Till Alla Änglar Därute




En Underbar Sång som säger allt....

Måndag o semester




Ny vecka o nu har jag semester i 2 eller 3 veckor inte bestämt mig än får se hur väder o vind blir. Men mitt jobb har stängt nu i 2 v så då måste jag vara ledig. Ja jag hade inte kunnat gå o jobba än för jag känner mig som en zoombie fortfarande av alla tabletter man tagit o fortfarande lite värk i magen men förhoppningsvis ska det bli bättre så jag slipper sjukhus.

Gårdagen gav inte så mycket o jag vilade mest o kollade lite tv. Blev pizza till middag o det var riktigt gott ..inte smakat så mycket med mat på länge ju. Vi kollade in en film sen o ja jag vet fortfarande inte vad den skulle vara bra för men men kunde ju inte sluta kolla ändå haha

Gjorde en sak igår som jag aldrig gjort förr o det kändes riktigt konstigt..men nån gång ska ju vara den första :) men jag måste....

Blev sängen vid tolvtiden o då såg jag att jag fått ett jättegulligt sms *L* tack..du är för go alltså. Saknar dig oxå..du skulle bara veta.

Sov länge idag o det var skönt men vilka drömmar man har när man käkar tabletter haha rätt så rörigt. Sen ringde brorsan o sen passade jag på o ringa mamma oxå o prata en stund. Nu har jag käkat sen frukost o funderar på vad jag ska hitta på nu. Tänkte ge mig en vilodag till o sen får vi se om jag får iordning det jag vill.

Puss o kram


Söndag



Veckan börjar gå mot sitt slut o jag tycker den sprungit iväg även om det inte hänt så himla mycket. Lördagen gick i lugnets tecken. Mamma o J kom hem efter loppis o handling o visst hade J köpt några fina saker för en spottstyver. Vi fikade med frallebullar o wienersemla..halllåååå behöver inte berätta vem som dumpade rejält sen va :) Fick lägga mig o vila några timmar. Sen fixade vi middag o ja det blev bakning oxå ..kärleksmumsmuffins o ja dom blev godkända haha så jag kan nog om jag vill. Var inte ett skit på tv:n på hela kvällen så blev mest zappning innan det blev sängdags.

Vaknade halv 7 imorse o fick ta tabletter o sen somnade jag om o vaknade halv 11 !!!!! o då var J körd o putsar fönster. Jag ringde mamma o vi pratade en halvtimme ca. Sen tog jag fram lite frukost o veckans film ..herre min gud vad jag grät..den var både romantisk o snyftig o tårarna kom hela tiden. Så tänk hur man såg ut efter den filmen o vilken huvudvärk *L*

J kom tebax för en liten stund sen så vi får se vad som händer i em. Säkerligen inte så mycket..han behöver oxå vila nångång. han ska jobba 2-3 dagar till o sen ska han ha semester.

Hörs senare..

Puss &Kram

Lördag




O då var det helg igen..men just nu känns det som alla dagar är likadana så jag hoppas jag slipper stanna hemma alltför länge. Idag kör vi med bara värktabletter o får se hur länge det funkar för J har hotat med Ystad annars..NÄÄÄÄ vill inte. Har jätteont i sidan än o det lär inte gå över. 

J har tagit svärmor med sig ut idag för de ska på loppis o alla vet ju hur kul  Susanne tycker det är ..NOT. Jo hade jag sluppit alla människor som springer o sen drar i alla saker o ska ha osv så hade det varit lugnt men nä jag klarar mig utan o vi om nån har ju massor av saker vi behöver bli av med istället. Men vi får se vad J kommer hem med :) Hoppas nåt fint till uterummet isåfall. 

Sen när de kommer hem ska vi fika o J o jag har bestämt vi ska baka..ja ni hörde rätt..Jag baka haha ja det lär bli som det blir men jag vet ju hur duktig min kära J är så det lär bli hur gott som helst. Jag är mer matmänniska än bakmänniska om man säger. 

Nu ska jag ner o fixa lite i köket..


P&K  

13




En fredag som alla andra, fast det ska vara den 13 o olycksdag men inte hänt mer idag än nån annan dag . Haft en jobbig dag o hoppas den snart är slut. Inte alls vatt på topp men vet ju orsaken. Sov länge o sen hade brorsan o jag ett lååångt telesamtal om gamla tider :) nåt som livade upp en iallafall :)
Mamma var på Bulltofta o köpte skinkfärs o schnitsel till mig o det blidde dallasburgare till middag som intogs till en trevlig dansk film *L* o sen efter det ett avsnitt av CM 6 äntligen vad jag längtat :)

Blir snart sängen här..tycker den ropar :)

Puss o kram

Då är det dags



Att krypa ner i sängen..tabletter tagna så nu hämtar snart Johan B Lund mig får vi hoppas :) Ingen höjdardag när det gäller att må bra men nu börjar jag vänja mig..men det ser ut som att vi kanske får åka till sjukhuset ändå ..jaja jag ska ge det en dag till sen måste jag om jag mår såhär. Att man ska ha sån skräck för det..bara lukten puhhh hate it. 

Blivit en vilodag som jag sa med lite avbrott med telesamtal o sms o sen har det varit tvtittande det mesta av kvällen utom mellan 21-22 för då fick J kolla sitt älskade program själv :) 

Nä nu säger vi Natti Världen Sov Så Gott 


Puss o kram

 


En dag till




Med regn o som en viss annan person sa så suger detta hästpung alltså. Känns som alla människor blir totalt nere när vädret är såhär o vadå är det konstigt nääää. Vi behöver all sol vi kan få o tack gud att jag är dålig o inte fick tidig semester detta året :) för det börjar kännas som en repris av förra året vädermässigt o tre veckor semester i sånt..NÄÄÄ tack. Hoppas verkligen våra planer håller med det vi tänkt till hösten istället. Hade varit jätteroligt :) Måste bara planera lite med A *L*

Annars har natten varit lite bättre. John B Lund kom efter en stund men jag vaknade av världens kramp i benet imorse..aj aj aj . Bättre kan man vakna haha det värsta är att det sitter i så himla länge.

Oj Solen tittar fram HALLELUJA..men det är så STORA gråa moln oxå så den lär bli kortvarig.

Har diskat o nu försöker jag få i mig lite frukost. Hur gott det nu är när det finns nada smak i min mun haha Du är mer än hjärtligt välkommen tebax :)

Planer för dagen VILA VILA VILA.

Ps Lite duktig är jag va o klarat två dagar i rad :)

Puss o kram


Oj



Jag Lyckades *L* två inlägg på en dag :) inte illa. Hade jätteont i em men blev lite bättre när J kom hem med nya tabletter. Fick jättegulligt kort från min kollega idag där hon önskade jag skulle krya på mig. Blev jätterörd så tack A-M du är för go.

Fick ett långt gulligt samtal i em oxå men inte så lätt när man har ont som helv..lite svårt att vara engagerad men hoppas du förstår o jag blev jätteglad för dina fina ord..o lite förvånad över det du sa med 217...men jaaaa :) Hoppas vi hörs snart igen ...LÄNGTAR.

Mamma var inne om en stund o hjälpte mig med en sak så nu är det fixat..Tack :)  J gjorde korv o makaroner oj vilken matsensation..not ..men det lilla jag äter just nu spelar det ingen roll vad jag äter för inget smakar ändå. Kollat lite tv..men tänkte passa på o skriva här lite nu innan jag ska se Läcker for love på tv3 dr..måste ju se hur det går för galne Gustaf *L* en galnare homse än han finns då inte *L*

Hoppas jag kan sova sen o slipper ha ont inatt.


Puss o kram


Onsdag hela dagen



Kan behövas en solig dag på bild för solen lyser med sin frånvaro ute o regndropparna har tagit över. Börjar likna förra sommaren :(  Får se hur det blir nästa vecka när jag ev ska ha semester. Vet inte än hur det blir eller jag blir fortsatt sjukskriven. Har drabbats av en svår inflammation i magen o haft det i över en vecka nu. Började förra måndagen o jag låg i nästan 30 tim med fruktansvärd värk men är man envis så är man. Fick sitta 4 tim på akuten ja sitta o sitta det var det svåra fick halvligga i väntrummet o kände att snälla lägg den gula filten över huvudet på mig så jag slipper allt detta. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Fick två sorters penicillin o två sorters värktabletter så ja det känns som man är en zoombie nu o  går i sin egen värld. I måndags var jag hos dr igen eftersom jag inte kände mig bättre o han sjukskrev mig o tog sänkan. Sen ringde han på kvällen o sa att den var på 168 istället för 84 förra tisdagen o det ska ju sjunka inte öka. Så hans råd var att fick jag mer feber så skulle jag åka ner till Ystad igen som igår för då fick jag bli inlagd o få antibiotika som dropp istället. Men jag har ingen feber är merst kallsvettig o fortfarande ont så vi får se. Har penicillinet till fredag. 
Ska sen på undersökning av tarmen i slutet av augusti. Ja det är bara elände. 
Allting skulle bli bättre sen vi flyttade men jag har drabbats av tre saker sen vi flyttade in så det känns inte alls kul. 

På tal om det så ÄLSKAR jag vårt fina hus. Aldrig trivts så mycket o snart är allt på plats får jag hoppas. Vatt lite mycket med en massa olika saker så tiden har inte riktigt hängt med men blir jag bara bättre så är det några dagar på semestern så blir kontoret o sovrummet helt klart. Mycket som ska fixas i sovrummet är en helt ny makeover ju *L* Men fint blir det o ja Lila *L* 

I söndags fick vi igång parabolen..inte sett tv sen 17 mars o ja har överlevt *L* Men har nog sett de flesta av våra dvdboxar..blivit mycket danskt :) men de gör ju oxå de bästa serierna. Beställde förresten 7 nya boxar o fick hem dessa förra veckan så nu har jag äntligen Criminal Minds 6 plus en massa annat godis :) Så blir sommaren regnig så vet jag vad vi ska hitta på :) för tv:n hade jag klarat mig utan..bara massa repriser o mög. 

Så nu får vi se om jag klarar o skriva mer än en gång per halvår haha Vet inte hur många ggr jag lovat o skärpa mig. Vi får se :) 

Puss o Kram    

RSS 2.0