Besviken är bara förnamnet....


 Dåligt av mig men det blev inget skrivet på hela fredagen men jag har inte haft nån inspiration alls att skriva bara känt mig ledsen o besviken.
Först hade jag en lång diskussion med Patrik i Arlöv igårnatt o äntligen fick jag det där erkännandet jag bara väntat på o visst var han ledsen o bad om ursäkt för sin dumhet men vad hjälper det. Tilliten är det svåraste att behålla det kan jag säga. Jag känner att jag inte kan lita på honom igen o därför är det inget kul mer. Jag har fått nog av svek o det visste han  om o ändå gör han så mot mig. Trodde vi var bra vänner men se så fel man kan ha.
Vet inte men det är inte det lättaste att hitta vänner som man kan lita på genom nätet. Det är precis som att man måste leva i en fantasivärld eller nåt.
Jo jag träffade Jonas på nätet o han kan jag lita på till alla procent o som jag skrivit innan är han en av mina bästa tjejkompisar *L* o jag är glad att jag har honom o han finns där oftast o lyssnar på allt jämmer o gråt o tandgnisslan..Tack Vännen.

Jag  blev oxå besviken imorse, ibland är det som att man känner på sig saker  för 8.40 kom där ett sms ifrån Mr J att han troligtvis skulle köra hem från jobb för han  mådde dåligt o han hade sett så framemot att träffas idag.
Jag svarade att han kunde åtminstone ringa när han körde hem så jag fick pratat med honom idag. Kl 14.58 kom det ännu ett sms att han varit hemma länge o var besviken att dagen blivit som den blivit för han sett framemot att träffas o att han skulle ringa lite senare.
Innan dess så var jag o beställde landgångar till onsdag till styrelsemötet , 79 kr för en landgång !!!!!!!! men dom såg goda ut för den ena tjejen stod o gjorde några när jag var där. Sen var jag på Netto o handlade lite inför helgen.
Middagen bestod ovanligtvis *L* av schnitsel med klyftpotatis o svampstuvning o till det Jerry Springer. Handlade som vanligt om otrohet o de visade filmer när de blev påkomna. LÖJLIGT det syns att det är så fejkat det kan bli. Det bästa var en tjej som var stor som ett hus som sprang när hon såg killens fru komma o hon försökte hoppa över ett jättehögt staket, behöver jag säga att det inte funkade så bra *L*

Nästa sms kom 19.47 o han mådde dåligt o kunde inte ta sig ut o ringa. Nä mår man dåligt så förstår jag väl det men det borde han vetat långt innan för det är inte första gången det hänt. Bättre att skriva då att jag ska försöka ringa.
Jag blir så trött ibland men jag försöker bita ihop så gott jag kan men som sagt besvikelsen var bara förnamnet ...

Lets Dance blev det sen men idag var Magnus ingen höjdare, men Annika hans partner var i höjden mest hela tiden för deras dans såg ut att gå ut på att lyfta o lyfta. Ingen som åkte ut idag pga Magdalenas avhopp efter sin operation i veckan. Så vi får se hur det går nästa vecka men idag låg han inte bland de tre sämsta iallafall.

Sen duschade jag o sen såg jag på Samantha, fast vette sören om jag tycker den är så kul egentligen.
Sen har jag kollat lite gamla foton o kollat i min garderob o lite av varje. Tänk vad en fredagskväll kan innehålla mycket *L* varför gå ut o roa sig när man har så kul hemma *L* NOT
Måste snart lägga mig..någon önskade sig varm choklad på sängen på sin födelsedag så *L*

Tänkte bara sätta in några bilder på min älskade bästa vän Annika o mig. Kom o tänka på henne nu när jag skrev om vänner. Vi har varit de bästa vänner sen första dagen i 8an 1981. Tänk 28 år inte klokt. O vi har haft en massa kul o jag saknar henne massor för vi träffas så sällan . Hon bor uppe i Glimåkra så det blir inte så ofta men jag tänker mycket på henne. Hon har mått jättedåligt ett bra tag, hon har alldeles för mycket saker omkring sig o det är svårt att komma inpå henne nu men jag hoppas vi snart ska höras igen.SAKNAR dig gumman.

Taget 20 dec 2006 .Partytime ! - 75 kg



DE BÄSTA VÄNNER FOREVER. LOVE U

Passar på o sätta in en bild på mig som är taget för exakt 2 år sen o det var tydligen himla fint väder den dagen för solen sken. Johans 40-årsdag.

Så oskyldig man kan se ut o tur man har annan frissa nu *L*

Nu ska de melerade stängas igen o vet vem jag ska tänka på mmmm. MISS U
Skriver mer sen idag.
Många Nattipussar

Natt igen

Ska försöka summera resten av dagen men kan väl säga att jag är himla trött nu så inatt blir det bara kort. Har nog tusen funderingar som går runt i hjärnan så lite svårt o koncentrera sig.
Idag kom mina skor i postlådan. Väntat på dom i en vecka o  gissa vilken färg *L* Nääää kan dom vara rosa *L*
      
Fina var dom iallafall fast lite för stora. Är en 38 men här hade det räckt med 37 men inte lätt när man köper på Tradera. Ibland är det för stort ibland för smått så i slutändan så jämnar det väl ut sig *L* Jag kan ha dom o det är det viktigaste .

Det kom inget sms idag från Mr J men han ringde den vanliga tiden o idag var det inte lika glatt från början men det ordnade sig sen. Han hade ont i huvudet o jag var inte på så gott humör. Man kan inte vara det jämt. Jag sa jag var besviken att han inte skickat nåt o då kom det vanliga att han ska skärpa sig. Haha ja du det har jag hört såååå många ggr . Men jag får klara mig ändå. Han frågade om han fick komma imorgon ( läs idag) o jag brukar väl inte säga nej *L* men vi får se vad som händer om inte annat så kommer det ett sms imorgonbitti att han inte kan komma ifrån. Men det hade varit kul om du kom var länge sen ju. Över en månad.
Men det blev bättre ju längre samtalet gick o det blidde  skratt idag oxå *L* o förlåt om jag skrämde dig med vissa saker. Man kan väl få drömma *L*
O nix inget nattisms idag heller. Har inte kommit det sen i måndags tror jag. Men jag vet att du har svårt att hålla ögonen öppna på kvällen o att du somnar framför tvn men du har slitit hårt hela dagen så det är dig väl förtjänt.
Så jag tror du sover som en gris just nu *L* o låter som en haha

Ikväll blev det räkmackor igen till middag. Ingen större fantasi på detta stället . Kollade lite på tv o zappade runt. Hittade inget så jag gick o satte fötterna i blött istället. Kände att det behövdes. Skönt med lena o goa fötter.
Vet inte men jag har nog vatt ko i mitt förra liv *L* MUUUUUU


Kl 21 Var det Criminal Minds o det var lika spännande som alltid men jobbigt med en massa reklam som varar i all evighet :(

Åt min nattmacka för en stund sen. Älskar franskbröd med banan påminner om när man var liten o var hos farmor *L* hon brukade bjuda på det o det är mums.


Nu måste jag lägga mig känner att ögonen snart går i kors.
Men vi hörs snart igen.
Nattipussar

Trivselcafe

Ja det var som sagt trivselcafe imorse 9.30- 11.30 på Församlingshemmet. Jag har gått på det i ca 2 år o det är "för oss människor mitt i livet " hmmm ja inte vet jag om folk i 80årsåldern står mitt i livet *L* Ja om de möjligtvis har tänkt o bli 150 år gamla , men i dagens samhälle vet man inte vad som händer o vad dom hittar på för kurer eller har man sett för många science fictionfilmer *L* o igår sa dom ju att Jorden ska gå under den 21 december 2012 tänk vad folk slipper då. All julstress, julklappar, gå upp i vikt av all julmat osv *L* Iallafall så tror jag att  medelåldern hos oss på cafet  ligger på ca 60-65. Meningen med cafet är att arbetslösa, sjuka osv som är lediga på dagen ska komma o fika o umgås en stund. O som sagt åldern spelar ingen roll vi har kul ändå o det är det som är meningen. O vi är bara kvinnor, tror inga män vågar sig in i hönshuset *L* o lyssna på vårt kacklande .
Vi käkar först frukost med gott bröd, ost, marmelad o kaffe o för detta får vi betala 15 kr o då får vi tugga i oss hur mycket vi vill, inte alls dumt *L* O visst smakar det bättre med frukost i andra folks sällskap.



Medans vi fikar så pratar vi om allt mellan himmel o jord. Idag var det mycket " Dagens Mattips" o det är inte fel med lite ideer för det där med vad man ska ha till middag är alltid lika svårt.
Vi brukar pyssla ibland oxå vatt allt från tomtar, potatisljusstakar, plånböcker med tovning, hjärtkort till Alla Hjärtansdag mm Vi brukar oxå sjunga lite o det är alltid kul även om det oftast blir samma sånger *L*


Sen blev det lite frågesport idag så vi fick ha lite huvudbry. Först var det olika bilder o Vi skulle komma på vilka ordspråk det handlade om. Det var trevligt o lagom svårt men jag var som sagt ganska så trög i huvudet idag efter nattens övningar o när jag skulle skriva på det ena så tittade jag på den andre bilden så helt plötsligt skrev jag " Även en blind höna kan finna en hund " Haha ja det var en hund på den andre bilden så det blev en ny innebörd för blindhund *L* jag skulle ju skriva ett korn ja tänks så tossigt det kan bli.

Sen hade vi frågesport med Sant o Falskt frågor o det är alltid lika kul för snacka om konstiga saker *L* Det som man tycker ska vara helt fel är såklart sant o tvärtom.
Om giraffer sover med hakan lutandes mot en trädgren. Jag har sett miljontals naturprogram men aldrig har jag sett ett där dom visar hur en giraff sover. Men giraffen är såklart klok o lägger sig ner. Vad ska man uppe med huvudet i ett träd när man kan nanna gott med gräset som huvudkudde.

Minns elefanten allt som hänt den. Nä visst har elefanten ett himla bra minne men inte ens den e ofelbar så den glömmer oxå bort saker o ting. Nu undrar man helt plötsligt hur vet folk vad en elefant minns egentligen *L*

Om Sverige har världens längsta alfabet om man räknar med w. Nix det är Kambodjanerna som får sitta o lära sig en massa bokstäver.


I FornEgyptien hette katt Mjau. Ja det är dagens sanning *L*

O det var väl där det fanns nån grym kejsare oxå som stack ut ögonen på 10.000 fångar för att de inte skulle kunna rymma. Ja om inte annat kunde han ha ögonen till kulspel. Kanske där pyramidspelen uppfanns *L* vem vet

På tal om ögon så begrovs heter det så??? indianen War-Eagle efter sin död med ögonen ovanför marken för att han skulle kunna titta på sina jaktmarker o han hade gott sällskap oxå för han begravdes( det låter bättre) sittandes på sin häst.

Hästar ja. Är det så att en Islandshäst emigrerar till ett annat land så får den aldrig komma tebax så det gäller att den trivs dit där den flyttar *L* En islandshäst som lämnat Island tillåts aldrig att återvända då risken är för stor att de blandats med andra raser. Därför är Islandshästen en av de rasrenaste hästarna i världen och de har varit fria från inblandning av andra hästar i över 800 år.

Mer djur, förr i tiden så användes döda fåglar till barnskramlor, kanske nåt att ta efter nuförtiden med all farlig plast o så *L* om inte annat så blir väl bebisen så rädd så den tystnar eller får skrämselhicka.

I Grekland använde soldater igelkottsskinn till hjälmar o nu vet vi inte om taggarna var utåt eller inåt *L* men de skyddade mot yxhugg. Men var de inåt så blev det nog en bra akupunktur, alla medel är tillåtna *L* Inte bara kineser som är påhittiga *L*

I Grekland använde oxå de finare damerna förr i tiden smör som parfym. Kan inte tänka det luktade så gott efter en solig dag *L* luktade nog inte blomma precis *L*

När det gäller lukt så hade japaner tävlingar i den ädla konsten att fisa. Ja som jag sagt innan japaner är galna *L* men jag garanterar att jag hade vunnit stort i fredagskväll/natt . 12 points direkt *L* Det var nog tur att inte gaslarmet satte igång i kommunen.

Där var några frågor till men jag får säga som elefanten Man kan inte minnas allt *L*
Jag hade iallafall 9 rätt av 15 så man får vara glad *L* Inte lätt med såna frågor men kul. Mycket roligare än vanlig frågesport. Jag älskar att spela rappakalja, där är oxå en massa konstiga saker man ska kunna plus att man ska hitta på saker o ting själv så det gäller att ha fantasi *L*




När det var färdigt så gick vi ner i kapellet ( frivilligt) där det spelades en fin låt o sen läste Anette nåt ur en bok, alltid nåt tänkvärt hon läser o sen spelades en fin låt till. Alltid fint att ha den stunden då man hinner tänka efter lite.
Sen var det dags o gå hem.
Jag gick till banken ett ärende o sen var jag inne o handlade bullar som jag tänkte äta nu. Blivit hungrig igen var 5 timmar sen jag åt, fyyy på mig. Måste äta oftare att jag aldrig lär mig.

Pratade med Jonas lite oxå i mobilen om ditten o datten. Han jobbade för fullt så man får följa med på många ställen under tiden så man blir berest *L*

Nu är det att vänta på att Mr J ska ringa. Fortfarande inget sms :0( 

PÖSS på er sålänge
Over and Out


En Ny Dag



Kan väl säga att jag inte är den piggaste människa idag. Blev lite för sent inatt men så är det när man inte kan sluta skriva o sen låg jag o vände o vred på mig i över en halvtimme. Tur nattradion finns *L*
Nu ska jag iallafall iväg o få lite kaffe i mig för det är torsdag o då är det trivselcafe.
Berättar mer sen när jag kommer hem igen.
Ha en bra förmiddag !
Ps Inget sms än :(
Såhär pigg o glad ser man ut en torsdagsmorgon *L* Ja jag säger då det *L*


PÖSSSSSSSS

Bland fiskpinnar o Dalaelefanter

Sovdags snart igen o man får skriva några rader här innan man slår igen de melerade. Dagen har gått relativt fort o jag har gjort lite av varje. Suttit o fixat lite på datorn o sen vid 16.15 ringde Mr J mmm Det är alltid lika skönt o höra hans röst. O det har gått så bra hela veckan när vi pratat bara varit glatt o det är skönt även om vi kommer in på mer allvarliga saker emellanåt . Men det är skönt att få skratta med honom tror vi bägge behöver det . Det var mysigt idag oxå för han hade inte så bråttom för han skulle inte hämta prinsessan så han pratade på även när han kom hem för han ville prata mer med mig sa han, gulle dig *L* Ja man är glad för alla stunder med dig även om de kan vara korta. Räkna de lyckliga stunderna blott *L* 
Du lovade o försöka skicka ett sms ikväll innan du somnade men tydligen hann John Blund komma med sitt sand för inte ett sms i sikte här. Men tyvärr börjar man bli van. Men vet att du inte gör det med vilje. Viljan finns men sömnen kommer oftast ivägen. Lät inte det bra *L* Borde bli försvarsadvokat *L*


O Jag lovar jag blir glad när det väl kommer för dom brukar vara himla fina. O jag har en diger samling i mobilen *L* O jag tycker inte mindre om dig för att det inte kommer nåt . Nä tycker inte mindre om dig för någonting så garanterar att jag inte behöver säga till dig om det går neråt som du sa idag. ICKE *L* inte en chans.

Blidde fiskpinnar, potatis, gräddfil o rårivna morötter till middag o det var gott . Kollade på Unga mödrar o sen Jerry Springer. Pratade med Jonas oxå i tele. Ja jag lovar jag ska inte säga nåt men men ( virrar bara på huvudet) men Kärleken är blind . O som du sa så är du i gott sällskap med Mia o Mig *L* o ja det är mest synd om mig *L*
Men jag lovar o hålla tummarna för dig så du får en bra kväll. För jag är inte sån,  vill det bästa till mina vänner.
Men var rädd om dig. Hjärtat är mer ömtåligt än vad man tror. O du vet vem du kan skratta, prata med, skrika på o gråta ut hos. Hon kommer alltid finnas för dig.

Sen blev det semestersvenskar på 4:an o det är rätt kul o se o så typiskt svenskar haha som de som var backpackers de hade knappt pengar till mat o fick tigga sig till vatten för att ha till sina snabbnudlar men de hade en öl i handen. Men som sagt vätska är ju det viktigaste så man överlever *L* O herregud man kan ju köpa en middag i Thailand för en femma så jag fattar inte de körde med snabbnudlar.
Kul o se hur folk prutar hela tiden oxå på allt,  att de tyckte allt var dyrt men hallå 100 bath är ca 23 kr *L* o visst 2 plastinpackade dalaelefanter för 46 kr men det är ju hantverk tänk på det *L* o tuktuken gick på ca 60 kr. Jag betalade 75 kr en gång för att åka från Almgården till Husie Vårdcentral o inte sören prutade jag *L* fast hade jag visst det var så dyrt hade jag gått även om jag inte kunde *L* måste vatt fel taxibolag jag ringde. Hade jag nu känt dig då Jonas så hade jag ringt dig så hade jag väl fått det några kr billigare. Kompisrabatt eller " Blink"
På tal om prutning så är jag inte ett dugg bra på det. I Sverige skulle jag aldrig få för mig att pruta när jag går på loppis o så. I somras var vi på loppis i Lund o där var en jättefin mjukisko. Hon ville ha 2 kr !! VAAA 2 kr sa jag . Här har du tio kronor direkt. Man vet själv hur det är att sälja på loppis. inte den lättaste sak. Fast inte tror jag att hon blev rikare på dom 8 kronorna men vem vet *L*
När vi var på Teneriffa 2007 så prutade Johan på allt på marknaderna som vi var intresserade av alltså *L*
Vi kollade på en jättefin linneduk o säljaren han pratade om den som om det var världens 8 underverk. Den var gjord si o så o det var väl hans mamma som suttit o gjort den uppe i nån by vid  foten av Teide i fotogenlampans sken eller nåt. Han skulle iallafall ha 1500 kr för den o då fick man linnetabletter till oxå. Men efter många om o men så var den nere på 400 kr o då slog Johan till. O ja den är jättefin. Sen på nästa marknad så prutades det på en linneduk till *L* plånbok o skor.  

O Nä det är inte Johan på bilden *L* Liknar mer en av mina styvfädrar Gösta *L*

Senare ikväll pratade jag med Patrik en stund. Hade en trevlig pratstund som alltid o han undrade om vi skulle fika snart. Ja vi får se vad som händer.
På tal om Patrik , Ja min gamla kärlek i Hästveda suck så mailade jag hans bror Hippas ikväll på en sida o han svarade o efteråt tänkte jag men herregud varför gjorde jag nu så . Jag måste glömma o gå vidare. Mitt hjärta tillhör en annan o Patriks svek var det värsta jag varit med om så. Önskar ingen människa det som jag fått gå igenom så jag vet inte varför man måste riva upp saker så.  Det värsta är att de har lika fint leende så det syns de är brödrar o de sjunger lika fint.  Kolla in o lyssna  här.
www.hippas.se

Nä nu får man nog krypa ner i sängen o försöka sova. Ska snart upp igen kan inte sitta här hela natten o skriva.
Tack för idag
Sov jättegott
Många nattipussar









Vänner



Jonas Tycker Om Dig Av Hela Mitt Hjärta O Du Betyder Så Mycket Även Om Vi Har Våra Fighter
Bara Så DuVet
Pussar o Kramar

Onsdag

Blev sent innan jag somnade tiden bara springer på o det var kul o prata med Patrik. Vi har inte känt varandra så länge men vi är bra vänner. Sov gott inatt o vaknade vid 9 ungefär o sen ringde Jonas vid halv 11 o jag ber verkligen om ursäkt för allt det var dumt av mig som du sa har man sagt A ska man säga B . Men ibland är jag som jag är o jag gjorde det inte för att vara dum. Jag fattar fortfarande Nada hur människan tänker o funkar men som du säger det är att ta en dag i taget. O skönt att vi blev vänner igen för det är inget kul att sluta som ovänner det tror jag inte nån av oss tycker. O du vet varför jag gör saker o ting vill inte du ska bli sårad fler gånger det är du alldeles för värdefull för men vissa kanske inser det en dag.
O jag blev glad när du blev stolt att jag namngett min blogg efter vad du kallar mig ibland. Du vet att det är ett av det  gulligaste ord jag vet o blir alltid lika glad var gång du kallar mig det. Det andra ordet är Snäckan o det är bara muraren o Mr J som får kalla mig det *L*

På tal om Mr J så hittade jag en sak på nätet igår när jag kollade runt. Denna tycker jag verkligen de ska börja tillverka *L* Jag lovar jag köper en på studs

The Kissphone ( kysstelefonen) gör att du kan skicka kyssar (och du kan ta emot kyssar från andra).

Vill du skicka en kyss till någon trycker du din mun mot telefonen. Telefonen känner då av tryck, temperatur och sug och kan skicka just en sådan kyss till mottagaren. På samma sätt kan du få kyssar skickade till dig från någon annan - du tar emot dem via telefonens läppar Skulle du sakna partner kan du få en kyss av exempelvis Antonio Banderas, det finns nämligen en inbyggd "kyss-bank".
Haha ja tokiga saker men GUD VAD GOTT ATT KUNNA FÅ EN KYSS AV MR J NÄRSOMHELST *L*
Måste vara några galna japaner som kommit på det *L*
 
"Att Kyssas är som att dricka te ur en tesil man kan aldrig få nog"

Jag har varit ute o gått en lång runda Brrrr vad kyligt idag så det gäller att pina på så man håller värmen . Därför bra med "Hallå Du Gamle Indian" med Scotts i hörlurna .Då går det alltid snabbt . Älskar den versionen men har inte fattat varför de inte kör tredje versen men men.
Lika grått o trist idag man behöver verkligen solen men den lyser med sin frånvaro :(
Ska äta lite nu men återkommer.

PÖSS






Natten till onsdag

Snart nattidags o det ska bli skönt, hoppas bara jag kan sova o slipper ligga o fundera en massa. Jag har en himla träningsvärk oxå inte kul men det ska ju kännas att man arbetat *L*
Gjort lite av varje i eftermiddags o sen ringde Mr J vid kvart i fem o han var lite försenad skulle hämta prinsessan innan kl 17 men de börjar nog bli vana att han är sen *L*  Men det var lika mysigt o prata som alltid o det var mycket skratt. Man kan inte annat än att tycka så himla mycket om dig. Ska bli kul o planera trippen *L* Vi har ju pratat om det i snart ett år så. Du var tvungen att rusa mitt i men sa att du ev ringde igen lite senare men det blev hinder som vanligt men där kom ett sms iallafall att du ringde imorgon *L*
Jag käkade räkmackor till middag mums o sen kollade jag på tv men där var inget kul. Vissa är ju nyfikna o går in o kollar vem som vinner Topmodel långt innan så det är inte ens kul att se *L*
Jag gick in på nätet o kollade runt lite istället o svarade på mail. Jag pratade med Patrik sen på msn så tiden gick fort.
När jag skulle posta detta så funkade inget så jag får sätta in det nu igen o hoppas att det vill *L*
Skriver mer sen
PÖSSSSS


Tisdag

Vaknade vid 8 imorse o jag  slapp en massa snö, skönt om jag får säga det . Lite lättare o ta sig till träningen utan att behöva trampa omkring i en massa snö. Det räckte att jag slog en rejäl värmölla i höstas när det hade snöat. Poof sa det så låg jag på marken men jag var lika fort uppe igen, hur det nu gick till man är inte den vigaste av människor precis men det är väl så när man tror att hela världen ser på *L*
Iallafall så var det träning kl 10 hos sjukgymnasten och hon blev glad o se mig. Jag har inte tränat sen i slutet av dec.
Men jag är inte så pigg och känner mig snörvlig o har ont i kroppen så det gällde att ta det lugnt idag. Det blev gångbandet först i 10 min o det blev 700 m. Tur man inte går 700 m på 10 min annars *L* fast det är lite annorlunda på ett gångband . Sen hade jag styrketräning i 30 min o tränade armar o ben o ja det känns nu *L*
Nu blir det inte träning på en vecka så det blir att promenixa istället o det är inte så dumt det heller. Lite bra musik eller trevligt sällskap per mobil så funkar allt.
Sen pratade jag med Jonas i just mobilen , vårt sedvanliga samtal fast idag blev det lite uppskjutet. Vi pratade på som vanligt om ditten o datten o visst var det skönt du fick smset men förstår dig ibland, det är inte lätt alla gånger med kärleken men men.
Frukost blev det sen o det smakade gott efter träningen då blir man alltid lite extra hungrig.
Fick inget sms imorse av Mr J och det gjorde mig lite besviken eftersom han skulle skärpa sig *L* fast 12.39 kom det o det stod bla "Tänker på dig" så smälte man igen . Ja Jonas det är kul att få sms *L* jag erkänner. Även om man ibland blir lite tveksam över vissa saker men man måste ge det en chans.
Längtar iallafall tills han ringer när han kör hem o man tänker på honom 24/7 ju *L*
Tänkte leta fram lite gamla bilder nu som man kan scanna in i datorn.
Men vi ses lite senare.
PÖSSEN

Måndagkväll

Måndagkväll o kl är nu snart 22.30 och jag tänkte skriva lite om vad som hänt idag, inte för att det är så mycket men men. Gick en lång promenix innan idag och  det var skönt även om det var lite kallt Brrr. Sen gick jag hem o käkade och satte mig vid datorn och kollade runt på lite olika sidor. Sen vid 16.30 ringde Mr J , mmm lika härligt som alltid och du lät jättepigg. Vi pratade om lite av varje och jag höll på och dö av skratt när du berättade om prinsessan om vad hon gjort igår. Kan se det framför mig *L* när hon kom tebax  Ja sådan pappa sådan dotter *L* . Du sa du skulle skicka ett sms ikväll innan du somnade men det har inte kommit nåt än :(  får se om det kommer lite senare. Annars kommer det säkert ett imorgonbitti om man har tur.
Klockan 18.30 klädde jag på mig och jag tog mina nya kängor, det är kärlek *L* köpte dom i fredags för 64 kr på ÖB. Precis min färg man blir aldrig vuxen *L* tror väl fortfarande jag är en liten prinsessa jag med *L*
Håll med, är dom inte fina så säg


Kl 19 var det dags för kören och vi ska ha en konsert med Py Bäckman den 29 mars i kyrkan så gissa vad vi övar på nu *L* Vi körde en sång om och om igen med alla stämmor osv och en sak är säker att nu kan man den utantill, alltid nåt. I slutet av den lugna fina låten skulle man ha körgnol  stod det , körgnol ??? jovisst gnola vet man ju vad det är men att göra det i kör *L* är det att sjunga tradelitan lej i slutet då eller haha Nää vi körde lite ooooooooo som vanligt och visst blev det stämningsfullt.
Sen skulle vi sjunga Koppången och visst är den himla fin men GUUUD vad man ska sjunga högt och just nu låter det mer som att de släppt in en bunke med katter som gnäller men det är långt till den 29 mars *L* och tur är det om  ni frågar mig. 
Nä då sjunger Helen Sjöholm eller Sanna Nielsen den underbart vackert. Kan vi inte köra den playback med nån av dom haha

http://www.youtube.com/watch?v=1mBynRbV5Bw


När jag gick hem sen så snöade det så smått oh sen när jag satt och åt och kollade på tv så kom det jättestora flingor.  Brrrrr hoppas bara det är borta imorgon fast det är klart var gång jag ska gå och träna så är det regn eller nåt så jag förvånas inte *L*
Pratade med Jonas lite på Msn och jag kan inte förstå vissa saker men men vi hoppas det löser sig som sagt men ibland undrar man hur folk tänker och fungerar.
Nu ska jag kolla runt lite och svara på mail. 
Sov gott och dröm sött och krama kudden.
Nattikramar 


Måndagförmiddag

Dagens namn är Bodil så mamma Grattis På Namnsdagen *L* jaja jag vet du hatar namnet men det är då inte bättre och heta Anette. Sov ganska så gott inatt men hade en massa knepiga drömmar, ibland är det rena filmen alltså *L*
Pratade med Jonas för en stund sen, inte pratat i tele sen i ons så det är klart jag saknat att prata med honom. Jonas är min bästa "tjejkompis"
brukar jag säga. Det han inte vet om mig är nog inte värt att veta och vi kan prata om allting och skvallra precis som man gör med sina tjejkompisar fast Jonas är bättre *L* för tjejer kan tyvärr vara för jäkliga. O Jonas jag håller tummarna, vi sitter i samma sits på ett ungefär så jag vet hur det känns men jag hoppas att allt löser sig till det bästa.
Nu ska jag gå en promenix o handla lite.....tänk om det bara varit lite sol oxå men nää grått o trist.
Over and Out

Helg

Ja helgen har gått i rasande fart  och det är egentligen skrämmande att det redan är den 25 januari. Det var ju nyår precis. Inte konstigt man börjar känna sig gammal i denna takten *L*
I fredags var jag och mamma nere på ÖB och Rusta i Ystad, hon behövde lite nya saker till lägenheten och jag passade på att handla lite jag med. Sen var det en lugn eftermiddag innan Mr J han ringde vid 16.30  alltid mysigt att höra hans skratt men vet inte vad det var men telefonerna bröts ca 7 ggr jobbigt när man gärna vill ta vara på de stunder man har. Iallafall så bestämde vi att han skulle ringa igen när han skulle iväg ett ärende på kvällen och det gjorde han *L*
Sen var det middag och Lets Dance. Magnus är verkligen grym, jättekul och titta på och hoppas han går långt fast tyvärr brukar det ju vara så att de som är kanonbra åker ut en efter en bara för folk vill se dom som inte kan dansa alls göra bort sig men men. Jag brukar förresten aldrig se programmet men är ju tvungen nu när Magnus är med
Har ju alltid gillat o se på Sveriges o Världens starkaste man tävlingarna. O det är ju en himla tur att Kristin inte skriker på Magnus här som hon brukar göra på tävlingarna. Men Magnus GO GO GO.

Sen igår var det dags och handla lite igen och det var gäster på besök på eftermiddagen och det blev mackor och sen semla, inte alls fel.
Mr J han var ute och körde så han ringde och pratade en stund, mmm säger jag bara. Han är så himla go den mannen. Hoppas jag snart får träffa honom igen, kanske det blir denna veckan vi får se. Han sa han längtade efter mig och det är aldrig fel att höra. Har vatt jättebra de sista dagarna nu. skönt

På kvällen var det inget kul på tvn så det blev dvdfilm istället. Nu eller Aldrig med Jack Nicholson och Morgan Freeman. Jag var väl lite tveksam i början till den men den var både rolig, gripande och väldigt snyftig så tårarna rann och rann. Länge sen jag såg en film som grep tag i mig på detta sättet så har ni inte sett filmen så gör det. Här kommer lite av handlingen

"Nu eller aldrig" (The Bucket List), ett rörande och ohämmat äventyr som visar att det aldrig är för sent att leva livet fullt ut. När Carter Chambers (Morgan Freeman) för länge sedan gick på college, föreslog hans filosofiprofessor att eleverna skulle sammanställa en lista på saker de ville se, göra och åstadkomma i sina liv. Han kallade det för en "bucket list" efter uttrycket "kick the bucket" som betyder "trilla av pinn". Affärsmannen och miljardären Edward Cole (Jack Nicholson) har däremot aldrig sett en lista utan slut. Carter och Edward hamnar i samma sjukhusrum och har nu mycket tid att fundera på både vad som komma skall och det förflutna, och då inte minst hur mycket de har rått över själva i sina liv. Trots sina olikheter upptäcker de snart att de har två stora saker gemensamt: Ett behov att förlika sig med de personer de varit och alla val de har gjort, och en ohämmad önskan att tillbringa sin resterande tid med att göra allt som de drömt om.


Som om det inte var nog med tårar så såg jag de sista 1½ timmarna av Shindlerts list och det var inte mycket bättre. Den filmen är verkligen bra fast den är så grym och det värsta är att det är sant . Tänk att folk upplevt detta, inte klokt egentligen. Finns så många gripande scener i filmen bla när alla barnen blir bortkörda i lastbil för att förintas eller när Schindlerts köpta judekvinnor/barn hamnar fel och tåget kör till Auswitz oh de blir klippta och avklädda och ska duscha. Man kan riktigt känna ångesten när de väntar på att gasen ska sättas på eftersom de fått höra det flertalet gånger att det går till så. Och lättnaden som sen blir när vattnet strilar ner istället. Som tur är får ju Shindlert reda på misstaget och får tebax dom så de får komma till hans fabrik och jobba istället. Slutet är oxå jättefint när alla hans arbetare som han köpte ut lägger sten på hans grav.
Kan väl säga att man inte var sådär pigg och glad sen och det tog tid innan man kunde somna.

Idag har det varit en lugn dag med sen frukost och tvtittande mest hela dagen. Kan vara skönt ibland.
Ikväll gjorde jag panerat fläsk och löksås till middag. Gud vad gott det , har inte gjort det på flera år. Men det är inte det bästa när man är magopad, lite för fett och det kändes, trött trött trött. Men ibland får man offra sig *L*
Nu lite över 21
kom det ett sms ifrån Mr J ( haha har nog sett för mycket på Sex and The  City eller vad tror ni *L* )
Han skrev "
Sov gott inatt. Längtar till jag kan prata med dig igen. Miljoner kyssar"
Ja det blir imorgon eftermiddag förhoppningsvis *L*
Nu ska jag gå och se om där e nåt på dumburken igen.
Over and Out.
Lots of kisses..


Välkommen till min nya blogg!



Nu har jag suttit flera dagar o läst både roliga, trevliga, sorgliga, mysiga bloggar o så tänkte jag, varför inte skapa en egen. Alltid kul att pränta ner sina tankar. Även om det kanske inte blir så många som kommer att läsa den så är det kul ändå. Man måste ju leva i nuet o det är bloggning helt enkelt haha o man blir lätt beroende, jag läser själv ett otal bloggar varje dag.
Så välkomna in i mitt lilla krypin o jag hoppas ni ska trivas här.
Pussar o Kramar

RSS 2.0