En till

Sång som går varm..snyftig o ibland undrar man....

 


Torsdag 24 september




Får väl börja med att säga att som Kärleken sa att så som jag hållt tummarna för dig så måste du fått jobbet. O Ja det ser så ut :) Nu ska Susanne jobba på mäklarfirma o ta emot bokningar o lite sånt. Himla tur man har trevlig telefonröst haha  ska jobba 50 % till en början o det är 4 tim om dagen. Jobbet ligger i Tomelilla o det tar bara 20 min dit med buss så lite bättre. Jag börjar den 5 oktober om allt går i lås. Men visst är det tråkigt att lämna Hasse nu efter denna tiden o jag vet han blir himla ledsen men han kommer alltid ha en vän i mig. Jag har inte sagt det till honom än får se när han får reda på det. Mia sa jag skulle vänta o säga nåt.

Fick ett underbart gulligt sms från Kärleken imorse. Det känns verkligen skönt att du saknar mig lika mycket o de sista orden du skrev gör att man bara smälter. Önskar bara vi snart får träffas men du har så himla mycket hela tiden. Idag är det precis 3 månader sen vi träffades sist o det känns tradigt om jag får säga min mening. Vi får väl skärpa till oss. 
Han hade bråttom hem idag för o köra iväg på träning så vi hann inte prata efter jobb heller. Han skulle höra av sig senare men om jag känner honom rätt så ligger han o sover framför tvn nu *L* 


Annars har dagen varit bra. Vi tog det ganska så lugnt idag på jobbet o Eva kom o hälsade på så vi var på Pedersens o fikade o pratade. Sen vid ett-tiden gick vi o käkade. Jag åt en halv kebabtallrik. 
Åkte hem halv 3 o jag pratade med mamma i mobilen. De har varit i Ullared idag o de var på väg därifrån då. Niklas hade hälsat till mig..den snygga chauffören ni vet. Han sa att han tyckte jag var så trevlig så *L*  

Jag pratade med B-O oxå o vi bestämde vi skulle gå ut o festa imorgonkväll. De har gamla godingar på Gondolen så vi ska gå dit några st. Middag o sen massa musik ska bli himla kul. Nära o bra hem oxå man kan t om krypa hem haha om det skulle bli för bra.

Sen ringde LL oxå o vi bestämde att Rakel skulle vara här över helgen så hon kommer imorgonkväll vid fem-sex. Så Johan får vara hundvakt imorgonkväll för han skulle jobba länge o sen upp o jobba hela lördagen oxå så jag tror inte han pallar följa med ut.

Kollat lite på tv ikväll o det blev mannagrynsgröt till middag. mumsigt *L*
Ska snart gå o lägga mig för ögonen börjar gå lite i kors.
Ska bara skicka ett nattisms till Kärleken först.

Sov Gott Världen
Sov Gott Hjärtat

SMACK




Onsdag 23 september



Kan väl säga att jag inte var den piggaste av alla när klockan ringde imorse. Blev dåligt med sömn inatt tyvärr.
Kärleken ringde igårkväll vid åtta o han skulle på en uppvaktning men skulle ringa när han körde hem igen o jag sa han kunde ringa när som för jag var uppe. När det gäller honom så :) Det var så skönt att prata med honom o nu har vi rett ut det jag var orolig över o det var inte som jag tänkt alls. O det var mycket som han sa igår som gör att allt känns bättre. Speciellt en sak han sa gjorde att det värmde extra :) 
Iallafall så kollade jag på tv o sen satte jag mig vid datorn o jag blev tröttare o tröttare men jag la mig inte utan väntade. Lite över två kom där ett sms att han var på väg hem men att han inte vågade ringa då o att han saknade mig. Jag skrev med en gång att jag väntade ju på hans samtal så det var bara o ringa. men helt tyst o jag väntade en stund till sen la jag mig o då var kl tjugo i tre.
Klockan sju kom där ett sms att han bad om ursäkt o att han missat mitt sms inatt o att han trodde vi kommit överens om att jag var uppe tills kl 12. Se karlar de lyssnar inte haha 

Jag sov tills kl 8 o sen gick jag upp o duschade o gjorde mig iordning o sen hämtade jag tanterna o vi gick till Anderssons. Idag var vi åtta stycken. Mia ringde när jag var där o jag ska åka till Tomelilla kl 13.04 o prata med henne o hennes kollega om det nya jobbet så vi får se vad som händer :) Man är nervös iallafall men det hör väl till :)

Jag skriver mer senare...

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss

Tisdag 22 september



Sov tills kl 9 o det var skönt. Känner mig trött i hela kroppen, i var led. Låg kvar en stund men sen gick jag upp o gjorde mig iordning o gick o handlade lite. Tråkigt väder idag, regn. Men det kan inte vara solsken jämt ju.
Sen hem o käkade frukost o sen ringde Hasse. Han hade vatt på nåt möte o skulle berätta vad som hänt på det.
Jag fryser som en gris o ska gå o vila lite nu tror jag. Skönt o krypa ner under duntäcket o bara soooova :)
Inte ett ljud från Kärleken idag :(  men det är väl en massa möten som vanligt. Tror inte han ringer när han kör hem heller. Men hoppet är det sista som överger en sägs det :)

Skriver mer sen 

PÖSSSSSSSSSSSSs 

Måndag 21 september



Jobbedags igen o när jag satt på bussen så kom där ett sms från Kärleken att han haft så mycket att göra på söndagen  o missat mitt sms på kvällen. Vi skulle höras senare skrev han.
Jag skrev till honom att där e nåt jag funderar väldigt över efter vårt samtal i lördags. Ja man är väl så men jag får inte bort det från hjärnan det är nåt som oroar mig väldigt .

Hasse kom o hämtade mig som vanligt vid stationen o sen städade vi på hela dagen o det funkade bra. Vi var hemma o käkade frukost hemma hos honom lättare än att hålla på o klydda med o ta med sig termos o sånt.
Mia ringde vid 2-tiden o ville prata med mig om en sak. Hon har ev ett nytt jobb till mig som skulle passa mig kanon sa hon så vi får se om det blir eller inte. men jag vet en som blir olycklig om jag slutar.

Jag åkte hem halv 3 o sen raka vägen hem. Kände mig inte så pigg den här jäkla förkylningen gör en helt slut som människa. Bestämde mig för att bli hemma från kören o ta det lugnt.
Lite i fem kom där sms från kärleken att han skulle hem o lägga plattor o att han saknar mig.
Vid sju kom nästa att han inte kände sig i form så han ringde nog inte ikväll o att han inte lagt nån plattor alls. O att han älskar mig.
Så nu börjar det bli likadant igen. tog inte många dagar suck. Han ville veta vad det är jag är orolig över men det tar jag inte över sms.

Det blev tv hela kvällen o sen somnade jag framför den till Roast på Berns. Sen blev det direkt in i sängen  o sova som en gris...


Helgen..



Har gått på som vanligt o jag har inte varit härinne o skrivit så det får bli en snabbis :)

Lördagen kändes lite bättre efter Kärlekens samtal så det var skönt. Efter loppisarna kom mamma o William hit o vi satt i trädgården o fikade o det var inte alls dumt. Kanonväder solen sken skönt. De var väl här nån timme ungefär o jag hade lite mannekänguppvisning av kläderna jag köpt o visade upp allt annat vi köpt.

Senare på kvällen bestämde vi oss för att beställa hem kinamat var så länge sen man åt det så. Visst var det gott men man tåler inte så mycket friterat nu så halv elva var det jag som var dödstrött o gick o la mig som en annan pensionär :) Fick sms från Kärleken oxå när jag la mig :)

Söndagen var det upp kl 7 o göra sig iordning skulle vara på församlingshemmet kl 8.30 o vi fick träna lite först. Vi skulle sjunga kl 9 när folk kom o skulle rösta till kyrkovalet. Vi sjöng 5-6 sånger o sen fikade vi o röstade. Sen var johan o jag nere på kvantum o bytte lampor o gasen till sodastreamern så vi kan använda den igen. Vi köpte frukostbullar oxå o när vi kom hem kom mamma o hon hade med sig Kasper o Sassy. Vi käkade frukost o satt ute o snackade i trädgården, lika härligt väder då, 22 grader varmt rena sommaren. Sen var det att göra sig iordning igen för det var kalas kl 14 på Fars Hatt utanför Skurup. Det var buffe med ägg o sill o lax o lite av varje o sen entrecote med potatis o rödvinssås. Desserten bestod av citronfromage, melon, ostbricka. Sen var man jättemätt.
Vi var hemma igen vid sjutiden o sen kollade jag på tv. La mig tidigt o det blev inget pratande med Kärleken idag :(


ÄNTLIGEN :)




Äntligen fick jag höra din röst o älskling du har verkligen gjort min dag ska du veta. Ett långt o härligt samtal o nu finns det då ingen tvekan kvar vad vi känner för varandra. Att se din bild på mobilen när det ringde gjorde bara det att det pirrade i hela kroppen. Det var ju hela elva dagar sen sist den var uppe. O sen höra din röst gud men allt man tänkt säga var som bortblåst haha
Det bästa var när du oxå säger hur mycket du saknat mig o hur skönt det är att höra mig. O flera ggr sa du hur mycket du älskar mig o längtar efter mig o den känslan att få höra sånt är det bästa i världen.  5 % mer betyder mycket ska du veta *L* snart så :)
Det var mycket blandade känslor idag o ena stunden rann tårarna för att i nästa sekund skratta. 
Men vi kom överens att allt det viktiga vi behöver prata om ska vi ta öga mot öga istället så det inte blir några missförstånd eftersom det tyvärr kan bli det när man tar saker per telefon. Förhoppningsvis kan vi träffas nästa vecka o det är något vi båda ser framemot.
Nu får man kämparglöden tebax..aldrig kul när den är på väg att falna. men jag måste försöka se framåt o inte ge upp allting...

Tack älskling för att du ringde o nu hoppas jag att det inte dröjer elva dagar tills nästa gång. Nä vi får ta tag i allt o se till att allting bara blir bättre o bättre.
Älskar dig av hela mitt hjärta.

Miljoner Kyssar     
Din Snäckan


Ännu en....

Som går varm i min Mp3spelare..så sant så sant..


Dagens ungdom :)


Lördag 19 september



Då får vi se hur den här dagen blir. Jag kunde inte sova så jag satt uppe till kl 2 o då skickade jag ett sms till Kärleken. Hoppas jag fick till något bra för det var inte lätt hur jag ska formulera mig utan att det ska bli fel. Vi får se om det blir något samtal idag, hoppas kan man alltid. Hade varit skönt att få prata o slippa den idiotiska känslan i kroppen.

Tack Malin för dina värmande ord o fina råd o jag vet att du har rätt i vad du säger o jag ska verkligen tänka på vad du sagt. Tror att det hade varit det bästa även om det är svårt o egentligen inget man vill men ibland måste ens eget välbefinnande gå före.

Jag vaknade kl 8 imorse men orkade inte gå upp o se Biggest Loser utan låg kvar i sängen o lyssnade på radion. Sen ringde mamma o vi pratade bort en stund. Vi har haft mycket att göra bägge två denna veckan så det har inte blivit så mycket pratat.
Johan har kört iväg med dom på bakluckeloppis o vanlig loppis nu så här är lugnt o skönt hemma. Jag vilar idag för imorgon blir det mycket igen med sång o kalas.
Det är kanonväder så man får väl gå ut o sätta sig o läsa lite i solen o njuta av en härlig septemberlördag.

Skriver mer senare...


Ledsen..





Det värsta med att må som man gör att man är så himla känslig. Två ggr ikväll har tårarna bara runnit o det känns jobbigt i hela kroppen.  Älskling jag vet inte vad jag ska göra o säga men det känns som mitt hjärta är på bristningsgränsen nu o jag orkar inte med att ha det såhär.

Först kom det ett sms lite innan fem där du bad om att få ringa om några timmar o som sagt så har jag sagt till dig att du ska ringa när du kan , vill o orkar. Det är inget jag kan bestämma över. O som jag skrev så är jag glad när det efterlängtade samtalet äntligen kommer :)

Orkade inte med middag alls ikväll utan det fick bli macka bara. Har så ont i kroppen o feber o snörvlig till max. Det var det fredagsmyset med god mat. Filmen är inköpt men får bli en annan kväll för jag kan inte koncentrera mig alls på film ikväll. Blev idol istället.

Halv nio kom nästa sms som började med älskade snäckan o att han precis kommit hem o var helt slut o han hoppades att jag inte blir alltför ledsen om han ber om att få ringa imorgon istället. Att han älskar mig verkligen o hoppas att jag inte tror annat. Att han saknar mig o vill träffa mig snart o miljoner miljoner kyssar .

Kan väl säga att tårarna rann åter igen o jag vet inte ens vad jag ska svara på smset. Det gör så himla ont o visst är det fina ord han skriver som gör mig varm i hela kroppen men det funkar inte att ha det såhär. Nån minuts samtal är bättre än inget alls och att skjuta upp det hela tiden gör att man börjar fundera om man verkligen orkar med att ha det såhär. Han betyder allt för mig o det vet han om o jag kan inte tänka mig ett liv utan honom o jag önskar att få vara i hans famn. Har aldrig älskat någon så mycket o vi har haft så mycket tillsammans som jag inte vill kasta bort.  Jag vet inte vad jag ska göra men jag kommer inte att orka mycket mer det känner jag. Att aldrig få vara nr ett gör verkligen ont o jag kommer aldrig att bli nr ett heller. Det var väl bara en önskedröm som aldrig kommer att bli sann. Jag trodde på hans ord det gjorde jag verkligen.  Önskar bara att vi fick träffas o sätta oss ner o prata igenom allt o se hur vi ska göra för att få allt att fungera igen. Tror ingen av oss mår bra av allt detta. Ingen människa i världen ska behöva ha det såhär.

ÄLSKAR DIG VERKLIGEN JÖRGEN..AV HELA MITT HJÄRTA.

MILJONER MILJONER MILJONER KYSSAR
DIN SNÄCKAN

 


Dagens Sanning


Tebax...







Känns som en evighet sen jag var här sist o det är klart det var den 25 aug men det känns som tiden bara sprungit iväg o idag skriver vi den 18 september. Livet har varit upp o ner som alltid o just nu har jag oxå drabbats av den där förkylningen som de flesta har nu o jag snörvlar o har feber o ont i hela kroppen men bara o bita ihop.


Det har hänt lite av varje o jag tror inte jag ens minns allt som hänt så vi får nog låta det vara o börja om igen :) För annars blir det nog för långrandigt enligt min mening.
Jag har klippt mig o det var jätteskönt o det behövdes verkligen fattar inte att det kan växa så på två månader, jag får skylla på B12 *L* för både hår o naglar växer som ogräs :)

Litet smakprov :)

Fick ett trevligt mail en dag från Håkan en kille som jag var tillsammans med ett tag för 6 år sedan o vi har tagit upp kontakten igen. Men jag Älskar fortfarande min Kärlek så Håkan är bara en vänskap. Jag känner inte för att börja om nåt nytt som slutade så himla tråkigt som hans o mitt gjorde. Visst var lite av det mitt fel men sättet det hände på var helt onödigt o det är väl sånt som sitter som en tagg i hjärtat o ärligt talat hade jag inte vågat börja om med honom. Men en jättefin vän är aldrig fel. Han bor inte så långt ifrån mig så han skulle bjuda på middag en dag så vi får se vad det blir av det :) Men det är alltid kul när de gamla pojkvännerna hör av sig o inte glömt bort en. Så nåt bra måste man gjort haha

Kärleken ja ..jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga. Vi har inte pratat i telefon sen han var i Holland o det var 10 dagar sen idag. Vi har missat varandra hela tiden men hållt kontakten med massa sms o min kärlek är LIKA stor än. Det är inget som försvinner o han ger mig de finaste kärleksförklaringar men visst känns det i hjärtat o att man blir ledsen när vi inte pratar. Längtar efter hans röst o härliga skratt. Men skönt att han iallafall saknar mig lika mycket. O jag vet ju orsaken till att det blivit som det blivit nu så jag behöver inte tro en massa annat o det är skönt.
Man måste kunna lita på varandra. O allt blir säkerligen bra snart :)




I lördags var vi på fest hemma hos Andre. Han fyller inte 25 förrän den 22 okt men bebisen har tänkt o komma ut den 18 okt så de tyckte det var bättre o ha festen nu .
Det var jättekul o god mat o Andre o jag körde Singstar hela kvällen o det var skitkul o vi lyckades riktigt bra :) o de andra hade underhållning haha det behövdes ingen cd där :)
O desto mer jägercola desto bättre gick det haha men det kändes dagen efter oxå haha segt som tuggummi :)

Malin..jag har fuskat fy på mig :) jag tänkte att jag orkar inte gå upp tidigt varje lör o sön o inte alltid man kan se reprisen så jag kollade vinnaren av Biggest Loser. Så nu kan jag se det när jag känner för det. O det blir en kvinnlig vinnare denna gången oxå GIRLPOWER :)



I måndags jobbade jag som vanligt o i 14 dagar ska vi skriva upp allt med tider o vad vi gör o sånt. De tycker väl inte vi har något annat att göra :)
När jag kom hem så kokade jag kaffe o fixade inför styrlsemötet kl 17.
Efter mötet var det dags för kören, vi övade inför söndagens uppträde. 
Jag kom hem vid nio o var helt slut o bara längtade efter att få prata med J men då sa Johan att min pappa ringt 2 ggr o att jag skulle ringa upp honom. Sagt o gjort. 
Min kära farfar hade dött på morgonen. Han hade fått en hjärtinfarkt i lördags o sen lunginflammation på det men var relativt pigg ändå men när han gick på toa på måndagsmorgonen så fick han problem med andningen o ramlade ihop o sen var det över. Farfar blev 91 år gammal men han var som om han var 60 bara. Han har alltid hållt igång med idrott o dans o druckit tusentals liter Whiskey *L* 
Det var som pappa sa. Sörj honom med glädje för tänk ett sånt rikt liv han haft o det har han verkligen men det kommer o bli tomt efter spillurven haha 
Så nu får vi se när det blir begravning.

 

 

I tisdags gick vi upp halv 6 o gjorde oss iordning o halv 8 styrde Johan o jag kosan mot Ullared. Vi stannade vid Snapparp o fikade för jag hade packat ihop lite ägg o mackor o kaffe. Vi var framme vid halv elva o då var där ganska så mycket folk men det tunnades ut sen över dagen. Det var riktigt skönt att gå i lugn o ro o kunna kolla in allt för det gör man inte när man har en busstid att passa. Men visst blir det dyrare haha Det blev en massa kläder åt oss bägge, till bebisen, hushållssaker, hygienartiklar, cd-skivor, dvdfilmer. mat osv o jag fick tag i en sådan jacka jag velat ha jättelänge. Den är så himla fin o kostade bara 499 kr. O kul för jag började på den största strl o hamnade längre o längre ner :)
Hela notan med bensinkostnaden o middag blev på 8 000 kr men då hade vi oxå massor av saker med oss hem. Vi körde hem vid 18-tiden o var hemma vid 20.30 o det var skönt att se Sjöbo-skylten haha men jag tyckte dagen var jättebra o det lär aldrig bli buss dit fler ggr.



Onsdagsmorgon var man jätteseg men då var det frukostdags med tanterna :) o vi var på Anderssons lite över nio o det var gottmed frukostbuffe då :) o sen satt vi där tills kl 12 o pratade. Det var kanonväder.
Sen gick jag hem o vilade o sen var det dags för månadsmöte på Rosenlund på kvällen. Det var räddningstjänst som kom o han som pratade Peter var himla trevlig o rolig så det var kul att höra på honom o alla var nöjda o belåtna :)
Var hemma vid halv tio o kollade lite på tv innan det var sängdags igen.



Halv sex blev jag väckt igår tors o då var det bud på att jag bara ville vända mig igen o somna om. Hela kroppen skrek att den hade ont i var led alltså. Men det var bara o stiga upp o åka iväg till jobbet. Vi tog det lugnt hela dagen med städningen o sen åkte jag hem 14.30.
Väntade på att kärleken skulle ringa men det kom nåt ivägen men han skrev han skulle ringa senare på kvällen. Det blev pannbiff med massa lök till middag o tv. Men kl 21 var jag så trött så då gick jag in i min säng o kvart över kom där ett sms från J att han var helt slut o lovade att ringa idag istället. Det kändes kan jag säga o tårarna kom men jag vet hur det känns o må så, ingen fara.
Jag somnade ganska så fort sen o det var skönt att lägga sig tidigt.



Gick upp kl 9 o sen gjorde jag lite ärenden bl a till apoteket o handling på torget. Sen har jag plockat undan lite härhemma o käkat frukost o nu går man i väntans  tider. Inte hört ett ljud från honom idag :(  Men hoppas han håller sitt löfte.
Får se om Johan köper nya Wallanderfilmen idag så man har nåt att se ikväll det är ju fredag så det är fredagsmys *L*

Skriver mer sen o nä det ska inte ta 3 veckor haha

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSss


 




RSS 2.0