Oj




Nu var vi här igen...att det ska vara så svårt att hitta inspirationen o skriva härinne. Nu har snart denna första månaden gått utan en enda rad o det hjälper inte o säga man ska skärpa sig. Man är obotligt hopplös tror jag. Är sjuk just nu oxå med lite feber, snörvlig o trött i hela kroppen o det gör ju att man orkar ännu mindre. Förhoppningsvis kan jag gå o jobba imorgon..saknar alla mina arbetskamrater men A-M har vatt snäll o smsat flera ggr varje dag så jag inte känt mig helt bortglömd :)

Hänt en massa nytt denna månaden..vi har fått en ny familjemedlem i släkten Sebastian som föddes den 2 januari så nu är William stolt storebror. Vi var o hälsade på det lilla knytet den 7 jan o han var så söt så o lika tyst som W var när han var så liten :) nu går munnen på honom hela tiden haha

Jag började jobba 75% den 9 jan o det funkar jättebra trots all väntetid efter jobb men förhoppningsvis ska det ändras snart.

Den 21 januari firade J o jag 23-års dag sen vi möttes o blev ihop. Herre min gud vad tiden går fort..skrämmande ju. Vi har ju haft både mot o medgångar men hoppas det ska fortsätta o gå i mest medgångar nu när det ska hända så mycket nytt i vårt liv.

Igår den 24 jan så fyllde vår lilla bebis Amanda 7 år o det firades på kvällen med varma mackor o sen semlor. Mamma o R var här o firade med oss :)

Imorgonkväll ska 50 ur föreningen gå på revy i Tomelilla kl 19 o det ska bli roligt..det brukar vara det iallafall så hoppas jag mår lite bättre tills dess.

Nu sitter jag o väntar på ett samtal men det kommer nog snart..fick ett fint sms vid 13 :)
Ska plocka ur diskmaskinen o duscha o sen blir det middag med stekt fläsk o potatisbullar gott.


P&K



RSS 2.0