Gott Nytt År



Önskar alla mina nära o kära ett riktigt Gott Nytt År. O jag hoppas verkligen allt ska bli till det bättre :) Mycket som ska hända ju.

Många kramar från familjen Bohman/Hendlertz


Jaha




Får väl skriva några rader om gårdagen :) Sov ganska så länge eller rättarsagt så låg jag o lyssnade på radion o funderade en massa. Sen vid 10 ringde mamma o frågade om jag ville följa med in till Malmö o hämta en sak så jag sa ja o hon hämtade mig efter en halvtimme ca. När vi närmade oss Malmö så ringde vi brorsan o fråga om han ville följa med till Jägersro Center o det ville han. Vi fixade det vi skulle o sen fikade vi o pratade. Herre min gud med folk o det är nåt jag har svårt med o mamma med så det blev inte så långvarigt. Sen körde vi till L o jag fick köpt en hel kasse med pålägg o mat för 155 kr..inte klokt alltså *L* Så det blev o lägga lite i frysen när jag kom hem. Vi var hemma vid 16-tiden o då fikade mamma o jag o sen kom J hem. Mamma gick vid 18-tiden o då fixa jag lite härhemma o sen blev det lite tv o sen bara macka o ägg till middag.

Vid 21 ringde Ä o vi pratade i nästan en timme. Jag blev överraskad att han ringde..andra kvällen nu han ringt så :) Men idag fick jag han paff med en sak jag sa så jag tror nog han funderat en massa idag..återstår o se *L*

Jag satt vid datorn sen en stund o lyssnade på radio o spela spel innan ögonen började gå i kors o jag la mig. Vaknade som vanligt vid halv 5..jäkla ovana haha men sov sen tills kl 8. Fixade frukost med ägg o lite sill o sen kollade jag på Purpurfärgen en stund..den är verkligen snyftig. Mamma ringde o vi pratade bort en stund. Sen stack J o jag o hyrde film tills ikväll eftersom vi ska sitta själva o nada på tv. Sen var vi o handlade lite smått tills ikväll o träffa mamma i affären oxå. Jag ska göra laxpudding nu tills ikväll mums. Men först ska vi ha lite avacado med go röra o sen till dessert blir det minsann chokladpudding haha mycket med pudding. Sen har vi goda ostar o marmelader o godis men jag vet att hälften blir inte ätit ändå.

Imorgon är vi bjudna till mamma på kalops kl 13. Ska bli jättegott :)


P&K


Jul



Julen har varit lugn o det var skönt o behövligt. Jag har ledigt i 17 dagar börjar inte förrän den 9 januari igen. På Julafton var vi hos Andre o Jessica o firade jul o William var i sitt esse. Det var massa julmat ( bläää sååå trött på det ) o sen hade vi paketleken o det var kul som vanligt o jag hade tur för jag fick  3 st denna gången o J fick 2 st. Sen har det varit lugnet själv här hemma hela veckan. Mycket tv o väldigt lite dator..var inte inne på 3 dagar *L* o jo jag överlevde haha Pratat mycket med Ä i telefon..han är väldigt ångerfull o ja det ska han vara haha Nä men han är jättego o det har funkat bra med allt.

Idag var mamma härhemma o fikade i några timmar o efter det så gick jag bort till det nya solariet o herre min gud. Jag ser ut som jag vatt på Teneriffa i 14 dagar :) Det var verkligen krut i de rören *L* o där var jättefint o fräscht men dyrt o finns inga kort utan bara poletter o mynt. De hade erbjudande nu som var kanon men sen blir det för dyrt så jag lär inte gå där sen tyvärr men det var mycket bättre solarium där så vi får se.

Sen blev det julkorv med potatis o persiljesås o morötter o det var mums. Sen har jag kollat tv o som vanligt blir det att zappa runt för det finns inget o se. Blir nog sängen snart här.

P&K


Grattis





Mamma på din födelsedag som var den 23 december . Jag var ledig o jag o Amanda gick hem till henne o käkade frukost o babblade hela förmiddagen o halva eftermiddagen :) Så det blev  både frallor, wienerbröd o lite tårta :)

Sen på kvällen så träffades vi allihopa på Empoli o käkade middag o firade henne o hon  fick vara lite glad idag..skönt.  


5 år



Tack för 5 år med både massa skratt o gråt o framförallt massa Kärlek. Tack för att du finns.

Även om dagen blev som den blev så vet jag att det inte var meningen men det gör ont o tårarna var många inte riktigt vad jag väntade mig men men.

Men det jag fick dagen efter var värt massa ska jag säga o det värmde mitt hjärta.

Dina ord var : Egentligen är ett 5-årsjubileum oviktigt för mig. Det är varje dag jag får ha med dig som räknas. Du betyder mycket för mig. Älskar dig ju....


Vi har blivit...



med Hus :) Äntligen fick vi skriva kontrakt o allt blev klart med lån o det känns sååå skönt så den 21 december var Huset vårt :) o det var en piece of cake med allt nästan så man blev förvånad..vaa är det såhär lätt :) men så hade vi en underbar mäklare o världens underbaraste på banken så det känns kanonbra. Så nu får vi huset den 29 februari men har 3 månaders uppsägning o får lämna här den 31 mars..men husen ligger ju nära så vi kan gå emellan med grejorna nästan så vi lär flytta dit så fort som möjligt. Så nu kommer det värsta o bli av med en massa saker o möbler som inte får plats i det andra huset. Får väl bli o sätta in en massa på Blocket.

Konstigt....



Att det ska vara så svårt att ta sig in här o få skrivet..dagarna bara springer iväg o vi med dom.
Händer saker hela tiden men när man nu ska se tebax så minns man nada haha Usch e det åldern eller ja det måste det vara. Men jag får försöka o leta fram lite i minnet vad som hänt de sista veckorna..


Lucia




En väldigt regnig Lucia idag så ingen speciell känsla blir det o jag har inte sett nån Lucia än. Hade sovmorgon imorse oxå så jag missade Lucian på jobb men jag har överlevt :)

Hade en lugn förmiddag o Kl 12 mötte jag G på stationen för jag fick åka med henne till Tomelilla där vi skulle bowla med jobb o sen ha arbetsplatsträff o fika. Jag hade Jonas o Marie i mitt lag o vi hade jättekul fast det inte gick helt 100 men vad gör det huvudsaken man har kul *L* Vi fick några strikar iallafall :) Alltid nåt. Sen fikade vi med kaffe o lussekatter o sen skulle Mia försöka göra sig hörd o genomföra mötet men inte lätt när man sitter nära där de bowlar *L*  Kl 14 var det slut o L följde med oss tebax till Sjöbo. Det regnade lika mycket som när jag åkte..rena hösten..tråkigt.

Synd jag missar Williams luciatåg på dagis ikväll men mamma ska dit  

Nu sitter jag o väntar på att Ä ska ringa mmm o snart ska middagen in i ugnen..helstekt kyckling mums.

P&K


Julbord




Efter många diskussioner fram o tebax på jobb så blev det iallafall att de flesta gick till Julbordet som planerats för alla inom Samhall härnere..Ystad, Sjöbo, Simrishamn o Skurup. Jag hade tur o fick sovmorgon o behövde inte komma dit förrän halv ett. Hasse ( min förra arbetskamrat) kom o hämtade mig så jag slapp ta bussen skönt.

Visst var maten god o allting men gud vad stressigt men det är väl så när folk vet att när de ätit färdigt så får de gå hem. På mindre än 1½ timme var det över alltihop. Så jag som inte kan äta vid stress fick inte så mycket i mig.

Vi hade L med oss tebax till Sjöb o o lämnade av henne vid busshållplatsen o sen följde Hasse med mig in igen o pratade en stund. När han gått så ringde Ä o det var lika skönt som vanligt att prata med honom.

Kvällen tillbringades framför tv:n till Masterchef o sen lite på datorn innan jag kröp ner i sängen vid 22-tiden.

 


En vecka



En vecka som har gått fort precis som vanligt o när tiden rusar iväg så hinner jag inte med allt o även om jag lovade o bättra mig på bloggfronten så nix så blidde det inte. Minns ju knappt vad jag gjort haha märks att man börjar bli gammal.

Förra måndagen var jag o klippte mig o det var jätteskönt. Gick tebax till min gamla frisör för jag orkade inte vänta på att håret skulle växa ut så vi kunde göra den andre frisyren jag ville ha..snacka om dåligt tålamod haha Men jag vill kunna tvätta  håret o rufsa till det o sen e det bra :) o så är det nu o så färgade jag håret igen i svart så man känner sig fräschare än med gråa stänk.

Jag hade styrelsemöte sen på kvällen med landgång o sen paketinslagning inför julfesten.

I Tisdags hade vi kurs på Koppargatan i Ystad hela dagen. Ja vi var nio st från vårt jobb som var där. Handlade om Nära kundsamarbete o var jätteintressant. Vi fick sluta redan halv tre så det var skönt. Johan o mamma kom ner o hämtade mig sen o vi var runt i olika affärer i Ystad o shoppade. Jag fick ihop mina klappar till jobb o till paketleken på julafton så nu är det färdigt skönt. Sen var vi på Max o käkade..gott men hallååå snacka om dyrt det är ingen gourmetrestaurang precis men priserna ser ut att vara det. Men lökringarna HALLELUJA mums  de var verkligen värda sitt pris haha Efter det var vi på Willys o handlade o då började man bli helt slut i hjärnan o vi var inte hemma förrän 19.30. Så sen blev det tidigt i säng den kvällen.

Onsdagen var det dags för jobb igen o Mia vår personalledare kom ner till oss en stund o pratade o hon ville prata med mig. Hon kom med en julklapp :) för jag fick 75% med start den 1/1-12 o det känns jättebra. Blir några tusenlappar extra på kontot som behövs nu. Visserligen är busstiderna hem jätteknasiga när man jobbar till halv 2 ..man får vänta en timme men det får gå ändå. Vi är några som slutar då så jag är inte själv o behöva vänta. Vi kan gå i lugn o ro till stationen.
När jag kom ut från jobb stod mamma där o väntade o vi var på Elgiganten o lämnade in hennes tv som fått fnatt med ljudet. Sen åkte vi hem här o fikade o pratade hela dagen o sen kom B-O med o snacka.

Torsdagen gick sin gång med jobb. Vi fick oxå reda på att det var helt ok med banken så nu ska vi bli husägare om allt blir som vi vill :) Nervöst var det men skönt inga problem alls. 
Sen på kvällen var det kyrkorådet o där fick vi jultallrik o hade ett snabbt möte så det var snabbt hem igen skönt.

Efter jobb på fredag så träffades vi några st på Anderssons o fikade o pratade ..en skön avslutning på fredagen. Sen på kvällen gjorde J o jag pizza ..den blev jättegod. Men efter nån timme så började jag må dåligt o fick jätteont i magen. Det var inte pizzans fel *L* tror det är förkylningen som gör att jag blir såhär. Så natten var inte alls rolig o det fortsatte på lördagen o söndagen med.
Men på lördagen var jag tvungen att gå på julfesten men jag försökte ta det lugnt o det gick bra ändå. Den blev lyckad o alla var nöjda. paketauktionen slog rekord o jag tror alla tyckte om julbordet som var jättegott ( det lilla jag kunde äta ) . Jag var helt slut sen när vi kom hem på kvällen så det blev lite tv o sen sängen.

Söndagen var jättelugn o det var skönt. J var i malmö några timmar o efter det var vi o mamma o käkade på Empoli o satt o snackade i två timmar.

Så den veckan gick fort som ni ser :) Men den var bra trots allt. Bjöd på många bra saker inför framtiden.


P&K


Oj vad tiden går...



Imorgon är det ett helt år sen jag skrev i bloggen sist. Herre min gud vad tiden går fort..skrämmande o mycket har hänt på detta året. O tyvärr är det mest tråkiga saker men men.

Idag har vi varit o kollat på hus eftersom vi planerar o flytta härifrån pga saker som hänt o då känns det som det är lika bra o komma härifrån så fort som möjligt. Huset vi kollat på var det andra gången vi tittade på o det är jättemysigt o lagom till oss o i kvarteret sidan om så inte så långt borta. Fixar sig allt som vi tänkt så kan vi flytta om tre månader o det hade inte varit dumt :)

Var och käkade middag med mamma o R sen o det var inte alls dumt. Det var min frukost för jag sov länge idag. Förkylningen gör sig mer o mer påmind o jag har feber o ont i var led men bara o kämpa på. Har inte tid o vara sjuk nu. Har massor att göra både imorgon o på tisdag. O sen kan man börja räkna ner arbetsdagarna oxå :) BARA 15 st kvar till jul *L* Ska bli skönt med en veckas semester.

Det är andra advent idag men julkänslan har inte infunnit sig riktigt i detta huset men nån stake är uppe *L'

P&K


RSS 2.0