Tror...

Jag ska sätta upp denna på killarnas toalett på Liwells *L* 



Torsdag..

 

O ännu en arbetsdag är över o tur var det för jag har så himla ont i hålfoten så jag får halta mig fram nästan så det är tur att det bara är en dag kvar i denna veckan. Jag ska väl klara den oxå förhoppningsvis. Men kämpa är man bra på så. Vi var färdiga redan kvart över tio idag så det blev en låång fikapaus o snack. Som tur var så var Hasse snäll o moppade Svinalängorna idag så jag slapp gå upp i så många trappor.
Ska på möte ikväll kl 19 så jag får väl vila i eftermiddag så att jag orkar med det. Är säkert inte hemma förrän vid 21.30 tiden eftersom vi ska köra lite studiecirkel efter fikapausen.
Mer synd om mamma som vatt iväg sen 7.10 imorse o kommer hem vid 18.30 ikväll o sen måste gå på mötet efter det..stackare..men vafan vi tjänar ju pengar :) utan att behöva anstränga oss alltför mycket.

Fick brev igår med tiderna till den 15 maj då vi ska åka till Bakken. Ska bli jättekul bara det nu blir kanonväder o det bästa är att resan är gratis så det blir bara o betala lite mat o sånt..lite får man offra haha men det är klart att med min restskatt så behövs varje krona men men.

Dagen igår var lika mysig som de andra i denna veckan. Han är verkligen det bästa som hänt mig o det är så skönt att prata med honom. Är man trött o hängig så är det hans skratt som livar upp en igen garanterat. Så skönt att kunna prata om allt o veta att man är älskad.

Tror det snart kommer ett litet samtal om jag har tur :) LÄNGTAR


Godnatt..



Nu är klockan slagen för sängdags o snart ska jag krypa ner i min säng för kl 4 är det dags att stiga upp igen. Men nu börjar man vänja sig. O det är onsdag imorgon o den dagen är alltid bra :)

Var en jättebra eftermiddag idag så tack hjärtat för du gjorde min dag. Länge sen det kändes såhär bra o det är nåt jag verkligen behöver det kan jag lova o det krävs inte så mycket.

Känner mig väldigt bekymrad över min kära vän o hoppas att hon snart ska få det bättre att allt ordnar sig till det bättre. Så tråkigt att det blivit såhär o jag har dåligt samvete fast det är inte jag som ska ha det egentligen men jag ville inte det skulle bli såhär o det hoppas jag att du förstår men det vet jag att du gör. O det känns skönt att det är mig du tror på för jag skulle aldrig ljuga för dig. Vi har trots allt känt varandra nästan hela livet o jag har ingen anledning till o såra dig . Känner mig oxå besviken med det att träffas. Det hade varit kanonkul men vi måste se till o göra det när allt lagt sig. Men du ska veta att jag tänker på dig. Känns inte kul att du ska behöva känna dig sårad o frustrerad men som sagt får vi hoppas allt löser sig till det bästa. 

Sov Gott Världen

 


SUCK..



Ibland kan man undra varför folk gör som de gör o inte kan stå för sina handlingar. Att folk man trott vatt en av sina bästa vänner kan göra så mot någon kan jag inte förstå. Men tyvärr så hoppas jag att du mår riktigt dåligt nu för det ska du göra . Du gör inte bara din älskling så fruktansvärt illa utan andra människor oxå. Du vet hur hon haft det innan o hon behöver absolut inte mer sånt. O till vilken nytta ??? är det värt det ?? Nej jag tror inte det. Tror du ska sätta dig ner o tänka över vad du pysslar med innan det går helt åt skogen. O du ska veta att jag önskar att hela vår vänskap o allt vi gjort ( som du nu säger vi inte gjort ) var så ogjort som möjligt. För jag trodde inte du var en sån feg skit men men.

Tack för ordet !!!!


Crime




Att någon kan få ens värld att rubbas så mycket som du gör är inte klokt egentligen. Men det räcker att jag hör din röst så blir jag så enormt varm i hela kroppen o man blir så glad i hjärtat. Det bästa är att du säger exakt samma sak även om jag nu inte kan tro att någon kan känna så om mig *L' Men visst värmer dina ord så otroligt mycket.

ÄLSKAR DIG

 


Grattis ..

Till Mig ..




Idag har jag vatt på mitt jobb i precis 1 år :) Oj vad tiden går . Men jag trivs o det är skönt o bra arbetskamrater så vad mer kan man önska sig :) Glad jag tog chansen..


Tisdag igen



O man är ledig..skönt. Men varför kan man inte sova när man nu slipper gå upp kl 4. Fast det är klart J hade ställt mobilen på väckning imorse o glömt o ändra tydligen så kl 4 skråla den igång för full. Fast då var det skönt att kunna lägga sig åt andra hållet o snusa vidare *L* Men sen kom det ett sms 7.20 från Kärleken o sen var det kört att somna om. Så jag har skrivit räkningar..ett onödigt ont haha tvättat en maskin mörktvätt, rensat tidningar, diskat, plockat undan , vatt en långpromenix med Amanda,  käkat frukost o sett Biggest Loser sen igår o ändå e klockan bara halv ett nu. Dagen känns lång alltså. Vi får kanske ta en liten vilostund sen Amanda o jag *L*

Helgen var förresten jättebra men det var tidiga morgnar o det är inte så kul när man äntligen är lediga o förra veckan var extremt jobbig så jag var helt slut i fredagskväll o det satt i hela helgen. 
I lördags var det Vårdag i Sjöbo o folk gick ur huse här haha Det började med bakluckeloppis där vi gjorde många fynd. Bla massa leksaker till Amanda o en tygtunnel hon ska ha i trädgården o springa genom. Jag köpte ett par jättefina vagabond ballerinaskor  för 10 kr.  Fick ett jättefint halsband av J oxå . Handgjort o hon gjorde bara ett exeplar av varje halsband så ingen har ett som mitt :) blev en jättefin rosa ring oxå.  Sen var vi o hälsade på Kjerstin som stod på mässa på banken o B-O passade på o klippa sig hos henne. Ja hon är frissa ..hon kör omkring o klipper  folk som har svårt att ta sig till en frissa av en eller annan anledning. Bra affärside' . 
Sen var vi på Anderssons o fikade..kaffe o bakelse. mums. 
Sen gick vi omkring o kollade lite i byn o sen på kvällen var vi hos William o grillade. B-O o Kjerstin var oxå med o som vanligt blev det en massa sång :) 

På söndagen steg jag upp o kokade kaffe ..värmde frallebullar o kokade ägg o sen åkte vi ut till Skarrie där vi träffade mamma o B-O o de hade kasper, sassy o emmy med sig så det blev många hundar. Vi gick en lång promenix o sen käkade vi frukost i skogen o det smakar väl aldrig så bra som ute i det fria haha nu menade jag alltså frukost ;) 
Sen skulle vi åka till Ystad o sjunga så tyvärr fick vi ta oss hemåt igen vid halv 12. 
Vi hade jättekul på kören som vanligt. Den är helt annorlunda mot kyrkokören. 
Sen var det hem o bara ta det lugnt o vila *L* skööönt. 

Igår måndag jobbade jag som vanligt men vi var färdiga redan vid 10 så vi tog det lugnt o hade lång fika. Köpte mariabullar till oss vi fick ju fira igår istället för idag. 
Sen åkte jag hem vid halv 12 o handlade lite o sen när jag kom hem så pratade jag med kärleken 2 ggr mmmm. De orden han sa igår gjorde att man inte kan tveka..men man är dum o funderar en massa istället för att bara vara o låta det ske. 

Var på kören sen o det var övning till Valborg o nu börjar sångerna sitta riktigt bra men gud vad tradiga dom är. Var jättetrött sen när jag kom hem o det blev lite pyttipanna till middag o CSI på tv. 
Mailade till Mia om min semester. Vatt så mycket hela tiden så jag har inte kunnat bestämma mig om när jag vill ha den. Men det blev inte som jag ville ändå när jag väl bestämt mig ..fick v 30-32 men jag ville ha v 29 -31 . Så nu bestämde jag att bara ta v 30-31 o spara den andre veckan till i höst eller nångång när man kan behöva koppla av lite *L* eller hitta på nåt kul. 

Mailade till Malin  oxå o nää jag bara skakar på huvudet. Karlar alltså. Att de inte fattar hur de kan fördärva saker o ting men skönt att allt fixar sig o att du nu kan släppa det o gå vidare. Att jag dragit mitt strå till stacken o försökt göra vad jag kunde. Men vad har man vänner till om inte att hjälpa. fast vissa har nog inte förstått det.

Nä nu får jag väl hitta på nåt att göra så jag inte sitter här o somnar *L* Längtar tills imorgon..




Till Malin :)



Se nu till att du inte springer iväg o river ner en massa affischer på stan :) fast det är klart i våra små byar får vi min själ inte såna godbitar att titta på :) Men vi hade väl inte tackat nej till att ha denna mannen i sovrummet..Ja på väggen då såklart haha


Äntligen...



Är arbetsveckan över o herregud vad jag är trött i både kropp o själ. Denna veckan har verkligen tagit på mina krafter. Så det är väl jag som sitter o sover framför tv:n kl 19 ikväll eller nåt haha Så rolig är jag. Tycker jag varit rent snurrig i päran hela dagen o innan när jag skickade sms till Kärleken så kom jag inte ens ihåg om jag skickat eller inte så det blev dubbelt upp *L*

Men leendet från dig imorse gjorde dagen lite bättre även om det tog lite tid innan det kom. Du hade massor idag men du sa det kommer snart :)  men som jag sa till dig..du får så vackra ögon när du ler..du bara skrattade men hallååå det är ju sant :)

Annars blir det full rulle hela helgen ..jag som hade behövt vila men det får jag göra när jag blir pensionär som min bästis Annika sa häromdagen. Men då ska vi gå på pensionärsdans o bingo o resa till Ullared osv då har vi ingen tid över till vila *L*

Idag blir det min favoriträtt till middag :) lövbiff med massor av lök mums. O Rocky roadglass till efterätt. O så får det väl bli nån film eller nåt om jag nu inte somnar som sagt :)

Nu väntar jag på ett telesamtal :)


Ålderdomshem..



Så precis känner jag mig..trött som en hel avdelning o just nu e det mest sängen som hägrar. Länge sen jag kände mig såhär trött men det är väl så mycket annat som spelar in oxå. Får väl bli en liten eftermiddagslur ihop med Amanda. Fast lägger man sig så brukar hon komma med sin älskade ( o mattes mest hatade *L* ) boll som piper..suck. Häromkvällen tog hon den med sig ut i trädgården men sen lät hon den vara kvar där ute. Sen när jag la mig så gick hon omkring o gav sig inte förräns jag öppnade dörren så hon kunde hämta sin älskade boll..hundar alltså haha

Jobbet gick bra idag o Tina är kul o jobba ihop med o vi var ett bra team :) Det är kul att jobba med andra än Hasse hela tiden. Ibland kan det behövas lite tjejprat oxå :) Men Hasse är på plats imorgon igen.

Kvällen ser ut att bli lugn o det blir fisk till middag.

Har fått sms från godingen för en stund sen o det kändes bra :) saknar honom verkligen. Han finns i mina tankar 24/7 garanterat :)

Skriver mer sen ....


Natten...



Är på intåg här tidigt som vanligt. Nästan lite på övertid men nu kom mitt nattisms så nu kan jag somna lugnt förhoppningsvis :) Så det blidde tre sms idag :) o i ett av dom stod det som är det mysigaste o höra av allt :) Hade vatt skönt att få lägga sig på din trygga arm o somna men men ..

Inte hänt så mycket ikväll annars. Jag la mig i eftermiddags o sov bort två timmar. Sen blev  det rester till middag från igår..makaronpudding..gott. Sen har jag kollat på tv blev lite zappande fram o tebax eftersom det inte var nåt som föll mig på läppen ikväll. O det var inte Biggest loser i heller pga hockey. Men som den kvinna jag är o nyfiken så har jag fuskat även denna gång fast jag lovade att låta bli *L* så nu är det inte lika kul längre o se . Fyyy på mig *L*

Sov Gott Alla
Jag vet vem jag ska tänka på iallafall :)


Så var det onsdag



O en arbetsdag är över igen. Tiden går fort. Var så himla kallt imorse när jag gick till bussen men sen var det fint väder i Simrishamn men när vi närmade oss Sjöbo igen lite över tolv så SNÖADE det igen suck med stora enorma flingor. Hallåååååååå var tog våren vägen.

Det gick jättebra på jobb idag. Var bara Hasse o jag idag för Maria jobbar på Svea denna veckan. Men vi var klara i bra tid ändå o hade låång kafferast :) 
Hasse ska vara ledig imorgon så då hoppar Tina in. 

Tog lite tid innan jag träffade M idag men det leendet som kom från honom var underbart o se. Ett sånt kan rädda en hel dag :) o det är mysigt att stå o kolla in honom lite i smyg fast jag vet att han vet att jag gör det haha Han e så himla fin..Ibland kan även den blinde hitta ett korn..ett guldkorn :) Ja ödet e underbart ibland :) 

Nu ska jag dricka lite kaffe o värma mig för känner mig väldigt frusen. 
Skriver mer sen :) 
Så en stackars uttråkad sjukskriven kvinna  i sin bästa ålder har nåt att läsa :) 

  


Nu...

Är det denna som går varm i Mp3spelaren :) Såååå bra

 


Den andre ..

Godingen på Skolgatan som en viss person brukar säga :) Ja vissa kan behöva gå till optikern haha

Nyklippt iallafall o ser ut att tänka på nån viss ;0)


Min Goding

AMANDA


Oj



Hmm ja jag lever ..kanske bäst o visa ett livstecken då o då om nu nån skulle bli orolig haha
Men jag känner mig ganska så hängig o ont i halsen o snörvlig. Den där förkylningen vill inte släppa taget. Men man är dum o kämpar på o går till jobb fast man borde vara hemma

Att det ska vara så himla svårt att få lite inspiration igen att skriva härinne. Vet inte vad det är som är så svårt men tiden springer iväg o det är inte lätt att hinna med alla måsten så det är väl andra saker som blir prioriterade.

Nu har mer än halva april gått o det märks att det är april på vädret ena dagen kanonsoligt..nästa snö !!!! hallååå trodde vi var färdiga med det skitet. Det är solen vi vill ha :) Förra veckan var premiär för utesolning o det var skönt men lite kyligt än i vinden.

Vad har hänt mer då..ja det har varit påsk o mycket sång..är med i en ny sångkör nu i Ystad o den är jättekul..men bara varannan söndageftermiddag. Plus att vi nu tränar en massa i kyrkokören..nu är det ju dags för Vintern ra o Sköna Maj igen suck stånk. O så är det jobb jobb jobb. Fast vissa dagar är riktigt roliga ..läs onsdagar o fredagar *L* Tror knappt man kan vara på ett bättre ställe o jobba. Många karlar haha o trevliga är dom oxå. Men jag har min kärlek så vem bryr sig egentligen.

På tal om kärlek så pratade vi innan o det är så mysigt. Att man kan vara så himla go alltså. Längtar tills vi ska åka iväg. Har bestämt en resa nu o det ska bli jättekul. Jag har fått bestämma o snacka om att han blev förvånad av valet men herregud det spelar ingen roll var jag är bara jag är tillsammans med honom o jag har planerat saker som han aldrig skulle kunna tro haha Hoppas tiden går fort nu fram till det. Har tänkt massor på en sak han sa idag o som jag vet bekymrar honom lite eller rättarsagt mycket o jag tror jag får ta ett prat med honom om det igen imorgon.

Nä nu ska jag snart gå o lägga mig..känner sig som en pensionär när man lägger sig kl 21 men skönare när man vet att klockan ringer 4 suck.

Förresten har J fyllt 40 år den 8 april så grattis på födelsedagen i efterskott hjärtat :)






Natti Natti Världen




RSS 2.0