Oj



Nu var vi där igen..dagarna har gått o det är fredag igen o jag säger bara tack gode gud att jag inte ska ut ikväll för det hade inte funkat. Det känns som tusen rakknivar i halsen o jag har feber o ont i var led i min kropp. Hallååå var finns mitt immunförsvar alltså suck. Så det är skönt att bara få vila ikväll framför film o bara ta det lugnt. Jag vet ju hur det är på Casinot ändå. Själva rummet där man dansar är inte större än mitt kontor o stora rum tillsammans o massa folk som står runt om o det lär bli många med Perikles som band. O det är inte vad jag känner för idag precis *L* där kommer ju nya band till våren o har man tur så kommer ju favoriterna :) Men det var 3 år sen de var där o jag har inte vatt där på två år tror jag o då tillbringade jag kvällen i ett ännu mindre rum haha men där var ingen trängsel iallafall men gud vad jag mådde dåligt. Nackdelen med att dricka när man är magopad man vet aldrig hur man blir så man ska helst ta det lugnt. Men hoppas att Malin& Co får kul iallafall o vi  får träffas en annan gång hoppas jag. Läste i din blogg att ni skulle ha förfest o ja det får en att minnas vissa saker haha men men det är inget vi skriver om här men kul hade vi :)

Annars har veckan gått i en himla fart som vanligt o det har varit jobb, körsång, möte osv men det är så veckorna brukar se ut så man är van men inte kul när man känner sig som man gör men bara o kämpa på o se glad ut.

Hade ett jättemysigt lååångt samtal med Kärleken i onsdagskväll o det är en sådan sak som stärker en för dina ord betyder mest i världen o jag känner att jag inte behöver tvivla allt du säger gör mig så varm i kroppen. Men du undrar hela tiden hur jag kan stå ut o vara så himla go fast att det blir som det blir ibland. Det är för att jag vet att du inte kan hjälpa att det är som det är just nu o jag vet att du vill att saker ska vara annorlunda o att du bara väntar på att det ska ljusna. Ja du vem gör inte det. O nu e vi uppe på 85 % *L*
Du Jag Älskar Dig Hjärtat..

Nu blir det vila här för det känns lite snurrigt...

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0