True...


Sköna Maj Välkommen...



Så då var denna kvällen över o Susanne är jättetrött nu o sitter mest o gäspar. Har varit iväg o sjungit först på Ängsgården hos de äldre o de blev jätteglada. De satt ute o grillade o hade det mysigt o det var uppskattat att vi kom o sjöng vårsånger för dom. Sen var det vidare direkt till parken där vi skulle sjunga kl 18.30.
Det blev inget majbål i år heller pga eldrisken när det vatt så varmt o torrt. Vi sjöng först två sånger o sen pratade en vårtalare o sen sjöng vi tre sånger till. Sen spelade Sjöbo ungdomsorkester o deras batongirls dansade o hade show. Jättefint dom är duktiga även om pinnarna åkte i gräset vid flertalet gånger. Men det är nog inte det lättaste o svinga med såna *L*

Efteråt gick Johan o jag hem till William tillsammans med mamma o vi satt ute i uterummet o fikade o pratade. Trevligt inte så ofta det händer.
Nu har jag käkat macka o har tänkt att lägga mig o drömma gott förhoppningsvis *L*

Älsklingen ringde kvart i fem ungefär o det var så gott o höra dig ska du veta. Har längtat efter det o allt du sa idag var så himla skönt att höra. Att du säger att du älskar mig värmer i hela kroppen o att du verkligen vill resa iväg med mig så vi kan ha det kanonbra o gott om tid o kunna prata o ha det kul. LÄNGTAR ska du veta.

Du skulle skicka sms ikväll men det ser inte ut o bli nåt. Anntingen  är du ute o firar Valborg eller så nannar du gott..
o det är dig väl unnat. Sören förresten att du inte gillar Tindra eller Ängla *L* Men visst är Nova fint :) o Fina gick bra haha

Nä nu kallar sängen..
Sov gott o dröm sött så vaknar vi upp till en ny månad :)
Älskar dig hjärtat
Miljoner Nattikyssar





*L*


Andra dagen..


Så då har jag varit iväg på min andra arbetsdag. Kan väl säga att jag inte var den piggaste imorse när klockan ringde eftersom jag vatt uppe flera ggr inatt o kände mig helt väck efter det. Men efter en dusch så blev det bättre o jag gick hemifrån halv 7. Idag kom bussen i tid o jag halvsov nog mesta tiden. Eva stod o väntade på mig när jag kom fram o Hasse hämtade oss med bilen. Jag fick börja med att damma o torka av element i de olika fastigheterna o sen fick jag moppa för första gången här o visst var man nervös men Hasse tyckte det blev jättebra :) jag hade  tur att det bara var på första våningarna så jag slapp trapporna. Under fikapausen satt vi o skrattade en massa dom e för roliga bägge två *L* kommer med många roliga saker.
Idag slutade vi kl 10.10
:) o då hade vi ändå hunnit med allt så kan det vara bättre arbetstid NÄÄ tror inte det.

Bussen gick tebax till Sjöbo kl 10.50 o P ringde på vägen o pratade bort en stund. Han har flyttat färdigt nu o undrade om jag ville komma på middag men jag är upptagen så det funkar inte. Ja på alla sätt :)
Jag var inne om Netto sen o köpte lite basvaror o sen på vägen hem mötte jag Annie så vi pratade en stund.
Dom hade saknat mig idag på cafet o klart man saknade det men vad är där att göra.

Satte på kaffe o sen tömde jag diskmaskinen
o satte in nytt o sen var det dags för kaffe o macka.

Det blåser som sören idag så inte lönt o sitta ute i solen så jag har gjort lite av varje o nu ska jag sätta in mina noter i uppsjungningspärmen så de är iordning till ikväll. Ska sjunga på Ängsgården kl 17.45. Kan väl inte säga jag känner så väldigt för att sjunga idag men det brukar vara kul när man väl kommer igång *L* Precis som med det mesta *L*

Inte ett ljud från Kärleken idag vet inte om han jobbar eller vad han gör. Får se om han hör av sig snart eftersom jag måste gå lite över fem. Saknar dig massor....

Skriver mer sen o ha en bra Valborg allihop

PÖSSSSSSSSSSSSSSs



Ps

GLÖM INTE ATT STÖDJA VÅRA BARN SOM BEHÖVER LITE EXTRA.. FÖR MED VÅRAN HJÄLP KAN DE SÖKA PENGAR TILL SAKER DE KAN BEHÖVA TYP GLASÖGON, FRITIDSAKTIVITETER, KLÄDER, SOMMARLÄGER OSV
ALLA BARN HAR DET INTE LIKA BRA TYVÄRR....


Dags igen...


För att släppa datorn o gå o stänga de vackra melerade o se till o få lite sömn så jag kommer upp imorgonbitti.
Ska upp kl 5.30 eftersom jag ska jobba imorgon igen fast det är valborg men städa måste man ändå haha
blir lite tomt o inte gå på cafe't imorgon men de får överleva utan mig *L* De ska bara ha det tre ggr till tror jag o sen har vi det själva på sommaren o då tar vi det på eftermiddagen när jag kommit hem. Ja vi får först se vad som händer med allt. Svårt o bestämma när det är som det är.

FY attan vad varmt det varit idag pust stånk stön o jag låg ute en stund men sen gick jag in istället för det var alldeles för varmt inte alls skönt. Det kan bli för mycket av det goda oxå.

Ikväll blev det lätt middag fiskpinnar, mos o rårivna morötter o jag kollade på Jerry Springer under tiden.
Sen såg jag Det okända fast jag sett avsnittet tidigare men det var så spännande så jag fick se det en gång till.
Handlade om Fredrik som blev  mördad under en resa i Indien med sin flickvän. O det kusligaste var att när hon fick en ny mobil på försäkringen så packade hon inte upp den på ett år o när hon sen gjorde det så var där en röstanteckning den 15 nov 2006 3.51 på natten där man hörde Fredrik säga vad gör du . Det var bara det att han
varit död sen i februari 2006..Spooky...

Sen har jag fixat lite på datorn o sen ringde mamma o pratade en stund om ditten o datten.

Nu kan jag iallafall gå o lägga mig utan att vara orolig för jag fick ett sms precis att du var hemma nu så välkommen hem hjärtat. Skönt allt gick bra o att du skriver att du saknar mig det värmer ...

Vi ses i drömmen hjärtat
Sov gott
MIljoner Nattikyssar


*L*


Trött som..



Ett ålderdomshem känns det som GÄSP. Kan säga att det  blev inget sänggående för mig inatt förrän halv 5 för helt plötsligt kändes det som jag var helt klarvaken o orolig i kroppen så då var det kört direkt :(  o det var lika bra o sitta uppe o försöka få tiden att gå.
Sen vaknade man till Look Wonderful tonight på radion o det var ingen höjdare :( satte igång alldeles för många minnen suck Men men jag har ett nytt liv nu o en ny kärlek som jag älskar mest av allt o inte vill bli av med för allt smör i småland. Men ibland kommer det små saker som får en att tänka tebax på saker o då gör det ont.

Förresten så hade min kärlek skrivit till mig imorse o han höll med om att jag var helknäpp Tack Darling älskar dig oxå haha men det är väl det jag är. Han tyckte det skulle bli skönt att komma hem o ska höra av sig när han landat.
LÄNGTAR!!!!!

Solen är på sitt allra bästa humör idag så idag vet vi var man ska tillbringa eftermiddagen *L*  om det nu inte blir mulet idag oxå men det ser verkligen inte ut så.
Nu ska Susanne gå o äta frukost o läsa lite.

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSS


Ord är överflödiga..


Verkligen...


Ögonen...



Går i kors snart så det är nog dags för denna lilla snäcka o gå till sängs. Har både skickat nattisms o nattimail till min kärlek för en stund sen så det är väl bäst jag gör slag i sak *L*
Känns lite bättre i kroppen nu, kan iallalfall röra mig haha

Har inte gjort så mycket idag. Skulle som sagt kolla Rock of Love men helt plötsligt hade de börjat om igen på ruta ett med programmet så det var avsnitt två *L* Så det var inget o kolla på för jag tror faktiskt att det är samma som åker ut i programmen *L*

Vid halv fem kom det ett fint mail från J o jag uppskattar verkligen din omtänksamhet som visar att du verkligen bryr dig o hur tackar jag dig jo genom att skriva nåt helidiotiskt som helt plötsligt fastnat i mitt huvud. Så snälla förlåt mig fattar inte vad jag tänker på ibland. Tror det är allt omkring mig nu som gör att allt går runt i kropp o själ så ingenting är meningen egentligen men mina hormoner är garanterat i olag. FÖRLÅT goa hjärtat.



Fixade middag sen o det blev som sagt köttfärslimpa med ärtor o morötter o ostbitar i..Sen bredde jag på cantadou vitlöksost o la bacon över det. Blev jättegott o så potatis o rödvinssås till det.
Kollade på tv hela kvällen som alltid o tänkte på mitt hjärta..

Skönt du kommer hem imorgon igen o ja du skrev att du snart är hemma men du är lika efterlängtad om det är två dagar eller 14 du är borta.

Älskar dig mycket
IN Dreams
Din Snäcka


AJ AJ AJ



Snacka om träningsvärk alltså *L* mina stackars ben o knän. När jag vaknade imorse kunde jag knappt röra mig.
 Inte klokt vad trappor kan göra för benen haha men jag lär väl bli van. Tur jag inte skulle dit idag *L* Vet inte hur det skulle gå till då haha Hoppas det känns bättre till torsdag när det är dags igen.
Så idag lär det bli vila ..

MItt hjärta hade smsat kl 6.44 imorse att han var ledsen att jag mådde dåligt men han  hoppades jag snart skulle må bättre. Tack goa hjärtat för din omtänksamhet. Du är underbar..

Jag var tvungen att gå till banken sen o det var på ostadiga ben idag *L* aj aj aj sen handlade jag lite på Konsum
Har tänkt göra köttfärslimpa idag för det är alltid gott o bra för man kan lägga i vad man vill. Får se vad det blir idag.


Tänkte lägga mig en stund o läsa o tänka på mitt hjärta o sen blir det Rock of Love . Där är bara två kvar o jag missade det igår så spännande o se  vilka som e kvar i spelet *L* Hoppas Mindy är kvar för hon är jättego.

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSss   

Första dagen..



Jag slog upp ögonen vid halv 6 o jag hade sovit gott hela natten konstigt brukar inte göra det när det är nåt på G men det var skönt det gick. Jag duschade o gjorde mig iordning o DÅ poof så kände jag att jag mådde så fruktansvärt illa så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag kände det som jag skulle svimma flera ggr så jag fick lägga mig ner på sängen en stund. Så himla typiskt när man skulle nåt viktigt men jag bet ihop o Johan körde mig till bussen.
Den skulle gå 6.54 men den var lite försenad. Min älskling ringde kl 7 o gud vad glad jag blev o han sa det var tur han fick tag i mig innan han reste. Han var på Svågertorp o skulle till Kastrup. Mysigt o prata med dig men min buss kom o du skulle ta tåget så du sa du skulle ringa från Kastrup. Efter en stund ringde mamma o var ledsen o jag kan inte bara lägga på luren då även om jag visste att J skulle ringa. Tyvärr hade han ringt o det var upptaget det skrev han i ett sms o att det var kaos på Kastrup o han var tvungen att checka in men vi skulle maila.

Bussen kom fram lite försenat men Mia min handledare o Hasse som jag ska jobba med stod o väntade på mig. Vi hämtade upp Eva oxå som kom med buss från Kivik.
Vi tog oss ner till fastigheten där vi alltid startar dagen o vi pratade lite o sen körde Mia. Vi andra åkte iväg till första stället o jag fick kolla hur allt gick till o jag måste säga att bättre välkomnande kan man inte få. Bägge var lika trevliga o det kändes som vi känt varandra i evigheter t om när vi hade frukost så satt vi o sjöng haha
Jag fick hjälpa till med att torka av räcken o det var många trappsteg man gick  men tiden gick fort o halv 11 var vi färdiga med allt o det var slut för dagen. Så 2½ timmes jobb *L* o 50 min med buss enkel resa.
Jag tycke det gick jättebra idag o skönt med trevliga människor.

Bussen gick inte hem förrän 12.10 så jag gick ner i stan. Solen sken härligt o jag gick in på Thulins o köpte en ciabatta med underbar kyckling/curryröra som jag tog med mig o sen köpte jag en Sprite o satte mig nere vid hamnen o åt o njöt av solen. Fast jag orkade bara en bit av mackan så den fick packas ner o ätas sen i olika omgångar *L*
Sen gick jag till stationen o såg att det gick en buss vid 10.50 så är det slut för dagen redan då så kan jag ta den hem istället. Där gick en buss 11.50 oxå så den tog jag o sen när jag kom hem var jag inne om Netto.
Gick hem till mamma sen o pratade o vi satt på balkongen o solade o käkade glass o jordgubbar..mums

Kl 19 var det kören   som vanligt o jag var så himla  trött o det kändes mest jobbbigt haha på torsdag ska vi först sjunga på Ängsgården o sen på Valborgsfirandet. 

Jag var hemma vid 20.30 o jag gick in o läste Malins blogg o jag blev jätteledsen för vad hon skrivit om att jag inte pratade med Jonas mer pga henne osv Jag smsade till Jonas o bad han ringa o det gjorde han sen. Jag förklarade för honom varför det blivit som det blivit o han vet hur komplicerat mitt liv är just nu o det känns jättejobbigt med många saker. Jag har absolut inget emot att de träffats bara skönt att han hittat sin stora kärlek efter alla sina nederlag. Men jag är väl sån som har svårt att prata med andra om mina saker vill inte lasta över det på andra så inget illa menat o visst har jag saknat våra samtal många ggr o det vet du om. Det du inte vet om mig är inte värt att veta ju. O det där med filten i örat var menat till en viss P o det räcker så förlåt om du missförstod ..inte meningen..
Iallafall så är det skönt vi löst allt nu o var rädda om varandra o lycka till med allt det är ni värda.
Tack oxå Jonas för de sakerna du sa. Skönt du bryr dig o jag vet jag måste förändra mycket men det får bli ett steg i taget.


Jag pratade en stund med mamma sen o käkade lite o sen var det dags för sängen.
Skickade mail till J o sen skrev jag ett sms till honom o önskade honom en godnatt o att jag saknar honom för det gör jag verkligen. Men det vet du om.

SMACK



Pingvin...


Natti Natti



Ja idag blir det tidigt isäng. Klockan är snart halv elva o det är bäst jag försöker sova snart eftersom jag ska stiga upp halv 6 imorgonbitti. Bussen till Simrishamn går 6.54 o jag vill helst inte missa den första dagen *L*
Jag är jättenervös men det ska säkerligen gå bra o skönt att handledaren kommer o möter mig vid bussen o allt. Eftersom man inte hittar så bra i Simrishamn. Jag är nästan aldrig där tyvärr,  det är en fin stad men nu ska jag dit där två dagar i veckan i en månad.

Vad har annars hänt idag. Inte särskilt mycket känns det som. Blev massa tvätt som jag skrev innan o det är skönt när det försvinner lite i tvättkorgen

 

O skönt när man kan hänga ut det o det torkar desto snabbare. Det blåste lite mer idag så solen varm men skön ändå. Jag satt ute en stund o läste.

Fick ett sms från kärleken att han mådde jättedåligt o aldrig förr haft ett sånt jobbigt migränanfall o han hade kräkt hela natten stackaren. Han skulle höra av sig igen men det har varit tyst som muren o nu är det väl kört innan han reser. Vet inte ens när han ska resa imorgon för det har vi inte hunnit prata om.
Så det gör mig ledsen både att han mår dåligt o att jag inte får prata med honom.

Det blev fläskfile med svamp till middag idag o det var jättegott men jag blev så himla mätt. Vi gick en promenix sen o träffade mamma o Rickard o vovvarna. Sen gick vi hem till mamma o fikade med kaffe o skorpor.
Sen gick vi hem lite över nio för Johan skulle se Unit men det är hockey istället o det blev han inte så glad för eftersom Unit är hans favvisprogram.

Nä nu ska jag krypa ner i sängen o det lär ta tid innan jag somnar men man kan alltid hoppas man har fel nångång *L*

Sov gott o håll tummarna för mig imorgon kl 8

LOVE U Hjärtat

SMACK



Fantastiskt :)



Titta o NJUT
Snacka om handarbete :)

Söndagsförmiddag



Ser ut som det ska bli en härlig dag idag oxå ja nu pratar jag vädermässigt igen haha Men man får vara glad för det lilla eller hur *L*
Sov gott inatt men vaknade redan vid sju men somnade om o gik inte upp förrän kl 8 för att se Biggest Loser.
Jag mår sååå illa idag..Känns som jag är sjösjuk haha Som om jag gungar . Inte blev det bättre efter frukosten heller som bestod av nya frallor o kaffe. Men har jag tur så går det över snart igen.

Tvättkorgen är full så jag har lagt in en maskin o snart dags för nästa. Massa mörktvätt .

Har satt igång diskmaskinen oxå. Lika bra *L* När man ändå håller på .
Har tänkt ta det lugnt annars idag o får se hur snäll solen är om den stannar utanför molnen eller vad idag *L*
Kanske hjärtat ringer idag om jag har tur men det kommer väl ett sms senare idag att han han ont i håret (!) efter gårdagens bravader *L*

Ha en bra dag allihop vad ni nu än gör
 Skriver mer sen...



Inte lätt..


Något kallar *L*



Måste vara sängen för herre gud vad gäspningarna är stora nu GÄSP så det är lika bra att krypa ner nu när man känner det så för då somnar man förhoppningsvis PANG o det hade inte vatt dumt.
Inte mått så bra ikväll mycket illamående men man börjar bli van. Maten gick ner efter ett tag men det tog 1½ timme så tur det var kall mat *L*
Kollade på Robinsson men det är så tradigt o sen skulle Johan se på Rocky så det var bara o sätta sig vid nätet o skriva lite o kolla runt.

LÄNGTAR efter dig hjärtat o hoppas vi får prata imorgon för sen dröjer det några dagar igen. Tur du inte är borta lika länge nu för det hade jag inte klarat av. Nån jäkla ordning får det vara haha

Nä nu går jag o kryper ner o tänker på han med stort H *L* fast det är J ...HJ *ASG*
Älskar dig hjärtat
In Dreams
SMACK


Lördag 25 april



Blir lite på halvtid idag *L* För klockan är bara 18.25 så lite till hinner väl hända om man inte somnar i soffan *L*
Men ville bara skriva några rader när jag ändå sitter här en liten stund.
Tog som vanligt tid innan jag kunde sova inatt men efter många om o men så *L*  Klockan ringde tjugo i 8 o det var bara o se glad ut o stiga upp när man är så dum o ställer den *L*  Såg Biggest loser o det var bra men som vanligt slutade det när det var som mest spännande *L*

Sen tog jag en snabbdusch o klädde på mig för vi skulle träffa mamma på nya torg kl 9.30 eftersom det var invigning av trähästen som de placerat ut där nu som påminnelse av att Hästmarknaderna alltid hölls där förr. Hästen var verkligen jättefin inte klokt vad man kan göra med en motorsåg *L*



Sen gick vi till Anderssons o fikade eftersom det inte blivit nån frukost o jag åt en  god bagel med skink/ananasröra som jag ätit en gång tidigare. Fick oxå reda på en hemlis idag som inte släpps förrän om två veckor egentligen *L*
Men det är verkligen en glädjande nyhet o jag kommer o berätta den så fort jag får säga det *L*
Sen var vi på Källan, secondhandbutiken o kollade o jag hittade en jättefin ny lila väska för 35 kr *L* så jag var tvungen att slå till.
Förresten glömde att säga att Kärleken smsade när vi satt o fikade. Han hade absolut inte glömt mig  men hade somnat BINGO *L* Han skulle fixa lite bildelar så han kunde göra det som var fel på bilen.

Vi var nere om auktionshallen oxå men där var inget kul o för fint väder o sitta där o uggla så vi gick till Konsum o handlade lite. Jag köpte nån bit grillad kyckling o potatissallad till mig  ikväll eftersom Johan skulle på kalas men han mår jättedåligt så han har lagt sig istället. 

Vi var inne om hos grannen sen o lämnade en bukett blommor för hon fyller 30 år idag Så Grattis Andrina.
Sen gick jag ut o la mig o solade o läste en bok så eftermiddagen har gått fort o nu fryser jag BRRRRR  men det var jätteskönt o ligga där o koppla av.

För en stund sen kom där ett sms igen från kärleken att han saknar mig men att de ska ha besök ikväll så han kunde inte komma tyvärr o det tyckte han var synd för det hade varit mysigt men han hörde av sig imorgon.
Jag hade inte trott att han skulle komma ikväll alls *L* inte ens tänkt tanken eftersom det hade varit svårt för honom o förklara. Jag kommer inte o ha sån tur denna gången o få träffa honom innan han reser tyvärr.
Men jag längtar nåt fruktansvärt efter dig....

Nä nu ska jag gå o käka o kolla på tv men jag återkommer...

  

Så söt


Mitt...



MITT HJÄRTA ÄR DITT
DITT HJÄRTA ÄR MITT
OCH ALDRIG JAG LÄMNAR DET ÅTER...

Fredagskväll



Då är det snart dags igen. Tiden bara springer iväg känns det som o det är snart midnatt o man får väl se till o komma i säng. Det är en dag imorgon oxå o det känns som jag varit trött länge ja nästan hela dagen om jag tänker efter. Det är nog järnbrist eller nåt får se till o få nya tabletter så jag kan vakna till . Sen är det mycket som stjäl ens energi oxå men det hör väl till *L* Men ibland känns det som om jag skulle kunna krypa ner under täcket o sova i 14 dagar.

Dagen annars då ?? jo den har varit varm o go o jag hamnade ute i trädgården en timme i eftermiddags o solen var på sitt bästa humör

Älsklingen smsade vid 2 tiden att han satt i möte o inte hann komma idag o visst är det tråkigt men inget jag väntat mig alls idag så visst besviken blir man såklart men...Han tyckte det var synd iallafall o att han längtar efter mig.
Alltid gott att höra hjärtat. Jag kan bara hålla med dig...

Sen ringde du lite efter fyra o det var skönt o höra dig även om vi hade ett litet knäppt samtalsämne idag haha kan nästan se det framför mig när hon knep dig i armen*L* men gulligt du vill hålla mig i handen oxå det värmde *L* fast jag kniper nog oxå då *L* o domderar haha
O du hjärtat jag älskar dig så det om onsdagen behöver du aldrig oroa dig för sånt finns inte i min värld mer där existerar bara en o det är du men gulligt det du sa. Då vet jag att det är allvar från bägges sida nä hjärtat jag ska inte tvivla *L*
Gissa vad som hände sen *L* batterifanskapet slutade igen i hans mobil. Ett gott råd SKAFFA ett nytt *L* inte kul när man håller på o prata med dig o allt blir dödstyst :(
Du smsade sen att du skulle försöka ringa lite senare igen .

Blev hamburgare till middag ikväll orkade inte göra nåt..ibland får man väl vara bekväm eller *L*
Kollade på de vanliga tråkiga programmen Färjan2 o Talang 2009 o Berg flyttar in. Lillbabs var förresten i Ullared i måndags o handlade men jag missade henne men mamma såg henne. Om det nu är en merit haha näää tror inte det.  Så jag missade både LillBabs o vitsippor haha




Inget från hjärtat ikväll men känner jag honom rätt så sover han som en gris o det är dig väl förunnat. 
O det ska jag snart oxå göra, förhoppningsvis. Dags för Biggest Loser imorgonbitti igen  så ingen längre sömn ju.
Fast det får man skylla sig själv men jag vaknar tidigt var morgon känns det som.


Sov gott o dröm sött för det ska denna svensken göra *L* hoppas jag *L*
Mina tankar är hos dig...


NATTIKYSSAR



Tack för att du finns i mitt liv


Fredagsmorgon



Ja idag kommer det säkerligen o bli en bra dag iallafall vädermässigt sen återstår det att se hur allt annat blir men man måste tänka positivt *L* o önska får man väl *L*
Vaknade såklart tidigt som attan fast att jag la mig sent. Låg o funderade en stund innan ögonen stängdes inatt o sen har jag drömt en massa o ja hjärtat du var med *L*

Fick sms från dig lite över åtta o det var bra du gillade det du fått ;) då behövs inte jag mer haha nää nu skojade jag bara. Men jag tror du kände igen det mycket väl *L* Du skulle höra av dig snart igen så vi får se när det blir.
SAKNAR dig...

Jag håller på o plockar undan här lite men man är inte så pigg men ibland måste man


Lär bli att vara ute i solen sen. Läser en kanonbra bok o då är det lättare o sitta där för som jag sa igår så blir jag rastlös till tusen o bara sitta där annars *L*

Nä nu får jag fortsätta en stund plus koka lite kaffe o äta . Mat måste man ju ha *L*

Skriver mer sen...


Godnatt Världen


Ingen loser...



Sängdags snart igen o det ska bli skönt. Varit ganska så trött hela dagen men inte så konstigt när man har svårt att sova en natt. Kanske bättre tur denna *L*  eller så blir det nattradion igen *L*

Satt o kollade på replay så helt plötsligt är kl 1.35. Var tog tiden vägen *L*  Så nu måste jag snart stänga de fina melerade. Men några rader får jag plottra ner .


Dagen har varit bra o det var skönt att sitta ute i solen idag fast jag har dåligt med tålamod att sitta så jag blir så himla rastlös.

Men det blev relax hela eftermiddagen o jag började tvivla när tiden gick men JAAAAAAaa jag är ingen loser, ingen förlorare. Han älskar mig o vill inte bli av med mig så varför håller jag på o är orolig hela tiden.

Han ringde vid femtiden o du är så himla go så det finns inget goare kan jag säga. Dina ord idag betydde så mycket o du vill inte förlora mig lika lite som jag vill det med dig. Du tyckte att rymma var ett bra förslag *L* SÅÅÅ come on *L*
NÄä men resan gör vi snart för som du sa så behöver vi den bägge två o jag tror vi får jättekul o mysigt. Bara du o jag. Känns bra när du säger att man vet aldrig om en viss sak även om man måste tänka realistiskt men som du sa det är lite komplicerat med saker o ting men man vet aldrig ödet vill kanske annorlunda en dag. Kommer att vänta så länge det behövs för jag vill inte ha nån annan. Jag vet du tycker att saker o ting är orättvisa men jag har ju valt det själv o vill inget annat. 
Så tack hjärtat för samtalet idag det var skönt att få utrett vissa saker även om det bara är jag som går o tänker vissa saker. Som jag som sagt inte ska göra säger du så då får jag väl lyda *L* 
Älskar dig mycket , mer , mest *L* GLÖM ALDRIG DET !!!!!



Ska passa på o säga oxå att jag är jättebesviken på en viss person men som sagt du vaknar väl oxå upp en dag med filten i örat. Trodde verkligen inte att du var sån men tänk så fel man kan ha. Men än är inte den sista idioten född..

Efter att jag pratat med J så fixade jag kaffe till cirkeln o sen gav jag mig iväg. Mådde lite bättre när jag fått prata med dig *L* 
Cirkeln gick jättebra vi pratade om olika traditioner i  Skåne. Sen fikade vi o skvallrade lite **L* det hör oxå till.
Kvart i nio slutade vi o när jag skulle gå hem så träffade jag på Dick. En manlig disktriktsköterska/are som var hemma hos mig när jag var nyopad o la om mitt sår. Jag sa till honom att det var länge sen du var hemma hos mig nu. Han kände inte igen mig först men sen sa jag var jag bodde o att jag var nyopad när han var där så då kom han ihåg mig. Jag sa att det kändes bra efter open o att jag fått ett nytt liv. Han sa det är verkligen kanon o det syns du trivs för du strålar verkligen *L* gulligt sagt av honom o det är inte första gången man hör det  men lika skoj var gång. Ja ibland strålar mina ögon extra mycket *L*  Men Tack Dick *L* dina ord värmde.

Sen gick jag hem trodde där skulle vara ett sms från dig men du sov garanterat redan för det är nåt du behöver . 
Jag skickade ett sms till dig vid elvatiden o önskade dig natti så nu är det väl på tiden jag går o lägger mig oxå.
Har man tur så träffar man kärleken i drömmen *L* 

Natti Natti 

SMACK i miljoner



 


Torsdag 23 april



Ja idag är det varmt varmt varmt puhhhh men det är skönt när solen är framme o det är 22 grader varmt  på baksidan av huset så det blir snart att gå ut o sätta sig o läsa lite o se om man kan få lite färg på kroppen *L*

Natten var ingen höjdare för jag hade verkligen problem att få ro spelade ingen roll vilket håll jag låg på så funkade det inte. Tur det finns nattradion så man har nåt att lyssna på när man inte kan sova.
Trodde där skulle komma ett sms från J imorse men nix så han är väl arg på mig eller nåt :(  Förstår honom isåfall.
Jag har väl förlorat ännu en gång :(  Usch vet inte vad jag ska säga. Ont gör det i mitt hjärta.

Det blev dusch imorse o gjorde mig iordning inför dagen o nu kom dagens I-landsproblem Vad skulle jag ha på mig *L*  men herregud människa tänker ni ..ja jag vet men hur mycket man än har så har man inget när man väl ska ha nåt känns det som eller så har man för mycket o kan inte bestämma sig. Plus att min mage växt o det inte är lika kul när det putar ut mer än vanligt haha Det blev iallafall en av de nya skjortorna jag köpte i måndags o den var skön o ha på sig. Riktigt fin...

Blev min sista dag på trivselcafet eftersom jag inte kan gå sen på torsdagar o det är tråkigt att inte träffa sina vänner. Men vi ska träffas på eftermiddagarna till sommaren istället.
Idag fikade vi o sen var det några fritidsvetare från högskolan i Malmö som ville prata med oss o fråga saker om Sjöbo Ora så vi fick svara på enkät. Jag är inte där så ofta men var där desto mer när jag var liten. Jag campade där med mormor o morfar hela somrarna från jag var 1 år tills jag var 15 år. Så man är uppväxt där så att säga nästan *L*

Nää nu ska jag packa in vad jag vatt o handlat o sen blir det solen.
Hjärtat saknar dig..


Sweet Dreams..


Tomt...


Ledsen..



Ja ledsen så det skär i mitt hjärta. Varför lär jag mig aldrig att vara tyst varför är jag en sån stor idiot ??? För att jag mår så dåligt behöver det inte gå ut över andra o speciellt inte över dig hjärtat som jag vet har det jobbigt ändå.
Så jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag är som jag är. Det var absolut inte min mening att du skulle få för det men jag blev så himla ledsen o besviken att vi inte kunde prata när jag längtat efter det hela dagen men det var inte ditt fel att det inte funkade .
Att jag mådde så dåligt gjorde att allt bara förvärrades för jag behövde verkligen dig men pissdagen blev komplett istället o du vet hur allt känns för mig nu eftersom du vet hur jag fungerar tyvärr.
Hoppas inte jag fördärvade alldeles för mycket för då kommer jag aldrig att förlåta mig själv.

Du skrev att du hoppades att du skulle kunna ringa lite senare men det kom ett sms vid halv 9 att du lagt dig för du mådde dåligt . Jag är glad du skickade det iallafall o jag hoppas det går över men det är väl allt du har omkring dig nu alla måsten. Tycker verkligen synd om dig o hoppas det snart blir bättre med allt. Älskar dig hjärtat.

Jag mår inte heller bra o fick inte behålla maten ikväll o det är inte bra men vad ska jag göra. Jag måste få ut den när jag mår såhär för jag får en sån värk i magen o bröstet. Hoppas det känns bättre imorgon för då är det trivselcafe igen o sen studiecirkel på kvällen. men som tur är så är allt färdigt inför den så bara kaffet som ska kokas.
Så i morgoneftermiddag kan jag ta det lugnt o relaxa om jag inte mår bättre.

Blir snart sängen o jag måste sova o inte ligga o fundera över allting men det är lättare sagt än gjort.
Jag är rädd, mycket rädd för allting som händer nu men det är svårt att förklara. Men hjärtat jag önskar jag kunde krypa in i din trygga famn o somna gott.


Miljoner Nattikyssar
In Dreams
Älskar dig för alltid...

Ännu en gång Förlåt mig...


Dagens sanning


X..


i taket...Jag har gjort allt klart för morgondagen. Ska bara säga att det känns jätteskönt för jag brukar alltid sitta i sista sekunden o bli uppstressad men nu slipper man det. Jag behövde lite annat att tänka på oxå så det var bra att jag fick det gjort. Mår fortfarande dåligt men tänkte vila en stund o vänta på att min älskling ska höra av sig senare idag. Kan man bli beroende av någons skratt ??? för isåfall har jag blivit det kan jag säga men det är inget farligt beroende för man mår varken dåligt av det, kostar en massa eller man blir fet av det *L*

Tråkigt väder idag bara grått o trist men det är ju april kan inte vara fint jämt *L* o det brukar vara så att det är fint väder när man ska iväg o inte har tid att ta vara på den sköna solen.

Tänker på dig hjärtat. Hoppas allt gått bra idag ändå...

Miljoner kyssar


GodMorgon..Not



JA det är den stora frågan. Varför vaknade jag överhuvudtaget idag.
Får citera Wilmer X alltså

"Om en hund mådde så här
en snäll klapp på nosen
och ett sista farväl
Om en hund mådde så här
en spruta i baken
och så bär det iväg"

Jag mår såååå illa o det känns som magen vänt sig ut o in helt o hållet :(  Varför jag suck...
Har en massa o göra idag o har inte tid till att må såhär.
Har iallafall sovit inatt o det var skönt men jag vaknade såklart tidigt som attan men idag gick det att somna om.
 
Vid halv nio kom där ett sms från kärleken o jag hade rätt *L* han hade somnat igår o det förstår jag för du måste vara helt slut nu o det bara fortsätter o fortsätter för dig. Gör ont i mig när du ska behöva ha det såhär. Du om nån hade behövt lugn o ro o kanske mina goa kramar o melonkyssar ;0) Ska vi RYMMA *L*

Nu ska jag försöka koncentrera mig en stund o fixa inför morgonkväll. Inte det lättaste men men...

Skriver mer sen

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Tänker..


Tack För Att Du Finns I Mitt Liv...

GÄSP...




Ja jag får väl skriva några små rader innan de melerade ska stängas för idag. Känner mig jättetrött men inte så konstigt när man har svårt för att sova om nätterna o sen vaknar tidigt o inte kan somna om.
Inte mått så bra ikväll av många orsaker...

Var ute i solen i em o det var skönt o ligga o läsa lite. Det blåste dock rätt bra emellanåt. Gick in sen o kollade på
Rock of Love o sen la jag mig en stund o väntade på samtalet jag ville ha men tiden bara gick o orolig i kroppen blev jag. Men lite över fem ringde det o det var så skönt att höra Hej Snäckan min ! mmm du e go hjärtat mitt. Du skämdes över gårdagen oxå o sa att du iallafall kunde skickat ett sms o visst håller jag med men jag vet oxå hur du har det nu o förstår dig. Du började med att du är otillräcklig igen men som sagt jag vet du har mycket med jobbet så tänk inte så. Du var tvungen att åka iväg igen på resa med jobb på måndag men det är bara två dagar så det är inte lika jobbigt men visst känns det. Tyvärr fick vi inte pratat så mycket för att först bröts det o sen la batteriet av så det kom ett sms sen att du var hemma o laddade telen o skulle höra av dig senare men du har nog somnat för här har inte kommit nåt tyvärr :(
Hoppas vi får prata imorgon så allt känns bra igen. LÄNGTAR efter dina kramar ..Längtar efter dig..O ditt moi idag var godis *L*

Blev jätteledsen för en sak ikväll oxå så tårarna rann igen men jag måste vara stark o klara av den biten oxå men det skär så i mitt hjärta när det blir så. Jag vet att jag försöker hela tiden för att allt ska bli bra. Men hoppas det fixar sig. O nu har det inte med kärleken att göra...NIx det är nåt helt annat som jag snart lägger ner  o det lär jag aldrig göra frivilligt med J. Kändes så skönt idag när jag berättade om det med romans o du sa nej det får du inte.
Måste betyda nåt eller..

Blev tv sen ikväll o kaffe o macka eftersom jag inte var sugen på middag alls av vissa anledningar.
Blev Charterfeber Teneriffa o sen det nya Hells Kitchen o nää jag har inte vatt inne o sett vem som vinner, ska försöka låta bli *L*

Nä nu kallar min säng o hjärtat..IN DREAMS..
Älskar dig bara mer o mer o mer

Miljoner Nattikyssar



Så är det *L*


Tisdag 21 April



GRATTIS till min allra bästa goaste vän Annika på din namnsdag idag. Så här har du en blomma *L*

Jag var som sagt trött som ett ålderdomshem igår men jag har knappt sovit inatt . Varit så orolig i kropp o själ o det är så himla jobbigt. Vet inte vad det är men det känns inte alls bra o det gör mig så himla gråtfärdig.
Jag skrev till J igårkväll att jag var hemma men inte ett ljud varken igårkväll eller idag o nu är kl 13.36.
O ni känner ju mig , jag blir så orolig att nåt hänt eller jag gjort nåt fel osv Jag vet jag inte ska tänka så men det har sina orsaker som sagt o det är inte kul att det alltid ska vara så. Hoppas allt är bra med dig iallafall o att vi hörs senare idag. LÄNGTAR så efter dig så det gör ont i kroppen o hjärtat. LÄNGTAR efter ditt goa skratt hjärtat.

Så jag är fortfarande jättetrött men tänkte gå ut o sätta mig i den sköna solen o läsa lite o försöka koppla av.

Skriver lite senare

PÖSSSSSSSSSSSs




Ullared



Sorry men jag var så himla trött igårkväll så jag orkade inte skriva en rad ens så jag får ta det idag istället.
Jag kunde knappt sova natten innan var så himla orolig över en massa så jag var väl inte den piggaste kl 5 när jag skulle gå upp. Men efter en dusch o en ostmacka o juice så vaknade jag oxå till.

Bästa överraskningen kom lite över 6 . MMMMmm säger bara Mmmmm min älskling ringde. Jag blev jätteförvånad eftersom jag inte trodde vi skulle höras förrän på tisdagen. GUD säger jag bara det var den absolut skönaste känsla att få höra din röst igen. Jag blev så himla varm i hjärtat. Tack för att du gjorde min dag o så skönt att höra orden man saknat :) Tyvärr skulle jag iväg o du jobba så det blev inte så långt samtal men det bästa på länge. Älskar dig verkligen o hoppas du förstår hur mycket jag saknat dig o skönt att höra att du saknat mig oxå. Vi fick se sen om vi hördes mer idag men hoppet finns alltid .
 Det var med lätta steg jag gick iväg sen till mamma ..så det där med vandra på moln stämmer nog bra *L*
 
Vi körde bort till Bil-Bengtsson där bussen skulle gå kl 7. Sen skulle vi hämta folk i Vollsjö o Hörby oxå. Vi blev 40 st.
Vi fick den allra bästa busschauffören denna gången oxå Niklas. Han är jättetrevlig,  mycket hjälpsam o rolig.
Han är göing så det värsta är att han låter exakt som Patrik o det är lite jobbigt ibland för det är  som när man pratade med honom i telefon. De har samma röst exakt o samma uttryck *L* 

Vi hade fikapaus i Örkeljunga o som tur var så hade Gotteboet stängt. Det är en godisaffär med över 100 sorters godis *L* men de öppnade inte förrän kl 10 o vi var där vid halv 9. Vi fick jättegoda mackor med köttbullar o skinkstek o gott kaffe o det smakade så gott ute i det fria.
Vi var uppe i Ullared vid 11 o vi fick tills kl 14.30 att shoppa. Tyvärr var där massa människor o kundvagnar är absolut satans otyg . Dom fanns överallt man skulle gå o man blev nästan påkörd hela tiden. Så i början hade jag världens panik o ville bara HEM. Det är bättre o ställa sin kundvagn nånstans o sen gå o titta i lugn o ro o sen tebax o lägga ner det man hittat . Folk var så stressade o aggresiva. JOBBIGT. 
Iallafall så blev kundvagnen fylld o jag har aldrig stått i kassakö men det var det nu. Man brukar alltid komma till med en gång eftersom där är 72 kassor så det blev stressigt o stå där o vänta oxå eftersom vi hade bussen att vänta på.
Folk hade massor o det var för 6000 kr o 10 000 kr osv så jag blev lite stirrig o sa till Kassörskan att mina pengar räcker kanske inte . Då sa hon var har du gränsen så stoppar jag där *L* Vid 4000 kr sa jag men när vi kommit halvvägs sa hon detta ser bra ut *L* o kvittot slutade på 2421 kr *L* Inte klokt vad billigt för allt det jag köpte.
 Massa kläder till mig o en massa till Johan o sen lite annat med så det var fynd *L* 

När vi stressat ut till bussen så sa jag till Niklas att jag är så törstig så jag kan patta en död höna *L* då sa han att han kunde fixa en grogg till mig *L* o blev bussen packad av massa kassar så blev Susanne halvpackad kan jag garantera *L* för han hällde upp halva glaset med vodka o resten cola *L* o han pratade om att vi kunde fixa en resa till Polen eller nåt o han bjöd på groggen för jag kunde vara researrangör *L* 

Vi stannade i Snapparp sen o åt middag o det är då inget bra ställe. Fick korvgryta med ris o den smakade nada o jag tror inte där var tre bitar falukorv ens i portionen .
Vi bestämde sen att vi skulle åka till Kopparhatten o fika så det gjorde vi. Där är så fint o mamma sa där var tusentals vitsippor men jag vette sören vad jag kollade på för jag såg då inga haha  ravinen är rätt så rälig jag är ju höjdrädd men det gick bra . Niklas plockade fram flaskorna igen o folk drack kaffegök o irish coffe. Jag fick en Niklas special med kaffe, whiskey o nåt annat o massa grädde o knusslig är han då inte med spriten haha
Så man blev lite lullig igen o jag ska absolut inte dricka egentligen pga vissa saker men men . Jag bad Niklas ställa upp på bild till min blogg så här har ni en glad busschaufför *L*



Vi var hemma vid halv åtta så det blev ingen kyrkokör idag o det var nog en himla tur haha
Vi hade en jättebra dag o jag fick Niklas visitkort så jag kunde ringa så vi kunde fixa nån resa så jag får väl få ihopa lite folk från föreningen *L*
O NÄÄÄÄ inga jäkla tankar nu att jag är intresserad av Niklas. Han är lyckligt gift o har barn plus att han är ute o reser jämt o att mitt HJÄRTA tillhör den absolut goaste killen på denna jorden. Min älskade J.
Men jag var lite ledsen att jag inte hörde nåt när han körde hem från jobb igår jag hade mobilen uppe hela tiden så jag inte skulle missa det. Längtar efter dig..

Mamma följde med hem o satt o snackade i en timme sen var det dags o packa upp allt o nu ska ni få se min del som jag köpte *L* tog inte med Johans kläder plus bröd o kakor o sånt *L* jo jag köpte 10-pack delicatobullar för 29.95 kr..jag vet..fyyyyy på mig *L*
 
Rosa topp o rosa kjol



Rosa Hoodtröja



Rosa topp o rosalila linne



Rosa skjorta



en svart/vit  o grön/grå tunikaklänning m fickor



2 Snoopynattlinnen



Ett blågult ( !!!!) linne *L* se inte bara rosa *L*



5 par svarta trosor, ett par lila o ett par svarta caprileggins
o en jättefin lila sjal



Diskmaskinstabletter, shampoo, duschcreme, hårspray, bodylotion
kajal o nagellack ( köpte 2 rollon oxå men de låg i mammas kasse plus en bodylotion till )



Så detta var lite av vad jag köpte *L*

Var som sagt kanontrött sen så jag la mig vid tolvtiden....

Hela mitt inre SKRIKER..




TACK FÖR ATT DU GJORDE MIN DAG...


Äntligen :0)



Jag är totalt slut ikväll men har ett stort leende på läpparna.  Det har varit en jättebra dag o festen gick kanon trots att där inte var mer än ett femtiotal människor. Men man kan bara virra åt huvudet åt journalister *L*
Där var en massa god mat idag. Först ägg o massa olika sill, lax, ål, jansson, min älskade lutfiskpudding med smält smör mums, rökt korv, leverkorv o massa annat..Sen kom det ut kallskuret rostbiff, skinka, baconlindad kycklingfile, omelett, potatisgratäng mm o sen kom det stor ostbricka.
Som tur var hade vi musik där idag o vi dansade bort maten med fågeldansen o lite sånt o mamma o jag sjöng en massa som alltid *L* Så det var verkligen kul. Alla verkade trivas o alla säger man är en solstråle *L*
Sen blev det lotterier o kaffe o kakor. Det var slut vid 17-tiden o jag kände mig oxå helt slut men uppkörd ändå man var på G *L*

Mamma körde mig hem o sen satte jag mig o tog det lugnt. Johan o Kalle körde till Staffanstorp o köpte bokhylla.
Jag la mig en stund på sängen för jag kunde knappt hålla ögonen öppna.

Låg o höll i min mobil hela tiden o ÄNTLIGEN *L* vid 20.24 kom smset jag väntat på *L*
Du hade precis kommit hem o var dödstrött o det är inte så konstigt med sån lång flygresa. Du längtar efter att få prata med mig o saknar mig o så fick jag mina miljoner kyssar Mmmmm Så jag tror inte jag behöver vara orolig mer.
Så Välkomen hem till mig igen du har verkligen varit efterlängtad o jag LÄNGTAR oxå tills vi kan prata igen men tyvärr lär det inte bli förrän på tisdag :(
Ska ju åka till Ullared imorgon o kommer inte hem förrän på kvällen nångång men jag skulle kunna ge vad som helst för att få prata med dig snart. SAKNAR dig

Har skrivit en lista vad jag ska handla imorgon men det svåra med Ullared är att man aldrig vet vad där är så vi får se hur mycket man får pricka av på listan sen *L*

Nää bäst jag går o lägger mig nu för klockan ringer 5 . Ska vara hos mamma halv sju o sen går bussen kl 7.

Lär somna med det stora leendet på läpparna *L*
Älskar dig hjärtat
Skönt o ha dig hemma...
IN DREAMS

MILJONER Nattikyssar



Glöm Aldrig ...


Äntligen Dagen D :)


ÄNTLIGEN har söndagen den 19 april kommit *L* Tror inte jag längtat så mycket efter en dag som denna på länge.
O jag som aldrig trodde den skulle komma men du sa " Det går så fort " Nja kan inte riktigt hålla med känns som de här 280 något timmarna varit rätt så långsamma emellanåt *L*
Jag har gått o trallat hela morgonen o vatt på gott humör men samtidigt har jag en lite blandad känsla i kroppen eftersom jag inte alls vet vad som kommer o hända nu. Men som sagt jag hoppas allt återgår till det vanliga underbara fina som vi har det hade verkligen varit det ultimata.
Kan säga att jag kunde knappt sova inatt. Mina vackra melerade stängdes inte förrän halv 4 o sen upp igen kvart i 8 men jag har varit otroligt pigg ändå för att inte sovit mer. Men efter denna dagen så är jag väl helt slut .

Ska snart göra mig iordning o välja kläder o sen ska jag iväg kvart i 12 eftersom Vårfesten börjar kl 13 o idag är det min första fest som ordförande men det ska väl funka det med *L* Idag kommer det journalister oxå pga alla skriverier på sistone men som tur är har jag en van mamma som ska hjälpa mig idag o det känns tryggt på alla sätt.
Men  håll tummarna för mig för lite nervös är jag allt *L* men det hör väl till. 

Sen när jag kommer hem ikväll så hoppas jag att där är nåt positivt till mig. HOPPAS HOPPAS HOPPAS. Vet inte alls när du landar i Sverige idag det visste du inte ens själv haha  Förvånar det mig *L* NÄÄÄÄ

Du finns i mina tankar hela dagen det kan jag lova...som alltid
ÄLSKAR DIG
Miljoner Kyssar


Massor...


Sängdags



Ja det är jag verkligen men det har varit en jättebra dag med många skratt o det var välbehövligt. Länge sen jag kände mig så bra o det är skönt.
Hann inte vara ute så länge i solen idag för BengtOla kom en gammal  kompis till min bror o mig. Han har flyttat till ett ställe utanför Sjöbo. Vi stack upp till mamma o fikade o snackade o det blev himla massa minnen o skratt.
Sen gick vi ut med hundarna en lång runda. Sen körde BengtOla o mamma o jag babblade vidare medans Rickard vilade. Sen kom Johan vid halv tio o vi käkade kräm mamma gjort o mackor.
Vid halv elva gick vi hem igen. Kallt som sören ute. Men stjärnklart ute så det blir fint väder imorgon oxå.

Nu ska jag krypa ner i sängen o se om det går att sova. Blir en lång dag imorgon eftersom det är vårfest.
Jag är jättenervös oxå inför J:s hemkomst. Tänk om du inte vill mer usch hemska tanke :(
Jag längtar så fruktansvärt efter dig o jag vill höra din röst snart, höra dig säga Snäckan. Att man kan längta så efter det *L*

Hände en sak ikväll som fick mig att tänka på en viss sak mycket o inte riktigt kunnat släppa det. Hatar att jag inte kan göra det för det är inte bra för mig. Vet att det är det värsta för mig just nu så jag måste släppa det fortare än kvickt. Rev lappen i tusen o åter tusen bitar för jag vill inte se den.

J jag älskar dig o snart snart snart .... snälla kom tebax till mig jag behöver dig...

Miljoner Nattikyssar
In Dreams



Lördag...



Vill bara skriva några rader innan det är dags att gå ut i det fina vädret o sätta sig o läsa. Idag får man passa på när det är varmt o gott. Jag känner mig bra idag o det känns skönt. Sovit gott hela natten men vaknade kl 6 men det var o somna om o vänta tills kvart i 8. Såg Biggest Loser men varför ska de alltid sluta när det är som mest spännande *L*  Käkade frukost sen medans jag tittade på Fab 5.
Sen duschade jag o gjorde mig iordning o gick lite tidigare till frissan eftersom mamma skulle klippa sig kl 10 så tänkte jag prata lite med henne oxå.

Håret blev bra tycker jag o J nu är det verkligen kort i nacken *L* men det funkar än ändå haha o nu blev man 350 kr fattigare o håret är så ljust men inte lönt o färga nu när man ska vara i solen. För nu får jag guldfärgat hår *L*




Vet inte idag men allt känns bra men det är nog för att jag vet att du snart är på väg hem o det ska bli så skönt att få återgå till det normala. För jag ber till gudarna att det ska bli så. Älskar dig så mycket..

Nä nu väntar solen....
Skriver mer sen




Så långt borta...



I miss the look of surrender in your eyes
I miss the power of your kiss when we made love
But baby most of all

I miss my love
The one my heart and soul confided in
The one I felt the safest with
The one who knew just what to say to make me laugh again
And let the light back in
I miss my love

I miss the colors that you brought into my life
Your golden smile, those blue-green eyes
I miss your gentle voice in lonely times like now
Saying it'll be alright

Godnatt..



Då var det natten till lördag o jag ska snart krypa ner under täcket o hoppas att denna natten blir bättre än den förra.

För jag orkar inte känna så en natt till men tyvärr är det inget jag bestämmer för det bara kommer.

Men jag är ganska så trött nu så förhoppningsvis ska det gå bra. Ska upp igen lite i åtta för det är ju Biggest Loser som vanligt o sen ska jag klippa mig kl 11.


Eftermiddagen kändes lite bättre efter ditt sms men jag har gått som en zoombie idag med o det blev mest vila.

Sen gjorde jag middag wienerkorv o potatismos o rårivna morötter. Gick ner lite lättare idag skönt men jag har gått ner 1.5 kg på två dagar så lite nytta har det gjort att inte kunna äta så mycket.

Kollade lite på Jonas Gardells show " Tillfällig gäst i ditt liv" på dvd. Jättebra o han blandar verkligen roligt med lite allvar o ibland är tystnaden total för man blir så gripen av hans ord för att i nästa stund gapskratta.
Sen tittade jag på Talang 2009 o det var väl sådär som alltid. Zappade över lite på Så ska det låta oxå o där var Sanna o Johan Wester o han  är alltid rolig *L*

Nä nu kallar sängen *L* har träff i drömmen kan man hoppas *L*
Sov så gott allihop
O hjärtat jag älskar dig..mest av allt

Miljoner


Tänker På Dig....



Tänk vad 3 små ord kan kännas starkt o göra mig oerhört berörd. Innan när jag skrivit det andra inlägget så kom det som jag väntat på hela veckan. Ett sms från dig kärleken o där stod dessa tre orden "Tänker På Dig" o miljoner kyssar. Det var precis som allt släppte o tårarna rann o rann. Jag blev så glad att du tänker på mig. Det betyder mycket för mig o som jag svarade tebax så har du gjort min dag. Kändes så skönt att få ett livstecken igen.
 Jag älskar dig av hela mitt hjärta o jag bara längtar tills du kommer hem. Så tack älskling för ditt sms du kände kanske på dig just då att jag var ledsen vem vet.

När jag var på väg hem från affären o gick över skolgården så låg där ett paket melontuggummi framför mig plötsligt *L* det var nog ett tecken eller vad tror du *L* Saknar våra melonkyssar. Men du kommer o få massor av mig så fort vi ses igen. Det lovar jag...



 

Fredagförmiddag



Önskar jag kunde säga att det är det men jag har haft en jättejobbig natt . Mådde jättedåligt o kunde inte sova .
Var så orolig i kroppen o den jäkla ångesten ville inte släppa o tårarna rann hela tiden. Jag kände mig så hjälplös o det är det värsta som finns. Man får alla konstiga tankar o det gör så ont.
J jag vill du KOMMER HEM NUUUUUUUUUUU. Jag hade behövt ditt skratt så otroligt mycket. LÄNGTAR så efter dig.

Mår så illa idag så jag vet inte var jag ska ta vägen men hoppas att det kommer o gå över snart.
Måste gå några ärenden men hade helst av allt bara krypit ner under täcket igen o stannat där tills nästa vecka.
Men jag måste vara pigg för denna helgen är det mycket saker jag ska göra hur jag nu ska palla det.
Fast imorgon är det bara klippning o det ska bli så skönt. Börjar bli långhårig igen fast jag vet nån som gillar det *L* iallafall i nacken haha

Nu får jag bita ihop, klä på mig o gå ut i solen.

PÖSSSSSSSSSSSSSSSs


Är det inte Kärlek så säg..


Verkligen...


Dags för John Blund...



Gäsp nu är Susanne verkligen trött o det blir ett kort inlägg innan det är dags o krypa ner under täcket. Det känns skönt att jag börjar känna mig trött om kvällarna o att jag sovit bra de sista nätterna. Men ibland vaknar jag med världens illamående o det är mindre kul. 
Har förresten mått illa hela kvällen o det funkade inte med maten ikväll heller. Världens bantningskur denna ju *L* Om man nu hade gått ner vill säga men det är det sista man gör suck. Börjar känna mig som en elefant o den känslan hade jag gärna varit utan. Tycker jag varit elefant i mitt liv så det räcker. Så ibland känner jag skräcken för vart kilo jag hamnar uppåt även om jag vet vad det är som gör det.  

Kursen gick jättebra ikväll. Vi hade kul o det var mycket prat som vanligt när vi träffas men vi fick bestämt det vi skulle o det känns bra. Ska nog bli en bra kurs detta oxå. Var hemma igen kvart i nio.
Kollade på Criminal Minds o det var spännande som vanligt o sen blev det Gordon Ramsey efter det.

Tänker mycket på dig hjärtat. Men nu kan man snart räkna ner o det är bara 3 dagar kvar tills du är hemma o jag har överlevt även om jag inte trodde jag skulle göra det. Men man har haft sina små knep ju *L* Men som sagt oron finns inom mig ända fram tills smset kommer när du kommit hem då kan jag andas ut igen. Ja om det nu är positivt vill säga. Vet knappt om jag vågar öppna det egentligen *L* o tänk om där inte kommer nåt alls.
Din tramsa tänk nu inte så. Klart där kommer ett o det är hur bra som helst :0) ÖNSKAR ÖNSKAR ÖNSKAR



Hoppas allt är bra med dig iallafall o att du fått må bra under hela resan. Jag längtar efter dig så jag dööööör.
O jag hoppas att jag är med på nästa tripp..den vi bestämt att göra.
J jag älskar dig av hela mitt hjärta glöm aldrig det.

Natti natti
In Dreams




Grattis !



Får väl passa på o Gratulera Patrik idag på namnsdagen. Så alla Patrik jag känner får dela på gratulationen *L* Ja till o med Olofsson får väl vara med på ett hörn även om det tar emot.
Så Grattis till er grabbar hoppas ni har en bra dag *L*

Kramar från Mig...

Torsdag 16 april



Vaknade tidigt som alltid o natten hade varit bra. Somnade fort hann knappt lägga mig på kudden *L' så det ska vara.
Duschade o gjorde mig iordning. Katarina på AF ringde o frågade om jag ville följa med på ett studiebesök till nåt ställe med yoga o pilates  med en grupp hon hade men jag var ju upptagen idag så det fick jag hoppa över.
Jag var färdig i tid idag ..X i taket igen haha o jag träffade tanterna borta på hörnan. Mamma hade redan kommit till församlingshemmet . Idag var där riktigt många o det var många bebisar oxå så himla goa. Vi fikade o sen var det en liten vardagsgudstjänst på en kvart. Sen gick vi in o pysslade o jag gjorde en fotoram i rosa ( såklart )
När det var slut gick mamma o jag till Anders färg för hon behövde oxå en pennvässare till kajalen. Jag kollade mascaran som jag köpte inne i Malmö för 50 kr.Gissa vad den kostade här ..170 kr !!!!!! så det var ett fynd alltså o den är jättebra får långa fina ögonfransar. På tal om det så pratade jag med en killkompis på nätet igår. Han hade kärleksproblem o jag försökte trösta o han sa att tjejen frågat vad han tyckte var snyggt o han hade sagt att gå in o titta på Susanne för hon är det snyggaste jag vet haha han behöver nog glasögon. Men då hade hon sagt att jag bara var en spackelapa *L* vackra ord. Men jag förstår om han har kärleksproblem om han säger så till tjejer om andra *L*

Sen gick mamma o jag till klädaffären o hon är mer än omständig haha o det blidde inget i slutändan. Men det behövs inte eftersom det är dags för Ullared på måndag o där är absolut billigare o handla även om man får gå till tältavdelningen *L*
Det blev en sväng till Skoaffären oxå o gissa vad som följde med mig hem *L* ja de allra finaste lila skorna som jag så gärna ville ha.





Är dom inte underbart fina *L* Jag älskar dom. Det blev ett par 37:or denna gången. Kändes perfekta. Ska ha dom på söndag på vårfesten. Tror ju jag har nåt lila o ha till *L* tror jag har 50 tröjor i lila ungefär.





Sen åkte mamma o jag ut till Vita vägen med Kasper o Lina. Tyvärr blåste det massa så det var att bli kvar i bilen för där var svinkallt utanför. Vi var där en timme ungefär.

Sen körde vi tebax till William o sen gick jag hem o nu sitter jag här o dricker kaffe o äter macka o ska förbereda inför studiecirkeln ikväll. Fick en till som ville vara med idag. Kul så är vi tio st ja elva med mig. Ska bli kul o se vad det blir av denna cirkeln men jag brukar få till det bra *L* gäller o ha lite fantasi bara.





Skriver mer sen ...




PS . Hjärtat Längtar Efter Dig.. SMACK









Tankar...


Saknar ...


Åter Natt...



Dags att stänga de vackra melerade snart o glida in i drömmarnas land..får jag hoppas. Varit en jobbig dag o man har väl tusen tankar i huvudet. Men min dag håller jag för mig själv idag eftersom jag inte känner för att prata om den. Mår inte så bra o inget blir bättre av att älta om det. Men allt löser sig till det bästa kan man hoppas.
Kunde inte få i mig maten ikväll det bara fastnade o det var bara o ge upp.
Pratade med mamma en timme i telen o vi ska träffas imorgon fm o åka ut o rasta Kasper o Lina på Vita vägen.
Kanske kom hon till cafet oxå imorgon. Hon fick se om hon hann.

Saknat mitt hjärta så himla mycket idag o idag hade jag verkligen behövt dig. Att få krypa in i din trygga famn o bara få gråta ut. Men jag vet att jag hade fått göra det om du bara kunnat. O bara om några dagar är du hemma igen ska bli så skönt att få prata med dig. LÄNGTAR så efter dig
Hoppas inte du har en massa hicka bara så mycket som jag tänker på dig *L*

Miljoner Nattikyssar
In Dreams
Mitt hjärta är ditt



Nyckeln...


DET ÄR DU SOM HAR NYCKELN TILL MITT HJÄRTA
DET ÄR DU SOM ÄR KÄRLEKEN FÖR MIG
JAG VILL GÅ GENOM LIVET VID DIN SIDA
OCH JAG SKA ALLTID FINNAS HÄR FÖR DIG....

Kärlek är ....



Love is falling asleep
dreaming of the one that makes you smile
Love is waking up
smiling about the one you dreamed of

Dags att sova...



Då sitter man här o gäspar igen o det är dags för sängen som vanligt. Ska upp tidigt har en viss viktig sak att göra så det blir ingen sömn imorgonbitti heller. Men det ska säkert gå bra...
Har inte alls mått bra idag. Illamående hela eftermiddagen o gick omkring som en zoombie så det har inte hänt särskilt mycket idag så det blir ett kort inlägg.

Käkat middag o kollat på tv i vanlig ordning o sen har jag suttit på nätet lite. Känner mig så orolig i kroppen så jag har svårt att koncentrera mig. Det är väl allt som händer inom en nu som man inte är van vid.
Känner oxå att jag vill ha hem en viss person nu. Tycker du varit borta tillräckligt länge nu *L* Det är så tomt så det är fruktansvärt. Himla tur jag har ditt fina meddelande på mobilen så jag kan lyssna på dig när jag känner för det. Annars hade det varit ännu värre :(

Men det är tomt i inkorgen på mobilen o likadant i min mail. Inget nytt från dig tyvärr. Det hade nog hjälpt till lite i saknaden men men. Du skulle skriva när du kunde men jag kan inte begära sånt när du är på semester. tror du har annat att göra än o maila mig *L* helt förståeligt.

Men jag saknar dig otroligt mycket. Längtar tills söndag o hoppas verkligen det kommer ett sms då.
Önskar du var med mig imorgon o höll min hand men tyvärr går inte det.

Sov gott
In Dreams
Älskar dig av hela mitt hjärta


Som alltid...


Tisdag 14 april


Ja då var det tisdag igen o jag vaknade tidigt o kunde inte somna om. Jag somnade fort inatt oxå o det är skönt eftersom jag hatar att ligga o vrida o vända på mig.
Det var bara o stiga upp imorse inte lönt o ligga där o vänta på att klockan skulle ringa 8.
Tömde diskmaskinen o satte in nytt o kollade mina mail o lite allt möjligt. Sen gjorde jag mig iordning o gick till banken för att träffa Uno. Alla i hela Sjöbo hade nog tänkt gå på banken idag för där var massor med folk men vårt ärende gick snabbt. Skulle ta ut pengar men ingenting funkade i banken idag så det var rena kaoset.

Jag gick in på Konsum sen o handlade lite grann o sen gick jag hem o satte på kaffe o fixade frallebulle så jag fick lite frukost idag oxå *L* bättre sent än aldrig *L*

Sen la jag in tvätt i tvättmaskinen hade massa mörktvätt o nu är det dags att hänga upp det snart.
Det är lika tråkigt alltid att hänga upp sakerna *L* men ett måste.

Ska gå ut o sätta mig en stund i solen o läsa lite oxå tror jag. Gäller att passa på när solen är framme .
Men jag skriver mer senare *L*

PÖSSSSSSSSSSSS



Ett Kärleksbrev Till Dig

















Hej Älskade hjärtat

Vill bara skriva några rader till dig för att du ska veta hur mycket jag saknar dig fast det vet du säkerligen om ändå *L*  Nu är det en vecka sen du åkte o en vecka sen  du var hos mig o jag fick göra de allra bästa saker som finns. En vecka sen jag hörde dig o ditt goa skratt o sen jag hörde dina fina ord i mitt öra. Om du visste hur mycket jag längtar efter att få höra dig snart igen men du är inte hemma på 6 dagar o jag hoppas verkligen att tiden går fort. Fast egentligen  kan jag knappt fatta att en vecka gått :) Fort har det gått o det är skönt. Men ibland längtar jag så efter att få prata med dig, berätta saker för dig o bara känna att du finns för mig. det känns så tomt att inte kunna göra det.
O jag har fortfarande kvar min skräck för ja du vet vad. Tror det är det värsta som skulle kunna hända mig nu o jag bävar för om det blir sant. Jag vet vad du hade sagt nu *L* Din tramsa tänk aldrig så.
Men det är inte lätt o låta bli tyvärr.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta o jag är så glad att du finns o att jag får vara din snäcka.
Du är mitt solsken den som får mitt hjärta att le o får mig att må bra
Tack för att du står ut med mig...

Miljoner Miljoner Kyssar
Din Snäckan


Annandag Påsk



Så nu är påsken över lika fort som vanligt känns det som o det bästa med denna påsken har varit vädret för solen har verkligen visat sig från sin bästa sida. Nja det bästa var ju smset från älsklingen men på andra plats kommer solen *L*

Jag somnade som en gris igår det tog inte många minuter o det var länge sen det hände o jag sov ända fram till halv 8 men jag hade samma knepiga drömmar inatt.
Jag somnade om o vaknade igen vid 9 när brorsan ringde o pratade en stund. Sen satte jag på kaffe o fixade frukost
o kollade lite på tv under tiden jag åt. Sen ringde mamma o det blev en stund till i telen.
Jag ringde Maj-Britt sen o vi bestämde att vi skulle gå till församlingshemmet kl 14 o se påskspelet o vi skulle träffas halv två.

Jag duschade o sen gick jag o solade en stund var två veckor sen sist. Sen gick jag hem o gjorde mig iordning o träffade Maj-Britt. Där var mycket folk idag o många barn o det var rätt så rörigt. Mycket sorl under tiden dom spelade tyvärr. Sen var det kaffe o påskbakelse.
Jag gick inom Konsum på vägen hem o köpte middag Pyttipanna.
Sen kom jag hem lagom till Rock of love 3 började så jag var tvungen att kolla *L* o den ena var mer uppumpad än den andre o det var bara festa som gällde. Tror inte Bret får det så lätt denna gången *L*

Sen fixade jag lite o sen gjorde jag middag o det blev tv som vanligt.
Sen kollade vi färdigt på filmen " Horton" Den var jättebra o rolig o han är såå gullig.



En elefants minne sägs vara långt. Kanske är det oändligt. I vilket fall måste det rymmas mycket i ett sådant minne, mycket att grubbla över. Kanske är det därför som Horton, den filosoferande elefanten, en dag hör ett rop på hjälp när ett dammkorn råkar fladdra förbi honom i vinden och drar slutsatsen att det måste finnas liv inuti det lilla dammkornet. Möjligtvis en hel värld! There's no end to the possibilities. Eftersom Horton resonerar som så att en person är en person, hur liten den än må vara, bestämmer han sig för att hjälpa dammkornet. Han fångar det, placerar det på en klöverblomma och börjar fundera på vad han ska göra härnäst.


Kollade på Färjan 2 o sen var det CSI o sista avsnittet med Grissom :(  o det var spännande men de lyckades lösa det som vanligt *L* 

Ska snart gå o lägga mig för jag ska upp tidigt o kl 10 ska jag träffa Uno vid banken o vi ska fixa lite där till föreningen.

Natti Natti
In Dreams
Älskar dig hjärtat


 


Beroende...


Påskdagen



Kan bara säga GUD vad jag är trött ikväll i både kropp o själ. Så kan jag inte sova inatt så är det konstigt. Tänkte snart krypa ner för jag orkar inte sitta uppe längre.
Hade så svårt att somna inatt. Låg o vände o vred mig länge o sen poof så var kl 6.40 o då var det dags att stiga upp igen så det var väl ca 4 timmars sömn. Så kanske inte så konstigt man är trött.
Jag tog en dusch o sminkade mig o klädde på mig körklädseln o 10 över 8 gick jag iväg. Tar ca 20 min att gå till kyrkan. Snackade med mamma i mobilen medans jag gick.

Kvart i nio prick började vi öva o det gick över förväntan o sen kl 10 började gudstjänsten o det var himla tur det var dop så där var många som skulle på det för annars hade det varit lätträknat med folk. Mamma o Johan kom oxå o kollade när jag skulle sjunga. Bebisen som skulle bli döpt var så himla gullig. Hon heter nu Hanna Miranda o var jättesnäll hon sov hela tiden fram tills hon fick vatten på huvudet men vem skulle inte reagera då *L*

Efteråt körde vi o köpte frallor o åkte hem till William o käkade frukost o sen körde vi ut till Lövestad fast vi tog en avstickare om Vanstad för att hämta bilen.
Marknaden var likadan som alltid o det enda jag köpte var bananer o jordgubbar. Johan skulle träffa sin mamma o brödrar så jag åkte hem med mamma istället.

Satt lite ute i solen o tog det lugnt o sen kollade jag lite på nätet. Sen sov jag i en timme ungefär. Sen blev det lite sill o ägg o tv .

Nu sitter jag o gäspar hela tiden så jag tror det är lika bra att jag går o nannar o drömmer om min älskling.
Om en vecka är du hemma igen o allt övergår till det normala får jag hoppas *L*
Tänk imorgon är det en vecka sen jag var i dina armar o fick de allra goaste kyssar..mmmm
Älskar dig hjärtat av hela mitt hjärta.



Miljoner Nattikyssar

Love


Trött men glad :)



Dags för nattrapporten o jag är trött men glad. Varit en bra dag o kväll *L* Idag har det känts relativt bra o härligt med all sol även om man inte hunnit vara ute i den så mycket tyvärr.
Innan jag åkte i förmiddags så skickade jag påskhälsningar  till mina vänner o tydligen har man inte så många för av 40 skickade har jag fått tebax 15. Men man ska vara glad för det ju *L*

Vi körde ut till Rosenlund vid halv 12 o det var ett litet lagom påskbord med 5 sorters sill, fina färgade ägg o ja jag tog ett lila *L* skinka o hemgjord mimosasallad, bröd o ost. Sen var där Jansson, omelett med svampstuvning, köttbullar o prinskorv. Till efterrätt påskbakelse o kaffe o sen var jag sååå mätt men gott var det.
När vi körde hem körde vi inom Ronny o kramade om Lina. Hon hade fått ett jättefint rosa halsband med blingblingben *L* hon var så fin min lilla prinsessa. Sen körde vi o lämnade av mamma o William o sen hem.
Precis när vi kommit hem så ringde Ronny o frågade om vi inte kunde komma ut där ikväll o äta lite gott o dricka gott o prata eftersom han o Elsa skulle sitta själva. Så det bestämde vi. Vi körde ner o köpte två jättefina påskbuketter o sen körde vi o lämnade den ena till mamma o den andre skulle Elsa såklart ha *L*

Vi körde ut till dom sen o Johan hade bestämt att hans bror skulle hämta oss senare ikväll så att Johan kunde dricka lite. Så vi får hämta bilen imorgon när vi ändå ska ut till Lövestad på marknad.
Dom dukade fram en massa goa saker  bla Ronnys stekta sill i ättika som alltid är himmelsk. O så blev det en halv snaps till mig o ett glas vin. Vet jag inte ska dricka nu men.. Blev en gin o tonic sen oxå när vi satt o pratade.
Sen såg vi Robinsson o käkade frukt o godis o gubbarna drack mer Gin. Bägge älskar det *L*
Sen blev det kaffe o kakor. O nu är man så mätt att nu vill jag inte ha mat på 14 dagar *L*
Kalle kom o hämtade oss vid halv 12 eftersom jag ska upp kl 7 o iväg o sjunga sen så lite pigg får man väl vara *L*

Så nu måste jag snart gå o nanna o se om det går att sova..

Fick den bästa påskpresenten idag *L* JAAAAAA ett sms från kärleken *L*    det var det absolut bästa som jag kunde få idag o vilken överraskning.  Så skönt när du skrev att du saknar mig massor. Då är jag inte glömd iallafall *L*
Så nu behöver jag inte vara orolig mer utan nu är det bara o räkna ner. Om en vecka så kommer du hem o älskling du är verkligen efterlängtad. Hoppas veckan går jättefort för jag längtar efter din goa röst o ditt härliga skratt.
Kändes lite konstigt ikväll när Ronny kallar mig Snäckan hela tiden men som sagt det är bara ni två som får kalla mig för det *L*
Iallafall så tack älskling för ditt sms det gjorde mig jätteglad o hoppas mitt kom fram oxå. Ibland får du det 30 ggr så det hoppas jag inte händer nu.

In Dreams hjärtat
Älskar dig
MIljoner Miljoner Miljoner


Påskharen..


Påskafton



Godmorgon Alla o en Glad Påsk. En härlig dag med massa sol ser det ut att bli o det är inte dumt *L* Har varit uppe i några timmar redan o ätit frukost o allt *L* ja ibland kan man förvåna. Ska snart iväg o det är dags att klä på sig o göra sig iordning. Skönt det är tidigt för då kan man ta det lugnt sen hela kvällen så man orkar med imorgonbitti.
Gick bra o sjunga i duschen idag *L* så det ska nog fixa sig *L*

Natten var inte den bästa vaknade flera ggr o drömde lika knepigt inatt o vaknade med världens illamående o orolig i hela kroppen. Men får hoppas det går över för idag vill jag må bra *L* kan man inte bestämma det själv *L* man får iallafall tänka positivt.


Skriver mer sen..
Over and Out *L*
PÖSSSSSSSSSSSSSS


Det Finns Mirakel....



Jag var en spillra av mitt forna jag
såg inget ljus inte en strimma svag
en vingklädd fågel som inte ens drömde mer
en sång av sorger trycktes allt längre ner
men när jag mötte dig älskling, så ändrades allting brutalt

Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar och i att vi har funnit varann

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
en dörr till livet, jag fick en andra chans
jag älskar dig mer än du kan förstå
jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
sen du gav mig din kärlek förändrades livet brutalt

Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
allt är så enkelt och så självklart, så skrämmande och underbart
mitt mirakel är du

Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar och i att vi har funnit varann

Påskgodis


God Natt...



Några rader som vanligt innan det är dags att krypa ner i sängen. Men det är fullmåne inatt med så är det inte hosta så är det annat skit som typ fullmåne *L* har alltid lika svårt att sova när det är det men man får försöka. Ska upp tidigt imorgon eftersom det är Biggest loser kl 8.05. Lika bra o komma upp men på söndag hinner jag inte se det för då ska jag vara i kyrkan halv 9. Halsen är fortfarande skrovlig men blir det inte bättre så får jag mima *L* vem märker det haha jag är inte solist precis.

Det blev lite handlat idag o det räcker över helgen eftersom det inte blir så mycket ätit här hemma ändå.
Var jättehärligt väder idag med skön sol men jag orkade inte sitta ute utan har bara slöat framför tvn o försökt bli frisk. Såg säsong 2 av Rock for love med Bret Michaels i flera timmar o vilket drama. Rena catfighten bland brudarna hela tiden. O som vanligt så valde han fel tjej. När ska han lära sig *L* Men han ser väl detta som ett bra sätt o ragga brudar o få dom i säng. Han är inne på säsong 3 nu o han lär inte hitta kärleken nu heller.



Han har lika go mun som min älskling o ser ut att ha goa kyssar men såklart inga kyssar slår min älsklings *L* dom vill man ha bara mer o mer av ..mmmm slickar mig om munnen *L* LÄNGTAR..

Sen fixade jag middag o det blev kyckling utan glasbitar *L* o det var gott o sen har det varit tv hela kvällen.
Talang 2009 o Singing Bee.

Jag saknar dig hjärtat . Har sorterat i min tele idag o läst alla dina sms i den 187st *L*  o då känns saknaden extra mycket. Tänker väldigt mycket på dig o önskar man kunde få ett litet livstecken ifrån dig iallafall.
Älskar dig jättemycket....




O här kommer Påskharen med ett fint ägg fyllt med miljoner av de goaste kyssar så du kan ta av dom precis när du vill o känner för det o är sugen *L*  SMACK




Låååååååååångfredag


Inte nog med att tiden är lång som den är innan du kommer hem. Så finns det så dumma påfund som låååångfredag *L* o den brukar kännas himla lång så vi får se *L*
Jag somnade efter många om o men o jag har drömt de allra konstigaste drömmar inatt o du var faktiskt med i den ena o vi var ute o reste men hoppas verkligen inte att ni fått ett sånt hotellrum *L* Men nu ska jag inte klaga *L* för jag fick ju träffa dig *L* Inte alls dumt.
Mår sisådär idag men illamåendet är där som vanligt suck o halsen är skrovlig än.

Mamma ringde innan o pratade om en massa o vi bestämde om imorgon. Vi ska åka ut o äta påskmiddag hos Kurt o Ove. Där jag brukar käka julbord o deras påskmat brukar oxå vara jättegod. De har alltid så fina färgade kokta ägg så det blir garanterat ett lila då *L*
Vad som händer idag vet jag inte än men det blir nog ganska så lugnt. Eftersom det är bättre jag vilar. Hade behövt handla men idag är ingen höjdare eftersom allt är väl slut i affären o det kommer nytt imorgon så det får väl vänta.
Finns väl alltid nåt i frysen till middag ikväll *L*

Låg o tittade på bilderna från i måndags innan o hjärtat gud vad jag saknar dig o dina goa kyssar.


Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSSs


Miss U


Sängdags igen..



Ja då är det snart dags o krypa ner i sängen men får väl skriva om den händelserika dagen *L* NOT den har varit så lugn så lugn o det ska man inte klaga över. Det är precis vad jag behöver nu. Så en lugn påsk lär det bli o det ska bli skönt. Men jag är inte den stora firarmänniskan  o precis som vid alla andra våra traditioner så är det bara en massa mat o massa godis o påskägg o presenter osv
Jag ska försöka bli av med min förkylning istället så jag kan sjunga på söndag men just nu ser det inte ljust ut alls.
Hostan vill inte ge med sig o det är skrovligt till max i halsen.

Johan kom hem med smörgåstårta ikväll så det blev enkel middag skönt o så kollade vi på tv. Var premiär på Hjälp vi är med i en japansk tvshow o jag har kollat den amerikanska versionen och den var absolut roligare.
Det bästa med denna var att Sveriges absolut sexigaste kvinna är med  suck suck suck vad hon är sexig o nu pratar jag om Regina Lund såklart mmmm




Sen var man tvungen att kolla på Grannfejden eftersom det var från Sjöbo o gatan sidan om där vi bor o vårt hus var oxå med *L* som Johan sa tur vårt hus ser snyggt o ordentligt ut haha
Maria som var med har jag gått på KomVux ihop med för 15 år . Men Grisen Trynet har jag bara sett en enda gång när jag gått förbi deras hus o det var verkligen en enorm gris för att vara mini *L*



O vilken tur att man inte har såna griniga grannar som Maria har. Jag tror oxå att de har för lite att hitta på för de hittade fel i allting. Men vi får hoppas allt ordnar sig nu så det lir lugnt för alla parter.

Sen har jag spelat lite spel o svarat på mail. Tyvärr inget från kärleken än :(  Så tomt vid den tiden du brukar ringa o man kommer på sig själv med att sitta o titta på telen emellanåt tills man kommer på oj nä han ska inte ringa nä *L*
LÄNGTAR massor efter dig o nu är det bara 9 dagar kvar tills du kommer hem *L*

Ska se om det går att sova nu o att jag slipper sitta på sängkanten o hosta halvt ihjäl mig.

IN DREAMS
Älskar dig

Nattikyssar



Bli bra...



Eftersom jag mår jättedåligt o där är ingen som tycker synd om mig att jag mår dåligt o önskar att jag ska bli bättre så gör jag det själv *L* Tog hjälp av mina polare ovanför *L*
Så Susanne Krya på dig nu !!!!!!!!
Ibland måste man vara egoistisk *L* fast jag vet att någon på andra sidan jordklotet är orolig över mig iallafall o tack för det hjärtat.

Påskkärlek


Blev ingen resa...



Nä idag bestämde jag mig för att stanna hemma från Blåkulla i år eftersom det inte är så bra o ut o fara med den här jäkla förkylningen *L*  Men jag hoppas att alla ni andra får en jättebra tur o jag hoppas jag kan följa med nästa år igen *L*
Natten var lika jobbig, ett himla hostande o det är helt omöjligt att få sömn o så mådde jag så fruktansvärt illa o jag ville bara döööö. Ska det verkligen behöva vara så *L*
Somnade iallafall till imorse o sov länge sen o det var skönt o sen härligt att vakna o det är strålande solsken men tråkigt man inte kan gå ut o lägga sig i solen o njuta. Man ska inte ta onödiga risker. Bäst o vänta tills jag är frisk igen för jag hoppas att förkylningen inte sitter i så länge denna gången. Rösten är inte vad den brukar vara idag precis låter som en bas o inte en sopran som annars *L* Så tur att jag inte ska sjunga idag för då hade jag fått stå hos pågarna *L*

Jag ska sätta på lite kaffe nu o värma halsen med o göra macka o sen blir det vila vila vila.
Inget från hjärtat än men han har nog o göra en massa så det lär nog dröja men du finns i mitt hjärta hela tiden.
SAKNAR dig massor men det vet du.

Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSSSSs


Långt borta....


Nattidags..




Klockan är snart ett på natten o jag är helt slut kan jag säga GÄSP. Men några rader ska jag väl få fram innan mina melerade slocknar.
Hade en lugn eftermiddag o det behövdes verkligen för gud vad jag mått dåligt idag, inte alls kul. Men får man bara vila så känns det lite bättre.
Jag skrev mail till älsklingen o gratulerade honom på sin födelsedag   o hoppas att han kollat sina mail idag för han sa han hade sin dator med sig. Får se när det kommer ett svar om det nu gör det.
Längtar så efter dig hjärtat. Men nu e det "bara " 10 dagar kvar tills du kommer hem..suck
Tiden hade gärna fått gå lite snabbare enligt min mening. Inte ofta man önskar bort tid men nu gör jag det.

Mötet gick jättebra ikväll på alla sätt. Fick jättebra information av henne på ABF  o det roliga var att vi kände igen henne allihop o plötsligt kom jag på att hon varit ledsagare till en i föreningen o varit med oss flera ggr för några år sen *L* men det sa hon inget om först *L* Hon var jättetrevlig o vi bestämde att vi skulle ha en cirkel om mötesteknik för styrelsen det kan vi behöva som vi kacklar.
När mötet var slut fortsatte jag in till mina vänner i fibrogruppen o de fikade precis o jag blev bjuden på en mumsig påsktårta o jag fick en påsklilja o en påse med mandelägg. Dom är så snälla .
Sen på vägen hem såg jag ett par jättefina lila skor i fönstret i skoaffären...VILL HA...får se om jag går dit o tittar på dom en dag. Får se om ekonomin räcker till.
Mamma var inne hos William o jag gick in o pratade med henne o drack lite kaffe sen skulle hon gå hem o vi snackade en stund sen utanför oxå . Vi är lika glada för o prata så imorgon kan jag nog inte prata igen.
Jag var hemma vid elva o då tog jag en macka för man kan inte leva på kakor.

Får väl försöka sova nu. Hoppas bara att jag inte hostar som en galning inatt med :(

Många nattikyssar
Älskar dig hjärtat


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN....



GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN 39-ÅRSDAG
HOPPAS DIN DAG ÄR KANONBRA
MEN DET KAN KNAPPT VARA BÄTTRE

ÄN ATT VARA PÅ DEN HÄRLIGA SEMESTERN DU ÄR PÅ
MEN DU SKA VETA ATT JAG TÄNKER MASSOR PÅ DIG HÄRHEMMA
O ÖNSKAR ATT JAG FÅTT PRATA MED DIG PÅ FÖDELSEDAGEN
MEN DU SKA IALLAFALL FÅ DEN ALLRA BÄSTA PRESENTEN NÄR DU KOMMER HEM ;0)

SKICKAR MILJONER MILJONER MILJONER FÖDELSEDAGSKYSSAR
TILL DIG PÅ ANDRA SIDAN JORDKLOTET
ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA


DymmelOnsdag



Då har vi kommit till mitten av påskveckan o då är det dymmelonsdagen o det kommer antagligen från "dumb" stum. Stilla veckan ska vara tyst o stilla o till o med kyrklockor skulle knytas upp denna dagen förr i tiden för att de inte skulle låta. Denna dagen fick man inte heller göra nåt göromål som gick runt t ex spinna på spinnrocken. Ingen fick heller slå med piska eller spö för de slagen skulle träffa Jesus då trodde man.

Natten har varit jättejobbig. Fått sitta upp flera ggr för jag har hostat så jag nästan kräkts o det är inte lätt när man inte kan kräkas pga operationen. Sen var det ju dunder o brak med ösregn o åska. Men jag trodde först att det var en ny jordbävning lät nästan så *L*


Var helt slut imorse o vad händer då. Jo som vanligt måste telefonen ringa när man knappt kan prata o nu var det från Skånskan som ville ha ett uttalande om en sak inom föreningen o hur lätt är det att tänka vad man ska säga när man mår som man gör. O detta sa jag oxå till honom men tro inte att han lyssna näää jäkla journalister. Jag sa att jag visste inte vad jag skulle svara o skriv no comments isåfall *L* o jag bad honom ringa kassören istället. Så nu står det väl i Skånskan imorgon att ordförande är helvirrig o inte vet nåt, Ja det är smällar man får ta.
Sen ringde ABF igen o  jag frågade om det blev bra igår det jag skickade in till henne o hon sa att det var jättebra o hade alla skrivit så bra så hade dom vatt arbetslösa *L* Jag sa att jag kunde ta jobb där *L*  Sen pratade vi lite om allt möjligt o det kändes som vi känt varandra i flera år fast vi började prata igår för första gången *L* Ska bli spännande o se hur hon ser ut ikväll *L*

Var tvungen att gå iväg o fixa lite till fikat ikväll men sen ska det bara vilas här inför mötet. Så jag orkar med det, bara inte alla kacklar ikväll för då sprängs mitt huvud kan jag garantera.

Måste skriva ett mail till älsklingen oxå snart. Det är kväll därborta nu men vet inte om han kollar den idag ändå.


Glömde ju häromdagen. Jäkla Grissom varför ska du krossa våra kvinnohjärtan o sluta i CSI. Det är för dig vi följer den ju *L* Du är absolut bäst o vilken blick mmmm o sexig i ditt skägg. SNÄLLA KOM TEBAX *L*



Visst är Laurence Fishburne en bra ersättare men han har då inget utseende att skryta med *L* Men som tur är så har dom inte tagit död på Grissom så kanske vi får se lite inhopp då o då *L*

Skriver mer senare....


Saknar..


Tisdagen den 7 april



Ja precis såhär känner jag mig idag. Är totalt genomförkyld o nu är det ännu svårare o säga pip *L*  Kunde knappt sova inatt. Låg o vände o vred mig hur länge som helst o jag hostade o det pep i bröstet. Sen vaknade jag jättetidigt när jag väl somnade o det blev att ligga o lyssna på radio o fundera. Sen ringde dom från ABF o ville diskutera cirkeln o hur lätt är det när man knappt kan prata men det fick gå. Hon skulle komma på styrelsemötet imorgonkväll o prata lite med allihop om kulturbidrag o sånt. Sen var det lika bra o gå upp. Hade ju prov att ta så det var att promenixa iväg. Svaret behöver vi inte ta här för det är privat tycker jag. Var tvungen att gå till apoteket sen o fixa lite medicin o nya tabletter o det var en himskans kö o jag kände hur jag höll på o svimma nästan. Jag var kokhet o ville bara hem till min säng. Efter många om o men fick jag vad jag skulle ha o tog mig hem fortare än kvickt.
Skulle maila till ABF om cirkeln o deras deltagare så det gjorde jag snabbt o sen blev det sängen o vila hela dagen.

Ikväll blev det nyponsoppa o glass o jag försökte få fram lite toner men det får nog vänta *L* fan om jag inte kan sjunga på söndag..sååå sur jag blir då. Vill verkligen denna gången för det är jättebra musik o inte de vanliga tråkiga psalmerna.
Jag spelade Kallespelet innan för jag tänkte jag kunde inte ligga i sängen hela tiden o EUREKA jag hittade den gula biten jag letat efter i 7 år *L* Den var på ett så simpelt ställe så *L*

Har tänkt på min älskling hela dagen o jag hoppas verkligen att flygningen gick bra o att ni kom fram som ni skulle.



O att du slapp att få förkylningen. Fast det är klart jag har min kvar o det med råge *L*
Kollade innan o tiden ligger ca 7 timmar före oss så nu är det morgon hos er igen o onsdag *L* Så tiden går ännu fortare o det kan behövas för jag vill ha hem dig NUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Var så tomt att du inte ringt idag men jag har lyssnat på meddelandet måååånga ggr ska du veta o det blir lika varmt i hjärtat var gång.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen igen o se om det går att sova inatt. Väntar med att skriva mail till dig tills imorgonfm men jag tänker på dig hoppas du känner det men hoppas inte du har för mycket hicka *L*

ÄLSKAR DIG HJÄRTAT

Miljoner Nattikyssar


Nedräkning..



Ja då har nedräkningen börjat *L* o det är "bara" 283½ timme kvar tills du kommer hem *L*  En baggis va *L* kommer o gå så fort. Nja pyttsan det känns inte så om jag får säga min mening. Det går nog fortare för dig som kommer o ha kul o få uppleva o se en massa spännande saker. Här är man bara sjuk. Mår jättedåligt ikväll o jag skulle absolut inte gått till kören för det gjorde inte saken bättre. Men hoppas att jag kan sjunga på söndag för som du sa så är det ingen höjdare för en sångerska som mig ( det lät nåt haha) att  vara såhär sjuk o inte ha nån röst.

Vi slutade kören kvart i nio o det kändes lite konstigt att titta upp mot himlen o veta att du skulle upp där kl 21.
Men nu har du rest om nu allt gått enligt planerna o hoppas du hållt dig frisk. Lät inte bra med nysningarna innan *L*
Kommer o sakna dig så mycket o hoppas du är jätterädd om dig. Vill ha dig tebax hem ju..

Kom hem o där var ett sms från dig som du skrev innan du åkte för idag var jag tyvärr inte hemma när du skulle iväg för annars brukar du ringa en stund innan du ska på planet. Blev jätteglad för smset. Du är så himla underbar. Älskar dig mest av allt.

Ska snart gå o lägga mig för jag har tagit en tablett nu. Har hög feber
Ska bara lyssna på en sak några ggr först o tänka tebax på vår dag sen tror jag att jag kan somna med ett leende på läpparna *L*

Miljoner Miljoner Miljoner

Timmarna med dig...



 
Sitter i mitt lilla hus o väntar här på dig
Du sa du hade vägarna förbi
Jagh känner ingen ensamhet
Du bor här inom mig
O stunderna med dig ger harmoni

Timmarna med dig dom betyder allt för mig
Jag längtar så
Men tiden är så kort o timmarna flyr bort
Du måste gå igen
Men jag vill att du förstår
Om du ser en liten tår när du kysser mig o går
För timmarna med dig dom betyder allt för mig

Jag vet att det är fel av mig när jag ber dig stanna kvar
Du har ditt liv du har  ju din familj
Men jag finns alltid här för dig
Jag vill ge vad andra tar
Hos mig får du vara den du är

Timmarna med dig dom betyder allt för mig
Jag längtar så
Men tiden är så kort o timmarna flyr bort
Du måste gå igen
Men jag vill att du förstår
Om du ser en liten tår när du kysser mig o går
För timmarna med dig dom betyder allt för mig


Mysigt



INGET SMS att du inte kom utan du kom verkligen *L* Så skönt när du kom in genom dörren och det var bara o flyga i din famn o få de allra goaste kramar som finns på denna jord. O inte många sekunder innan våra munnar möts mmm O ingen av oss vill släppa den andre. Måste säga att all väntan är verkligen värd när man får känna allt detta o att du säger de finaste ord hela tiden. Att du tycker det är skönt att träffa mig o få krama o pussa på mig..
Jag varnade dig att du kunde bli sjuk men det fick vara värt det sa du *L* ja säg inte att jag inte varnade dig *L*  Men det går inte att låta bli varandra. LÄNGTAN efter varandra är stor o tiden var tyvärr knapp idag oxå av förståeliga skäl.
Det var så skönt idag o allt kändes så bra o det var mycket skratt o fnitter o jag tror du blev glad o slippa spela in sexfilm haha det är så skönt att bara få ligga o krama om dig o pussas o prata om allt mellan himmel o jord.
Ja allt var så kanonskönt o mysigt idag men jag håller det för mig själv *L* Våran lilla hemlighet ;0)

O jag lovar att det du sa på min mobil kommer jag o lyssna på många ggr. Bra att ta till när jag saknar dig alldeles för mycket så det lär bli ofta *L* O titta på bilderna oxå såklart...Du är ju det finaste jag vet glöm aldrig det.
Jag är så glad för allt du sa till mig idag o klart att jag tror på dig. Man ser det i dina ögon o känner det i varje kram o kyss. O jag älskar att kyssa dig finns ingen i hela världen som har så goda som dig o som gör en galen av åtrå *L*
O härligt du gillar mina oxå o att jag gör dig galen på samma sätt *L* o visst matchar våra kyssar perfekt.
Synd bara att man måste sluta




Tyvärr var du tvungen att åka sen o förlåt alla mina tårar men det känns alltid lika jobbigt när vi måste skiljas o det var extra jobbigt idag eftersom jag inte vet när jag får höra ifrån dig igen. Jag vet att du inte tycker om när jag gråter att det gör ont i dig. Men det är för att jag älskar dig o kommer längta ihjäl mig. Men som du sa så är du snart hemma igen. Ja får hoppas tiden går jättefort. 
Men skönt att tårarna slutade innan du gick så det blev ett bra avslut ändå. 

Sen dröjde det bara en liten stund så ringde du o vi pratade hela vägen hem till dig så det kändes bättre. O du säger att jag inte ska vara orolig o rädd för inget av det jag tror kommer o hända. Lovar o lita på det men visst gör det ont att veta vem du har med dig på resan. 
Känns så skönt att du säger att jag är en härlig tjej o att jag är goast sånt är så skönt att få höra ska du veta.
Tyvärr kom tårarna igen när vi skulle lägga på o älskling jag älskar dig av hela mitt hjärta o tack för att du älskar mig oxå. 
Tack för att du var så snäll o kom idag så vi fick träffas den stunden iallafall. Bättre än ingenting o jag lovar att jag njöt av varje sekund.



  


Stilla veckan



Ja då är det början på Stilla veckan ja påskveckan kallas så o det är sista veckan på fasteperioden. Ja inte för att det fastas här precis *L* Men enligt kyrklig tradition. Så denna veckan blir det inget trivselcafe för de har inte öppet denna veckan.
Jag vaknade 20 i 7 imorse o kunde inte somna om sen. Jag har såååå ont i min hals så jag kan knappt säga pip varför jag nu ska säga det *L* men det är jättejobbigt o jag har feber fortfarande. Bådar inte gott detta. Jag måste till kören ikväll för allting blir bestämt inför påskdagens gudtjänst där vi ska sjunga o jag hoppas verkligen att jag kommer o bli frisk tills dess. Men ikväll får jag vara tyst som en mus hur det nu ska gå till *L*
Min doktor ringde o vi pratade om hur jag mådde o jag skulle fortsätta med tabletterna o gå o göra nytt prov imorgon. Nervöst till max men det ska säkert bli bra *L*

Nu ska jag gå o duscha för gissa vem som kommer till mig om en stund JAAAAAAA! ÄNTLIGEN!!!
Men jag får inte vara för nära honom..hur man nu ska klara det *L* Man vill ju bara krama honom direkt man ser honom.
Fast nu hoppas jag inte det kommer ett sms att det inte gick för då vet jag inte vad jag gör :(  Vill träffa honom innan resan.
Älskar dig hjärtat...

Skriver mer sen o håll tummarna att han kommer..



The Rose




Some say love it is a river
that drowns the tender reed
Some say love it is a razer
that leaves your soul to blead

Some say love it is a hunger
an endless aching need
I say love it is a flower
and you it's only seed

It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance
It's the dream afraid of wakingthat never takes the chance
It's the one who won't be taken
who cannot seem to give
and the soul afraid of dyingthat never learns to live

When the night has been too lonely
and the road has been too long
and you think that love is only
for the lucky and the strong
Just remember in the winterfar beneath the bitter snows
lies the seed
that with the sun's love
in the spring
becomes the rose

Söndag 5 april



Ingen bra natt inatt heller. Sov jättedåligt o var uppe flera ggr. Inte alls bra att ha det såhär men imorgon får jag prata med min läkare så då får vi se vad vi kan göra åt saken. Vaknade av att det kändes som att halsen var helt igenmurad o jätteskrovlig o näsan snörvlig. Steg upp o kollade på Biggest loser o satt o frös i fåtöljen. Johan stack o köpte bullar o sen åt vi frukost o jag kollade på Tyra Banks under tiden.
Inte ett ljud från Mr J än o han har tydligen glömt att vi hade jubileum igår fast han sagt det flera ggr innan. Men jag vet han har massa inför resan nu så han kan inte tänka på allt.

Jag hade i ett svagt ögonblick lovat Johan att vi skulle köra till Rusta idag o köpa lampor att ha runt dammen.
Så det blev en snabbdusch o jag kan väl säga att jag kände inte särskilt mycket för det men man är inte utanför kommunen för ofta. Kände mig febrig men tänkte det fixar sig säkert.

Vi körde först till Hindby o Fyndbörsen o bara att få parkering är ett rent helv...men efter en stund lyckades vi. Men det kändes som att vi hade hamnat i Bagdad på marknad eller nåt. Det var nog länge sen det var  loppis på det stället där var förvisso kanske 10 st som hade loppissaker men annars var det mest annan försäljning.
Jag behövde mascara o köpte en max factor för 50 kr de brukar kosta 139 kr o sen läppglanset jag använder kostade 35 kr o det brukar kosta 99 kr så det var verkligen fynd *L* Ångrar mig att jag inte köpte fler men det finns fler tillfällen väl får vi hoppas.



Sen körde vi ner till marknadsbörsen men där var inget alls. Bara en massa trängsel o respektlösa människor som nästan springer över en.

Vi körde till Svågertorp sen o det blev lamporna o sen köpte jag LILA hundbajspåsar till Lina min lilla prinsessa ska ju ha det bästa *L* o sen hittade jag ett par fina skor för 69 kr *L*





Fin färg va *L* alltså på skorna haha

Vi åkte till skopunkten sen för jag ville ha ett par ballerinaskor men det var inte lätt o välja så det fick vara. Bättre o göra som Johan sa: gå hem o kolla vad du har i garderoben så ska du se där finns flera st *L* jo jag vet *L*

IKEA hamnade vi på sen o vi hade tänkt äta middag i restaurangen men med alla dom människorna o ingen plats så sa jag stopp direkt. Jag har lite svårt fortfarande för för mycket folk o stress. Jag får sån panik o ångest.
Vi köpte blockljus o värmeljus istället o gick ut. O vi tog varsin fransk hotdog med dricka för 20 kr per person istället o det gick lika bra o framförallt billigare *L* Jag köpte 2 paket av deras wienerkorvar o äpplekaka o vaniljsås med hem oxå. O Johan ville ha Delicatobullar de kostade bara 12 kr för 6 st brukar kosta 19.90 i affären så det blev 2 paket av det med *L* Undrar hur vi ska fixa 10 kg till midsommar *L* Ser dåligt ut *L* 
Men man är väl go som man är *L*

Sen körde vi hem o jag kan bara konstatera att det BÄSTA med Malmö är VÄGEN TILL SJÖBO. Jag klarar inte av all stress o massa människor därinne. Ja nu sa jag människor *L* Jag är verkligen glad att jag flyttade ifrån Malmö o lär aldrig flytta dit igen. Var så skönt att stanna bilen hemma o bara andas den friska luften o lyssna på lugnet *L*

Precis när jag kom hem så fick jag ett sms från kärleken. Han skrev : Förlåt att det alltid strular med mig. Saknar dig jättemycket o kommer att göra allt för att kunna träffa dig imorgon . Om du vill . Miljoner kyssar.
Du behöver inte be om ursäkt jag vet som sagt du har en massa nu. O jag saknar dig oxå massor. O vadå om jag vill..hallå Skiter Björnen i skogen. Du vet att jag vill det mest av allt men att jag inte vågar hoppas för mycket men jag hoppas verkligen att du gör allt vad du kan. O att jag inte blir alltför sjuk för då vill jag inte träffa dig ju för jag vill inte smitta dig nu när du ska resa. Vill inte fördärva 13 dagar för dig.
Jag mår inte alls bra nu o jag har en dunkande huvudvärk o hög feber. Tagit en Ipren o hoppas att den ska hjälpa lite o jag ska snart krypa ner i sängen o hoppas jag mår bättre imorgonbitti.

Hade varit mysigt att få träffa dig innan resan o få ge dig massor av de goaste kramar o kyssar. Visa all min kärlek till dig. För hjärtat jag älskar dig verkligen. Hoppas du känner det. Kommer o längta ihjäl mig till den 19 april.

Natti Natti
IN DREAMS


4 april igen..Jubileum




Den 4 april är det två år sen vi träffades i verkligheten första gången o sen den dagen har du haft mitt hjärta i din hand. Jag trodde aldrig att vi skulle träffas mer än den gången  men du bedyrade flera ggr att det skulle vi såklart.
Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle få din kärlek. Du som är så underbart go, sexig, fin, gullig, rolig, ja allt som en man ska ha. Visst får jag dela den men som dom sjunger i sången : Halva mitt hjärta är sorgset varenda dag, det sägs du har en annan o jag har ju mina kval men halva mitt hjärta är lyckligt för du är min för hälften av din kärlek är ju bättre än ingenting. Så sant så sant o jag har hela tiden visst vad jag gav mig in på. Även om det inte var meningen att känslorna skulle komma men de kom från bägge håll o det känns jättebra.
Så Tack Älskling för dessa två fina, härliga år som varit både upp o ner men ändå helt underbara. Tack för att du finns för mig i både med o motgångar o jag älskar dig bara mer o mer o hoppas att jag kommer få måååånga fler år med dig.




Ler du så ler jag Är du glad så är jag glad.
Kan inte sova, du finns I tanken hela natten,
Ja tänker på ditt leende och tänker du är underbar
Du får mej att må bra så jag vill ge dig allt du vill ha
Ger dej hela mitt hjärta om du ger mej halva ditt.
Min kärlek du är den enda som är värd den
du är nått för alla men för mej är du världen
Till nått bättre har du ändrat mitt beteende,
Ditt leende passar perfekt till ditt utseende, hela du är underbar
Du är perfekt, så de är väl inte konstigt att jag föll direkt

Jag tänker ofta på oss två tillsamman, vet du de.
Har du någon aning om hur underbar du är
När du finns vid min sida är känslan den bästa jag ser en bild av oss två Prinsen & Prinsessan.
Jag vill ha dej och drunkna I din famn o höra hur du viskar mitt namn

Jag tänker på dej hela tiden, du lyste upp min värld när det var bara mörker i den
Du är den enda som finns I hjärtat nu, du du du och bara du så, låt mig älska dig
Låt mej göra dej glad du gör mig lycklig jag vill göra samma sak
Kom ihåg jag finns alltid här vad som än händer glöm aldrig bort det...

ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA







Miljoner Kyssar
Din Snäcka

Lördagen den 4 april



Får ta lite om lördagen oxå när jag nu håller på. Sov dåligt som sagt var uppe flera ggr inatt o inte så kul att gå upp tio i åtta men jag skulle se Biggest Loser kl 8.05. Men som alltid så ska det ringa när man ska se nåt. Först ringde brorsan o sen mamma. Hon var jätteledsen o det är jobbigt när man inte kan göra nåt. Jag vet hur jobbigt hon har det just nu men jag hoppas verkligen det snart ska bli bättre för såhär kan hon inte ha det.

Sen kom Ronny o Elsa o hämtade Lina. Så nu är här tomt igen o det är tråkigt. O nu lär det dröja tills nästa gång men hon är alltid lika välkommen *L* Så nu har man ingen nackvärmare o benvärmare ikväll/natt.
Blev frukost sen o vi kollade lite på Lösvikt med Robert Gustafsson o han är verkligen Sveriges bästa komiker. Det är han o Johan Glantz som jag gillar bäst. Så det blev många skratt o det behövdes.
Sen skulle Johan iväg o putsa fönster o jag la i tvätt o sen gick jag ut o satte mig i solen o läste min bok. Men det var alldeles för varmt Puhhh.
 Har precis fikat o lagt in en ny laddning med tvätt o nu får vi se vad som händer resten av dagen.

Inte ett ljud från Mr J :(  hoppas han mår lite bättre idag o hjärtat jag tänker massor på dig. Hoppas du känner det..

Skriver mer sen..


LOVESONG...



If I sing you a love song, will you always remember?
Will you hear it on lonely nights when Im not around?
If I sing you a love song, will you hear it forever?
To remind you how much I care and how I needed you

Love songs last longer than lovers ever do
So baby let me sing a love song for you
Love songs dont leave you but lovers often do
Oh, baby Im afraid it could happen to me and you

If I sing you a love song let it always be with you
When the others have gone away let it still be there
Love songs last longer than lovers ever do
So baby let me sing a love song for you


JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG
JAG SJUNGER MIN KÄRLEKSSÅNG TILL DIG
O LOVA ATT ALLTID FÖRVARA DEN I DITT HJÄRTA...


Ledsen..



Jag får säga precis som mitt hjärta. Det funkar inte. Precis så kändes det igår, det funkade inte o skriva igårkväll jag var alldeles för ledsen o det hade inte alls blivit bra o därför lika bra o låta bli. Jag bestämde mig för att gå o lägga mig istället o det gjorde jag nog rätt i även om jag inte sovit mycket inatt tyvärr.

Känns inte kul att det är som det är nu o jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra. Önskar jag kunde göra så mycket.
Jag väntade på att du skulle ringa som vanligt igår men tiden gick men jag tänkte att mötet kanske dragit ut på tiden.
Men 10 över fem kom där ett sms från dig att du var ledsen för innan idag o att du varit hemma några timmar.
Det kändes som allt går åt helvete för dig o att du snart inte orkar mer. Men att jag absolut inte skulle tro det är mitt fel.
Det jag blev mest ledsen för är att du inte hörde av dig när du körde hem. Ringde eller smsade. Att du inte kan prata med mig när du har jobbigt. Jag finns här för dig o kommer alltid att göra det.
Känns inte kul att allt känns jobbigt för dig men jag vet tyvärr hur det är. Jag har haft ett helvete en lång tid nu o min ork har trytit sen länge men vi kan inte bara ge upp. Vi måste orka o vi har varandra o allt löser sig säkerligen på nåt sätt. Det måste det göra.

Kvällen blev inte särskilt bra o jag var himla nedstämd o tänkte massor på hur det var med dig.
Middagen blev god iallafall fast jag hade lite svårt att få ner den kändes som allt stockade sig i bröstet. O jag som älskar pannbiff med massor av lök. Kollade på tv men koncentrationen kunde varit bättre ja o programmen oxå.
Det blev Talang 2009 men det var mest skit o sen kollade jag på Berg flyttar in o hon var hos Pernilla Wahlgren.
Hennes blogg följer jag förresten o den är bra. Finns flera kändisar som har riktigt bra bloggar o det handlar inte bara om kändiskapet utan om vardag, bullbak, blöjbyte, kläder mm Jag läser bla Charlotte Perrelis, Hanna Graaf o Anna Book. Måste säga att Anna är den mest fantastiska kvinna o det är kul att läsa hennes o vilken mat hon gör *L* alltid goda recept o bilder där. O hon är verkligen hjärtego mot alla så synd att alla gör påhopp på henne.

Jag satte mig vid datorn sen o tjugo över tio kom där ett nytt sms, så förvånad jag blev men glad såklart. Det var inte väntat. Han skrev att inget är mitt fel o att det bara blir för mycket ibland o att han inte vet hur han ska förklara.
Så skrev han att han bara inte vill mista mig. Pang där kom tårarna. De rann som floder kan jag säga.
Men älskade hjärtat. Att mista mig finns inte på världskartan o som jag skrev så är det bara döden som kan komma emellan nu.Har jag letat hela livet o äntligen träffat den som jag älskar mest av allt så vill jag inte förlora dig även om det är det jag är mest rädd för alltid men du säger alltid oroa dig inte o att du går bara om jag ber dig. Så älskling jag finns här för dig o kommer alltid att göra det. Jag är din Snäcka o vill alltid vara det.

O på ett sätt är mycket mitt fel eftersom jag drar i dig från mitt håll o tillsammans med allt annat blir det för mycket.
Jag tycker inte om att du mår dåligt o det skär så i mitt hjärta att du ska behöva känna så.

ÄLSKAR DIG NU O FÖR ALLTID
GLÖM ALDRIG DET


GLASS

När jag handlade idag så köpte jag årets första glass o satte mig på en bänk i det fina vädret o käkade. Det är väldigt sällan jag köper sån glass det var mer förr jag gjorde det. Det blev en ananassplitt o den var jättegod o lagom pris 12 kr för det är skrämmande vad glass kan vara dyr egentligen. Tur man inte har stor familj än *L*
Men gott var det o jag tänkte visa lite nostalgi *L*


Denna är från 1967 det fina året då jag föddes *L*
O några känner man igen som Storstrut ( den var goood) o Top hat o såklart Puckstång som vi alltid fick i skolan
o Igloo fast här var den inte i colaversion.



Här var man 10 år o här är många av glassarna som fortfarande finns. O kolla Ananassplitt *L* för 1.60 kr.
O jag har alltid gillat Gbsandwich o 88:an. Den där Flirt minns jag inte men den ser gullig ut *L* O nu är det Igloo i colaversionen som gäller o Piggelin.


Så har vi kommit till -87 o det har tillkommit några goda glassar som Nogger o Lakritspuck mums o så TipTop som hade en stor god nougatkula inuti.


-97 är man 30 år o då ser glasslistan ut såhär. Då finns det Magnum såklart i olika versioner o Solero o Cornetto.
O Daimstrut som är god.



2007 har jag hunnit bli 40 år o då kommer Tophat tebax o så har det kommit en Lakritsstrut som heter Pepe o jag kommer ihåg hur besviken jag blev på den. Sega små lakritsbitar i den bara. Det godaste var en chokladkula i slutet av struten hur de nu kom på det *L*



O  nu är vi på år 2009 o listan ser ut såhär o fortfarande finns många av favoriterna kvar även om det kommit några nya oxå. Gb sandwich har kommit i stracciato o Nogger i mint. Ja vilka påfund *L* O så har Ben & Jerry nån cookieglass.

HOPPAS NI BLEV LITE SUGNA NU O FÅR MÅNGA GODA STUNDER MED GLASS I VÅR O SOMMAR....

Fredag igen..



Ja nu är det fredag igen o det såg lika härligt ut imorse när man vaknade. Lite frost på gräsmattan o man kunde ana solen som var på väg. Känns som det är ännu varmare idag. Sov gott inatt igen o det var verkligen skönt o hoppas det kommer att vara fler nätter för det finns inget värre än att ligga sömnlös.
Vaknade innan klockan ringde o sen var det bara o vänta på fredagssmset o det kom tio i nio o han skrev att han väntade på besked vad som skulle hända på hans jobb idag o att han skulle höra av sig så fort han visste nåt.
Så redan där visste man nästan var det skulle barka hän tyvärr. Men man lever på hoppet. Jag gick upp o duschade o släppte ut Lina.
La i tvätt som behövde tvättas  o satte in disk i diskmaskinen.
Satte på kaffe o satte mig en stund vid datorn o kollade mina mail.

10 i elva kom nästa sms o det vanliga tråkiga beskedet :( att det inte kommer funka idag eftersom han var tvungen att gå på xtrainkallat infomöte. Ja du är tvungen att sköta ditt jobb o det är viktigare än mig så det är inget att göra åt saken även om jag vet att du hellre åkt hit. O jag visste att det inte skulle bli ändå man har sina aningar även om man som sagt lever på det där jäkla hoppet. Men nu är det kört innan resan så det känns inte alls kul. All luft gick ur en o ridån gick verkligen  ner



Han skulle höra av sig så fort han kunde så vi får se när det blev. FAAAAN att allt ska vara så jobbigt när man nu för en gångs skull mådde kanon. LÄNGTAR efter dig

Käkade frukost o kollade på extreme homemakeover..lika snyftigt som alltid o kors i taket så kollade jag lite på Hem till gården oxå o där hade hänt en massa som man inte fattade ett dugg av så ingen större ide' o titta på det.

Skrev handlingslista inför helgen o gick o handlade. Det blir pannbiff o lök idag o fläskfilegryta imorgon. 

Nu ska jag gå ut o sätta mig o läsa lite igen i det fina vädret. Det är 21 grader bakom huset. Varmt o gott *L* 

Skriver mer sen 

TÄNKER PÅ DIG HJÄRTAT
SMACK

 

Bra dag :)


Mitt hjärta är lika go o smarrig som de på bilden kan  jag garantera. Tack för att du gjort min dag/kväll.
Som vanligt så ringde du bara några minuter efter förra inlägget o det var mysigt o prata. Få höra ditt goa skratt o bara få höra alla fina ord som värmer mitt hjärta. Vi pratade en bra stund sen var du tvungen att ringa en kollega o du sa du skulle ringa upp igen lite senare. Men tiden gick o till sist kom det ett sms att det tyvärr blivit långvarigt samtal o att du hörde av dig så fort du kunde.

Jag fixade middag o sen kollade jag på tv. Vid halv nio kom mamma o William o pratade en stund men de hade fikat innan så det ville de inte ha. De gick vid kvart över o efter en liten stund så ringde mitt hjärta igen. Snacka om överraskning *L* trodde inte han skulle ringa mer idag. Men han var ute ett ärende o ville prata lite med mig. Du är för go älskling. Det hann inte bli så lång stund men du sa du ringde igen när du körde hem. Det tog 45 min innan du ringde o visst gick det många tankar i huvudet man är väl lite av en hönsmamma haha men jag är bara rädd om dig.
Men jag vet hur mammor är o hur de snackar hela tiden fast man ska iväg *L* varit med om det otal gånger kan jag lova *L*
Men skönt o få prata en liten stund till o tre gånger på en dag är inte illa *L* men gäller o passa på nu för nu börjar snart nedräkningen :(  BARA 286 timmar ska du vara borta  *L* så gissa vem som kommer o räkna timmarna *L*

Iallafall så tack för en jättebra dag o jag har mått bättre än någonsin idag o får hoppas det håller i sig *L*
Tack för att du finns o att jag får din kärlek o får ge dig min.

Nu ska Lina o jag krypa ner o sova för man vet aldrig vad morgondagen har att ge *L* fast jag är himla tveksam men man ska väl aldrig säga aldrig. Annars får väl backupen sättas in på nåt vis *L*

Hoppas du sover gott nu för du lät himla trött.. o du IN DREAMS *L*
Miljoner Nattikyssar



Skönt..



Bara en liten snabbis igen *L* SÅ nu har man solat för första gången i år i trädgården o solen brände på bra idag men jag satt inte så jättelänge. Satt o fikade o läste MISSTÄNKT, ett kriminalmagasin jag prenumererar på.
Var riktigt härligt iallafall o Lina njöt oxå att att springa omkring o nosa o leka o sova gott på gräset *L*

LÄNGTAR efter mitt hjärta men kanske han ringer snart om jag har tur eller så kommer där ett sms men det är inte lika kul. Men bättre än inget alls.

SEE you later




Tur...


Torsdag 2 april



Härligt att vakna upp till en solig dag fast det är klart det var lite frost kvar på gräsmattan. Men att solen kan göra en så pigg *L* idag gick det jättelätt o komma upp när klockan ringde halv 8. Känns som jag sovit gott inatt oxå o det tog inte så lång tid innan jag somnade SKÖNT.
Jag duschade o gjorde mig iordning o Lina var ute på sin kattjagarrunda i trädgården *L* 
Jag skulle vara hos Maj-Britt kl 9 o x i taket så för andra veckan i rad var jag i tid *L* Ja alla kan bättra sig *L* t om jag *L*  
Jag passade på o gå in o beställa tid hos frissan till den 18 april kl 11. Vi ska ha vårfest den 19 april så man får vara lite fin i håret ju *L* 

Oj glömde ju det viktigaste *L* kom ett sms från hjärtat halv 9  o det gjorde oxå att dagen går lättare *L* Han hoppades att jag skulle få en skön dag o att han älskar mig. Mmm du är för go hjärtat. Kan inte annat än älska dig..

Halv 10 var det påskspel på Församlingshemmet o det var roligt o jätteduktiga var dom. Där var några skolklasser o kollade oxå. Efteråt så pratade prästen lite med barnen om påsken o barn är som de är *L* Hon frågade om varför man hade ägg till påsk . En sa att det var för att man skulle få godis o en sa att det var för att man skulle kasta dom på husen *L* ja jag lovar att jag inte kunde hålla mig för skratt. Det kom så himla spontant hans svar *L* 

Sen gick vårt vanliga gäng ner till konfirmationsrummet o där bjöds det på ägg o sill, korv, köttbullar o gott bröd.
Så nu är man jättemätt kan jag lova *L* o vi pratade o skojade o hade det trevligt.

Vilket härligt väder det är idag alltså o Lina har sprungit omkring ute i trädgården o jag ska snart gå ut o sätta mig en stund o läsa lite.
Sätter in bild på Lina när hon njuter av solen *L* 

Skriver mer sen
PÖSSSSSSSSSSSSSSs

 


Dags igen...



Att krypa ner i sängen o jag hoppas verkligen att jag kan somna inatt för jag mår inte alls bra, haft en jobbig kväll men får jag bara sova så känns det kanske bättre.
Jag har fotvärmare inatt oxå så det kan knappast bli bättre *L* Skönt att hon är tebax min lilla Lina flina.
Just nu ligger hon o trynar bland mina mjukiskossor i sängen o ser ut att ha det bra *L*

När jag pratade med mr J innan idag så sa han att han skulle ringa igen efter mötet men det blev likadant idag han blev sen o var tvungen att rusa eftersom han åker med nån annan denna veckan. Men han smsade o skrev att han hoppades att han skulle kunna ringa senare ikväll.

Det blev fiskpinnar, potatis, gräddfil med rödlök o rårivna morötter till middag o det var gott. Kollade på de vanliga tvprogrammen o sen kl 20 var det Det Okända. Var väl si sådär idag. Gillar Terry Evans bäst o det var några veckor sen det var han sist. Vara på en seans med honom hade inte vatt dumt men kanske nångång vem vet *L*

Lite i nio smsade hjärtat att han inte kunde ringa men att vi hördes imorgon o att han saknar mig.
Ja det hoppas jag verkligen att vi gör för det är jobbigt när vi inte får prata ens. Känns inte alls bra..något som fattas
Men  gud vad skönt det var när vi pratade idag. Det var välbehövligt *L*

Men nu ska jag som sagt gå o lägga mig o tänka på mitt hjärta
In Dreams

Miljoner Miljoner



Snabbis



Precis när jag skrivit det andra innan så ringde DU. Mmmm så härligt o höra dig ska du veta. Men jag vet jag är känslig o att tårarna rinner med jämna mellanrum. Men du vet varför, det är inte alltid så lätt att ha det som vi har det. Även om vi försöker så gott vi kan så är det inte alltid det funkar. O älskade hjärtat du hade inte behövt vara nervös för det igår. Jag tog det inte alls fel o det trodde jag du förstod på mitt svar till dig igår. Men jag förstår hur du kände dig igår o det är synd det ska behöva vara så. Men du är som sagt inte otillräcklig, du gör så gott du kan o vi kan bara hoppas att allt blir bättre även om året kunde börjat bättre men vi får hoppas tiden är med oss o vi får vara med varandra så länge det går. O jag vill absolut inte släppa dig fri för allt smör i Småland vet inte var jag får alla dumma ideer från egentligen *L*
O ja jag vet där är kärlek i var kram, kyss, blick o leende o det vet du att det är från mig oxå.
Älskar dig mest av allt.. Nu o för alltid..GLÖM ALDRIG DET. O du måste tro på mig *L* Allt jag säger är dagens sanning.



När du kommer in genom dörren
styr jag stegen till din famn.
En känsla som värmer så skönt.

Om jag säger det är kärlek
får jag ändå inget sagt
hur mycket du betyder i mitt liv.
Orden, du är den jag älskar
är en droppe i ett hav.
För det bästa som har hänt mig,
det är du.

Hoppas bara jag får uppleva det snart igen
För långt här inom mig
finns en längtan efter dig.
En känsla som värmer så skön...


En Krigarprinsessas Kamp Är Över



Underbara Sabina är död. Hon förlorade sin kamp mot sin hemska sjukdom igår morse. 34 år gammal o tvåbarnsmamma. Livet är grymt. Sabina hade en obotlig cancer som spred sig till hjärnan o hon har verkligen fått kämpa den sista tiden. Jag har följt hennes blogg under lång tid o man har verkligen fällt många tårar när man läst den ibland. O många gånger har man undrat hur hon kunnat vara så stark o kunnat kämpa på så.
Men du har det bra nu o slipper all smärta o är omfamnad av änglarna.
Sov Gott Sabina.

Ett sista andetag
en besegrad kamp
Borta är ångest och smärta
Ett jordeliv har slocknat

En stor sorg är väckt
och en ny stjärna har tänds
En nyutslagen ängel har
hittat hem....



Första April



Ja idag är det den där dumma dagen då alla ska luras o tidningarna är fulla med en massa idiotiska skämt som de tror vi ska gå på.
Vaknade tidigt imorse fast jag inte ställt klockan o sen var det lögn att somna om. O det tog säkert en timme innan jag somnade inatt. Det ville sig inte alls. Har för mycket att tänka på känns det som.
Brorsan ringde sen o vi pratade en stund om allt möjligt.
Sen ringde Ronny o han o Lina hade vatt o klippt klorna på henne så nu trippade hon omkring fint sa han *L*
Han skulle ner till Ystad i eftermiddag igen så han undrade om hon kunde vara här till lördag fm o det säger jag inte nej till såklart *L* Knappt lönt hon åkte hem igår . Men nu får man värme på fötterna inatt igen för Johan tyckte inte det var nån bra ide' när jag sa till honom han kunde lägga sig nere vid mina kalla fötter o värma dom inatt *L*

Inte ett ljud från Mr J idag o jag vet inte om han är hemma eller på jobb det återstår väl o se sen. LÄNGTAR efter dig goa hjärtat.

Jag har vatt o solat en liten stund o sen var jag inne om o handlade lite o nu sitter jag o fikar o kollar runt lite.
Blir nog lite tvättning medans jag väntar på Lina ..

Skriver mer sen

Miljoner



Till Mitt Hjärta, Du Finns I Mina Tankar

Så sant


RSS 2.0