men man ska aldrig säga aldrig. Bara o hålla tummarna ...

Godnatt Världen
Godnatt Älskling
Miljoner Nattikyssar





Nova Linnea Är En Vacker Ängel Nu....Sov Gott ! 

                                                                

A Kiss...


LOVE



I like the feel of your name on my lips
And I like the sound of your sweet gentle kiss
The way that your fingers run through my hair
And how your scent lingers even when you're not here


And I like the way your eyes dance when you laugh
And how you enjoy your two-hour bath
And how you've convinced me to dance in the rain
With everyone watching like we were insane


But I love the way you love me
Strong and wild, slow and easy
Heart and soul so completely
I love the way you love me

I like the way that you sing soft and low
when the are playing our song on the radio
And I like the innocent way that you cry
At sappy old movies you've seen thousands of times


And I could list a million things
I love to like about you
But they could all come down to one reason
I could never live without you



( Cover på Montgomerys sång, originalet är bättre :)  )

Natten till 10 juli



Har pratat med Jörgen i 2 ½ timme nu i telefon ( förresten Grattis på namndagen igår älskling  :) Du får ha presenten lite senare :) o det var ett väldigt omtumlande samtal på många sätt. Jag vet inte riktígt vad jag säga om det. Det var både skratt o gråt ..längtan..förtvivlan o framförallt mycket kärlek. En sak är säkert o det är att ingen av oss har det lätt just nu eftersom det är mycket som ska fungera o inget ska hafsas fram utan allt ska vara bra i slutändan.
Men som du sa igår så ångrar du inte en sekund att du träffade mig o jag kan bara hålla med. Dessa åren har varit underbara o det kan bara bli bättre :) O varje gång du säger att du älskar mig så blir mitt hjärta så varmt.
O som du skrev i ditt sms innan när du kom hem efter vårt samtal..att du vill att jag ska förstå dina känslor att du verkligen älskar mig. Jag lovar att skärpa mig o försöka lita på dig mer o inte vara rädd för att bli bränd ännu en gång men som du vet så bränt barn skyr elden. Men du har hela tiden sagt att du aldrig kommer att svika mig o att jag är så underbar o go o ingen är som jag o det känns så skönt att höra. Visst är jag fenomenal på att analysera o tolka saker :) men jag vet att jag måste sluta med det o ta var dag som den kommer istället så ska allt bli bra.
ÄLSKAR Dig MEST AV ALLT...
Har bara en jobbig sak framför mig men jag vet det är ett måste men det känns inte kul :(  Men är bara det över så blir säkert det andra bra oxå får vi hoppas

Annars har vår vecka vatt jättebra o vi har pratat massor i tele o det känns jätteskönt  o massa goa sms o nu håller vi på o planerar som mest på vår resa som helt plötsligt blivit ett helt nytt resmål *L*  Men det låter himla kul :)
Men jag hade nog föredragit en härlig strandpromenad med massa fiskrestauranger :) men vem vet jag får kanske som jag vill ändå :)  Men jag hade ju kunnat vara var som helst egentligen bara du är med mig...

Jag har jobbat i veckan o haft tanterna på besök så det mesta har vatt som vanligt :)
Mamma o jag var på Suckarnas gång i Simrishamn i lördags o sålde lite saker o det gick ganska bra fast jag köpte mest saker haha linne o mattor o världens gulligaste stövlar :) Var bara tvungen ..strl 21 vet vem som kommer o springa omkring i dom sen *L*  ett fynd 45 kr..använda tre ggr av en liten Vincent :)



Nä nu måste jag försöka sova även om det går runt i huvudet med allt. Ska upp tidigt ...

Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
LOVE U
IN DREAMS
Miljoner Nattikyssar Din Snäckan



Fredag 3 juli


Att gå upp idag var ingen höjdare *L* Gud så trött jag var i både kropp o själ..kändes som jag inte sovit på 14 dagar.
Jag låg kvar länge i sängen men fick till sist masa mig upp.
Jag var inte hemma förrän vid 12 inatt o man hade ju vatt uppe tidigt.
Vi hade jättetrevligt igår iallafall. God mat o god dricka :) ja det blev två glas vin fast jag inte ska dricka men det var svalkande o gott till maten som var kallskuret med sallad o jättesmarrig potatisgratäng. Sen var det mumsig tårta oxå :) inte för att man behöver det men man måste ta en bit ( blev två haha )
Det blev mycket sång o musik oxå så är det när ens pappa är musiker o mamma o jag var vokalissor :) Jättekul.
Det var en härlig kväll o vädret kanon fast lite mycket knott..

När jag kom hem så hade jag fått sms från J o det var härligt..du är så himla go :) Längtar så efter dig.
Men idag har jag inte hört ett ljud än men det kommer säkert snart :)

Jag har varit på torget o handlat potatis o en stor bit vattenmelon mums. Sen handlade jag lite på Konsum oxå.
Har beställt hamburgertallrik ikväll :) sååå sugen på det med massa rå lök. Love it..så jag sa till Johan att jag MÅSTE ha det ikväll haha  inte lätt :)

Får passa på o gratulera Linda som blev Moster igår :)
Får oxå önska Malin o Jonas lycka till nu när Malin blivit gravid igen. Håller tummarna för att det ska gå jättebra denna gången :)

Nä nu ska jag gå o hänga upp tvätten :)  
                                                                               


Så Gott..



Nu har jag äntligen haft ett låångt samtal med min kärlek. Jättemysigt o få höra dig o så skönt att höra dig skratta som alltid. Du låter mycket bättre nu men det var ju pga att du fick prata med mig sa du ju haha
Jag kan inte förklara hur det känns riktigt men var gång jag pratar med dig så pirrar det i hela kroppen o hjärtat slår så härligt. Jag har aldrig varit så förälskad i nån som jag är i dig o det känns skönt att min kärlek är besvarad.
Att det finns så underbara män som du ..mmm
Älskar dig mest av allt.
Längtar tills jag är i din famn igen :)
Miljoner Kyssar

Torsdag 2 juli





Så nu var man hemma efter dagens slit :) slit o slit tycker det har vatt ganska så lugnt idag :) Mia hade bestämt ny ordning igen så det var ändring på schemat o vi hann t om fika hemma hos Hasse idag med nya frallor. Inte alls dumt  vi satt ute på hans balkong för där var så varmt i läghenheten puh Men han bodde fint, hade etagevåning.

Jag hann med 12.10 bussen iallafall o det var skönt. Jag sitter o käkar lite grillad kycklingfile o sallad nu o ska vila sen en stund innan jag ska göra mig iordning. Ska på 60-årsuppvaktning idag till min styvmor i Eslöv.
Inte hört nåt från Kärleken idag men hoppas det snart kommer. Saknar dig hjärtat.

Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSs


Till Minne..



Idag för ett år sen så dog en jättefin vän till mig Eva. Hon fick tyvärr skelettcancer o dog inom 6 månader 52 år gammal. Hon var en ängel på jorden o blev den allra finaste ängeln i himlen oxå kan jag tänka mig.
Hon ställde alltid upp för alla o speciellt för mig när jag mådde som sämst. Följde med mig till sjukhuset o fanns alltid för mig o det betydde mycket för mig. Vet inte hur jag skulle klarat mig annars. Så Tack Eva för att du fanns för mig.
Önskar bara att du hade fått leva lite till o fått se ditt kära barnbarn växa upp.
Jag tänker ofta på dig o du var himla tokig ibland haha Du var jämt hungrig o var du än var så hade du alltid mackor med dig i väskan *L*

Många Kramar till den finaste Ängeln av de alla....

Natti...



Dags för sängen är ju jobbedags igen imorgon så man får väl se om det funkar att sova inatt är så himla varmt o kvavt. Det hjälpte inte ett dugg med åskan innan idag tyvärr.
Eftermiddagen var bra annars fast jag är himla öm i ........ fast det hör väl till :) men lite jobbigt haha
Jag satt o läste gamla mail från Kärleken idag. Ända sen 2005 *L* Riktigt kul att läsa dom o se hur allt förändrats ..fast när vi hade pratat första gången i tele 2006 så kände vi oss bägge som fjorton igen :) så det var starten på nåt underbart. Du brukar säga att du är trögstartad att det kan ta tid men du vill vara riktigt säker på din sak o det har du verkligen blivit :) Så den som väntar på nåt gott *L*
Det är inte klokt egentligen att vi pratat i tele i 2½ år  är det konstigt att man är beroende av dig haha o du av mig...

Du ringde lite efter tre o vi pratade en bra stund o det var himla mysigt ;) Vet du om att du är underbar ..har du hört mig säga det nångång haha
Du skulle höra av dig senare igen..

Blev en lugn kväll med tv o mitt i Bachelorette så rann tårarna igen..herregud vad man är känslig *L* Men jag fattar inte DeAnna överhuvudtaget..läste ju på nätet vem hon valde..är människan hjärndöd när hon kunde få den finaste av alla. Men det funkade inte med den hon valde så hon gick till den andre istället. Ja se fruntimmer haha

Fick ett sms från Kärleken vid halv tio att han försökt ringa men inte kom fram att det strulade igen. Typiskt. Han skulle försöka sova o vi hördes imorgon. Han saknade mig o älskar mig. Mmm hjärtat GISSA vad jag gör :)
In dreams baby....

Sov Gott Världen
Sov Gott Älskling
LOVE U MOST OF ALL



LEGO



Michael Jackson ska inte kremeras
eftersom han består till 86 % av plast så han ska smältas ner till Legobitar
så barnen kan fortsätta o leka med honom :)

( Se folk hinner knappt svalna förrän det dras dåliga vitsar om en )

PUHHH...



Idag är det hett o inte ett dugg skönt. Alldeles för varmt o solen gömmer sig för det mesta bakom de stora molnen så det är väl bara o vänta på en rejäl åskskur igen. Känns som det behövs för detta är olidligt.
Tanterna har vatt här på fika idag o vi satt i skuggan hela tiden det var ju 25 grader redan vid halv 10.
Så nu har veckans skvaller avverkats *L*

Kärleken smsade vid halv ett att teletrafiken hade störningar igen men han ringde så fort det gick att komma fram.
Hoppas det blir snart för jag saknar honom massor o vill prata med honom..höra hans goa röst :)

Blir en lugn eftermiddag idag för mig o det kan behövas för jag är trött i kroppen.

Skriver mer sen


Du är Viktigast...


Tebax..



Kände väl att det var dags att börja blogga igen men det kanske inte blir varje dag det får vi se hur jag känner för det när jag väl börjat. Sånt här ska man inte göra med tvång utan man måste känna för det :)

Dagarna har gått fort o det är fortfarande lite upp o ner i mitt liv men det ska väl snart lösas det oxå får man hoppas.
Varit en bra helg iallafall. Blev sent i fredagsnatt för Kärleken var på fest o han tog bussen från Trelleborg lite över tolv o sen var jag levande GPS hem i mobilen ( kan Lill-Babs så kan väl jag :) )  haha fast himskans vad den karlen är envis haha han skulle då inte ta nån taxi hem från Centralen för det var ingen fara att gå hem mitt i natta ..suck. 
O mitt i allt var vi på nåt jäkla disco på Stortorget där det var 7 personer haha Men han var fort ute därifrån. Sen gick han mot Casino Cosmopol o lovade att ta en taxi  där o då dog såklart hans batteri GRRRR men efter en stund så kom där ett sms att han var hemma o att han tackade för omtänksamheten. Fick reda på sen att han gått genom parken bort till Kronprinsen ändå kul med folk som lyssnar på en ..så är det när man ska leka Tarzan *L*

Iallafall så sa han en massa viktiga saker under vårt samtal sånt som betyder mycket för mig o dom säger ju att från ungar o fyllehundar får man reda på sanningen :)

I lördags var jag med mamma. Vi körde ut till Lövestad o hämtade Kurt o passade på o äta lite med. Delade på en tallrik med makarongratäng med skinka, god sallad o glass o jordgubbar till efterätt. Sen körde vi till Klasaröd till hemvändardagen . Där var många människor o det blev fika där . Vi stannade 1½ timme sen körde vi hem igen .
Var själv hemma eftersom Johan var hos sin mamma o han kom inte hem förrän vid 22tiden.
Jag tog det lugnt hela lördagskvällen o vid halv sju kom där sms från Kärleken att han inte kunnat ladda telen förrän då men att han saknade mig o älskar mig..mmmm
När Johan kom hem kollade vi på Skulden o nja den var sådär..det gamla vanliga...

Söndagsmorgon var det Biggest Loser som vanligt o jag hade ju kollat in vinnaren på nätet för evigheter sen så det var ingen överraskning precis men kul att äntligen få en kvinnlig vinnare :) så Grattis Ali :)

Kärleken ringde vid halv elva o det var härligt att höra ifrån honom igen. Du är så himla go så man kan inget annat än älska dig :) Vi pratade i en halvtimme men sen var jag tvungen att göra mig iordning för vi skulle köra halv 12.
Men vi skulle höras senare.

Vi åkte till Löderups strandbad där vi skulle äta smörgåsbord med styrelsen med respektive o det var jättegott men varmt som tusan o massa folk. Vi satte oss utanför sen o snackade o solade lite.
Mamma o jag åkte till Björka sen kl 17 på Allsångsgudtjänst o sen var det uppvisning med dans . Vi fikade o käkade jordgubar med glass mums. Fast man var rätt mätt sen em :)
Var hemma vid 20 o smsade till Kärleken men helt tyst :(
La mig tidigt sen för jag skulle upp o jobba ju.

Måndagsmorgon ringde kl halv 6 som alltid o det var att göra sig iordning. När jag satt på bussen kom där ett sms från Kärleken att han inte mått bra o lagt sig o att jag skulle smsa när jag kom hem.
Hasse o jag jobbade själva idag o vi klarade av våra 23 trappor på 3½ timme. Det var så himla varmt Puhhh
Åkte hem 12.10 o sen handlade jag. Smsade sen till J att jag var hemma o han ringde o pratade en stund sen.
han mår fortfarande inte bra men ska ta prover imorgon så vi får se vad som fattas honom.
Jag var helt slut sen o la mig o sov en stund. J smsade vid 17 att han ringde senare på kvällen o det gjorde han :)
Vi pratade om lite av varje o det var härligt att höra honom men inte kul o veta att han mår dåligt o han tycker inte om att jag  mår dåligt men så kan det tyvärr vara men vi får hoppas att allt löser sig till det bästa.

Idag var jag helt slut i kroppen när jag vaknade o då är där inte mycket med en. Mådde jätteilla oxå men jag gick iväg till banken o sen handlade jag lite. När jag kom hem kom där sms från Kärleken att han fortfarande mådde dåligt o ville vi skulle skjuta upp vår träff idag till imorgon för han skulle åka hem efter han vatt hos doktorn men att han älskar mig. Vet inte men tårarna rann hela tiden sen jag är så himla känslig nu när mina hormoner är upp o ner.
Jag svarade att det inte var några problem att vi kunde ta det vilken dag som helst när han mår bättre.
LIte senare kom där ett svar att  det inte kändes bra att han sviker mig men hallå hjärtat det viktigaste för mig är att du mår bra o du sviker inte mig. O såå rann tårarna igen..jäkla Böl-Lisa haha

Han ringde sen lite över fem o han mådde lite bättre o han hade fått ta lite prover o skulle ta några till på torsdag.
Han sa han vill så mycket o visa mig att han älskar mig så mycket som han gör men att han känner att han inte gör det men jag klagar inte jag är glad att du finns för mig. Visst känns det ibland som innan jul men du sa att så ska jag inte känna. Du älskar mig o jag älskar dig o då är allt som det ska sa du :) Ja o som sagt Kärleken övervinner allt.
Du skulle gå o lägga dig o vila men höra av dig senare . Jag fick ett sms vid åtta att du saknar mig som tusan men att du stannar i sängen för du var helt väck o att du älskar mig massor.
Klart du ska sova vidare hjärtat så att du mår bättre. Jag finns ju kvar här o vi hörs imorgon igen o har man tur så ses vi i drömmen  :)

Nu ska jag försöka sova för imorgon kommer tanterna igen på fika .

Sov gott Världen
Sov Gott Älskling



RSS 2.0