Söndag 5 april



Ingen bra natt inatt heller. Sov jättedåligt o var uppe flera ggr. Inte alls bra att ha det såhär men imorgon får jag prata med min läkare så då får vi se vad vi kan göra åt saken. Vaknade av att det kändes som att halsen var helt igenmurad o jätteskrovlig o näsan snörvlig. Steg upp o kollade på Biggest loser o satt o frös i fåtöljen. Johan stack o köpte bullar o sen åt vi frukost o jag kollade på Tyra Banks under tiden.
Inte ett ljud från Mr J än o han har tydligen glömt att vi hade jubileum igår fast han sagt det flera ggr innan. Men jag vet han har massa inför resan nu så han kan inte tänka på allt.

Jag hade i ett svagt ögonblick lovat Johan att vi skulle köra till Rusta idag o köpa lampor att ha runt dammen.
Så det blev en snabbdusch o jag kan väl säga att jag kände inte särskilt mycket för det men man är inte utanför kommunen för ofta. Kände mig febrig men tänkte det fixar sig säkert.

Vi körde först till Hindby o Fyndbörsen o bara att få parkering är ett rent helv...men efter en stund lyckades vi. Men det kändes som att vi hade hamnat i Bagdad på marknad eller nåt. Det var nog länge sen det var  loppis på det stället där var förvisso kanske 10 st som hade loppissaker men annars var det mest annan försäljning.
Jag behövde mascara o köpte en max factor för 50 kr de brukar kosta 139 kr o sen läppglanset jag använder kostade 35 kr o det brukar kosta 99 kr så det var verkligen fynd *L* Ångrar mig att jag inte köpte fler men det finns fler tillfällen väl får vi hoppas.



Sen körde vi ner till marknadsbörsen men där var inget alls. Bara en massa trängsel o respektlösa människor som nästan springer över en.

Vi körde till Svågertorp sen o det blev lamporna o sen köpte jag LILA hundbajspåsar till Lina min lilla prinsessa ska ju ha det bästa *L* o sen hittade jag ett par fina skor för 69 kr *L*





Fin färg va *L* alltså på skorna haha

Vi åkte till skopunkten sen för jag ville ha ett par ballerinaskor men det var inte lätt o välja så det fick vara. Bättre o göra som Johan sa: gå hem o kolla vad du har i garderoben så ska du se där finns flera st *L* jo jag vet *L*

IKEA hamnade vi på sen o vi hade tänkt äta middag i restaurangen men med alla dom människorna o ingen plats så sa jag stopp direkt. Jag har lite svårt fortfarande för för mycket folk o stress. Jag får sån panik o ångest.
Vi köpte blockljus o värmeljus istället o gick ut. O vi tog varsin fransk hotdog med dricka för 20 kr per person istället o det gick lika bra o framförallt billigare *L* Jag köpte 2 paket av deras wienerkorvar o äpplekaka o vaniljsås med hem oxå. O Johan ville ha Delicatobullar de kostade bara 12 kr för 6 st brukar kosta 19.90 i affären så det blev 2 paket av det med *L* Undrar hur vi ska fixa 10 kg till midsommar *L* Ser dåligt ut *L* 
Men man är väl go som man är *L*

Sen körde vi hem o jag kan bara konstatera att det BÄSTA med Malmö är VÄGEN TILL SJÖBO. Jag klarar inte av all stress o massa människor därinne. Ja nu sa jag människor *L* Jag är verkligen glad att jag flyttade ifrån Malmö o lär aldrig flytta dit igen. Var så skönt att stanna bilen hemma o bara andas den friska luften o lyssna på lugnet *L*

Precis när jag kom hem så fick jag ett sms från kärleken. Han skrev : Förlåt att det alltid strular med mig. Saknar dig jättemycket o kommer att göra allt för att kunna träffa dig imorgon . Om du vill . Miljoner kyssar.
Du behöver inte be om ursäkt jag vet som sagt du har en massa nu. O jag saknar dig oxå massor. O vadå om jag vill..hallå Skiter Björnen i skogen. Du vet att jag vill det mest av allt men att jag inte vågar hoppas för mycket men jag hoppas verkligen att du gör allt vad du kan. O att jag inte blir alltför sjuk för då vill jag inte träffa dig ju för jag vill inte smitta dig nu när du ska resa. Vill inte fördärva 13 dagar för dig.
Jag mår inte alls bra nu o jag har en dunkande huvudvärk o hög feber. Tagit en Ipren o hoppas att den ska hjälpa lite o jag ska snart krypa ner i sängen o hoppas jag mår bättre imorgonbitti.

Hade varit mysigt att få träffa dig innan resan o få ge dig massor av de goaste kramar o kyssar. Visa all min kärlek till dig. För hjärtat jag älskar dig verkligen. Hoppas du känner det. Kommer o längta ihjäl mig till den 19 april.

Natti Natti
IN DREAMS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0