Tisdag den 12 jan



Ja om den är så happy det vet jag inte. Känns inte så precis. Är totalt slut o det är inte det roligaste precis. Jag var dum o gick o jobbade igår o det får man sota för nu. Har så ont i mina lungor o febrig till max. Sov länge o det var skönt o behövligt. Jag var uppe några ggr inatt o Amanda ville oxå ut så jag släppte ut henne en gång o då snöade det igen för fullt. J skulle iväg o jobba i Hörby idag så han tog det lugnt imorse o stack inte förräns vid halv 9. Brorsan ringde vid 10 o snackade bort en stund men det är svårt att prata när man knappt har nån röst så idag är det tedags igen för att lena halsen.
Ska se om jag ska se slutet av Maria Larsons eviga ögonblick på tv1000 sen. Sist jag såg den så blåste det så tv:n says no..den ville inte o det är inte så kul mitt inne i en film *L* men fördelen med tv1000 är att de visas 100 ggr *L*  Annars blir det en lugn dag. Ska jobba 3 dagar i sträck sen så o på fredag ska jag gå upp kl 4 för jag ska börja kl 7 på fredag o min buss går 5.31. Jippie..not. Men sen kan jag sluta tidigare o det är skönt. Men fabriksstädningen o kontoren är inte de roligaste o färglabbet ska vi inte prata om suck. Hasse ska vara ledig 8 fredagar framåt så jag ska jobba med Maria men det brukar gå bra, hon har varit med oss i trapporna några ggr så vi känner varandra bra nu.

Skrev alla mina papper till ABF som ska skickas in. Studiecirklar o kulturrapporter för hösten o vad som komma skall nu i vår. Jag får se om jag pallar med att ha min studiecirkel igen annars får de andra ta över o bara ha Polen-cirkeln men det går det oxå. Inte lätt o både vara ordförande o studieorganisatör *L* plus allt annat man har..nu sätter kören oxå igång på högtryck.

PÖSSSSSSSSSSSs 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0