GISSA..

Vem jag tänker på :)


Bebis

Här är min lilla bebis :) Älskar solen precis som matte :)


En vecka...



Går fort som alltid o det var länge sen jag var såhär trött. Knappt sovit om nätterna o sen jobb o möten o allt vad det är men man får väl vara glad man vaknar på morgonen så :) Älsklingen är bortrest tills imorgon så det är tomt o sen reser han iväg igen på måndagmorgon till onsdag. men han ringde när han kom ner i onsdagskväll/natt o det var skönt att höra honom som alltid o som tur är så finns det ju sms :)

Annars blir lördagen lugn för J ska jobba o jag vara hundvakt o sen på söndag ska alla barnen ( alla 2 :) fira mamma med att gå på Elysee o käka fondue. Jessica o Andre o lilleman ska oxå följa med. Blir det fint väder som det nu inte skulle bli men men så ska vi gå till parken o kolla djuren.  Ja regn förresten fyy hundan . Det ösregnade hela lördagen som vi var på Bakken. Vilken höjdare..NOT. Enda positiva var att det var då inga köer till nåt. O att det är bra med spelhallar med enarmade banditer :) för där var det varmt inne. Vi käkade lunchbuffe på en mysig restaurang o drack vin så det värmde oxå :) så äntligen fick man sin panerade spätta mums. Ja det var väldigt god mat allt de hade. Ja inte för man orkar äta så mycket men man får ta lite av det goda o pröva.

Färgade håret för snart 3 veckor sen oxå o det blev kanon o nu kommer jag då att göra det själv för det håller mycket bättre o kostar så mycket mindre :) Bara lite klippning som gäller nu
Så vi får väl ta lite egobilder haha 


 







Prins...




William. Världens goaste lilla unge :) Vi passade honom förra lördagen för första gången men förhoppningsvis inte den sista :) Han är nu 7 månader gammal. Han skrattar o ler nästan hela tiden så där vilar då inga ledsamheter :)





Här är en som verkligen passade som pappa :) syntes han har tre lillebrorsor :) Men vi hade tur för där var då inget stora A medans vi passade honom..var bara flytande i den blöjan :)


Det här var det han gjorde mest :) Han sov från kl 21 på lördagskvällen tills kvart i 8 på morgonen utan ett knyst. Men många roliga sovställningar :) Ja Jessica har tur som fått en sån gräddbebis





Vi gick bort till mamma sen på morgonen o käkade frukost o avlevererade lilla William för gamlafarmor skulle passa honom hela söndagen :)




Finns det nåt goare än små gosiga fossingar :)






Tack



Älskling för att du gav mig det bästa idag. Jag Älskar dig för evigt det garanterar jag. Är så glad att jag träffat dig o du betyder ALLT för mig. Du gör mig knäsvag, varm i hela kroppen. Ja allt. 
Så tack för att du finns o tack för dina ord idag. Har låst in dom i mitt hjärta o jag lovar att där släpps de inte ut ifrån :) 

Miljontals av de goaste kyssar till dig... 

RSS 2.0