Behöver ..

jag skratta så sätter jag bara på den här o blir på gott humör med en gång haha




Skönt..





med sovmorgon :) Inte ofta man får det på detta stället så idag var det bara o njuta o ligga kvar i sängen. Speciellt när det är ruggigt ute o värmen i sängen är såå skön.
Blev frukost med goda bullar o kokt ägg o kaffe framför tv:n till min favoritserie CriminalMinds, är på säsong 2 boxen nu så det tar sig haha har trean oxå så får se till o köpa fyran me. Den är verkligen jättebra för en som gillar seriemördare som jag haha man är väl lite mordisk av sig *L*
Tyvärr så finns inte min allra största favoritserie på dvdbox eftersom man inte får släppa den pga alla rättigheter till musiken. Annars hade jag köpt den omedelbart :) alltså det är Cold Case jag pratar om. Den bästa serie som gjorts enligt mig :)

Sen har jag haft en lugn söndagseftermiddag o snart dags o fixa middag. Blir lax med sesamfrö, sås o ärtor idag mums o sen smulpaj med äpple efter det. Så jag får väl gå o fixa den nu haha

Kramar


Amanda..

Med sin älskade boll. Vet ingen som älskar pipesaker som hon haha




Ja..





jag lever :) o frodas haha Men har väl insett att det här med att blogga kanske inte hinns med i mitt liv just nu. Finns saker som är så mycket roligare tydligen :) Tiden springer fort som attan o jag hinner inte med den riktigt. Det är måndag o pang så är det måndag igen.

Vad har hänt denna veckan då för jag kan garantera att jag inte kommer ihåg allt som hänt den sista månaden o kan rabbla upp det haha Kan bara säga att det har varit en jättebra tid o kärleken blomstrar :) Åh vad jag är glad för att jag hittat just dig o att du passar så himla bra in i mitt liv. Pusselbiten som fattades. KÄRLEK är underbart :)

Undersökning hos dr i måndags (Allt ser bra ut ) , Ullared hela dagen i tisdags( massa fynd bla en kanonfin grå ullkappa som är så härlig), Älsklingen åkte till Stockholm på jobb ( SAKNAD tur telefonen är uppfunnen haha  ) , jobba jobba jobba, klippning idag , promenix i skogen sen med vovvarna o mamma, hem o färga håret.
En lugn lördag efter det SKÖNT.

Avslutar med bilder från dagen..egobilder som alltid haha 
Först en före-bild ..var mer rödhårig/ med gråa stänk haha  så skönt med mörkt igen







 




Var rädda om er

KRAMAR


RSS 2.0