Barfotadagen *L*



Idag är det den 12 mars o då är det enligt en gammal sed dags för barfotaspringning. Enligt traditionen skulle man springa barfota runt gårdsbyggnaderna eller ägorna. Detta för att garantera god hälsa och god skörd. man skulle även slippa bli förkyld, ormbiten och få sår på fötterna under året. Skulle man vara noga skulle man springa över sju ägor och nio gödselhögar men i regel räckte gott och väl med tre varv runt huset.
Så idag ska ni skippa strumporna o känna hur våren närmar sig *L* O för mig som aldrig har strumpor så är det barfotadag varje dag *L* men jag brukar inte springa omkring huset eller nån gödselhög kanske det man skulle göra för o bli frisk *L*

Imorse kändes det verkligen som vår eftersom den härliga solen tittade fram o det kändes jättehärligt. Men jag vaknade jättetidigt imorse oxå o låg i sängen o försökte somna om men det var omöjligt. Kom inget sms idag heller tidigt så jag blev lite orolig. Känns jobbigt när jag vet att du är dålig.
Jag gick upp kl 8 o jag läste tidningen o duschade o gjorde mig iordning. Skulle träffa Maj-Britt kvart över 9.
5 över 9 klingade det till i mobilen o då kom det efterlängtade smset o JAAAA det var det bästa jag kunde få.
Han skrev att han saknar mig o var tebax på jobb. Att han hoppades att det är bra med mig o att han ÄLSKAR mig o så alla de goa miljonerna kyssar. Underbara hjärtat jag lovar att detta var den absolut bästa starten på dagen inte bara solen som gjorde mig glad.
Så det var med lätta steg jag gick iväg o jag var bara två min försenad idag *L* duktigt av mig.

Idag var det vardagsgudtjänst så då är vi där nere tillsammans med barnen o fikar o pysslar o har en liten minigudtjänst. O det var kul idag o vi fick göra tulpaner *L* Så här blev min. Svårt att gissa va med dom färgerna *L*



Blev massa prat idag oxå o sen var det slut vid halv 12 tiden o jag o Annie hade sällskap hem. Hon ska bli opererad i sitt öra på måndag så jag får hålla tummarna för henne. Hon är alltid en solstråle för oss allihop. Alltid lika glad o kramar om en o tackar för man finns. Härligt med sådana människor.

Förresten såg denna solstrålen ut såhär idag *L*  Blusen är den jag fick av Bente förra veckan o alla tyckte den var jättefin idag.




Nu sitter jag o fikar lite varm choklad o fralla o väntar på att hjärtat ska ringa. Hoppas bara det blir så idag för jag lääängtar så efter att få höra hans röst.

PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0