Tisdag den 9 februari

 

Som vanligt så springer tiden iväg o jag får inte tummarna loss att skriva. Vette sören vad man ska göra för att få inspiration att skriva varje dag igen men det kommer säkert.

Gissa vad..jag e så himla snörvlig igen. Alltså ända sen man fick den där jäkla sprutan så har jag vatt förkyld mer eller mindre plus näradöden upplevelse *L* Men sen är det klart att jobbar man som jag så är det inte lätt att hålla sig frisk i detta vädret. Det är in o ut i trapporna hela tiden o det är ingen höjdare när det är snö. Nu tycker man att det är rena paradiset onsdagar o fredagar när man får vara inomhus på Liwells, även om det jobbet är lite tyngre. Men sen finns där ju vissa fördelar där oxå *L*

Skönt att vara ledig idag iallafall. Igår när jag kom hem från kören hade jag så ont i kroppen så jag visste inte var jag skulle ta vägen så det blev lite mat o sen sängen o jag sov tills kl 9 imorse då Hasse ringde o väckte mig. Han skulle bara säga att han pratat med Mia o att vi fått himla bra beröm för vårt jobb på Snäppan. Sånt är aldrig fel. Men vi trivs där o blir alltid trevligt bemötta av de boende o då är det roligare att göra fint till dom *L*

Annars har helgen varit bra tillsammans med vännerna i lördags o sen var jag själv hela söndagen då Johan var iväg med mamma på auktion i Skurup hela dagen. Sen var de inom hos Jessica o Andre så de var inte hemma förrän vid 20tiden. Johan hade frågat vad de önskade till William till dopet på söndag. För vem vill ha en massa fula silverankor o album o sånt mög. Andre svarade en porsche *L* ja in your dreams haha  Nä vi får se om mamma hittar nåt bra idag. Vi vet ju ungefär vad vi hade tänkt oss.

Till Malin: Önskar er allt gott o du ska se att tiden går himla fort tills ni är " Hemma" o ert nya liv kan börja på riktigt med allt ni planerat o det känns skönt att ni både har fått det bra för det är ni värda. Men som sagt nånstans i allt elände så brukar det finnas ett guldkorn :)  

Nu blir det att ta det lugnt här o fixa med lite papper o sånt o så väntar jag på det bästa..snart så :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0