Vatt..



En jättemysig kväll så tack älsklingen. Du är det underbaraste som finns. Jag är så glad att du finns o det finns väl ingen som kan smälta mitt hjärta som du :) Med dina fina ord som gör en varm i hela kroppen men framförallt hjärtat. Finns ingen som jag älskar mer än dig. Tack för vad du gjorde ikväll....

MÅÅÅNGA Miljoner kyssar till underbara dig.


Måndag..



Så var det en ny vecka igen o den blir väl lite mera händelserik med allt som ska hända :) Just nu håller jag på o städar lite inför morgondagen man vet inte om solen vill visa sig på sin bästa sida så vi kan sitta ute så det är bäst att ha en reservplan :) Ska ha frukostkalas imorgon så idag ska jag fixa en massa pannkakor för det vet jag att alla gillar ja plus vanlig frukost med en massa gott o efter det blir det rosa prinsesstårta såklart :) vad annars..den var lila förra året så nu blir det rosa.

Igår var vi ute i skogen allihop på promenix med hundarna o sen en mysig frukost i det gröna o planering inför midsommar. Vad som ska fixas o så.
Sen åkte mamma, William o jag till Löddeköpinge o träffade Andre, Jessica o lille William. Vad han växt på denna månaden o två små risgryn har tittat fram i munnen. Han var så himla go igår o lika snäll som alltid. Jag handlade två klänningar igår o den ena var rena prinsessbakelsen haha såå himla rosa men det går fint till min bruna kropp :) ska ha den på fredag har jag tänkt. Den andra klänningen hade lite mer färger o är mer en vanlig klänning o gå omkring i. 

Jag har varit ledig idag oxå tänkte att det är lika bra eftersom jag ändå är ledig imorgon men på onsdag börjar allvaret igen o det är tur för gud vad rastlös man blir. Har vatt på banken idag o betalt mina saker som jag köpte häromdagen bla ett jättefint rosa pandoraarmband. Tror det blir jättefint på jag har ju inga armband haha men det är kul att byta. Förhoppningsvis får jag min önskeklocka imorgon oxå ..en rosa eller lila vi får se :) 

Har fått jättefina o goa sms från Kärleken hela helgen o han hade försökt ringa igårkväll men min mobil är knas ibland tyvärr. SAKNAR honom juuuuuuuuuuuuuuu. Men han ringer om en stund mmm.

 Så länge.....


Bra..

Vet inte om ni följer den danska serien Överklassen på Kanal5 play. Den är bra o det kommer två nya avsnitt varje torsdag kl 12 o Låten som alltid är i den är så bra :)


Så var det onsdag igen..



Det vette sören om den är så lycklig *L* men onsdag är det iallafall. Jag blev hemma idag..fyy på mig min första sjukdag på över ett år. Men jag har haft så ont i flera dagar nu..en nerv har satt sig i kläm i ryggen o det har gått ut i armarna o i nacken så att moppa är inte det lättaste så när jag gick upp 4 imorse efter en plågsam natt så tänkte jag ..näää jag kan minsann oxå vara hemma nångång o sen la jag mig igen. Vi kan inte ringa Mia förrän kl 7 o anmäla oss sjuka så det blev en liten sovstund däremellan. Sen efter det har det varit skit med sömnen o jag har vatt uppe o tagit det lugnt men ändå fått gjort lite av varje. Hade gått ner 1½ kg sen igår o det är skönt det är på rätt håll igen men det gäller att äta på regelbundna tider o bra mat så funkar det uppenbart o jag har så svårt för det ..vet inte varför när man vet det är så viktigt. Jag har ju en sak som ska göras o jag måste gå ner sååå många kilon till innan dess :(  Slängde mina jäkla naturdietpulver idag..finns inget värre o fyy vad man tröttnar fort o dyrt är det ( speciellt när de bara står i skåpet haha )  Ja jag vet det inte är lätt med det här med vikten. Jag är ju opad men det är en kamp ändå ..för operationen är bara ett hjälpmedel sen får man själv kämpa på o det är inte det lättaste. Men hade jag inte opat mig hade jag varit död nu så visst är jag tacksam men inget jag gjort om jag inte verkligen hade behövt det.  Nä nu med sommaren så kommer grilltider o det är bra mat o massa goda grönsaker mums. O Jordgubbar såklart *L* då är det sommar även om vädret inte vill bestämma sig idag heller. Solen var framme länge men sen ville molnen oxå titta fram suck.

På tal om det igår så funderar jag fortfarande men en sak igår kl 22 gjorde att man kom på bättre tankar . Så tack för det *L* Jag vet det är svårt men motgångar är väl till för att lösas men funderingarna går fortfarande runt i huvudet.

Nu Ska Amanda o jag gå en promenix medans solen behagar vara framme :)

 Så länge...


Tvekar...



Hänt en sak som gör att jag tvekar om en sak. Måste ta o tänka över det riktigt rejält så jag inte gör misstag. Det är det sista jag vill ju. Det känns i hjärtat vill jag lova men ibland måste man tänka på sig själv oxå o inte bara på andra.

Gillar..

Spanien var verkligen bra i år. Denna går varm i Mp3.

 


En vecka kvar...



Sen lämnar man de 42 åren o går in i nästa. Tänk vad ett år går fort nästan skrämmande.

Idag är det iallafall tisdag o min lediga dag o vännerna o jag har vatt o fikat i några timmar. Alltid mysigt att äta frukost o prata om vad som hänt o vad som ska hända. Tiden bara springer iväg när man sitter så o mycket kaffe blir det :) o det straffar sig nu i eftermiddag haha Ska träffas på söndag igen för att planera midsommar. Blir en skogspromenix med hundarna o frukost efter det.
Vi gjorde det i söndags oxå o frukost smakar aldrig så gott som då.

Annars har det hänt lite av varje som alltid..så sällan som jag skriver nu för tiden så hinner det hända en del. Morsdag blev kanon fast det regnade såklart när vi var i Parken men det gick bra ändå. Först var vi på marknadsbörsen o kollade. Jag skulle köpa rakblad till Johan o jag hittade min hårfärg för 55 kr så jag köpte två paket till. Den kostar 99 kr annars på Lindex. 
Fonduen på Elysee var god som vanligt men tur man äter länge så man får ner lite :) Efterrätten blev en himmelsk chokladfondant mmmm
Mamma blev jättenöjd med dagen o det var det viktigaste. Hon tyckte det var mysigt att ha alla omkring sig. 

I fredags hade vi grillfest o det var kul som alltid o sen i lördags så var styrelsen i HKV på sin årliga middag o vi var på Marinan i Ystad o det var en härlig dag med trevliga människor o jättegod mat. Synd bara att det blåste så mycket så vi fick sitta därinne. 

Vad har mer hänt ..jo jag har klippt mig igen..man får göra det ibland *L* när det växer som ogräs haha  Så nu får vi ha lite egobilder igen *L* 

 

 






 Så länge ...


RSS 2.0