Tebax..



Kände väl att det var dags att börja blogga igen men det kanske inte blir varje dag det får vi se hur jag känner för det när jag väl börjat. Sånt här ska man inte göra med tvång utan man måste känna för det :)

Dagarna har gått fort o det är fortfarande lite upp o ner i mitt liv men det ska väl snart lösas det oxå får man hoppas.
Varit en bra helg iallafall. Blev sent i fredagsnatt för Kärleken var på fest o han tog bussen från Trelleborg lite över tolv o sen var jag levande GPS hem i mobilen ( kan Lill-Babs så kan väl jag :) )  haha fast himskans vad den karlen är envis haha han skulle då inte ta nån taxi hem från Centralen för det var ingen fara att gå hem mitt i natta ..suck. 
O mitt i allt var vi på nåt jäkla disco på Stortorget där det var 7 personer haha Men han var fort ute därifrån. Sen gick han mot Casino Cosmopol o lovade att ta en taxi  där o då dog såklart hans batteri GRRRR men efter en stund så kom där ett sms att han var hemma o att han tackade för omtänksamheten. Fick reda på sen att han gått genom parken bort till Kronprinsen ändå kul med folk som lyssnar på en ..så är det när man ska leka Tarzan *L*

Iallafall så sa han en massa viktiga saker under vårt samtal sånt som betyder mycket för mig o dom säger ju att från ungar o fyllehundar får man reda på sanningen :)

I lördags var jag med mamma. Vi körde ut till Lövestad o hämtade Kurt o passade på o äta lite med. Delade på en tallrik med makarongratäng med skinka, god sallad o glass o jordgubbar till efterätt. Sen körde vi till Klasaröd till hemvändardagen . Där var många människor o det blev fika där . Vi stannade 1½ timme sen körde vi hem igen .
Var själv hemma eftersom Johan var hos sin mamma o han kom inte hem förrän vid 22tiden.
Jag tog det lugnt hela lördagskvällen o vid halv sju kom där sms från Kärleken att han inte kunnat ladda telen förrän då men att han saknade mig o älskar mig..mmmm
När Johan kom hem kollade vi på Skulden o nja den var sådär..det gamla vanliga...

Söndagsmorgon var det Biggest Loser som vanligt o jag hade ju kollat in vinnaren på nätet för evigheter sen så det var ingen överraskning precis men kul att äntligen få en kvinnlig vinnare :) så Grattis Ali :)

Kärleken ringde vid halv elva o det var härligt att höra ifrån honom igen. Du är så himla go så man kan inget annat än älska dig :) Vi pratade i en halvtimme men sen var jag tvungen att göra mig iordning för vi skulle köra halv 12.
Men vi skulle höras senare.

Vi åkte till Löderups strandbad där vi skulle äta smörgåsbord med styrelsen med respektive o det var jättegott men varmt som tusan o massa folk. Vi satte oss utanför sen o snackade o solade lite.
Mamma o jag åkte till Björka sen kl 17 på Allsångsgudtjänst o sen var det uppvisning med dans . Vi fikade o käkade jordgubar med glass mums. Fast man var rätt mätt sen em :)
Var hemma vid 20 o smsade till Kärleken men helt tyst :(
La mig tidigt sen för jag skulle upp o jobba ju.

Måndagsmorgon ringde kl halv 6 som alltid o det var att göra sig iordning. När jag satt på bussen kom där ett sms från Kärleken att han inte mått bra o lagt sig o att jag skulle smsa när jag kom hem.
Hasse o jag jobbade själva idag o vi klarade av våra 23 trappor på 3½ timme. Det var så himla varmt Puhhh
Åkte hem 12.10 o sen handlade jag. Smsade sen till J att jag var hemma o han ringde o pratade en stund sen.
han mår fortfarande inte bra men ska ta prover imorgon så vi får se vad som fattas honom.
Jag var helt slut sen o la mig o sov en stund. J smsade vid 17 att han ringde senare på kvällen o det gjorde han :)
Vi pratade om lite av varje o det var härligt att höra honom men inte kul o veta att han mår dåligt o han tycker inte om att jag  mår dåligt men så kan det tyvärr vara men vi får hoppas att allt löser sig till det bästa.

Idag var jag helt slut i kroppen när jag vaknade o då är där inte mycket med en. Mådde jätteilla oxå men jag gick iväg till banken o sen handlade jag lite. När jag kom hem kom där sms från Kärleken att han fortfarande mådde dåligt o ville vi skulle skjuta upp vår träff idag till imorgon för han skulle åka hem efter han vatt hos doktorn men att han älskar mig. Vet inte men tårarna rann hela tiden sen jag är så himla känslig nu när mina hormoner är upp o ner.
Jag svarade att det inte var några problem att vi kunde ta det vilken dag som helst när han mår bättre.
LIte senare kom där ett svar att  det inte kändes bra att han sviker mig men hallå hjärtat det viktigaste för mig är att du mår bra o du sviker inte mig. O såå rann tårarna igen..jäkla Böl-Lisa haha

Han ringde sen lite över fem o han mådde lite bättre o han hade fått ta lite prover o skulle ta några till på torsdag.
Han sa han vill så mycket o visa mig att han älskar mig så mycket som han gör men att han känner att han inte gör det men jag klagar inte jag är glad att du finns för mig. Visst känns det ibland som innan jul men du sa att så ska jag inte känna. Du älskar mig o jag älskar dig o då är allt som det ska sa du :) Ja o som sagt Kärleken övervinner allt.
Du skulle gå o lägga dig o vila men höra av dig senare . Jag fick ett sms vid åtta att du saknar mig som tusan men att du stannar i sängen för du var helt väck o att du älskar mig massor.
Klart du ska sova vidare hjärtat så att du mår bättre. Jag finns ju kvar här o vi hörs imorgon igen o har man tur så ses vi i drömmen  :)

Nu ska jag försöka sova för imorgon kommer tanterna igen på fika .

Sov gott Världen
Sov Gott Älskling



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0